Ce este un Overclockers Team ?
Moderator: Moderatori
- [NFT]Razer
Ce este un Overclockers Team ?
Am vazut ca sunt cativa useri care fac parte din Overclockers Team, dar ce inseamna asta ?
1. Sunt cei mai tari in overclocking ?
2. Care este numele Team-ului ?
3. Ce trebuie sa faca membrii echipei ?
Astept comentarii .
(btw Ares vezi ca nick-ul meu nu este Mr.Frazer)
cya
1. Sunt cei mai tari in overclocking ?
2. Care este numele Team-ului ?
3. Ce trebuie sa faca membrii echipei ?
Astept comentarii .
(btw Ares vezi ca nick-ul meu nu este Mr.Frazer)
cya

We would change the world if God would give us the source code...
Citand (aproximativ, din amintiri) pe cineva de pe forum, in Overclockers Team sunt cativa membri care de-a lungul timpului si-au dovedit cunostiintele hardware solide si le-au aplicat in diverse ocazii, in mare parte ca suport pentru cei care au intampinat unele probleme.
Bineinteles ca orice afirmatie este discutabila, dar nu stam acum sa disecam faptele (ca se intampla sau nu asa, blablabla).
La fel de relativ este si ceea ce ai spus mai sus, adica "cei mai tari in overclocking". :black: Custom title-ul, pentru ca de fapt team-ul nu este un grup al forumului propriu-zis, a fost ales in comun intr-o anumita perioada - frumoase vremuri...
Bineinteles ca orice afirmatie este discutabila, dar nu stam acum sa disecam faptele (ca se intampla sau nu asa, blablabla).
La fel de relativ este si ceea ce ai spus mai sus, adica "cei mai tari in overclocking". :black: Custom title-ul, pentru ca de fapt team-ul nu este un grup al forumului propriu-zis, a fost ales in comun intr-o anumita perioada - frumoase vremuri...
un Oc team e un grup de prieteni cu o boala comuna... 
nu neaparat trebuie sa fii "cel mai tare" ca sa faci parte dintr-un OC team..
unii zic ca overclock'ul e o pasiune (personal il definesc arta) ce fac am vazut anumite benchmark machines care erau la limita sublimului..
la ultimul OC contest la care am participat eram cel mai fericit om din lume, nu mai aveam chef sa ma intorc acasa..

nu neaparat trebuie sa fii "cel mai tare" ca sa faci parte dintr-un OC team..
unii zic ca overclock'ul e o pasiune (personal il definesc arta) ce fac am vazut anumite benchmark machines care erau la limita sublimului..
la ultimul OC contest la care am participat eram cel mai fericit om din lume, nu mai aveam chef sa ma intorc acasa..
- [NFT]Razer
ai ghicit..nu la noi in tara[NFT]Razer wrote:Ma bucur sa vad ca ati venit cu niste reply-uri serioase si nu unele de genul "we are the biggest, the best, better than the rest"
Si Royal unde ai gasit tu un overclock contest ? Presupun ca nu la noi in tara .
Ai luat premiul I ?

din pacate nu am luat premiul I ..ehh e o poveste intreaga si nu cred ca cineva are chef sa o asculte ..in special unii
- Trotilatu'
- [NFT]Razer
oc contest
Pai da-ne si noua ceva detalii despre cum se facea clasificarea concurentilor. Era ca la concursul de oc facut de Vr-Zone unde se punea la dispozitie concurentilor un P4 racit pe la vreo -60 grade iar acestia puteau seta orice frecventa si timinguri, iar cel care atingea cel mai mare scor in 3dmark2003 era castigatorul. Daca se bloca calculatorul erai eliminat din concurs. Toate acestea erau facute dintr-o singura incercare.
bye
bye

