Prince of Persia : Warrior Within
Moderator: Moderatori
Prince of Persia : Warrior Within
Primele screenshot-uri din sequel ...
Noi screenshot-uri de la E3 2004 ...
Prince Of Persia 2 - E3 gameplay movie ...
Prince of Persia 2 screenshots & un mini articol legat de povestea jocului ...
Prince of Persia 2 Video Interview ...
Must see:
Prince of Persia 2 Gameplay movie & Interview ... se anunţă a fi unul din hit-urile anului ...
Noi screenshot-uri de la E3 2004 ...
Prince Of Persia 2 - E3 gameplay movie ...
Prince of Persia 2 screenshots & un mini articol legat de povestea jocului ...
Prince of Persia 2 Video Interview ...
Must see:
Prince of Persia 2 Gameplay movie & Interview ... se anunţă a fi unul din hit-urile anului ...
Last edited by Bossman on Wed Aug 25, 2004 10:40 am, edited 1 time in total.
Truth is relative. Pick one that works
Am fost un fan al primului joc din serie (ala vechi side-scroller). PoP Snda of Time e un joc bun, desi nu l-am jucat foarte mult, iar PoP 5 asta (degeaba ii zic ei 2, ca e 5) pare a fi super tare, cel putin are nivele superbe...din ce se vede in trailer, bineinteles.
Zombies = the communist product of tampering with science and opposing democracy
Mi-a placut Prince of Persia The Sands of Time, si dupa cate vad nici Prince of Persia 2 nu ma va dezamagi. E trecut deja pe "lista neagra" 

It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
As vrea sa citesc articolul despre story, dar deja mi-au scapat prietenii cateva spoilere (atentie si pe topic
) si nu vreau sa stiu absolut nimic despre el.
Sincer? IMO POP SOD (:P) a fost jocul cel mai bine realizat al anului trecut si a mutat Ubi Soft in fruntea firmelor mele preferate. Premiul pentru cel mai bun scenariu il merita indiscutabil, si dupa cum arata POP SOD 2 (si din ce am aflat de la niste guri sparte) va fi la fel de reusit... lets hope so.

Sincer? IMO POP SOD (:P) a fost jocul cel mai bine realizat al anului trecut si a mutat Ubi Soft in fruntea firmelor mele preferate. Premiul pentru cel mai bun scenariu il merita indiscutabil, si dupa cum arata POP SOD 2 (si din ce am aflat de la niste guri sparte) va fi la fel de reusit... lets hope so.
Dum zomfies...
- alexwinfast
Am vazut si eu filmuletele si cred ca va fi si mai bun decat primul,oricum si primul a fost extraordinar deci nu m-ar dezamagi daca nu ar evolua deloc
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Se zice ca PoP2 va fi un "must have" ,eu zic ca Prince of Persia Sands of Time e deja un "must have" care este absolut superb jocul,al doilea va fi "BETON"
mai ales ca ma vazut ca au introdus noi tehnici de lupta ,noi sarituri si imi place la nebunie ca poti avea acum 2 sabii cu care poti reteza capetele prin forfecare>excelenta executie! si ce m-a impresionat iarasi este ca sepoate prinde inamicul de gat ,dupa care tu decizi cum il vei executa! si am vazut ca poti arunca dupa inamici cu sabia!
Superb ce sa mai zic,dc primul PoP Sands of Time a fost tare de tot asta trebuie sa zguduie tot!

Superb ce sa mai zic,dc primul PoP Sands of Time a fost tare de tot asta trebuie sa zguduie tot!
Decapitari?! Vor fi decapitari! I luv europeans. Voi stiti de cand nu am mai jucat un joc bun cu decapitari? Cenzura nu ar fi lasat niciodata asa ceva la un joc gen POP dar uite ca nu o sa mai fie un joc de copilasi. mai sper la sange negru de satanisth0m3b0y wrote:si imi place la nebunie ca poti avea acum 2 sabii cu care poti reteza capetele prin forfecare>excelenta executie!

