Moderator: Moderatori
Bine ca nu s-au gandit baieti sa dea la STOMATOLOGIE , ma gandesc daca acum erau dentisti si trebuiau sa scoata o masea , in ce mod ar fi facut asta ...Zâna Măseluţă wrote:Cum am promis acum câteva luni, revin cu un computer care a suferit extracţia plăcii de reţea prin spatele carcasei, minune înfăptuită de un Area Sales Manager din compania unde sunt angajat. Unealta de bază: un patent. Chestia e că a reuşit până la urmă, scuza lui a fost că nu a ştiut cum să desfacă carcasa ...
Abaddon wrote:Hehe fratilor,nu va doresc asa ceva!
Mai bine cand ajungeti la limita parasiti calculatorul si faceti ceva mai relaxant-experienta vorbeste!
Sayon_6 wrote:Abaddon wrote:Hehe fratilor,nu va doresc asa ceva!
Mai bine cand ajungeti la limita parasiti calculatorul si faceti ceva mai relaxant-experienta vorbeste!
cea mai buna idee auzita pana acuma, din pacate calcul meu o tot patzeshte fara sa fie vinovat de ceva, dar fiind postat jos pe parchetul lunecos, eu ma cocotzez pe scaun in viteza shi mai patinez , poc! , spre el. S-a dus de curand hdd-ul meu pe lumea cealalta astfel.
Dar pumni in taste, izbit, lovit schingiuit mouse-ul astea sunt la ordinea zilei. A, shi sa nu uit pumni grei in tubul plat al lui Samsung 700IFT-ul meu... dupa care ascult un ecou in tubul monitorului , shterg grasimea lasata pe sticla de monturile mele, care se resimt, dar o totala satisfactie imi lasa falsa impresie ca a meritat...
La servici eram presat sa termin mai repede un sistem de facut shi acesta nu se lasa boot-at nici cum ... dupa care smulgand cu repeziciune perifericele nu m-am gandit ca niciodata ca mouse-ul poate zbura atat de repede shi cu efect in peretele din zona unde mai stocam marfa...facandu-se zob ofcourse... eh and so on and so on
nu nu lucrez la best, dar cand am scos perifericele shi mi-am descarcat load-ul de pe nervi proiectand mouse-ul in perete am facut-o deoarece:Cioran wrote: Lucrezi cumva la best?Ca acutalul meu sistem a fost asamblat de ei .Incearca sa faci asta cu PCul tau,nu cu ale altora
Eu imi protejez sistemul
E vorba de Office Space iar victima era o imprimanta in care se bloca mereu hartia(paper jam). Filmul este un clasicparadox wrote:Aceaste vandalizari imi aduc aminte de un film difuzat in urma cu aprox un an pe HBO, "rutina bat-o vina" (in traducerea lor...). Era cu ceva firma cu oameni plictisiti care lucrau in "cubicals" si aveau acolo un fotocopiator care niciodata nu mergea. Era enervati la culme angajatii. Dupa ce cativa au fost concediati au furat aparatul, l-au dus pe camp si au pun mama pe batele de baseball
BTW... a mai fost "testat" joculetzul asta p'aici [la sugestia Zanei]403 Forbidden
You must supply a local referer to get URL '/computer.swf' from this server.