We would change the world if God would give us the source code...
deci: in concurs au fost vreo 15 benchmark machines.. impartite in 2 categorii , extreme OC (simplu cel mai tare din parcare castiga) a doua categorie a fost ceva mai complicata..aici a fost vorba de procentaj..practic a fost vorba de diferenta dintre rezultate la frecvente default si rez la frecventa maxima..
2 filozofii diferite..si sincer sunt de acord
la prima categorie a castigat un tip cu un northwood@4500(mach2GT modat)+6800GT..avea omu un sistem de vis
la a 2° a castigat unul cu un 1700+@2.7ghz+ geforce 4 mx@sky is the limit..
testele au fost:
superPI 1M&8M
3dmark 2001(cel mai plauzibil dintre toate IMHO)
our team a participat la a 2° categorie..
aveai 2 posibilitati.. dupa care erai eliminat. pe langa acest OC contest s-a mai desfasurat si un modding contest si un lan party pt kids.. CS;ut 2004 ..things like that
in total eram vreo 300 de oameni..la urma am fost toti la o pizza& bere.. damn ce nebunie a fost acolo
2 filozofii diferite..si sincer sunt de acord
la prima categorie a castigat un tip cu un northwood@4500(mach2GT modat)+6800GT..avea omu un sistem de vis
la a 2° a castigat unul cu un 1700+@2.7ghz+ geforce 4 mx@sky is the limit..
testele au fost:
superPI 1M&8M
3dmark 2001(cel mai plauzibil dintre toate IMHO)
our team a participat la a 2° categorie..
aveai 2 posibilitati.. dupa care erai eliminat. pe langa acest OC contest s-a mai desfasurat si un modding contest si un lan party pt kids.. CS;ut 2004 ..things like that

in total eram vreo 300 de oameni..la urma am fost toti la o pizza& bere.. damn ce nebunie a fost acolo
Overclockers team e un grup care are ca activitate pe ordinea zilei overclockul si care(se zice) au o competenta mai mare decat un user obisnuit sa zicem!Personal la overclock il admir cel mai mult pe Iubitel care a cam spart recordurile de pe aici la Super Pi cu al lui Prescott si m-a ajutat si cu un mod la o placa video!Din pacate nu l-am mai vazut postand in ultimul timp,si i-am si trimis mai multe pm pentru niste sfaturi legate de overclock si in special de un flash la placa video(vreau bios de ultra [-o< )!
- Popescu Victor
"Vanity...defenetly my favorite sinn" Parca asa zicea musiu Al Pacino.
Pana acolo, nu inteleg reactiile unora pe forum, adica, sa ajungi banat e destul de greu zic eu, si cred ca trebuie sa iti lipseasca putin bun simt...
Cat despre OCerz team, ar trebui sa fie cei care stiu cu ce se mananca si care sunt activi...parerea mea
Pana acolo, nu inteleg reactiile unora pe forum, adica, sa ajungi banat e destul de greu zic eu, si cred ca trebuie sa iti lipseasca putin bun simt...
Cat despre OCerz team, ar trebui sa fie cei care stiu cu ce se mananca si care sunt activi...parerea mea

- Popescu Victor
Eu nu pot sa zic daca merit sau nu aceasta titulatura
Oricum, sper sa nu stric si placa asta (de data asta am apucat sa joc un NFS pe ea inainte sa o frig
)
Maine o sa incerc sa fac modul pe ea [-o<
Cat despre activitatea pe forum, nu pot sa spun decat ca o sa creasca exponential cu conexiunea mea la net (momentan dial-up si sper ca luna asta sa se sinchiseasca cei de la RDS sa vina si la mine)
Nu pot sa spun decat as fi onorat sa fac parte din aceasta echipa dar pentru moment tin sa imi rezerv o perioada de gandire daca imi ingaduiti.
Merci mult,
Victor.

P.S. tin sa precizez in mod oficial ca eu nu am sugerat nimanui sa fiu primit in aceasta echipa, si va multumesc din nou pentru acest gest, il apreciez.

Oricum, sper sa nu stric si placa asta (de data asta am apucat sa joc un NFS pe ea inainte sa o frig

Maine o sa incerc sa fac modul pe ea [-o<
Cat despre activitatea pe forum, nu pot sa spun decat ca o sa creasca exponential cu conexiunea mea la net (momentan dial-up si sper ca luna asta sa se sinchiseasca cei de la RDS sa vina si la mine)
Nu pot sa spun decat as fi onorat sa fac parte din aceasta echipa dar pentru moment tin sa imi rezerv o perioada de gandire daca imi ingaduiti.
Merci mult,
Victor.

P.S. tin sa precizez in mod oficial ca eu nu am sugerat nimanui sa fiu primit in aceasta echipa, si va multumesc din nou pentru acest gest, il apreciez.