Si gata, am parasit topicul pana il joc. Adica eu am vazut numai doua poze si am auzit un pic de story si deja mi se pare prea mult. Nu o sa cad victima la nici un hype, si nici nu-s calificat sa comentez ceva. Have fun

Dum zomfies...
PlayStation.com reveals the official title of the next Prince of Persia game (thanks GameGossip), as PoP2, the game's working title, has already been used in a previous installment in the series. The title listed on the website is Prince of Persia: Warrior Within, harkening back to a plot twist in the original game.
- alexwinfast
Pai daca va avea o poveste macar la fel de atractiva ca si in primul(ca grafica sigur are) atunci va fi un joc mare
- omul_maimutza
- alexwinfast
Pai in trailer arata de parca s-a apucat de fumat si de bautAbaddon wrote:Partea de actiune va fii cu siguranta mai buna chiar producatorii ne promiteau asta.Mai ceva decat Matrix,nu gluma!
Sa vedem cum va sta treaba cu storyline-ul caci diferenta de 7ani poate schimba multe in viata printului!

Prince of Persia: Warrior Within gameplay movie - 45MB

EnjoyUn nou film in format QuickTime, ce contine peste un minut si jumatate de gameplay din Prince of Persia: Warrior Within, a fost lansat de Ubisoft. Acest trailer prezinta secvente de lupta, diferitele scheme pe care le poate executa printul nostru si cativa dintre bossii ce vor fi prezenti in joc.

Prince of Persia: Warrior Within trailer - 74MB
@ Pixelrage.roUn nou trailer al jocului Prince of Persia: Warrior Within, este disponibil pentru download de pe site-ul nostru. Acest filmulet prezinta diferitele acrobatii pe care le poate executa printisorul si in special sistemul de lupta "free-form".
System Requirements:
* Supported OS: TBD
* Processor: Pentium III 1 GHz or AMD Athlon 1 GHz
* RAM: 256 MB
* Video Card: DirectX8-compliant graphics card (see supported list*)
* Sound Card: DirectX 8-compliant sound card
* DirectX Version: 8.0 (included on disc)
* CD-ROM: TBD
* Hard Drive Space: TBD
* Supported Video Cards at Time of Release
* NVIDIA GeForce 3/4/FX series (including 4MX)
* ATI Radeon 7500/8500/9000 families or newer
* Matrox Parhelia
Sursa: http://www.ubi.com/US/Games/princeofpersia2_pc.htm
* Supported OS: TBD
* Processor: Pentium III 1 GHz or AMD Athlon 1 GHz
* RAM: 256 MB
* Video Card: DirectX8-compliant graphics card (see supported list*)
* Sound Card: DirectX 8-compliant sound card
* DirectX Version: 8.0 (included on disc)
* CD-ROM: TBD
* Hard Drive Space: TBD
* Supported Video Cards at Time of Release
* NVIDIA GeForce 3/4/FX series (including 4MX)
* ATI Radeon 7500/8500/9000 families or newer
* Matrox Parhelia
Sursa: http://www.ubi.com/US/Games/princeofpersia2_pc.htm
- alexwinfast
Intr-adevar o serie de exceptie,eu sunt sigur ca se va ridica lejer la nivelul primului daca nu chiar mai sus...Corrosion wrote:O sa-mi mearga! Yaay!Abia astept sa apara! POP Sands of Time mi-a placut super mult, iar al doilea, daca o sa fie macar ca primul...
a aparut demo de la Prince of Persia:WW(si e destul de Maareeeeeeeee)
Link:
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/ ... o.zip.html
Link:
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/ ... o.zip.html
The man that GOD makes fun of
- unknown_humanoid
Controlul intradevar parca e mai greoi. Nici nu m-am prins cum se fac combinatiile alea, astept varianta full pentru a ma apuca de jucat
. Grafica mai buna, si vad ca acum povestea e mai stranie, eroul nostru s-a maturizat si a devenit un razboinic violent (de parca se putea altfel de razboinic).

