Operaţiunea din perioada 1-8 Mai este Operaţiunea MONSTRUL - animalul din tine.
Precizări suplimentare:
- Nu se va folosi decăt un singur avatar pe cap de user ce participă toată operaţiunea.
- Nu folosiţi /copiaţi avatare existente. Pentru acest lucru avem rezolvări.
- După data de 8 Mai recomandăm trecerea la folosirea avatarului default, pentru a evita haosul creat de "întârziaţi".
[ANUNŢ] Operaţiunea MONSTRUL va încheia pentru o perioadă nedeterminată şirul operaţiunilor. Urmează o perioadă de test, deci nu insistaţi. Nu se va închide definitiv.
Mitzone, e ok. Mai ales ca e purtat pe alt forum de un user pe care-l respect. La fix.
KodiaK wrote:Vad ca predomina pisicile pe aici. Hope i fit in
Yeah, me too.
Attachments
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
OFF-TOPIC : cunosc pe cineva în oraşul meu natal, are un motan birmanez, dom'le, o minunăţie. Pe motan îl cheamă Gigi.
They saying
"Ooo baby you want me
It was very nice while it lasted. Ăăă ... ne mai vedem în 1-8 iunie ?
They saying
"Ooo baby you want me
Propun sa reluam operatiunile cu ultima idee care nu a fost aplicata: Operatiunea "Copilul din Tine", in care ne vom pune ca avatar pozele din copilarie. Perioada de desfasurare propusa: 10.XII.2004 - 17.XII.2004 [ de vineri pana vinerea urmatoare ].
+RIP+ Undernet... | last.fm "Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator."Alain Gavriluţiu
Gata. Prima chestie cum am ajuns azi la servici, nu a fost să mă apuc să-mi termin proiectul care are deadline în seara asta, ci să-mi editez o poză pe care a scanat-o acum ceva vreme naşul meu (apărea şi el prin poze, fiind cu un an mai mic decât mine).
Mă integrez în mod oficial în profilul cerut pentru a participa la această operaţiune. Primim nume de cod ? Şi purtăm măşti ? Şi ne ascundem prin tufşuri şi umbre ?
Mă gândeam că ar fi fost bestial să avem şi pe forum un "theme" pe stilul "kids". Să fie o perioadă de genul XPC Kidz, Winter Edition - bate copilul din tine !
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")
vica wrote:
PS: Cred ca ai fost un copil f cuminte Maselutz!
Abia pe la 20 de ani mi-a spus o mătuşa că era sa mă uite iarna într-o staţie de autobuz după ce m-a luat de la creşă pentru ca nu plângeam deloc. Cică nu ştia de ce se uita lumea la ea - îmi spune ea râzând acum. Încă îi văd zvastica în frunte ...
hmmmm.... e super ideea, nu ne cunoashtem extraordinar de bine dar nici cu poza din buletin n-o sa facem prea multa cunoshtintza unul cu celalalt.
Eu cel putin in buletin aratam a om beat.... shi era shi intuneric....
particip bre cum sa nu... abia ashtept .... e o idee superba shi o voi pune shi eu in aplicare... nitzica rabdare... sau daca mai postam ceva cu avataru' vechi suntem banati, nu am cum pana deseara... s-ajung shi eu acas' ca sunt ca tot omu' la servici