Need For Speed: Underground 2
Moderator: Moderatori
E super belea jocul...imi place mult mai ales daca joci cu un volan de la Trustmaster si un sistem de boxe 5+1 sa se auda motorul bine 

Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
am "terminat" [cariera] jocul la 72%, si in prezent sunt la 93% facand curse "din garaj" - cele NOT COMPLETED . Ceea ce nu inteleg la aceste curse - de ce nu mai primesti bani cand le castigi ??? ce rost mai are sa mai joci dacă nu castigi bani ca sa updatezi masina ? Alta chstie care nu o inteleg - de ce dupa ce termini jocul, [de fapt cariera] nu mai primesti updateuri UNICE la cursele de outrun ? o alta nelamurire - cnd cumperi usi care se rridica vertical - de ce nu se ridica usile ?
Oricum sa recunoatem ca jocul e frumos si are rejucabillitate mare.
Oricum sa recunoatem ca jocul e frumos si are rejucabillitate mare.
Pentru Fiorano
Incearca si tu sa faci URL de la aeroport
si ar trebui sa mearga.Eu dupa ce terminam cursele treceam in urmatorul oras.
si ar trebui sa mearga.Eu dupa ce terminam cursele treceam in urmatorul oras.
Nu cred chestia asta... dar tot ce e posibil... Eu am jucat pe Medium si am deblocat tot ce se poate din terminarea "carierei"... pentru restu' (cateva mici chestii dupa parerea mea) nu mai joc ca nu mai are rost...JorJel wrote: Eu joc pe HARD, cred ca si nivelul de dificultate conteaza (daca e pe easy iti deblocheaza mai putine chestii decit pe hard) ...
Acum, ca am terminat jocul am stat sa analizez care din seria NFS m-a incantat cel mai tare.Raspunsul este clar: NFS Porsche.Intradevar, NFS HP2 avea super masini, urmariri cu politia, dar totusi ii lipsea ceva....NFSUG a venit cu mult ravnitele masini "din Fast and Furious".Destul de frumos lucrat, dar cu multe lipsuri(LAN-ul cel mai mare).NFSUG 2 este urmasul completat, parafat, semnat, parfumat.Baietii de la EA Games au facut un test cu NFSUG1.Din cate am citit pe unele site-uri jocurile au fost incepute simultan, iar pe masura ce clientii se plangeau de cate ceva, imediat baietii adaugau in NFSUG2 pentru a creea jocul perfect.Dar tot nu este la fel de complet ca Porsche-ul.Are intradevar "customize" bogat, dar, pe mine nu ma face sa stau in fata lui ore.De ce nu se mai baga nici un mod tip "factory driver" din Porsche?Pentru ca nu se mai poate, este o fizica bagata in joc care nu are aproape nici o legatura cu realitatea.Sa fim seriosi, poate sa fie caruta ca la 60/h nu-i fuge fundul pe strada de parca ar avea sina.Asta e.....poate o sa apara NFS Porsche 2 

Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Am avansat si eu in joc destul de mult ( chiar cum aflu si eu cat la suta din joc am facut ?) si daca tot se vorbea mai sus de o analiza a fenomenului NFS ... pot sa zic ca pe mine m-au incantat pana acum : NFS 3 HP , ptr vremea lui era ceva superb , iar NFS PORSCHE ramane regele , si asta ptr ca a fost un joc foarte bine realizat , atat in ce priveste grafica ptr vremea lui cat si ca fizica , foarte bine pusa la punct si cu mult realism . NFSU a adus nebunia pe sosea , a alimentat dorinta curselor nebune , dar a lasat deoparte fizica jocului , se vede destul de clar ca este un joc de consola portat pe PC ... Mie imi aduce un moment de relaxare cand gonesc cu 300Km/h prin oras , sunt multumit de ce le-a iesit desi daca ar fi sa fiu si eu carcotas , as putea sa le gasesc destule bune in cap ... 

