Cum fac din .cda in .mp3 ?
Moderator: Moderatori
Cum fac din .cda in .mp3 ?
Cum pot sa "rippuiesc" si eu un CD?Am Winamp 5.02 si MediaPlayer 10.Ceva detalii,pt. ca nu am mai facut nicodata.Am mai incercat mai demult,dar nu mi-a iesit k lumea.
Merge sa faci si cu winamp`ul da trebuie sa`l ai inregistrat , eu l`am folosit in acest scop si sunt multumit de el, daca il ai deja inregistrat tot ce trebuie sa faci e sa intri la Preferences in winamp acolo ai Cd Ripping, il configurezi de acolo pe formatu MP3 la ce calitate unde sa duca fisierele si la ce viteza sa le ripuiasca, dupa care deschizi Media Libray (alt+l) Acolo ai Devices si o sa vezi melodiile de pe CD cu optiunea Rip Selected sau Rip all.
AMD Barton 2500+ / GigaByte VT600L / 1,25 GB DDR 400 Kingmax / GeForce 4 Ti4200 128 MB / 80 GB Seagate / IIyama 19" Vision Master PRO 450 / Logitech MX310 / Genius Home Theater 5.1 / CDROM + CDWriter TEAC / Firewire Pinnacle DC10 / WinXP SP2
Eu folosesc AltoMp3 Maker - este perfect pt orice fel de conversie!!!
Call me if you need!!
Am incercat si Winamp si altele dar sunt mai greu de folosit!!!!
Call me if you need!!
Am incercat si Winamp si altele dar sunt mai greu de folosit!!!!
AMD Athlon XP Barton 2500+@3200+ (2200Mhz,Vc=1.625), TT Volcano 11+
MB Abit NF7-s v2.0, 2x512ddrPQI(9-3-3-2.5)
GeCube Radeon 9800PRO@9800XT
2x80GB WD SATA RAID 0, DVDRW Asus , DVD Sony, Carcasa KME 5365 big tower
MB Abit NF7-s v2.0, 2x512ddrPQI(9-3-3-2.5)
GeCube Radeon 9800PRO@9800XT
2x80GB WD SATA RAID 0, DVDRW Asus , DVD Sony, Carcasa KME 5365 big tower
Pai daca ai MediaPlayer 10 poti sa faci cu el mp3-uri.
Eu am MediaPlayer 9 insa tot asta folosesc pt facut mp3-uri. E un plugin, CyberLink power encoder si pe langa calitate are si o viteza foarte buna.
Mi-a placut Media Playerul ca gaseste foarte usor titlurile pt cd-uri mai rare si are viteza mare fata de altele. In maxim 5 minute e gata.
Nu stiu cum de nu a zis nimeni dar in Media Player 10 ai optiunea de a ripui mp3-uri. E una dintre imbunatatirile MediaPlayerului.
Eu am MediaPlayer 9 insa tot asta folosesc pt facut mp3-uri. E un plugin, CyberLink power encoder si pe langa calitate are si o viteza foarte buna.
Mi-a placut Media Playerul ca gaseste foarte usor titlurile pt cd-uri mai rare si are viteza mare fata de altele. In maxim 5 minute e gata.
Nu stiu cum de nu a zis nimeni dar in Media Player 10 ai optiunea de a ripui mp3-uri. E una dintre imbunatatirile MediaPlayerului.

Nero e fara indoiala un produs bun tinand cont de codecul folosit dar problema lui e ca nu stie de multe CD-uri audio si trebuie sa te apuci sa cauti titlurile melodiilor si sa incepi sa editezi tu tagurile.The_Beast wrote:cel mai simplu , zic eu , pentru ca , cred ca majoritatea folosesc softul acesta ... optiunea save tracks de la NERO (all mighty)
Asta e ca si cum te-ai scarpina cu mana dreapta la urechea stanga!

Ma rog, acum fiecare cu preferintele lui.