The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

War_Angel

The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay

Post by War_Angel »

Ce parere aveti despre acest joc ?
Cum credeti ca se va descurca ?
Toate opiniile voastre despre acest joc le puteti posta aici.
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

In primul rand se numeste The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. Si din cate stiu eu este numai pt Xbox, asa ca prezinta cam putin interes pt utilizatorii de PC, mai ales ca nu s-a laudat nimeni ca o sa-l porteze si pe PC.
http://www.vugames.com/product.do?gamePlatformId=767
iLogiK

Post by iLogiK »

se pare ca va aparea si pe PC
Gamespy wrote:The slick Xbox sleeper is making its way to PC, and we got a first-hand look.
Chronicles of Riddick is undeniably of this year's sleeper hits, and this is even more surprising, given its origins: it's based on the eponymous film of questionable quality, and it has the heavy endorsement of a celebrity (star Vin Diesel). While this is normally a recipe for at least minor disaster, in case of Riddick, it turned out magically. I guess the fact that Diesel is a diehard gamer (who reportedly heads a long-running D&D campaign) helped it dodge the "third-rate movie license" bullet.
mai multe informatii aici
MustangSVT

Post by MustangSVT »

Deja se anuntase pe PC mai de mult. Uitati si primele screen-uri:

http://www.gamespot.com/pc/action/chron ... index.html
The remixed game will feature an exclusive mech robot for players to stomp around in, as well as an arena stage where players can "test their survival skills against some of the most hardened criminals in the galaxy." Judging from early screens of the title, it will also support higher resolution graphics.

"We are excited to extend the Riddick adventure in the gaming space with the release of the Developer's Cut PC version," said Bill Kispert, vice president of Interactive at Universal Studios Consumer Products Group. "Fans of Riddick will be treated to more action, more intense combat, and some very interesting behind-the-scenes detail."

the Developer's Cut is rated "M" for Mature and will carry an SRP of $29.95
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Conform acestui press release, jocul va fi lansat la timp pentru a prinde perioada sărbătorilor ...
Truth is relative. Pick one that works
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Deci oficial abia ieri(15oct) a fost anuntat pt PC, asa inteleg...

Primul trailer de la varianta PC:
The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay Movie (14.5 MB)
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Truth is relative. Pick one that works
SoxVirus

Post by SoxVirus »

Jocul e facut cumva pe engine-ul de Doom3?
Asa mi s-a parut din trailer.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Din poze pare foarte misto insa sper sa nu fie o dezamagire ca si alte jocuri inspirate din filme.Oricum eu il astept nerabdator,mai ales ca e cu Vin Diesel,actorul meu preferat :wink:
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Un nou trailer pentru The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, a fost lansat astazi de VU Games si il puteti lua de pe Pixel Rage (download metropolitan) apasand AICI. Filmul cantareste 14,2 Mb si contine doua minute de actiune in-game. Enjoy!
Cizix

Post by Cizix »

Misto filmu si intersanta distribuita,zici ca e film =D> sper sa fie si jocu misto nu doar filmuletzu'
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Pe mine ma incanta si faptul ca vom avea parte de vocea lui Vin Diesel si a lui Xzibit. Oricum astept cu nerabdare si acest joc (s-a cam umplut lista de asteptari... din cauza putinului timp disponibil).
sorin

Post by sorin »

Şi a ieşit şi jocul pe PC, doamnelor şi domnilor. LINK

SCREENSHOTS
laoedi

Post by laoedi »

si pana la urma e fps?
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Este FPS si din ce am vazut pana acum din el, se profileaza a fi surpriza anului ...

Stay tuned ...
Pyro

Post by Pyro »

off, daca aveam conexiune... acum ma jucam ](*,)
unknown_humanoid

Post by unknown_humanoid »

UAAAAAAAA!!!!!!
E super jocu. Nu stiu daca e pe DOOM3 dar grafica e peste DOOM3 cu mult (Cel putin texturile), si il joc cu full pe 1024 (doom3 il jucam pe medium cu 800x600).
Nu cred ca e pe DOOM3.
Feeling-ul e super. Practic personajul e in carne si oase, adica vreau sa zic ca iti vezi picioarele, mainile cand iti iei avant, iar camera nu are o miscare liniara. Se misca...cu pasi daca se poate spune asa.
Vin Dissel e facut f. bine. Cred ca e cel mai reusit actor virtualizat.
Are si elemente de stelth in genul Splinter Cell.

Ingroapa Doom3-ul in rahat! Asta e concluzia mea.
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Stie careva de ce nu merge jocul? Ca azi am facut si eu rost de el si ma oftic ca nu imi merge.
Eroarea este urmatoarea: The application failed to initialize properly (0xc0150002). Click OK to terminate the application.

