Dilema mai ciudata.

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
kalfapopperis

Dilema mai ciudata.

Post by kalfapopperis »

1. Doresc sa-mi achizitionez o pereche de boxe ATP3. Nici nu e de mirare de ce ATP3, dupa ce am citit discutiile de aci si mai ales asta:http://www.thetechzone.com/reviews/spea ... age2.shtml.
Am o dilema insa (oarecum ciudata): avand in vedere ca acest model este unul vechi si probabil nu se mai fabrica demult, cum de se gaseste inca pe piata romaneasca? si se gaseste chiar peste tot!(la mine in oras-Galati- sunt cam 7 magazine care il comercializeaza , printre care si Ultrapro). Cat de original este modelul? Nu cumva astea care se gasesc acum la noi sunt modele fabricate la repezeala intr-o China comunista/capitalista, echivalentul unui Kinyo sa zicem? Credeti ca e acelasi atp3 de care se bucura toata lumea, laudat peste tot?
Sa zicem ca il iau de la Ultrapro. Ce fel de ATP3 voi primi? Acelasi de care se bucura toti de pe forum sau o porcarie?
Ciudat nu?

2. Vreau sa conectez ATP3-urile+o statie cu 2 boxe la calculator(sa se auda in acelasi timp toate). Ce fel de placa de sunet imi trebuie? 2.1, 4.1, 5.1???Sa fie ceva intre 300.000 si 500.000, f ieftin.

3. Pot scoate tot ce e mai bun din ATP3 cu o placa de sunet ieftina gen yamaha cu 4 canale, sau imi trebuie ceva mai misto?

cu [smilie=Respect.gif] , ionut
Post Reply