Problema ciudata legata de placa de sunet on board, cred!

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
kalfapopperis

Problema ciudata legata de placa de sunet on board, cred!

Post by kalfapopperis »

am 2 mari probleme:
1. daca dau volumul mai tare se aude un carait continuu in boxe, carait ce isi schimba frecventa sincron cu miscarile mouse ului sau alte aplicatii.
2. imaginea de la tv tunner este distorsionata si se aude acelasi carait.

In momentul in care procesorul e folosit peste 90% insa, caraitul din boxe si distorsiunea imaginii pe tv tunner dispare. Am o placa de sunet on board cu chipset Via, placa de baza Via K7TA. aşa ca mie mi se pare ca totul se trage de la faptul ca placa e on board. aşa sa fie?

intrebare: trebuie sa mi cumpar o placa de sunet noua?

cu prietenie, Daniel
the sniper

Post by the sniper »

asa am patit si io, dar cu ultimele drivere problema s-a rezolvat! io am placa de sunet tot on-board (AC'97, nu stiu exact denumirea); la fel pateam si io cand miscam mousul boxele paraiau, la fel in unele aplicatii...;pune-ti ultimele drivere si spune-mi ce ai reusit, ok?
kalfapopperis

Post by kalfapopperis »

ok. acum incerc kestia asta. spune mi te rog de unde iau aceste drivere ca si eu am aceasi placa Via AC'97.
r4zv4n

Post by r4zv4n »

In afara de chestia cu ultimele drivere, pune pe mute si tot in afara de wave. Selecteaza microfonul pt sursa de inregistrare si da-l la minim.
the sniper

Post by the sniper »

am luat driverul chiar dupa ultimul cd Xtreme-pc ultimul nr 58...; trebuia sa-ti spun din prima dar am uitat pur si simplu, scuzeeeeee! :oops:
Post Reply