- Seven[BERE]
@Sme4gol: ce tare esti.
mulatm pt. info ...
bye
Pur si simplu nu am observat ... ce e asa greu de inteles?GabYO wrote: Seven[BERE]: daca mergeai in spatele lor (pentru 1-2 secunde daca vrei neaparat timp) era greu sa nu observi provocarea deoarece e insotita si de un semnal sonor. Sau joci pe mute?
mulatm pt. info ...
bye
Chiar daca am un geforce 2 mx amarat, m-am incapatanat si am terminat jocul. Masina preferata este de departe maxda rx-8, cu toate ca skyline e mai performant.
We've heard that a million monkeys at a million keyboards could produce the Complete Works of Shakespeare; now, thanks to the Internet, we know this is not true.
"Bestia" mea.. Cea cu care terminarea jocului, pe medium, mi s-a părut absolut banală comparativ cu ultima cursă din NFSU 1.
Anyway, m-am jucat un pic cu cât mai multe din maşini, preparate la level 3 şi tunate pe "circuit" : Corolla a scos cel mai bun timp pe circuitul - test (1.10.13 - fără a utiliza nici un strop de NOS) şi a avut cea mai mare acceleraţie laterală : 1.22 G. Locul 2 l-a luat Celica iar locul 3 Miata. Repet, testele mele au fost făcute cu level 3 dotări (fără unique-uri), circuit-test şi no NOS.
Anyway, m-am jucat un pic cu cât mai multe din maşini, preparate la level 3 şi tunate pe "circuit" : Corolla a scos cel mai bun timp pe circuitul - test (1.10.13 - fără a utiliza nici un strop de NOS) şi a avut cea mai mare acceleraţie laterală : 1.22 G. Locul 2 l-a luat Celica iar locul 3 Miata. Repet, testele mele au fost făcute cu level 3 dotări (fără unique-uri), circuit-test şi no NOS.
Look around the table. If you don't see a sucker, get up, because you're the sucker ..
LOL
S-a mai propus mai devreme, dar nimeni nu s-a pronuntat in aceasta privinta:
Cine stie sa regleze o masina ? Un screenshot ceva ? Sau macar niste instructiuni usor de urmat ?
N-am prea apucat sa ma joc cu setarile masinii (de fapt n-am prea apucat sa ma mai joc de multa vreme), dar as fi curios ce se poate face si mai ales.. cum !?
![Funny-Post [smilie=Funny-Post.gif]](./images/smilies/Funny-Post.gif)
S-a mai propus mai devreme, dar nimeni nu s-a pronuntat in aceasta privinta:
Cine stie sa regleze o masina ? Un screenshot ceva ? Sau macar niste instructiuni usor de urmat ?
N-am prea apucat sa ma joc cu setarile masinii (de fapt n-am prea apucat sa ma mai joc de multa vreme), dar as fi curios ce se poate face si mai ales.. cum !?
Pentru a putea tuna o masina componentele trebuie sa nu fie stock.
Depinde pentru ce vrei sa reglezi masina si nu in ultimul rand masina. Daca vrei pentru drag atunci umbli la ecu, turbo, cutia de viteza si aerodinamica. Aici depinde de tine,
totul incepe de la aranjarea turatiilor la cutia de viteza(in ce treapta vrei sa stai mai mult un exemplu ar fi daca vrei acceleratie mare si top speed acceptabil stai primele 3 trepte treci repede apoi pe celalte stai mai mult pentru top speed faci invers cum am zis totul depinde de masina,daca vrei exact da o masina ceva concret), apoi umbli la ecu si incerci sa dai o putere maxima la turatia in care stai cel mai mul intr-o anumita viteza la fel si la turbo, la aerodinamica dai zero. La circuit, url, drift, street x,sprint, depinde de traseu. Cum am zis totul depinde de gustul tau, si de stilul de condus. Nu incerca sa umbli pe la suspensii prea mult in general acestea sunt bine setate, cam la orice masina. Sper sa te ajute.
Depinde pentru ce vrei sa reglezi masina si nu in ultimul rand masina. Daca vrei pentru drag atunci umbli la ecu, turbo, cutia de viteza si aerodinamica. Aici depinde de tine,
totul incepe de la aranjarea turatiilor la cutia de viteza(in ce treapta vrei sa stai mai mult un exemplu ar fi daca vrei acceleratie mare si top speed acceptabil stai primele 3 trepte treci repede apoi pe celalte stai mai mult pentru top speed faci invers cum am zis totul depinde de masina,daca vrei exact da o masina ceva concret), apoi umbli la ecu si incerci sa dai o putere maxima la turatia in care stai cel mai mul intr-o anumita viteza la fel si la turbo, la aerodinamica dai zero. La circuit, url, drift, street x,sprint, depinde de traseu. Cum am zis totul depinde de gustul tau, si de stilul de condus. Nu incerca sa umbli pe la suspensii prea mult in general acestea sunt bine setate, cam la orice masina. Sper sa te ajute.
"It's my way or the highway"-David X
- Darth Vader
NFSU2
I finished the game and to be honest after cruising through town for one hour to find the shops I got bored. After i found all the shops and tunned my car i expected a cool ending. Most of the good shops are in coal harbor. The end is CRAP. You have a 5 lap race with Caleb for 10gs. I gave that guy on HARD 30 seconds with my ford focus ZX3.
Gameplay is good, storyline is crap.
Car: Ford Focus ZX3
Wheels: Lexani
Body: Fully Carbon
Engine: Extremme performance+two upgrades while racing people in town.
TURBO: Extremme performance+ 1 upgrade while racing people in town.
ECU: Extremme performance + 1 upgrade while racing people in town.
NOS: Extremme performance+2 upgrades while racing people in town.
Entertainment: 5 slot trunk (carbon fiber) with JL SUBWOOFERS
A bit of tunning at dyno and i got this:
o-60 mi/h 2.45s
0-100 mi/h 6.47s
Max Speed 363 km/h
Gameplay is good, storyline is crap.
Car: Ford Focus ZX3
Wheels: Lexani
Body: Fully Carbon
Engine: Extremme performance+two upgrades while racing people in town.
TURBO: Extremme performance+ 1 upgrade while racing people in town.
ECU: Extremme performance + 1 upgrade while racing people in town.
NOS: Extremme performance+2 upgrades while racing people in town.
Entertainment: 5 slot trunk (carbon fiber) with JL SUBWOOFERS
A bit of tunning at dyno and i got this:
o-60 mi/h 2.45s
0-100 mi/h 6.47s
Max Speed 363 km/h
1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
ha....si eu care tot incercam sa ma iau la intrecerecu taxi-uriSme4gol wrote:Sper că te-ai prins că faza nu funcţionează decât la maşinile portocalii de pe minimap.iLogiK wrote:... nu se intampla de fiecare data.
...

