Free mail de capacitate mare

Discuţii privind conexiuni Internet, provideri şi reţelistică.

Moderator: Moderatori

Post Reply
brutalistu

Free mail de capacitate mare

Post by brutalistu »

In primul rand vreau sa imi cer scuze daca a mai fo un topic de genul dar la search n-a gasit nimic cu cuv cheie "free" si "mail"

In ultima vreme ne-am obisnuit sa ne creasca casuta de pe yahoo de la 4 mb (la unii) la 100 MB (la toata lumea). Apoi au inceput - cam pe jestache - inscrierile la gmail-ul de 1 gb.
Tot 1 GB ofera si SPYMAC.COM dar mi-a facut o figura uratzica si m-am suparat un pic pe el (mi-a sters tot ce am mutat intr-un folder nou creat - newfolder = trash dupa parerea lui)
crescendo:
3 GB de free mail ofera MYQUICKMAIL.COM. Aci n-am apucat sa imi fac mail, macar de proba, pentru ca la ultimul pas a dat o eroare si m-a lasat cu buzele umflate. Mai incerc maine :)
.
..
dar ce ziceti de free mail de 1 TB (TB = 1024 GB) .. cu attach de 500MB?
HRIDERS.COM
La asta poate ma ajuta si pe mine cineva pentru ca dupa ce parcurg toti pasii nu pot sa ma loghez :(. Altii au reusit dar la mine nu mere ... Imi tot da o eroare de genul "Sorry, invalid login. Try again..."

pls! Help! De ce nu mere? 1 TB maaaaaaan!
mudio

Post by mudio »

Credeam ca stiu o metoda da mi-a dat cu flit si mie. But where i had failed others will succeed.
Cel mai mare dusman al meu ... sunt EU.
Meitricsu'

Post by Meitricsu' »

Eu mi-am facut cont de mail din ala de 1 TB!!! O:) Imi intra si pot edita datele personale pt cont, dar...gata cu bucuria... ](*,) Cand sa imi verific mailul imi apare ca nu se poate conecta.
Va da voua eroare deoarece, cel mai probabil, nu ati bagat si un stat(da, de ala american O:) eu am bagat Washington, iar la zip am bagat vechiul zip al Iasiului 6600). Am bagat si o adresa de e-mail si fax si telefon etc.(bineinteles, nu prea reale, ca de... O:) ). Mai incercati.
std
Moderator

Post by std »

La myquickmail.com am cont de ceva timp, e un serviciu foarte bun.
Singurul lucru de reproşat este că interfaţa aşa-zis Advanced merge numai sub IE 6, nici n-am încercat sub Mozilla.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
brutalistu

Post by brutalistu »

revin cu dilema!

Pe hriders.com la crearea contului daca nu introduci toate datele (desi nu sunt marcate in nici un fel cele "req") primesti o eroare cu ceva "COldFusion Spanac!".
Daca am completat tot (cu ce m-a taiat capul.. pana si stat am ales NY :) ) nu pot sa ma loggez pe mail. Imi da aceeasi eroare de mai sus.
Sa fie din browser settings? Din firewall... De unde?
Meitricsu'

Post by Meitricsu' »

Se pare ca nimeni nu citeste ce scriu eu(cu statul, faxul etc.). Dar va mai dau o mana de ajutor. Creati-va un cont in care introduceti toate datele cerute(chiar daca nu sunt notate ca obligatorii), inclusiv un stat american si un cod ZIP din 4 cifre. Apoi, la logarea la mail introduceti pe langa userul ales si "@hriders.com". Si totul va merge OK. Eu mi-am creat un cont si am dat testat deja mailul, care merge perfect. Problema care ma "framanta" e urmatoarea: daca tot ai 1 TB, de ce atasamentul maxim acceptat are doar 500MB si nu macar 2-3GB? Caci nu m-ar deranja sa-mi dau un mail cu un film.. O:) Sau poate chiar de asta au bagat limitarea asta? :-k
brutalistu

Post by brutalistu »

am citit mai! Dar vroiam sa salvez contul pe care deja il creasem nu sa fac unul nou ...

ok ok .. fac unul nou .. daca nu merge nici asta incep cu partile casante ale monitorului ...
cioran

Post by cioran »

Well ma intreb daca exista vreun site care sa asigure trasnfer de 8 sute de mega prin e-mail intr-un singur fisier...ma gandeam sa uploadez un film pt un prieten spre exemplu....
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Il spargi in bucati de 10Mb si se rezolva, nu ofera nimeni posibilitatea de transfer a unor fisiere mai mari de atat gratis.
brutalistu

Post by brutalistu »

Cioran wrote:Well ma intreb daca exista vreun site care sa asigure trasnfer de 8 sute de mega prin e-mail intr-un singur fisier...ma gandeam sa uploadez un film pt un prieten spre exemplu....

exista alternative ..
1. server de FTP
2. this site is good for unlimited file size and unlimited downloads. LINK
3. A Lot of people are using this SITE
4. Its like Yahoo & hotmail, though u have 2Gb's size THIS SITE
cioran

Post by cioran »

La chestia aia arabeasca sau ce e de la punctul 2,cat ai reusit sa uploadezi maxim?
brutalistu

Post by brutalistu »

n-am incercat sa uploadez nimic O:) il pastram in favorites pentru cand oi avea nevoie ...
Vezi si tu cat poti sa uploadezi...
cioran

Post by cioran »

Vad eu vad eu,doar ca nu merge :(.Noroc cu varianta FTP ;)
Hannibal

Post by Hannibal »

Mi am facut cont la myquickmail.com si se misca fff greu , desi conexiunea mea este radio si am banda asigurata de 96-196 K.... toto gmail.com e mai sigur :-({|=
Ammon-Ra

