Salut, dupa ce resetes calculatorul procesorul meu Athlon 1800 este folosit
"in gol"fara sa ruleze vreu program.Care este cauza, o fi din BIOS si daca da cum pot s-o rezolv{bios update la zi}.restul configuratie este:
mb Elitegoup Via KT 133
athlon 1800
256 mb PQI
leadtek 5700 tdh 256mb
audigy 1
cum adica "este folosit in gol"?
explica te rog ce se intampla. ce apare pe ecran, unde anume se opreste, se incarca macar sistemul de oprare, ce sistem de operare ai? etc
Banuiala mea este ca se refera la faptul ca in Task Manager, sau cu vreun programior de monitorizare, procesorul arata ca si cand ar fi folosit la 99-100%.
Uita-te ce proces foloseste procesorul atat de mult. Eu as paria pe System Idle Process
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")
Daca nu e cum spune r4zv4n atunci probabil ai vreun troian. Ca sa scapi de el pui un firewall(cu setari agresive de protectie), un antivirus cu semnaturile la zi si dai o scanare. N-ar strica sa incerci si un anti-spyware. ex: Ad-Aware
Eu de cate ori am avut viruselul asta de atatea ori trebuia sa reinstalez windowsul ca altfel nu aveam cum sa scap de el.Am incercat cu un milion de antivirusti, spyware removals, firewalls si degeaba.
cata, fa urmatorul experiment.
banuiesc ca folosesti windows xp.
control-alt-delete>tab-ul de processes, fi faci un click pe CPU (va aranja procesele in functie de care foloseste mai mult procesorul)
uita-te sa vezi care e ultimul pe lista (foloseste mai mult procesorul)
daca e svchost.exe, e un bug al windows-ului
svchost.exe foloseste CPU cand cel din fata PC-ului a setat aiurea firewall-ul ... adica nu a lasat sistemul sa comunice cu gateway-ul . Deci eroarea nu este de SO ci de USER .
"... I can only show you the door . You have to walk through it ."