vroiam sa zic, ca daca de exemplu ai viteza mare, si treci pe langa aia care abia se misca, nu merge (cai ai avea avantaj). in general trebuie sa fii in spatele ei, si sa mergi la fel de repede ca si ei.
Am o problema: m-am intrecut cu o masina cu niste culori pestrite (nu cred ca are vreo importanta) si mi-a dat un unique upgrade si sa ma duc la punctul cu steluta de pe harta. Dau continue si cand ma uit pe harta absolut nici o steluta, si nici in dreapta nu-mi apare unde este descris fiecare eveniment. Sa inteleg ca am pierdut unique-u 

Mi se vede jocu parca e in software renderer. Totul in patratzele. O singura data mi s'a vazut k lumea, in rest numai asa. WTF?
Cat despre joc in sine, sunt indragostit de el
Am ajuns abia la 30 si ceva % si vad ca ma descurc cam greu. Masina actuala e un Audi TT si nu prea am ce alege mai bun, poate RSX, voi ce ziceti? Deci e f.f. greu fata de pana acum. Tuning-ul este la maximul posibil la mom. actual.
Cat despre joc in sine, sunt indragostit de el

Daedalus, incearca sa pui ultimul driver video daca ti se vede in patratele. Asa am patit si eu dar s-a rezolvat cu un restart. Se pare ca e o problema generala ca multi la prima rulare a jocului aveau probleme.
Am mai jucat cate putin, nu prea am timp si de cand cu Half2 m-am mai lasat de el, dar oricum, e distractiv si cand nu aveti ce face sau veniti obositi de la scoala nu strica un race mic.
Am mai jucat cate putin, nu prea am timp si de cand cu Half2 m-am mai lasat de el, dar oricum, e distractiv si cand nu aveti ce face sau veniti obositi de la scoala nu strica un race mic.

