De pe forumuri adunate

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Post Reply
jcdenton_

Post by jcdenton_ »

Mr.E wrote:poate "buta" de pe c eroare d-aia handicapata "Unknown error" oricum am reinstalat xpu shi dupa aia iar mia facut faza, a treia oara instalez xpu cu sp2 driveri tot-tot shi mere bine da imi ramane becu de procesare al carcasei aprins ca si cum ar computa ceva da m-am uitat shi nimic
De aproximativ 15 minute sunt sub birou si caut becul de procesare al carcasei ... tot ce am realizat a fost sa ma incurc in cablurile de retea si sa-mi dau cu receiverul de la mouse in cap ... sunt perseverent si atunci cand il gasesc o sa va anunt! :wink:
andrei

Post by andrei »

killobyte wrote: mersi Cimi pentru suport.
Oricum eu sunt de parere ca filosofia este o pierdere de vreme dupa cum a zis si Emil Cioran : nu serveste nimanui la nimic si vorbeste despre lucruri inexistente. Adica filosofia este un nonsens
eu te cred, dar nu văd unde este filozofia în topicul ăsta, legat de dume.

work harder
jcdenton_

Post by jcdenton_ »

ice01 wrote:Un soft bun , pe care eu il folosesc si care isi face treaba destul de bine si cu care poti sa prelucrezi foarte bine fotografiile , este UNLEAD PHOTO IMPACT ! Incearca-l si vezi daca te multumeste , eu ma marit cu el poze , si rezultatele au fost destul de bune !
No comment (inca imi mai curg lacrmi) :wink:
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Sorry ice, da asta e chiar perla:
ice01 wrote:...asta imi aduce aminte acum de vremea cand nVidia dadea cu pietre in 3DFix ca au belele cu pipe-urile
....
LATER EDIT :

Ca am adus aminte de 3DFix ... cam offotpic , dar nu ma pot abtine , vazand toate astea , nu mai pot spune decat atat : REGELE 3DFix A MURIT , IN ARENA AU RAMAS DOAR CLOWNI ! Razbunarea e dulce ...
Asta nu mai e greseala de tipar, mi se pare greu de crezut ca le-ai si uitat numele, adica: 3DFX(care vine de la 3D Effects)
ice01

Post by ice01 »

WarlordBA wrote:Sorry ice, da asta e chiar perla:
Corect ;) Am ratat si am vazut prea tarziu ... :D Raman in istorie si se pare ca pe pagina asta am fost actorul principal , rar da bine :D Asta e , prostia se plateste ! ;)
andrei

Post by andrei »

ice01 wrote:... prostia se plateste ! ;)
ice: nu a zis nimeni asta, să ştii.Trebuie doar să fii puţin mai atent pe viitor. Eu de exemplu în ultima vreme dau vreo 5 preview-uri înainte de submit.. recitesc cel puţin o dată ce am scris, totdeauna. Şi uneori când am senzaţia că sunt pe cale să scriu vreo prostie, mai deschid o fereastră, mă informez şi apoi postez. De multe ori m-am abţinut să spun ceva, când nu eram 100% sigur. Dacă aş fi postat de fiecare dată, aveam acum peste 20 000 posts.

work harder
Dr.LED

Post by Dr.LED »

:black:
geminni wrote: iti dau un maxtor de 40 cu 2 mb cache 7200.Cat imi dai pe el?Cateodata il vede biosu!
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Găsite pe un forum, nu întrebati care ...
Nu am spart monitorul, dar imi statea pe limba sa o fac...
le intrebam si pe prietenele mele gravide daca nu-s speriate ca au fiinte in ele
Azi imi igienizam maimuta si din neatentie mi-am crestat o labie cu bic-ul.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Somnul cu preaviz.
PePSy wrote:Am baut tot, am castigat pariul, si nu am avut dereglari importante. Doar ca a doua zi m-am sculat cu doua zile inainte.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Din seria time travel drinking potion...

