Richard Burns Rally

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

SmileX

Post by SmileX »

Richard Burns Rally nici nu se compara cu Colin McRae Rally 4 sau 5( ca dupa demo-ul de la 5 o sa fie varza CMR 5).
E mult mai atractiv si mai bine conceput.... :evilbat:
x3m_dimension

Post by x3m_dimension »

Intr-adevar un simulator reusit. Uite ca se mai fac si jocuri bune , revolutionare , la care nu numai grafica sa straluceasca!
Interactiunea cu mediul este excelenta, iar faptul ca tre sa folosesti din plin frana , nu numai sa accelerezi ca nebunu il apropie foarte mult de realismul dorit de noi.
Image
Lemeleul

Post by Lemeleul »

Daca nu ai volan si pedale frana de picior este aproape inutila pt ca nu se poate doza - cel mai bine se franeaza cu frana de motor!!
AMD Athlon XP Barton 2500+@3200+ (2200Mhz,Vc=1.625), TT Volcano 11+
MB Abit NF7-s v2.0, 2x512ddrPQI(9-3-3-2.5)
GeCube Radeon 9800PRO@9800XT
2x80GB WD SATA RAID 0, DVDRW Asus , DVD Sony, Carcasa KME 5365 big tower
Lao

Post by Lao »

Pai voi vroiati sa-l faca perfect de la-nceput?
Mai tarziu nu mai aveau ce sa imbunatateasca. :P
SmileX

Post by SmileX »

Mi-am luat si eu un Volan Genius (4.000.000) si merge super. Sunt f.f.f.f. multumit de el [smilie=Sign-Leet.gif]
mythos

Post by mythos »

Nu va imaginati ca suferiti singuri sufar si eu sunt unul din multi dintre aceia care jocu da eroarea send... M-am uitat si pe support la site si din cate cred nu prea vad prea curand un patch care sa remdieze aceasta probleme pe placile cu chipset VIA. Sper sa ma insel pot sunt unii care o sa creeze ei un patch pentru aceasta problema. NU ne mai ramane decat speranta nu?!
"It's my way or the highway"-David X
mythos

Post by mythos »

Am vz shi pe alte forumuri ca ar fi o problema pentru cei cu procesoare care n-au suport pe sse2 desi au conifg minima.Voi ce ziceti? Ati rezolvat problema?
MAKAVELY

Post by MAKAVELY »

Nasol controlul este dezastruos cu tastatura,nu merita jucat decit cu volan.Si nu dau banii,enervanta faza cu training-ul cred ca am stat 2 ore sa-l fac,dupa fiecare nivel iesea din joc.Controlul la Colin 4 era bine facut.
The 7 day`s Theory
zaelu

Post by zaelu »

MAKAVELY wrote:Nasol controlul este dezastruos cu tastatura,nu merita jucat decit cu volan.Si nu dau banii,enervanta faza cu training-ul cred ca am stat 2 ore sa-l fac,dupa fiecare nivel iesea din joc.Controlul la Colin 4 era bine facut.
Cred ca cel din NFSU e cel mai aproape de realitate, nu?
Image
MAKAVELY

Post by MAKAVELY »

Din cite stiu eu cei de la EA au studiat bine problema cu feeling-ul la NFS,auzisem ca pentru a reda realitatea au montata 16 camere pe o masina si au studiat miscarea masinii.
Ce e cool e ca au si reusit sa faca un produs finit de care sa se bucure tot cumparatorul nu numai cei cu volan ca in cazul acestui joc.
The 7 day`s Theory
zaelu

Post by zaelu »

MAKAVELY wrote:Din cite stiu eu cei de la EA au studiat bine problema cu feeling-ul la NFS,auzisem ca pentru a reda realitatea au montata 16 camere pe o masina si au studiat miscarea masinii.
Ce e cool e ca au si reusit sa faca un produs finit de care sa se bucure tot cumparatorul nu numai cei cu volan ca in cazul acestui joc.
Asta e chiar misto... chiar crezi ca nu se stie cum se misca o masina? trebuie montate 16 camere? Engine-ul fizic la NFSU e foarte schematic. Bineinteles ca e un control facil de care se bucura tot omul (care nu are chef de o simulare), dar asta nu inseamna ca la Richard Burns Rally e prost... daca nu ma crezi pe mine (lucru de care esti indreptatit) citeste review-uri la joc.
Image
MAKAVELY

