Antivirus nemancator de resurse dar bun
Moderator: Moderatori
Antivirus nemancator de resurse dar bun
Ce imi recomandati???
Il voi folosi impreuna cu Win2003 Server Evaluation Edition. Firewalul
implicit in windows imi ajunge.
Va rog nu ma luati cu NORTON 2004 Sau BitDefender k d astia sunt satul. De cele mai multe ori imi sterg fisierele sau l muta, nedeznfectandu-le, iar cand "se ocupa" de fisiere vitale d Win e jale. :evilbat:
Il voi folosi impreuna cu Win2003 Server Evaluation Edition. Firewalul
implicit in windows imi ajunge.
Va rog nu ma luati cu NORTON 2004 Sau BitDefender k d astia sunt satul. De cele mai multe ori imi sterg fisierele sau l muta, nedeznfectandu-le, iar cand "se ocupa" de fisiere vitale d Win e jale. :evilbat:
- NightWalker
Last edited by NightWalker on Sat Oct 30, 2004 12:34 am, edited 1 time in total.

Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
- NightWalker
Mie Norton Antivirus 2005 mi se pare cu mult peste Norton 2004 in multe puncte de vedere, mi`a dezinfectat cu brio un calc care era plin de virusi unde NAV 2004 nu a putut fi instalat din cauza acestora , 2005 a reusit, mananca mai putine resurse decat 2004 si vine si cu un worm protection care e mai eficient decat Windows Fierwall.. singurul dezavantaj daca esti in jocuri si NAV`ul blocheaza o accesare ilegala in calculator iti da minimize la joc si te avertizeaza in rest mi se pare super bun.
AMD Barton 2500+ / GigaByte VT600L / 1,25 GB DDR 400 Kingmax / GeForce 4 Ti4200 128 MB / 80 GB Seagate / IIyama 19" Vision Master PRO 450 / Logitech MX310 / Genius Home Theater 5.1 / CDROM + CDWriter TEAC / Firewire Pinnacle DC10 / WinXP SP2
- Dr. Voidberg
- Moderator
Il am instalat la munca "caclient" (cum spui tu
) pe niste calculatoare slabute (P3-600 cu 256ram sau 128) si consuma imense resurse pentru o asa configuratie. Pe un procesor rapid+mai multa memorie, intr-adevar nu se simte...ca sa nu mai vorbesc de faptul ca pe W98 face numai probleme.
In plus, el vrea pentru calculatorul lui de acasa.Nu cred ca isi permite sa il configureze client/server. Daca ai vazut configuratia lui din semnatura...este chiar mai slaba decat cele pe care eu am antivirusul ala instalat la munca.

In plus, el vrea pentru calculatorul lui de acasa.Nu cred ca isi permite sa il configureze client/server. Daca ai vazut configuratia lui din semnatura...este chiar mai slaba decat cele pe care eu am antivirusul ala instalat la munca.
Last edited by ClauSoft on Mon Nov 01, 2004 7:34 pm, edited 2 times in total.
eu am instalat la munca NAV 2005 pe un Duron 950 256 RAM si vreau sa zic ca deabia se simte prezentza lui acolo.Atunci cand scaneaza (vinerea) intradevar se cunoaste... da dohhh cum sa nu manance resurse cand el ia toate fisierele din hard la purificat (analizat
), tu vrei sa faca treaba da fara sa manance resurse asta inseamna un antivirus care nu`si face treaba cum trebuie + ca eu nici in ruptu capului nu renuntz la Updateurile de la NAV care vin in timp util mereu.

AMD Barton 2500+ / GigaByte VT600L / 1,25 GB DDR 400 Kingmax / GeForce 4 Ti4200 128 MB / 80 GB Seagate / IIyama 19" Vision Master PRO 450 / Logitech MX310 / Genius Home Theater 5.1 / CDROM + CDWriter TEAC / Firewire Pinnacle DC10 / WinXP SP2
- NightWalker
Baieti, vorbim de un pc @ 400 MHz... hai sa fim seriosi si sa nu o mai dam in balarii ... NAV... ala ruleaza prost si pe Barton 2500+, si cand ma gandesc la RAM si la timpul afectat scanarii...
..... e sub orice critica.
KAV-ul iar e moartea caprioarei la scanare in timp real...
:roll:

KAV-ul iar e moartea caprioarei la scanare in timp real...
:roll:

hehehe, mai baieti, apreciez efortul vostru de a va exprima opiniile voastre in acest post. La recomandarile voastre am incercat mai multi AV, insa pana acum NOD32 s-a comportat cel mai bine (scanare-prevenire-detetare-dezinfectie), chiar si cand procul era stresat, de exemplu l filme. Aceste nu se "agatau" de loc sau s se decaleze sunetul d imagine.
Va multumesc si astept in continuare noi propuneri... :Fade-color
Va multumesc si astept in continuare noi propuneri... :Fade-color
Stiu ca deviez de la topic... eu detzin acasa un sistem pe Barton 2500+ 512 RAM si NAV 2005 se comporta exemplar pe acest sistem la ram am fost atent cat aveam ocupat inainte si cat aveam dupa , 360 MB Liberi (nu folosesc Virtual Memory) si dupa instalare 336 MB ram liber.. 24 MB pt antivirus nu mi se pare o cifra asa imensa si rulez XP SP2 pe el.NightWalker™ wrote: ... NAV... ala ruleaza prost si pe Barton 2500+, si cand ma gandesc la RAM si la timpul afectat scanarii........ e sub orice critica.
- NightWalker
Bine, bine.... da cine a zis ca eu am vorbit de Erebus ? :agrue: ... dar hai ca parca vad ca posturile noastre o sa ajunga la gunoi (ZM, sa nu iti vina vreo ideeClauSoft wrote: [...] Erebus a vorbit de Symantec antivirus corporate si nu de NAV2005. :agrue:

Sunt de acord cu faptul ca F-prot ar merge binisor pe un astfel de calculator, insa trebuie sa reamintesc ca in ziua de azi nu ai nevoie numai de un antivirus bun, care sa faca fata tuturor virusilor care par ca se inmultesc cu zi pe trece, ci si de un calculator capabil sa-l sustina, compromisurile nu prea dau rezultate ...
Incearca totusi F-prot.
Incearca totusi F-prot.
Recomand NOD32 in urma unui an si jumatate de cand il folosesc si am avut parte de o protectie foarte buna , de preferat ar fi sa il combini cu OUTPOST FIREWALL ptr o protectie 99%Rattrap wrote:pe un celeron 566 cu 192 ram sa renunt la bit? si sa pun Nod 32??