Am descoperit o chestie : Dupa ce intri in garaj din meniu, apare optiunea de "world map" si poti vedea toate stagiile si toate cursele: desi am terminat jocu si sunt la 70 % am descoperit acolo mai mult de 60 de curse "NOT COMPLETED". Sa fie oare vorbe de cursele acelea care te nunta prin telefon ? Ce-s cu ele ?
Inca o chestie: cand vreau sa ma iau la intrecere cu careva am observat ca au doar 2 tipuri de masini: coloare verde si sunt RX 7 si 206 (banuiesc). Dar aceste masini se repeta pe toata harta, ca m-au facut curios si am alergat pe tot curpinsul ei ca sa ma lamuresc. La voi e la fel ?
Inca o chestie: cand vreau sa ma iau la intrecere cu careva am observat ca au doar 2 tipuri de masini: coloare verde si sunt RX 7 si 206 (banuiesc). Dar aceste masini se repeta pe toata harta, ca m-au facut curios si am alergat pe tot curpinsul ei ca sa ma lamuresc. La voi e la fel ?
cele mai bune setări pt drift:
maşina: SUBARU IMPREZA,
joc terminat 68%,
majoritatea upgradeurilor level 3 făcute.
Suspension
Front, Rear Lowering - aprox 3%
Springs -50%
Steering Ratio -100%
Drivetrain
Max acceleration
Aerodynamics
Front, Rear Downforce - aprox 60%.
Tires
Front, Rear Grip - aprox 75%.
Brake bias - max front.
ECU, Turbo
1,2 - setat pe maxim
3,4 - setat pe minim
5,6,7,8 - setat pe maxim.
maşina: SUBARU IMPREZA,
joc terminat 68%,
majoritatea upgradeurilor level 3 făcute.
Suspension
Front, Rear Lowering - aprox 3%
Springs -50%
Steering Ratio -100%
Drivetrain
Max acceleration
Aerodynamics
Front, Rear Downforce - aprox 60%.
Tires
Front, Rear Grip - aprox 75%.
Brake bias - max front.
ECU, Turbo
1,2 - setat pe maxim
3,4 - setat pe minim
5,6,7,8 - setat pe maxim.
work harder
sunt la 35% din joc pe medium (default) si castig destul de usor. am si eu cateva intrebari :
- CAND imi da unlock la SUBARU IMPREZA ??? e masina mea preferata !
- unde e optiunea "car status" care ar trebui sa imi arate date despre masina ? eu nu o gasesc nicaieri ! stiu pt majoritatea masinilor daca sunt 4WD,FF sau FR dar ar ajuta si niste informatii suplimentare.
- dupa ce am instalat SP2 peste SP1 la win xp pro nu mai merge nfsu2 si a trebuit sa imi pun millenium
. care e faza ?
- care e driftu max facut de voi (un singur "combus") - la mine 70000
- CAND imi da unlock la SUBARU IMPREZA ??? e masina mea preferata !
- unde e optiunea "car status" care ar trebui sa imi arate date despre masina ? eu nu o gasesc nicaieri ! stiu pt majoritatea masinilor daca sunt 4WD,FF sau FR dar ar ajuta si niste informatii suplimentare.
- dupa ce am instalat SP2 peste SP1 la win xp pro nu mai merge nfsu2 si a trebuit sa imi pun millenium

