myx4ever wrote:r4zv4n : zi merci ca are pt BT ca eu cu nokia manager m-am chinuit de mi-au sarit ochii din cap sa conectez 6310i cu computeru prin BT. nu am reusit...am gasit in final un articol pe net ce zicea ceva de genu ca nu poti sa conectezi prin BT decat daca ai deviceu de BT tot de la nokia .....nu am mai incercat apoi alt program
Nu cred ca te-ai straduit suficient. Iar chestia cu articolul este vrajeala de 2 lei, Bluetooth este un standard si conexiunea nu depinde strict de un anume producator. Eu si colegii mei ne conectam folosind adaptoare USB Bluetooth (noname) sau receptoarele Bluetooth incorporate laptop-urilor (telefoane de la 6310i pana la P900).
Dr. Led: eu am un usb dongle. device BT pe USB 1.1 si e acer. nokia pc suite 6 nu imi arata deloc conexiunea bluetooth in lista.arata irda si cable . Si crede-am am incercat tot ce se putea (cred) ti-as fi recunoscator daca ai putea sa imi iau dai vreun hint. imi conectez ipaqu de voie cu computeru, conectez sony ericsson dar 6310i nu vrea.
Sincer sa fiu, eu nu am folosit Nokia PC Suite. Dar iti voi putea raspunde clar luni, cand merg la munca.
Pentru 6310i ai incercat cu PC Suite 4.88, nu? Si ai instalat si software-ul dedicat adaptorului Acer.
1. una bucata carcasa de la flamingo, cu geam pe lateral (cam panarama, da merge)
2. una byucata cooler Coolermaster DreamII
3. una BUCATA dvdrw ASUS de 16x
"Singurul lucru imperfect in natura e rasa umana!"
De nervi ca nu am gasit ce cautam in Bucuresti m-am ales macar cu un upgrade la harddisk. 160 Gb SATA>200 Gb SATA Seagate.
....more space for p0rn :Fade-color ....
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
GeCube Radeon 9550 cu 3 mil. care inlocuieste un venerabil gef4/mx440 in sistemul meu si cu 1.7 mil. un MSI KT4V sa inlocuiasca un KT266A in sistemul prietenei mele.
Monitor IIyama Vision Master Pro 450 19" Real Flat SH 5,3 mil 24 luni garantzie!!!
Arata impecabil si functioneaza impecabil, l`am luat de la ABD Computer (Calea Mosilor a doua strada la dreapta dupa Pizza Hut).
Rezolutie max 1980x1440 eu il tin in 1200x1024@100Hz
Un card reader Transcend 7 in 1 super-haios (si mai e si pe USB 2.0 - zboara ca vantul) si un MMC de 256 Mb A-Data (ar fi trebuit sa fie tot Transcend, dar multumita competentei angajatilor Verasys, nu e :evil:).
Aflati motivele pentru care nu va recomand sa cumparati de la Verasys in acest topic.
3 splittere in Y pentru alimentat ventilatoare pe 3 pini si 2 prelungitoare pentru alimentat ventilatoare pe 3 pini luate de la QuietPC. Inca sunt socat de cat de profesionist si rapid a fost persoana de legatura care s-a ocupat de mine. Le-am ridicat personal, ca sa scutesc cei 50.000 pentru Posta Romana, omul a venit cu restul pregatit dinainte, factura scrisa frumos... EXCELENT!
O imprimanta Canon i250 dar nu am cum sa o conectez deoarece nu am USB pe calculator. Asa ca trebuie sa mai dau vreo 600.000 pe un adaptor PCI cu 4 porturi USB
Abit AV8 3-rd EYE socket 939 :lying: . Pacat ca nu am procesor pentru ea si pacat ca trebuie sa o vand.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
M-am văzut nevoit să achiziţionez un HDD-rack nou, că a meu a decedat
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
In mai mi-am luat un Canon A60 - 8.500.000 + un compact flash 256 MB - 2.000.000
Acum o saptamana mi-am luat un Barton 2500+, MB ABIT NF7-S v2.0, cooler Thermalright SLK947U + fan Enermax 92mm, 2x256 MB RAM Kingmax TSOP DDR433. Toate 12.200.000 lei