Later edit:
Bad post, n-am vazut ca s-a postat deja despre faza(vedeti mai sus).
VENI VIDI VICI

Post by VENI VIDI VICI »

Din ciclul "cuget, deci sunt filozof":
Memoria s-ar putea sa fie buna, dar nu este exclus sa fie bulita. Incearc-o pe alta placa savezi daca e buna....daca e buna inseamna ca nu o vrea placa ta. Si eu am 2 de 128 PQI si nu prea le vede( uneori de alteori ba) iar pe alta placa de baza chiar ma i varza le vede perfect si nu face nici o problema. Daca memoria e buna atunci fa schimb cu altcineva sa-ti dea una buna care sa ti-o vada.
Aloo! Sa-ti dea una buna, dar una buna sa te trezesti monser.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Din nici un ciclu.
holhos wrote:Din nou poate nu stiti dar o alta chestie considerata scarboasa e ca tiganii se hranesc cu tot felul de mortaciuni ....de exemplu daca arunci o gaina moarta el o gaseste si o mananca ....e iar ceva specific.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Brutalistu' de pe LvL e teroare ...

Despre colindat ...
mie imi place sa merg cu "capra" dar nu ma primeste nimeni.. majoritatea fug in terror si trantesc usa "La multi ani cetatene! Te fac un laptegros?"

Am fo acu.. haaat multi ani cu colindu impreuna cu un preten pletos sa colindam (beti morti.. nu e frumos stiu.. traditia .. obiceiu .. cutuma):
-Primiti cu colindu?
-Hai baietii, ia ziceti!
- COLINDU !!! COLINDUUUUU!!! COLINDUUUUUU!

si in tim ce fugeam pe scari "tragem si o baladu lu Gigi?" "baga!" "gigigigigigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" *+airguitar*
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Din ciclul "ciorbă pentru săraci de perişoare şi filme cu dealuri voalate"
eddy - fost user xpc wrote:ba cica e un virus mare in libertate de calculatore
spyonu

Post by spyonu »

este off-topic, dar e prea frumos sa nu il spun:

zilele trecute ma intreba cineva: programul asta cati megahertzi ocupa?
andrei

Post by andrei »

spyonu wrote:este off-topic, dar e prea frumos sa nu il spun:

zilele trecute ma intreba cineva: programul asta cati megahertzi ocupa?
tot aşa, mă întreba şi pe mine cineva mai demult, acum vreun an:
-tu cât spaţiu ai pe calculator?
- 60 giga.
- eu am 256.

Da, este vorba de o femeie.

work harder
ice01

Post by ice01 »

Performanta masurata in "musci"
Erebus wrote: Doar ca think pad are cu 2kg mai putin, dar emachiens 68xx nu e voluminos si daca ai putini musci nu e problema
Sursa

Erebus , te rog sa nu te superi pe mine , insa faza asta m-a pus pe burta ..esti un campion incontestabil al perlelor , si asta trebuia sa intre in galerie , am ras cu lacrimi ... :D
ice01

Post by ice01 »

Raid in raptor
Probabil o gresala datorata neatentiei (?!), oricum destul de amuzanta ptr a isi merita locul aici :D
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

zăr manifest wrote:La ora 14.15, toata lumea isi va astupa gura proprie cu propriul obiect de astupat gura proprie.
Propriul obiect şi gura proprie nu au ce cauta în aceeaşi frază. 8-[
ice01

Post by ice01 »

Ochiometru ptr detectia de "arzaturi" si degetometru ptr cea de temperaturi fac legea la noi pe forum :D ... saga continua ...
ioanaK8 wrote: Am uitat sa-ti spun,scoate-o afara sa vezi daca-i arsa.
Sursa
iLogiK

Post by iLogiK »

boyarul wrote::-k Aseara mi-am bagat sub limba [de curios ce sunt =P~ ] cartela de Orange si ..cracked !!! :-~
se mai întâmplă...
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Nu e nici duma, nici perla, ba dimpotriva, o chestie destul de ingenioasa.
Cum faci sa atragi atentia unui moderator priceput in domeniu asupra topicului tau in speranta de a capata un raspuns cat mai repejor?
Apesi pe butonu' "Report this post" pt propriul topic.