- care e driftu max facut de voi (un singur "combus") - la mine 70000
la subaru iti da unlock cel mai devreme la sfarsitul stage-ului 4 ... si eu il astept...
car status nu exista:)) daca vrei setari de performanta atunci intri la DYNO run/performance tuning
ai instalat SP2 beta, nu veriunea finala... tzapa e ca in beta este numai DX9.0b si jocului ii trebe 9.0c... dezinstalezi cauti un sp2 final si il pui ala are dx9.0c inclus... nu te obosi sa pui 9.0c peste sp2 beta ca nu te lasa...
driftul maxim: uita-te la poza
car status nu exista:)) daca vrei setari de performanta atunci intri la DYNO run/performance tuning
ai instalat SP2 beta, nu veriunea finala... tzapa e ca in beta este numai DX9.0b si jocului ii trebe 9.0c... dezinstalezi cauti un sp2 final si il pui ala are dx9.0c inclus... nu te obosi sa pui 9.0c peste sp2 beta ca nu te lasa...
driftul maxim: uita-te la poza
- MrMarcusDeLaTzara
Mai baieti, intr-o discutie, unu a spus ca i-a facut altuia o config de 1000 Euro, si ca i-a luat 9600XT. Am tacut. A zis ca ii merge Underground 2 cu totu la maxim fara sa incetineasca. M-am abtinut si l-am intrebat: "Cu sau fara aa si af din placa?" A ezitat un pic, si a zis ca : "Cu"
Voi care aveti 9600, prouri sau Xturi, spuneti-mi si mie dacă e adevarat, ce a zis, dacă nu, dati-mi motive sa ma duc sa ma iau la bataie cu el!!![Rambo [smilie=Rambo.gif]](./images/smilies/Rambo.gif)
Voi care aveti 9600, prouri sau Xturi, spuneti-mi si mie dacă e adevarat, ce a zis, dacă nu, dati-mi motive sa ma duc sa ma iau la bataie cu el!!
![Rambo [smilie=Rambo.gif]](./images/smilies/Rambo.gif)
Cam slabuta placa video la banii aia pe un sistem. Eu am 9600XT 256 DDR si joc cu totu' la maxim 1024x768 fara AA si AF... cam 30-35 fps. Bineinteles ca mai influenteaza si restul configuratiei pe care o avea individul, dar nu influneteaza nici chiar asa de mult incat sa joaca si cu AA si AF obtinand un frame rate decent.MrMarcusDeLaTzara wrote:Mai baieti, intr-o discutie, unu a spus ca i-a facut altuia o config de 1000 Euro, si ca i-a luat 9600XT. Am tacut. A zis ca ii merge Underground 2 cu totu la maxim fara sa incetineasca. M-am abtinut si l-am intrebat: "Cu sau fara aa si af din placa?" A ezitat un pic, si a zis ca : "Cu"
Voi care aveti 9600, prouri sau Xturi, spuneti-mi si mie dacă e adevarat, ce a zis, dacă nu, dati-mi motive sa ma duc sa ma iau la bataie cu el!!
Deci io l-am terminat si nu am apucat sa fac prea multe outrun-uri si m-am ales doar cu 1 unique la turbo. Nu mai pup nici un uniqueCorbu' wrote:Trebuie sa le faci pana sa termini cariera (mai bine zis pana il bati pe ultimul Dude) si iti vor da Unique Upgrades. In momentul in care ai terminat cariera (60-70%) nu mai primesti nimic de la Outrunuri.

Tre sa-l reiau.
Din pacate astea nu stiu sa le setez. Cum sunt mai bune setarile pt downforce, springs si care mai sunt pe acolo ?? Ma pricep sa setez ECU si Turbo dar atat.Corbu' wrote:Daca vrei Handling ia Mazda Miata (al doilea in preferinte este Audi TT). Pontiac, Mustang se controleaza nasol. Nu uita totusi sa faci setari la suspensie si downforce, altfel nu vei avea handling bun niciodata.
Am ajuns si eu la o concluzie dupa ceva joaca . Unul care nu prea le are la condus si cam ia curbele cu datul prin ziduri si din astea il poate bate linistit pe unul care se chinuie sa mearga "curat" si chiar daca merge bine sau chiar mai mult si asta in special la curbe . Nu mi se pare corect de loc . Ar trebui sa fie penalizate mai mult busiturile. E prea arcade , inteleg ca trebuie sa prinda la mase , dar nici chiar asa .