Merita sa dau atatia bani?

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
kalfapopperis

Merita sa dau atatia bani?

Post by kalfapopperis »

Am de gand sa mi cumpar un altec lansing 251 (5.1) si o placa SB live 5.1. tinand cont ca le iau 90% pt MP3-uri ce fel de sunet voi putea scoate din ele??? voi beneficia de tot ce are mai bun sistemul asta audio? Ce fel de sunet voi avea? Stereo, surround? Sau sa mi cumpar un sistem mai bun dar 4.1, avand in vedere ca am inteles ca boxa din mijloc in sistemele 5.1 nu se aude. ce ma sfatuiti?
shatter

Post by shatter »

Stii ce ti-am zis pe PM... io nu cred ca ai fi dezamagit cu alea :)

Mp3-urile, din cate stiu, nu prea merg multi-canal... ogg-urile, totusi, parca au suport ptr. asa ceva. In principiu, la mp3-uri, o sa auzi un stereo, orice-ai face. 2 boxe stanga, 2 dreapta. Nu merita. Ia ceva 2.1, dar bun. Sau... poti sa-mi urmezi sugestia din PM :)
kalfapopperis

Post by kalfapopperis »

plimbarea de azi s a soldat cu o pereche Creative Inspire 5900+SB live. se aude frumos tare de mi vine sa ma urc pe pereti. atat.
drankon

Post by drankon »

ai facut o alegere buna T5900 sunt mai bune decat Altec 251 .
daca ai luat Live acum ai luat o mica teapa deoarece puteai gasi la acelasi pret Audigy LS.
MAKAVELY

Post by MAKAVELY »

Detaliile tehnice prezentate pe site sint mediocre.
E un Inspire T5400 cu un centru modificat si puterea wooferului cu 2W mai mare,probabil ca se va simti in filme cel mai bine acolo unde centru e pus la incercare pentru Dialoguri,dar si in muzica pentru voce.
In rest un T5400 pur satelitii fata + centru au 2 drive-uri,iar spatele decit unul singur.
The 7 day`s Theory
Post Reply