Alternativa StrongDC++
Moderator: Moderatori
Alternativa StrongDC++
In ultimul timp DC++ merge aiurea. Nu ma mai lasa sa imi downloadez lista de huburi si imi da fel si fel de erori. Am incercat si StrongDC++ si rmDC++ insa cu toate ca au optiuni in plus mi s-au parut mai slabe dpdv al functionarii. Parca StrongDC++ pare mai bine insa...
Care ar fi cel mai bun client DC++ din punct de vedere al functionalitatii?
Ce alte softuri de acest gen mai folositi?
later-edit
Aici este o lista cu clienti DC++ insa nu am incercat si alti clienti de acolo in afara de Strong si rm.
Daca voi ati incercat spuneti-va parerea!
Care ar fi cel mai bun client DC++ din punct de vedere al functionalitatii?
Ce alte softuri de acest gen mai folositi?
later-edit
Aici este o lista cu clienti DC++ insa nu am incercat si alti clienti de acolo in afara de Strong si rm.
Daca voi ati incercat spuneti-va parerea!
Last edited by cross on Mon Oct 25, 2004 4:46 pm, edited 1 time in total.
In primul rand vezi sa ai ultima versiunea de DC++ (desi aceasta, 0.4034 are prostul obicei de a nu pune la share fisierele inainte de a fi hash-uite. Mai multe detalii aici)
Problema cu hub-urile publice o am si eu si cam toata lumea, deoarece mi se pare a fi o problema cu server-ul. cauta o alta lista de hub-uri.
Cu StrongDC m-am ars de cateva ori. Downloadam fisiere mari (350-700MB) de pe hub-uri din strinatate (deci cu trafic) si la sfarsit vad ca a disparut fisierul de pe hard. Nu-l mai gaseam nici unde. Mi s-a intamplat si mie si unui prieten, asa ca am ramas pe DC++.
Daca stie cineva o varianta buna, bug free care sa aibe si functii interesante (asa cum pe StrongDC se poate downloada acelasi fisier de la mai multi useri simultan, folosind la maxim bandwith-ul tau), sunt si eu interesat.
Problema cu hub-urile publice o am si eu si cam toata lumea, deoarece mi se pare a fi o problema cu server-ul. cauta o alta lista de hub-uri.
Cu StrongDC m-am ars de cateva ori. Downloadam fisiere mari (350-700MB) de pe hub-uri din strinatate (deci cu trafic) si la sfarsit vad ca a disparut fisierul de pe hard. Nu-l mai gaseam nici unde. Mi s-a intamplat si mie si unui prieten, asa ca am ramas pe DC++.
Daca stie cineva o varianta buna, bug free care sa aibe si functii interesante (asa cum pe StrongDC se poate downloada acelasi fisier de la mai multi useri simultan, folosind la maxim bandwith-ul tau), sunt si eu interesat.
Si Strong si rmDC++ fac la fel. Cred ca toti clientii fac la fel pt ca se bazeaza pe motorul DC++.iLogiK wrote:desi aceasta, 0.4034 are prostul obicei de a nu pune la share fisierele inainte de a fi hash-uite
Acum ma uitam pe BCDC++ care pare cam la fel cu DC++ numai ca are in plus optiunea de limitare a uploadului.
- NightWalker
Eu folosesc RevConnect. http://www.revconnect.com ca interfata e identic cu dc++, numai ca e multi sursa. daca ai internet prin cablu cu trafic limitat si te hotarasti sa folosesti revconnect, debifeaza optiunea "Use Kademlia"
M-am uitat peste:
oDC
RevConnect
CZDC
zDC
Nu m-au incantat peste masura. Ce mi-au atras atentia raman BCDC++ (simplu si eficient) si StrongDC++ (cu ceva mai multe optiuni).
Ma mai joc cu ele sa vad mai bine ce si cum...
later edit
Mda! StrongDC++ este cel mai bun. Daca il folositi mare atentie, faceti-l sa emuleze DC++ ca sa va puteti conecta in toate huburile.
In schimb la setari si ergonomie mi se pare cel mai bun.
O sa il folosesc intens si daca intalnesc chestii neplacute o sa postez. Daca il folositi si voi de asemenea sa postati chestiile care le considerati utile despre acest client aici.
oDC
RevConnect
CZDC
zDC
Nu m-au incantat peste masura. Ce mi-au atras atentia raman BCDC++ (simplu si eficient) si StrongDC++ (cu ceva mai multe optiuni).
Ma mai joc cu ele sa vad mai bine ce si cum...
later edit
Mda! StrongDC++ este cel mai bun. Daca il folositi mare atentie, faceti-l sa emuleze DC++ ca sa va puteti conecta in toate huburile.
In schimb la setari si ergonomie mi se pare cel mai bun.
O sa il folosesc intens si daca intalnesc chestii neplacute o sa postez. Daca il folositi si voi de asemenea sa postati chestiile care le considerati utile despre acest client aici.