Genial [smilie=Victory.gif] [smilie=Nice-try.gif]
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

cioini wrote:what?
din cate stiu (si eu si mai mulţi prieteni) NORTHWOOD este dual-core. prescot a aparut ca s-a vrut incercarea unui proc cu 1mb cache.....
Eu inteleg cam la ce se gandea(HT), dar totusi ... dual core?
Link
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Scrisa de yours truly
fishbone wrote: [...] urmeaza sa-mi instalez World of Warcraft pe langa un PC
O noua metoda de instalari, inventata tot de mine. Practicati-o si astfel programele nu o sa va ocupe nici o resursa! Genial.
poe

Post by poe »

Ahriman wrote:acum vreun an la un athlon xp 1800+ i-a crapat sursa dupa trei zile cei de la service mi-au spus ca a cedat un lagar si ca l-au reparat.
La cat consumă procesoarele din ziua de azi, integrează pe lângă controlerul de memorie şi sursa.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Al-Zawahiri loveşte XtremPC.
FireFly wrote: imi este tzinut ostatic avatarul o luna
std
Moderator

Post by std »

Nu e tocmai forumista, dar n-are sens sa deschid inca un topic numai pentru asta.

http://www.dorderomania.ro/03/gastronomie.php
Unii o ajuta si cu usturoi, la fiert. Ma rog! Altii cu otet. Când o lasi sa scada o jumatate de zi, usturoiul sta în legea lui, ca si hreanul ras si stins, desi chiar si-acum ar merge un ardei arnaut, dar murat. Se presara leusteanul tocat deasupra.

1,000 kg burta de vaca
1,000 kg oase de vaca
200 g morcovi
200 g ceapa
100 g telina
50 g hrean
40 ml otet
2 oua
40 g sare
2 g piper
50 g usturoi
40 g leustean
E vorba desigur de ciorba de burta. Tinand seama de cantitati, incep sa cred ca e o reteta straveche, de pe vremea capcaunilor.
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Totusi, in Romania ce e dupa virgula, e zecimala....
Hiker

Post by Hiker »

X5 wrote:supernova si solentza is ca 2 avorturi nereusite.
A vazut cineva pana acum un avort reusit? Anyone, anyone? [smilie=maniac.gif]
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

SamuS wrote:Radeon 9800PRO@XT (e Sapphire) frecvente deffault 412/730 e un XT veritabil datorita unui flash de bios
Deci si un 9800SE@Pro ar deveni veritabil dupa un flash de BIOS [smilie=maniac.gif]
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

nonyhaha wrote:ieri am pus si eu mana pe un dvd teac dv-w58g si inauntru e de fapt un sony care e vandut lui liteon pentru a face oem-uri care vinde la toata lumea,....
Am si eu un Oltcit care e de fapt Boeing care e vandut de Triton dar in fisa tehnica scrie ca prinde warp 9... [smilie=maniac.gif]
Suna bizar dar comic in acelasi timp, e un stil aparte... [smilie=Respect.gif]
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Lovitura mortală, dar nu fatală.
Seran Alex wrote:Cand am scos revista din folie am vazut pe fundul pungii bucatele din carcasa DVD-ului. In plus carcasa era si crapata.
Radoo

Post by Radoo »

Zâna Măseluţă wrote:
Erebus wrote:acum 4 miunute am intrat in casa de la fotbal si m-a ciupit de cot, o albina sau viespie, kktul de cipitura creste repede, am dat viespia jos de mine cu apa si am pus un ice pack din congelator pe cot si am pus 2 cutite in frigider ca sa se raceasca. Problema e ca chestia aea e tot in bucatarie, Acum m-am facut etans in camera. Chestia aea doare rau
cum ma duc sa schimb ice packul? ca sa nu ma mai ciupa. Cum o dau afara. Nu amSPRAY de muste si **** dasta
AJutor
Asta nu e topic fake sau LAME, e a adevarat
AJUTOR, ma doare
Sunt singur acasa, mama se intoarce peste 4 ore si la 911 nu pot sa sun
Ce sa fac AJUTOR PLS
aea nu a murit
o sa o tai cu cutitul daca o prind si sta
altceva acum ma mananca ca draq
nu sunt alergic, a venit mama acasa mai devreme, thank God. Acum doar viespia mai bantuie prin casa.
Ii dau una cu racheta de tenis crapa. Mama pleaca in 5 minute asa ca va fi numai intre mine si viespie. Sau cu bata de baseball. Ce sa-i faca ca si cu gheata acum ma mananca. Dar, am omorat-o cu mingea de fotbal american (singura arma la indemna) si i-am dat una cu varful in cap, am turtit-o, statea jos de masa, abea zbura,
apoi am pus-o in WC si triumfator am tras apa.
Victory
m-am inchis in camera, si am bagat cancer research, ca sa o bata vantul de la fanul laptopului in caz de venea. Acum e moarta.
E bine sa pun pasta de dinti pe ciupitura? m-am razbunat, pasta de dinti & gheata au rezolvat problema, nu mananca, nu s-a umflat.
Genial :occasion5: [smilie=Respect.gif] La asta am ras cel mai mult.... NU e chiar o duma... dar modul de narare e genial. Poate face cineva un poll cu cere mai tari dume. :) Cu premii ceva :) =D> :P
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
r4zv4n