Post by MAKAVELY »

Scumpule problema cu camerele se punea acum 5 ani cind Sci cumparase brandul de Rally Championship dabea,pe cind tu te bucurai de NFS.
In 2000 SCi acquired Actualize Ltd, owners of the valuable Rally Championship brand. Following the implementation of SCi's new strategy we have enjoyed number one successes with Thunderbirds, The Italian Job and Conflict: Desert Storm I & II.
Deci EA face jocuri simulatoare auto de la inceputri.Asa ca nu te mai contrazice.
The 7 day`s Theory
unknown_humanoid

Post by unknown_humanoid »

MAKAVELY wrote:Nasol controlul este dezastruos cu tastatura,nu merita jucat decit cu volan.Si nu dau banii,enervanta faza cu training-ul cred ca am stat 2 ore sa-l fac,dupa fiecare nivel iesea din joc.Controlul la Colin 4 era bine facut.
Controlul la Colin 4 e cel mai prost! Cel mai defectuos din cate am vazut.
In primul rand ca RBR e un simulator realist nu un arcade. Ideea de a controla o masina cu patru taste e o tampenie. Daca vrei jocuri arcade nu juca RBR. Simplu.
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
zaelu

Post by zaelu »

@ MAKAVELY

Nu vreau sa mai tiriim mult discutia in contradictoriu, vorbeam de un joc actual nu de istorie. Am inteles ca vorbeai de NFSU la faza cu 16 camere nu de inceputurile EA Games si de RBR nu de cumpararea a nus'ce licente sau branduri de SCI sau mai stiu eu cine acum nus'citi ani.

Daca erai curios sa vezi si opiniile altora care au scris review-uri (ii dau ca exemplu pentru ca se presupune ca au ceva experienta in Gaming) ai fi vazut ca mai toti au spus ca RBR cere volan sau ca a fos facut cu ideea asta in prim plan. Am incercat si eu pe cutie automata si mi s-a parut prost implementata (masina schimba a 5-a in 3 secunde), de acceleratie, frina si directie ce sa mai zic... Exista posibilitatea de a seta tastatura dupa plac din ce am vazut eu (adica timpii de actiune timpii de revenire) dar nu cred ca se pot optine rezultate bune. Iti recomand sa incerci cu volan (la cineva macar) ai sa intelegi de ce maninc aici... :). btw Conduc groaznic, am timpi de doi lei, dau cu masina pe aratutra mai tot timpul... dar recunosc o masina acolo nu o cutie colorata ca o masina.
Image
MAKAVELY

Post by MAKAVELY »

NU stiu am incercat citeva derapaja controlate si citeva frine de mana in citeva ace de par sa simt si eu real rally ce e drept si m-a facut de am dezinstalat jocul, de nervi.Asta e !
The 7 day`s Theory
Lao

Post by Lao »

Foarte rau ai facut ca l-ai dezinstalat.Era s-o fac si eu in primele 20 de minute,dar... am invatat sa controlez masina pana la urma,iar dupa 5 zile mi-am cumparat volan. :P
Lemeleul

Post by Lemeleul »

Tocmai cand m-am obisnuit si eu cu taste, adică am batut toti timpi de pe probe si jucam de placere pt ca-mi iesea totul bine am decis sa iau volan, si am luat Momo Logitech (m-am ruinat) - iar acum sunt in pom la condus - so este f greu si cu volan (ma obisnuisem super cu tastele) - deci totul este chestie de obisnuinta!!!! asa ca tre sa aveti rabdare cu jocul asta si va fi ok!!!!
AMD Athlon XP Barton 2500+@3200+ (2200Mhz,Vc=1.625), TT Volcano 11+
MB Abit NF7-s v2.0, 2x512ddrPQI(9-3-3-2.5)
GeCube Radeon 9800PRO@9800XT
2x80GB WD SATA RAID 0, DVDRW Asus , DVD Sony, Carcasa KME 5365 big tower
zaelu