It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
- unknown_humanoid
Revin cu comentarii:
Controlul e o tampenie. Este foarte greu sa il faci sa se miste cum vrei tu.
Camera este cea mai imbecila din cate am vazut vreo data! Se misca in toate partile, nu sta in directia in care o orientezi, fluctueaza, se invarte la 360 de grade instantaneu, e orientata cateoadata in cele mai cretine pozitii(ex. in momentul in care trebuie sa sari pe butonul de pe perete camera este pusa in colt, iar personajul se misca perpendicular pe directia camerei. Deci trebuie sa apesi pe 3 taste in acelasi timpca sa sari pe diagonala in raport cu directia camerei :crazyeyes: ).
Si are o groaza de bug-uri! Umbrele, la mine sunt niste patratzele idioate care alearga de colo-colo. Sa nu mai zic ca monstul de la sfarsit care s-a 'furisat' intr-un colt, a devenit inert si a disparut bara aia rosie (viata). Asa am terminat eu demoul. Cu exit-uninstall. Pacat de el....
Controlul e o tampenie. Este foarte greu sa il faci sa se miste cum vrei tu.
Camera este cea mai imbecila din cate am vazut vreo data! Se misca in toate partile, nu sta in directia in care o orientezi, fluctueaza, se invarte la 360 de grade instantaneu, e orientata cateoadata in cele mai cretine pozitii(ex. in momentul in care trebuie sa sari pe butonul de pe perete camera este pusa in colt, iar personajul se misca perpendicular pe directia camerei. Deci trebuie sa apesi pe 3 taste in acelasi timpca sa sari pe diagonala in raport cu directia camerei :crazyeyes: ).
Si are o groaza de bug-uri! Umbrele, la mine sunt niste patratzele idioate care alearga de colo-colo. Sa nu mai zic ca monstul de la sfarsit care s-a 'furisat' intr-un colt, a devenit inert si a disparut bara aia rosie (viata). Asa am terminat eu demoul. Cu exit-uninstall. Pacat de el....
Last edited by unknown_humanoid on Wed Oct 20, 2004 9:33 pm, edited 1 time in total.
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
- unknown_humanoid
Eu nu cered ca mai pot aduce inbunatatiri importante pana la lansare. Cred ca jocul e un semiesec.
In primul saream relativ usor de pe un perete pe altul. Aici am repetat de 4 ori aceeasi faza. Dezgustator. Nici nu cred ca o sa am rabdare sa il joc pana la capat.
Curiozitatea si placerea de a juca un astfel de joc se sterge si lasa in urma o groaza de nervi. Eu nu vreu sa ma enervez la calculator. Vreau sa ma destind.
In primul saream relativ usor de pe un perete pe altul. Aici am repetat de 4 ori aceeasi faza. Dezgustator. Nici nu cred ca o sa am rabdare sa il joc pana la capat.
Curiozitatea si placerea de a juca un astfel de joc se sterge si lasa in urma o groaza de nervi. Eu nu vreu sa ma enervez la calculator. Vreau sa ma destind.
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
- unknown_humanoid
- brutalistu
am vazut demo-ul si am fost umpic dezamagit! Se misca frumusel mamutzoiul dar:
1. texturile par din Tomb Raider 1 cand se apropie camera de stalpi sau pereti ..
2. personajele au putine poligoane si texturile sunt cam simple pentru ele (lka fwel ca si la pereti ) pana si Blood Rayne are caractere mai aratoase
3. controlul. ? nu s-a inteles? . un mare PUNCT (damn those PS2, XBOX & rest) cel putin cand apesi pe F pentru FPSView descoperi cu uimire ca left-right sunt invers... DI CE? Si in restul timpului nu te lasa sa faci mare lucru
Stil grafic si muzica (mmmmmmmmmmmmm) nota mare!
astept full-ul sa-mi schimb parerea
Concluzie = close to worst ever 470 mb downloaded ever
1. texturile par din Tomb Raider 1 cand se apropie camera de stalpi sau pereti ..
2. personajele au putine poligoane si texturile sunt cam simple pentru ele (lka fwel ca si la pereti ) pana si Blood Rayne are caractere mai aratoase
3. controlul. ? nu s-a inteles? . un mare PUNCT (damn those PS2, XBOX & rest) cel putin cand apesi pe F pentru FPSView descoperi cu uimire ca left-right sunt invers... DI CE? Si in restul timpului nu te lasa sa faci mare lucru
Stil grafic si muzica (mmmmmmmmmmmmm) nota mare!
astept full-ul sa-mi schimb parerea
Concluzie = close to worst ever 470 mb downloaded ever

Eat shirt and pie!
- brutalistu
unknown_humanoid wrote:Eu nu cered ca mai pot aduce inbunatatiri importante pana la lansare. Cred ca jocul e un semiesec.
Crede!Asteapta produsul final si "injura" dupa.

Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
- brutalistu
gf4mx-ul ala e ATI Radeon 9000 pro. Si nu imi este suficient in 2004 spre 2005 "destul de bine" dupa ce am vazut Painkiller, UT 2004 si CS Source. Blur-ul ala nu imi este de ajuns. Stilul grafic intradevar este grozav dar se mai puteau pune niste poly pe ici pe colo.WarlordBA wrote:nimerila, nu stiu pe ce gf4mx l-ai jucat tu, dar jocu arata destul de bine, problema e de control.
Inca o data ..e doar un demo. Haisa vedem ce poate full-ul. Demo asta arata ca un alfa scapat in putzu' liftului... parerea mea.

Eat shirt and pie!