Post by Ammon-Ra »

hmmz, pana acu 3 zile imi mergea fainutz pe hriders.com... :wink:
acu tot imi apare undefined peste tot...
E ceva temporar ?
siii.... chiar e un TB in cap ? poate ca ei stiu ca nu ai cum sa umpli atata loc si ai de fapt 200 GB sau ceva de genu` [smilie=Gun-To-The-Head.gif]
1Leu

Post by 1Leu »

Nu stiu pt ce iti folosesc un terra. Este ceva comercial
Maverick

Post by Maverick »

Cioran -> n-am încercat foarte mari însă ei spun că merg up-load-ate file de maxim un giga. http://s26.yousendit.com/
You should never underestimate the predictability of stupidity!
brutalistu

Post by brutalistu »

another thing:
mafia87 de pe alt forum wrote:
Hotmail account to 250mb (FREE & FASTER !!!)

On this page yes login and automaticly get 25 mb within a few hours...within a month it's 250mb

Code:
http://members.lycos.nl/superthomasonline

2nd option...(dutch language)

Code:
http://www.scito.nl/?act=specials&id=1

The thing is hotmail is going to make all hotmail account's to 250mb within the next few months but because hotmail has over 2 mil... active account's and then i don't even speak about the account's that are not really active!
in this way u have it a few months earlier instead of a normal user

la voi merge? Primul link nu merge la mine. Cica connection refused
iar la al doilea link nu inteleg nimic pentru ca e in olandeza. Vr'unu p'aici care stie olandeza sa ne lumineze si pe noi ca sunt vreo 10 pasi acolo de urmat.
Am contul asta de hotmail (de 2 mb ) de vreo cativa ani. Multa lume stie de el. Ar fi o ... jmekerie .. sa il "latesc" la 250 de MB inaintea celorlalti.
Image
Eat shirt and pie!
cool2sv

Post by cool2sv »

ma lume da de ce cineva vrea sa faca upload-uri de sute de mega!
intotdeauna am zis k orice nu ai face cineva o facut-o inaintea mea!
asa tre sa fie si cu chestiile pe care le vreti uploadate!
cioran de exemplu uploadul cu filmul ar fi ceva logic in acest topic insa intr-un singur caz: daka ii facut de tine!
in rest mi se pare k acest film e mai simplu sa fie trimis in formatul unui link pe care dind click sa inceapa dwload-ul cui vrei sa il trimiti!
mi se pare k noi cautam niste non-sensuri in mailuri de 1t, si in realitate ar trebui sa cautam sursa nu consecintele!
#-o
nu vi se pare
brutalistu

Post by brutalistu »

inca o treaba despre Yahoo!
user forum *cough* wrote:As you all know, Yahoo! upgraded its features and the capacities of the mail accounts have grown to 250 MB. That's good for sure, but the "monitoring" methods that we all have been far too familiar with in the last couple of years have been renewed with this move also. Yahoo! is now keeping track of which sites its members that are getting into groups or using Yahoo! services are visiting and storing this data with a method called "Web Beacons". The aim is to give these statistics to the partner companies arranged by agreement and to improve the "advertisement guiding" function.

However, those who are bothered by this and do not want to be kept track of have still a choice. Yahoo! has hidden this option way deep inside somewhere but I'm declaring it here in case there are people who want it anyway:

1. Go to the address http://privacy.yahoo.com/privacy and click the "Cookies" link under the "Special Topics" column.

2. Click the "Web Beacons" link under the "Reference Links" Column.

3. On this page, click the "click here to opt out" link toward the end of the third paragraph in the middle page under the "Outside the Yahoo! Network" title.

4. After a while, a page that says you have been out of the monitoring program will load. Without doing anything, close that page or continue your usual surfing by typing another address in the address bar. (Do NOT click the "Cancel Opt-out" button, your action will be cancelled!)

5. You're done! Now Yahoo! will not record what you're doing during surfing.

You can still let your friends know that it might be interested to know about this; since no matter how "innocent" it may seem,

it's still a ~ Violation Of Privacy. ~
Image
Eat shirt and pie!
brutalistu

Post by brutalistu »

am reusit sa imi fac si eu mailul de hotmail de 25 de Mb (si se pare ca in curnad de 250 MB). Tot ce trebuie facut este sa te duci la optiunile contului si sa modifici urmatoarele informatii
: Country: United States, State: Florida, Postal Code: 33332
Apoi trebuie inchis contul si reactivat...pentru a-l inchide trebuie urmat unul din link-urile http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi ... countclose sau http://memberservices.passport.net/memb ... rf?lc%2043 . Pentru reactivare trebuie pur si simplu sa accesezi casuta de mail si sa confirmi reactivarea.

ATENTIE! Cand iti inchizi contul toate mailurile pastrate/primite/pending iti vor fi sterse! Asa ca: "Luke! Use backup!"
Last edited by brutalistu on Tue Mar 08, 2005 5:15 pm, edited 1 time in total.
Image
Eat shirt and pie!
baronul

Post by baronul »

dupa parerea mea Gmail este cel mai bun la ora actuala.
iLogiK

Post by iLogiK »

sunt de-acord cu Baronul
ca si serviciu de e-mail (nu doar pt capacitate mare) gmail este cel mai bun (parerea mea). are multe functii pentru care ar trebui sa platesti la alte servicii asemanatoare (yahoo sau hotmail de ex)
cat despre transferul de fisiere...e-mail-ul nu a fost creat pentru filme....de-asta exista FTP, BitTorrent, DC++ si asa mai departe
pentru transfer de fisiere de dimeniuni mari puteti folosi serviciul Storage On Demand de la rootshell.be (maxim 700MB). Contul se sterge automat dupa un timp setat de voi (maxim 10 zile).
Post Reply