Post by zaelu »

Asa am patit si eu cind mi-am luat volan... wait, inca patesc :P . Pe taste conduceam mult mai bine. Am un amic care e sofer bunicel si a venit la mine sa "se dea cu volanul" si ii ziceam "bai, acelereaza treptat, nu talpa... fa aia fa aia, e ca la dacia ta, dar ai motorul mai puternic si aderenta mai naspa" si el: "da mah, stiu, dar aici chiar nu sint obisnuit sa se comporte asa" :)
Image
mythos

Post by mythos »

Mah a aparut vreun patch nou ceva care sa rezolve problema "don't send"
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

mythos wrote:Am vz shi pe alte forumuri ca ar fi o problema pentru cei cu procesoare care n-au suport pe sse2 desi au conifg minima.Voi ce ziceti? Ati rezolvat problema?
E vorba de SSE(primul)
Informatii aici.
Ma indoiesc ca o sa apara vreun patch care sa adreseze problema, totusi scrie in cerintele minime, 1,6Ghz. De la frecventa(PR) asta in sus orice CPU(x86) are SSE.
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Richard Burns Rally v1.02 Patch
Bug fixes:
-----------
* The redbull animation (cans sticking out of the arms...)
* AMD crashes for people having processors not supporting SSE (now tested over here and it seems to work fine). Installer detects if the processor supports SSE and installs the right exe for RBR depending on this.
* Smashed windshield is no longer black.
* Slow-downs in replays should now be fixed.
* Option to invert steering axis (Set the desired axis to change to true in the input.ini file).
* The glass shader bug reported by http://www.richardburnsrally.de is now fixed.
mythos

Post by mythos »

L-am incercat si eu in sfarsit adevarat merita volan ca sa joci. Cu aceste tehnici invatate poti sa inveti sa si conduci mai bine. Multumesc lui Warlord pentru ca anuntat aparitia patch-ului. Multumesc
Racer

Post by Racer »

L-am jucat si eu in sfarsit, e foarte fain jocul dar cu tastele nu ai nici o sansa.Pana una alta l-am pus la pastrare pe CD.Trebuie sa-mi iau volan neaparat.
P.S mythos esti un adevarat.Merci mult pentru ca mai anuntat de patch in P.M.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Lao

Post by Lao »

Au apărut nişte "modări" pt RBR. Trebuie să aveţi instalat al doilea patch, pe care dacă nu-l aveţi puteţi să-l luaţi de AICI

RBR Mods ver 2.04

Se lucrează la un plug-in pt. a putea juca multiplayer, o chestie pe care personal de-abia o aştept să apară.

Există deja în acel "modding" un plug-in (rudimentar) pt. multiplayer, dar vor să scoată ceva mult mai bun şi mai frumos configurat.

De AICI puteţi să downloadaţi varianta de macadam a raliului Franţei. Are 89 de mega.
shaark

Post by shaark »

Se poate juca si in multiplayer.
A aparut un mic programel care poate face RBR in MP

http://toca.game-editing.net/

So.... astept provocari [smilie=Victory.gif]
Lao

Post by Lao »

Când o merge linkul, te provoc la un duel. [smilie=Victory.gif]
SmileX

Post by SmileX »

mie imi merge linkul...am downloadat deja programelul :) [smilie=maniac.gif]
Lao

Post by Lao »

Azi dimineaţă a mers şi la mine, dar până azi-noapte la ora 1.30 nu a mers.

Poate facem ceva după-amiază,ok?

Aveţi amândoi ID-ul meu de Yahoo Messenger, doar să ţineţi un pic mouse-ul deasupra butonului "Yahoo".
shaark

Post by shaark »

hehe, trebuie sal instalez jocul si dupaia facem una asa scurta ca intre barbati :)
Locked