Post by r4zv4n »

Din categoria "vrem ! da' sa nu mai fie !":
crater wrote:vreau mai mult linux.
[....]
Puteti sa faceti un tutorial pentru inceput despre instalare si stergere linux.
Extras de la topicul "ce mai vrem de la revista", si anume de aici (abia acum am observat-o).
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")

Image
boyarul

Post by boyarul »

Truisme din seria "Exista.. daca nu lipsesc cu desavarsire"
pacman44 wrote:Sunt cei mai buni cu exceptia cazurilor cand nu sunt......

:sign7: http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.p ... 140#325140
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Tot pe linia asta.
The_Beast wrote:... serverul din noiembrei nu a fost off nici o secunda , cu exceptia a 5 min ...
BlackNight

Post by BlackNight »

Mack wrote:Bagate pe jocuri si joaca linistit pana ai cu ce !
Link
andrei

Post by andrei »

nu e vreun dezacord, sau altă eroare gramaticală,
dar TREBUIE să rămână în istorie
Zâna Măseluţă wrote: ...
dar mai uşor de folosit şi un nivel de sub-cârnat ceva mai personal ar fi băi cârnate....

work harder
andrei

Post by andrei »

Din ciclul
Îîîî..âî, ea mânca sâ zic şi io ceva pe forumu' âsta
darkpif de la brucsel wrote:Hmm bunâziua shi bine vam gâsit.
Consolele sunt fâcute pt joce nu ?
Pe console sau lansat multe jocuri care au avut un succes foarte mare chiar mai mare de cât unule jocuri de pe PC.
CONSOLE-Gran Turismo-seria-Cel mai bun simulator din lume de mashini "dacâ nu atzi stiu pe iel se testeazâ mai nou shi mashinile de curse"
-Metal Gear-Seria -Cel mai bun Tactical Espionage Game "Splinter Cell ie o glumâ în comparatzie cu iel "
-Mortal Kombat-Deadly Alliance & Deception "bâtâi :D "
-Resident Evil-Seria
-Final Fantasy-Seria-Cel mai bun RPG
-Devil May Cray-seria-încâ unu bun
-Onimusha-seria-"Dacâ joacâ Jean Renau în iel atuncea ie degeaba =)) "
-Soul Calibur-1&2-"bâtâi cu sâbii eh shi dice shu neste bump maping ashe de ciudâ :) "
-Super Mario-seria- =)) cel mai bun jup & runn al tuturor timpurilor :))
-Burnout-seria-cela mai bun arcade cu mashini
-Primal-aventurâ-conduce o graficâ de invidiat shi acu "jok din 2003 "
Shi mai sunt multe jocuri pe care le pot enumera dar nu am timp shi chef acu.
Concluzie-1.Varietatea de jocuri BUNE pe console ie foarte mare nu ca cele de pe PC pe care le potzi numâra pe degete.
2.Consola ieste shi va râmâne un aparat pt jocuri.
3.Playstaion nu va mai râmâne mult în umbra pcului la anu o sâ ashi prezinte Playstation-ul-3 la e3 shi o sâ vedetzi adevârata putere "Dacâ vretzi vâ putztei informa de acu"
Rugâminte-Vâ rug mult nu mai punetzi pe acelashi calapod PC-ul cun consola shi nu mai criticatzi aşa în necunostiintzâ de cauzâ tot ce prindetzi.
Mustruiala-Domnule cum te cheamâ de ai spus nush ce de anime shi playstion te rog fâti bagajele shi dute la schoalâ câ ai cam lipsit la ora de educatzie civicâ "din pâcate".
Pace shi sâ nu vâ mai facetzi de rushine an viitor nu mai spunetzi prostii shi informatziivâ înainte sâ le punetzi pe hârtie.
>ză sursă.. ză horăr<

work harder
boyarul

Post by boyarul »

Din ciclul Îmbrăcarea cu tenişi şi încălţarea cu tricouri
Colegu wrote: si cu ce tenisi se imbraca duminica in parc.
:sign7: http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.p ... 346#327346
Post Reply