Merita sa dau atatia bani?
Moderator: Moderatori
- kalfapopperis
Merita sa dau atatia bani?
Am de gand sa mi cumpar un altec lansing 251 (5.1) si o placa SB live 5.1. tinand cont ca le iau 90% pt MP3-uri ce fel de sunet voi putea scoate din ele??? voi beneficia de tot ce are mai bun sistemul asta audio? Ce fel de sunet voi avea? Stereo, surround? Sau sa mi cumpar un sistem mai bun dar 4.1, avand in vedere ca am inteles ca boxa din mijloc in sistemele 5.1 nu se aude. ce ma sfatuiti?
Stii ce ti-am zis pe PM... io nu cred ca ai fi dezamagit cu alea 
Mp3-urile, din cate stiu, nu prea merg multi-canal... ogg-urile, totusi, parca au suport ptr. asa ceva. In principiu, la mp3-uri, o sa auzi un stereo, orice-ai face. 2 boxe stanga, 2 dreapta. Nu merita. Ia ceva 2.1, dar bun. Sau... poti sa-mi urmezi sugestia din PM

Mp3-urile, din cate stiu, nu prea merg multi-canal... ogg-urile, totusi, parca au suport ptr. asa ceva. In principiu, la mp3-uri, o sa auzi un stereo, orice-ai face. 2 boxe stanga, 2 dreapta. Nu merita. Ia ceva 2.1, dar bun. Sau... poti sa-mi urmezi sugestia din PM

- kalfapopperis
Detaliile tehnice prezentate pe site sint mediocre.
E un Inspire T5400 cu un centru modificat si puterea wooferului cu 2W mai mare,probabil ca se va simti in filme cel mai bine acolo unde centru e pus la incercare pentru Dialoguri,dar si in muzica pentru voce.
In rest un T5400 pur satelitii fata + centru au 2 drive-uri,iar spatele decit unul singur.
E un Inspire T5400 cu un centru modificat si puterea wooferului cu 2W mai mare,probabil ca se va simti in filme cel mai bine acolo unde centru e pus la incercare pentru Dialoguri,dar si in muzica pentru voce.
In rest un T5400 pur satelitii fata + centru au 2 drive-uri,iar spatele decit unul singur.
The 7 day`s Theory