Din cate inteleg eu jocul nu merge pe sp1 ci doar pe sp2, iar eu nu vreau sa-mi bag sp2. Daca asta e problema, stie cineva cum il pot face sa mearga pe sp1?
unknown_humanoid

...niste screen-uri....
Attachments
Screen01.jpg
Screen04.jpg
unknown_humanoid

StaTich wrote: Din cate inteleg eu jocul nu merge pe sp1 ci doar pe sp2, iar eu nu vreau sa-mi bag sp2. Daca asta e problema, stie cineva cum il pot face sa mearga pe sp1?
N-are nici o legarura cu SP-ul. Eu am sp1.
Le-Martin

Post by Le-Martin »

Popor, am nevoie de ajutor! Am luat si eu un iso cu jocul asta. Iso-u e de DVD si are 3.13 GB. Am instalat jocul si am intrat si eu in el, DAR am o mare problema, nu pot pune rezolutia la mai mult de 640*480, mai exact din meniul jocului nu am alte optiuni decat 640*480 sau alte rezolutii mai mici. Practic am de ales intre o multime de rezolutii incepand cu 400*300 si pana la 640*480.... Asa e jocul, sau e de la mine?? Eu cam banuiesc ca e de la mine ca altfel...

Sa mai mentionez cam drivere video OMEGA ver 61.77 si ca in joc nu pot activa Eyeshine.

Am o Gef 4 Ti 4200 si am si WinXp cu SP1+patchuri dintre sp1 si sp2 + SP2...
Zombies = the communist product of tampering with science and opposing democracy
unknown_humanoid

Tre' sa iba aprox. 4Gb.

Inca doua imagini. Se observa gradul inalt de detaliere al personajelor care este mai mare decat la HL2.
Attachments
Screen16.jpg
Screen20.jpg
unknown_humanoid

Inca unul si ma duc....
Attachments
Screen19.jpg
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Le-Martin wrote:
Sa mai mentionez cam drivere video OMEGA ver 61.77 si ca in joc nu pot activa Eyeshine.

Am o Gef 4 Ti 4200 si am si WinXp cu SP1+patchuri dintre sp1 si sp2 + SP2...
Din cate stiu eu drivere OMEGA sunt exclusiv pt placile ATI. Cred ca ai vrut sa zici Forceware 61.77

Sorry de off-topic dar inca nu am jocu cel mai probabil miine sau poimiine o sa vin si eu cu primele impresii
Le-Martin

Post by Le-Martin »

Am vrut sa spun Omega 61.77 si asta am si spus pentru ca driverele OMEGA sunt si pentru placilte nVidia.

Da un search pe google si ai sa gasesti site-u de unde sa le iei, parca omegadrivers.net, dar nu sunt sigur.

Oricum, nu cred sa fie de la Driveri pentru ca imi recunoaste placa drept fiind cu Pixel Shader 1.1. Mi se pare aiurea sa nu ma lase sa selectez nici o rezolutie mai mare de 640*480, ba chiar sa nici nu imi dea optiunea asta...

Iar despre .iso, pai nu stiu ce sa zic, asta e singuru .iso care se gaseste pe ODC si e destul de raspandit... repet, are dimensiunea de 3.14 GB
Zombies = the communist product of tampering with science and opposing democracy
Phorkias

Post by Phorkias »

Super tare jocu - exceptand toata grafica si sunetul (Vin Diesel rockz) un alt lucru misto rau la el este ca s-a facut in liniste: in timp de Doom si HL erau trambitate asta isi facea incet loc.
DaLiu

Post by DaLiu »

L-am instalat si eu aseara si nu pot sa zic numai de bine despre el. Super jocul si a aparut din senin, exact ca FarCry!
Diablo 3 Crafting - http://www.twitch.tv/daliu
DaLiu#1842
unknown_humanoid

Nu pot sa ma abtin.
Jocul asta ma uimeste prin faptul ca nu s-a spus mai nimic despre el pana acum si practic depaseste Doom3-ul la multe capitole (nu numai grafica) joc despre care s-a facut atata tam-tam timp de 4 ani de zile cu promisiuni, amanari si laude.
Se pare ca altii au stat la panda si au luat ca model Doom3-ul (nu vreau sa zic ca ar fi o clona).

