Cel mai rapid download manager
Moderator: Moderatori
-
DAP e cel mai bun dar numai daca ai la el crack eu unu nu gasesc asa ceva am downloadat peste 100 de tipuri de dap de pe kazza si de pe dc++ si la nici unu nu merge crackul are cineva sa mi-l dea si mie???
please . acu am internet download manager merge mai bine decat dapul neinregistrat dar vad ca are si puncte foarte slabe.
please . acu am internet download manager merge mai bine decat dapul neinregistrat dar vad ca are si puncte foarte slabe.
Rosu George
- Ady G Elber
Eu folosesc Free Download Accelerator (FDA) pentru ca e singurul cu care pot downloada de pe http://www.linkmania.ro. cat despre viteza merge macar la fel de bine ca si FlashGet sau oricare altul....asta la conexiunea mea prin CATV.
DigitalFeelings v2.2
a testat cineva < leechget > ?
Îl voi încerca acum, din câte văd are un romanian language pack, şi e freeware.
Îl voi încerca acum, din câte văd are un romanian language pack, şi e freeware.
work harder
- ThrillSeeker
Profit de ocazie si cer niste pareri .Am nevoie de un download manager bun care sa se fie suportat de Opera , nu cu plugin-uri & .... ca nu am timp de asa ceva , imi trebuie unul simplu la instalat si sa fie direct suportat si sa suporte o lista de downloaduri pe care sa le ia pe rand ! Multumesc ptr orice parere !
Eu zic ca DAP-u e cel mai bun.
Singura problema fiind adds-urile dar nu-s prea enevante.
Singura problema fiind adds-urile dar nu-s prea enevante.
The world will end in 5 minutes. Please log out.
www.alyn3d.com (Portofoliu foto)
www.alyn3d.com (Portofoliu foto)
a incercat sau macar a auzit cineva de Reget Deluxe? http://www.reget.com/dl/regetdx.exe .Incercati-l
Be youself no matter what they say!!
Am incercat eu ReGet-ul si e de toata jena din cauza ca vrea sa se conecteze in 10000000 de locuri odata si din cauza asta mai ai surprize sa-ti dea in timpul downloadului mesajul "Error Server unexpectedly closed connection" si downloadul se intrerupe asa ca eu tot cu FlashGet raman deoarece mai are avantajul de a suge toata banda care o prinde in jur, ca de exemplu cea de la mine de la servici in timp ce fac eu download 

Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Pentru mine (PCNET)
FlashGet (8,2Kb constant)
DAP 7 (7,9Kb constant)
Opera (7,7kb constant)
Testul a fost facut pentru un fisier de 15Mb.
In plus, opera distribuie resursele astfel incat sa mai poti vedea si o pagina-doua-trei in timp ce descarci, in timp ce FlashGet si Dapu' iti mananca toata reteaua.
FlashGet (8,2Kb constant)
DAP 7 (7,9Kb constant)
Opera (7,7kb constant)
Testul a fost facut pentru un fisier de 15Mb.
In plus, opera distribuie resursele astfel incat sa mai poti vedea si o pagina-doua-trei in timp ce descarci, in timp ce FlashGet si Dapu' iti mananca toata reteaua.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Nimeni nu a incercat Internet Download Manager ( IDM pe scurt) ca sincer mie mi se pare mai rapid decat FlashGet...
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
The outcome is usually depressing.