- DJPitagora
Nu mai conteaza. Nici de BCDC nu am fost multumit. In primul rand face hash-ing cand vrea el. In al 2-lea rand, cand share-uiam mai mult intra greu in el si mergea rau de tot. In al treilea rand nu inchide procesul cand ii zic eu ci cand vrea el. Astea plus o gramada de alte probleme minore. M-am intors la prima mea dragoste, Phantom DC-ul (se pare ca de data asta ne intelegem mai bine
).

cross, nu stiu cum de n-ai nimerit lista urmatoare, ca tot de pe dslreports este:
http://www.dslreports.com/faq/6513
in caz ca a mai fost postata, imi cer scuze. am de gind sa iau la rind toti clientii din lista respectiva. deocamdata, luindu-ma dupa lista de facilitati, mi-a atras atentia DCPRO.
http://www.dslreports.com/faq/6513
in caz ca a mai fost postata, imi cer scuze. am de gind sa iau la rind toti clientii din lista respectiva. deocamdata, luindu-ma dupa lista de facilitati, mi-a atras atentia DCPRO.
- Shadow_Mast3r
DCDM++ >>>> varianta "evil" a dc++-ului
poti face usor fake share si multe alte chestii rele.
daca ai operator rights e brutal
am o intrebare:
pt. ca modul multiuser download sa functioneze in strongDC, trebuie ca ceilalti utilizatori sa aiba strongDC-ul?
http://www.ukdnb.dsl.pipex.com/dcpluspluskcdm/
poti face usor fake share si multe alte chestii rele.
daca ai operator rights e brutal
am o intrebare:
pt. ca modul multiuser download sa functioneze in strongDC, trebuie ca ceilalti utilizatori sa aiba strongDC-ul?
http://www.ukdnb.dsl.pipex.com/dcpluspluskcdm/
life is one damned thing after another
m-am lamurit cu DCPro. e plin de bug-uri, deocamdata. se blocheaza in diverse situatii (de ex. daca se termina un download in timp ce este minimizat in tray). acum incerc si eu StrongDC++ si imi place foarte mult (si din punct de vedere vizual, si al functionalitatii). ymgr, nu e nevoie ca ceilalti utilizatori sa aiba StrongDC++ ca sa mearga download-ul pe segmente.
Eu am o problema cu oDC, folosit in retea, pe hubul nostru....dacă de exemplu te pui sa scoti un folder cu multe fisiere, copie ce copie si dup-aia se opreste, sta oleaca, mai copie oleaca, iar reia....si faza nasoala e ca in downlaod queue...nu mai apare nimic cand se opreste.
Voi ce folositi in retea?

.:. Just passing by...don't mind me. .:.
- predaeduard
singura problema am avut-o cu avi preview -ul integrat in versiunea de strong dc++ pe care o am acasa. acum folosesc ultima versiune de avi preview disponibila si nu mai am nici o problema.
Strong DC++ rulz, la mine merge impecabil , nici vorba de blocaje din senin, disparitii de fisiere de pe hdd si mai stiu eu ce.![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Strong DC++ rulz, la mine merge impecabil , nici vorba de blocaje din senin, disparitii de fisiere de pe hdd si mai stiu eu ce.
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Hai noroc !
vechiul nickname= Look[/size:cae332d87d]
vechiul nickname= Look[/size:cae332d87d]
- Shadow_Mast3r
In ultima varianta de Strong DC++, RC9, se intampla ca atunci cand mai ai in que niste fisiere si cauta automat alternate-uri, iar tu cauti un alt fisier sa nu-ti caute. Spre exemplu aveam in que vreo 50 de poze si am "dat" un search dupa un clip si ce credeti ca scria?
Searching too soon. Retry in 4600 sec.

oDC nu face hashing....predaeduard wrote:odc face niste fitze pe la listele de download, plus hashing-ul parca nu se mai termina....

ef, era vb-a despre oricare altul in afara de oDC, tocmai pt motivul arata mai sus. Cred c-am gasit ceva...anume DCDM++... arata impresionant(isi poate schimba interfata sa arate ca ODC-ul sau ca DC++-ul) si merge fara sa se inţepe la copierea multor fisiere...e inca in testare
ymgr, I got operator rights ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)