Doom3-ul si HL2-ul si-au pierdut 50% din farmec datorita strategiilor de intoxicare a marketingului idiot practicat de cei doi producatori.
Cand am jucat prima oara HL1 nu-mi aratase nimeni zeci de mii de trailere. O aventura se bazeaza pe elementul surpriza. In skimb la cele doua jocuri mai sus mentionate elementul surpriza a cam disparut. Stiam cam ce ma asteapta: strideri, gandaci a la Star ship troopers, etc.

In schimb RIDDICK nu depaseste asteptarile pt. ca nu a existat nici una.
La fel si cu FarCry, Mafia, etc. Am ajuns la concluzia ca nu mai are sens sa astept cu nerabdare jocuri super laudate pt. ca oricum apar unele neasteptate mai bengoase (HL2 e o exceptie).

Dealtfel cred ca Unreal 3 va fi un semi-esec.
Attachments
VIN DIESEL.jpg
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

L-am luat si eu in sfarsit (10h [smilie=Eek.gif] ) si vreau sa zic ca e absolut superb. Depaseste cu mult HL2 la grafica. E drept ca nu e la fel de scalabil dar e mai mult decat jucabil.

Poveste aparent interesant si univers destul de veridic. Am jucat f putin dar nu m-am putut abtine sa nu imi exprim parerea. O sa revin mai incolo cu noi impresii dupa mai mult ore de jucat.

Humanoidul Necunoscut are dreptate cu hypeul creat de jocuri, care in final afecteaza jocul negativ. FarCry bate DoomIII si Riddick bate HL2. Este totusi incredibil si demn de laudat cum s-a putut pastra jocul un aparent secret. Ma gandesc cu groaza ca trebuie sa apara STALKER in 2005 si deja se face mare tam-tam pe seama lui....

@Le-Martin
Da, asa este, mai nou sunt si pt nVidia driverele. Sorry da nu m-am interesat inainte sa postez. Cat despre rezolutie, probabil ca din cauza placii video nu te lasa sa setezi alta. Si eu am acelasi iso, asa ca nu e de la imagine.
Later edit: Am luat si eu Omega 61.77 si merge fara problme, asa ca nu e nici de la drivere. Am auzit ca cica ar fi probleme si din cauza de Service Pack. Eu il rulez pe SP2.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Vreau sa spun ca am jocul din ziua in care a aparut si l-am instalat abia acum. L-am instalat dupa ce am vazut pozele postate aici si dupa ce am auzit laudele aduse. Si intradevar e un joc foarte bun. Nu am apucat sa joc foarte mult dar pana acum imi place.
Faptul ca nu s-a auzit nimic de el pana acum il ajuta cu mult (din cauza ca nu au existat asteptari... cum a mai spus cineva mai sus). Nu trebuie nici sa fie lansat in anonimat un joc... dar daca "ai in mana" un joc bun si il faci in liniste, atunci va avea un impact mai mare (acest lucru e demonstrat de Riddick si FarCry).
Am sa mai revin cu pareri pe parcursul jocului... pana atunci uitati niste poze legate de mentinerea aspectului fizic [smilie=Grin-Nod.gif]
Attachments
Sau asa daca preferati.
Sau asa daca preferati.
Uitati asa se fac acei muschi!
Uitati asa se fac acei muschi!
Uitativa la muschi!
Uitativa la muschi!
2002angel

Post by 2002angel »

pare super misto dar vreau sa stiu si eu cum se misca si pe ce sisteme
mere mai bine ca doom 3?
e mai optimizat?
e intradevar mai bun ca HL2?
The man that GOD makes fun of
iLogiK

Post by iLogiK »

din cate am vazut nu e neaparat mai bun decat HL2, dar este foarte bun jocul, mai ales daca te gandesti ca asteptarile sunt aproape de 0 (in timp ce HL2 si Doom 3 parca nu au fost neaparat tot ce au promis producatorii)
oricum, din punct de vedere grafic, nu zic ca arata rau, dar nu mi se pare ca poate concura direct cu HL2 (in prima imagine pe care a pus-o GabYO, tipul ala arata de parca ar fi din plastic).
totusi, inca nu am incercat jocul, deci s-ar putea sa nu spun decat prostii....vb dupa ce pun mana pe el

