AKY,Eu tot nu am inteles .Va fi free si daca nu cat va costa?
Inca ceva ,de ce iti editezi posturile si le lasi blank sau cu textul [edit],ti-e rusine de tine ,WTF?.....si chiar nu inteleg de unde si pana unde lauda toata lumea grafica din moment ce eu nu am vazut nici un link sau vreun atasament in acest Thread......
AKY,imi pare sincer rau pentru cele spuse in postul anterior ,chiar nu mi am dat seama ca au fost atasamente scoase pentru a mari suspansul.
Keep going !
Hmm sa inteleg ca ieri a fost dat vreun link pe undeva sa down minunatia asta?? si azi ar fi trebuit sa aibe si pagina web??io nu vad nimic...sau poate aky tot nu are net??
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
Io astept cd'ul sincer(pe 28 apare :lying: ),ce rost are sa ma complic cu downloadul acuma pe bune ce se mai aude cu proiectu ista?? vad ca nu a aparut nimic....macar site de aparea sa stiu si io cu ce se mananca,caci nu am apucat sa vad nici unu din magicele screenshoturi,atat de laudate,parerea mea:mai dureaza ceva pana sa apara minunatia asta....cred ca pana de craciun e gata
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
Aky nu cred ca are nimeni dreptul sa te injure, atata vreme cat tu ai lucrat din greu si noi doar am asteptat sa fie gata.
Oricum mai da-ne detalii despre cum vom putea achizitiona varianta full cand va fi disponibila.
bai frate mai apare sau nu?? tot nu ai net ma aky?? ca a cam trecut o luna de cand te plangeai ca stai pe dial-up....io cel putin astept...sper sa nu fie degeaba asteptarea
Aki omule zici ca nu esti singurul care a lucrat la Hybrid OS. Pai nu m-ar mira sa aud ca Microsoft a mai cooptat niste romani meseriasi in randurile sale. Si cum creatorii Bit Defender (si altii) au deschis drumul nu mai ramane decat ca programul tau sa impresioneze pe cine trebuie. BAFTA si astept si eu SA DAI DRUMUL LA DOWNLOAD.
we done our work e incorect gramatical. Corecteaza cu we've done our work
Trebuie sa mentionez faptul ca-mi place in mod deosebit cum ai creat aceste prezentari. Foarte moderne, artistice, curate si ingrijite. Daca programul in sine calca pe aceleasi urme, e bine
fishbone wrote:we done our work e incorect gramatical. Corecteaza cu we've done our work
Trebuie sa mentionez faptul ca-mi place in mod deosebit cum ai creat aceste prezentari. Foarte moderne, artistice, curate si ingrijite. Daca programul in sine calca pe aceleasi urme, e bine
Sorry JE kior de somn, si vaka totala la ora aia... corectat, upatez acus si multamesc pentru cele spuse si atentia la detalii!
Da, si aplicatiile sunt in acelasi stil: aerisit, practic si stilizat! TEASER: Jan 24
Last edited by Aky on Sun Jan 16, 2005 4:15 pm, edited 1 time in total.