Recomandati urgent un 5.1 cu intrare digitala

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
Lao

Recomandati urgent un 5.1 cu intrare digitala

Post by Lao »

Ma bate gandul sa-mi iau poimaine un Genius SW-5.1 Home Theater,dar ce nu-mi place la el este ca nu are intrare SPDIF.

Stiti un sistem 5.1 cu o asemenea intrare,care sa nu depaseasca 5,5 milioane?Am nevoie urgenta de raspuns. ;)
shiverx

Post by shiverx »

Offtopic:
Si pe mine ma bate gandul sa-mi iau un sistem la cel mult 6mil si ma gandeam chiar la Genius SW-5.1 Home Theater. Daca l-ai auzit(ca eu nu am reusit inca) spune-mi si mie te rog cum e. Are basul clar si profund sau nu? Calitatea ma intereseaza.
MIKI ALEXANDRESCU

Post by MIKI ALEXANDRESCU »

era un CAT pe la spot..
Il gasesti in buc la pasaj la intrarea in lipscani la 5 mil..
the old miky is back !!
james_htf_ro

Post by james_htf_ro »

Am eu Genius SW 5.1 Home Theater si sunt mai mult decat multumit de ele.Claritatea e foarte buna chiar si la nivelul volumului foarte ridicat, fara distorsiuni,.Raportul calitate-pret e cel mai bun pe care l-am gasit la un sistem 5.1.Am dat cam 6.000.000 lei acum un an si ceva de la Flamingo.Eu le-am montat pe o placa Creative Audigy 2 .Eu zic ca merita din plin banii.
Lao

Post by Lao »

Pana la urma am renuntat,momentan, la 5.1.

james,eu va rugasem cu intrare digitala,Genius-ul are numai pe analog.Am avut un SW-5.1 HT pt. o zi si nu m-a impresionat in mod special.Asta si datorita pretului,care,dupa parerea mea,nu reflecta calitatea sistemului Genius.
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Lao wrote:Am avut un SW-5.1 HT pt. o zi si nu m-a impresionat in mod special.Asta si datorita pretului,care,dupa parerea mea,nu reflecta calitatea sistemului Genius.
Glumesti sau esti serios? Sau poate ti se pare prea scump Genius-ul? Hmmm, nu cred ca imi poti da un exemplu mai echilibrat sub raport calitate/pret. Si nu o spun numai eu, ti-o pot confirma si ceilalti utilizatori de HT 5.1 de pe forum.
Lao

Post by Lao »

Eu am 2 boxe de 110W fiecare bagate printr-o combina Panasonic si am facut comparatia cu ele,mai ales in ceea ce priveste bass-ul.
Nu sunt dispus sa dau acum 5 mil jumate pe un sistem care nu ma impresioneaza destul.Poate sunt eu prea pretentios.Eram curios cat face un sistem cu intrare digitala fata de Genius.
Poate vine Mos Craciun cu unul. ;)
Lance2k

Post by Lance2k »

Pt. boxe cu intrare digitala si care sa aiba si putere,mai trebe sa investesti.Bafta anyway Lao.
Post Reply