Review: The Chronicles of Riddick - Escape from Butcher Bay - Director's Cut @ Gamespy.com
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Pai eu il joc cu detaliile la maxim in 1024x768 si nu se misca mai bine decat Half-Life 2... putin mai greu... dar se misca mai bine decat Doom 3.
Grafica eu zic ca e mai slaba decat cea din hl2 si mai buna decat Doom 3... in special oamenii sunt mai detaliati decat in hl2.
In ceea ce priveste "omu' de plastic", si eu am avut senzatia asta dar m-am obisnuit... oamenii bat spre Doom 3... parca e un stil anume... mai rotunjiti... mai grasi (nu obezi)... mai stralucitori... nu stiu cum sa-i descriu... e un stil anume oricum. Cam stralucitori intradevar (se observa si intr-o poza de mai sus pusa de unknown_humanoid, aia cu omu' de pe banca) dar destul de veridici.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Mie mi se pare ca e cel putin egal la grafica cu HL2. Texturi de rezolutie mai mare, bump-mapping la greu. Nush dacă rezoluta esta mai mare la texturile din HL2 (nu ma pricep asa de bine) dar pina acum nu am vazut nici o textura spalacita si strechuita. Iar in HL2 au fost... Mici probleme la voice-sync. sunt cam putine animati la miscare buzelor si nu prea te fac sa crezi ca personajul chiar rosteste acele cuvinte.
salgado

Post by salgado »

StaTich wrote:Stie careva de ce nu merge jocul? Ca azi am facut si eu rost de el si ma oftic ca nu imi merge.
Eroarea este urmatoarea: The application failed to initialize properly (0xc0150002). Click OK to terminate the application.

Din cate inteleg eu jocul nu merge pe sp1 ci doar pe sp2, iar eu nu vreau sa-mi bag sp2. Daca asta e problema, stie cineva cum il pot face sa mearga pe sp1?
Am aceeasi problema, cum se rezolva?
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Ai incercat pe SP2 sagaldo?
draq

Post by draq »

eu am avut sp1 si mi-a mers fara probleme si acum am sp2 si nu am nici o problema.nu cred sa aiba legatura cu service pack-urile.
Cayn

Post by Cayn »

Am jucat... si am ajuns pe la misiunea care urmeaza dupa "The Pit". Parca "The Mines". Parerea mea... Half Life 2 e mult mai misto. Nici nu se compara, nici macar la grafica. Si da, cred k e mai bine omptimizat decat Doom3 tinand cont k merge lin pe 1152x864 pe max. In Chronicles of Riddick nu se intalnesc bogatiile de detalii din hartile de Half Life 2. De obicei o camera este patratoasa cu cateva mese si cutii, fizica fiind aproape inexistenta (doar rag doll, altceva nu exista). Ceea ce e de bine sunt texturile de rezolutie mare si bump mapping-ul evident peste tot.
Mie nu mi se pare k are grafica mai buna decat Doom3, cu toate k are carcaterele mai detaliate... Nivelele din Doom3 sunt mai inspirate, mai frumoase, mai detaliate, lumini, scantei, foc etc. Nu zic k jocul nu are o grafica dragutza, dar mi se pare fortat lucrul cand zici k arata mai bine decat HL2 si Doom3. Poate decat daca le-ai jucat pe minim, nu stiu. Eu le-am jucat pe toate pe high, pe rez mari. [smilie=Respect.gif]

Inca ceva...
Cei care spun k are grafica mai buna decat Doom3 si HL2 sa ma lamureasca si pe mine... unde-s luminile dinamice, volumetrice, efecte de foc, apa, nivele care sa incante ochiul? Eu am jucat destul de mult si nimic impresionant din punct de vedere al constructie nivelelor... mai toate sunt simpliste pe care se pun texturi de mare rezolutie... de.. doar e preluat de pe Xbox. Cel putin daca ar fi fost impresionante armele, dar nema. E un joc bine facut dar nu poate lua conducerea. In cel mai probabil caz va aparea Stalker care se va putea masura cu marii de acum, dar acestui joc nu ii acord vreo sansa de a se putea afirma deasupra celorlalte doua nume. [-X
[smilie=Respect.gif]
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Cayn eu zic ca nu conteaza daca se claseaza peste Doom 3 sau Half Life 2. Oricum ajunge sa stea pe langa jocurile din top, nu pe primul loc, ceea ce il face un joc foarte bun.

Uitati executia mea preferata... sau deposedarea (de arma :P )... sau cum vreti voi sa-i spuneti. Riddick intoarce arma spre inamic cand acesta trage, glontul se duce astfel inevitabil in capul inamicului.
In poza poate nu pare chiar asa impresionant dar in joc e foarte misto (mai ales sunetul creierilor imprastiati pe pereti... stiu ca sunt sadic [smilie=Eek.gif] ).
PS: Aceasta "deposedare" se executa prin apasarea a click2 atunci cand sunteti aproape de inamic (ca si sugrumarea, numai ca trebuie facuta din fata).
Attachments
Executat.JPG
Cayn

Post by Cayn »

Sunt de acord k e un joc bun si k ii face bine sa stea pe langa jocurile de top. :P
Post Reply