Vă vandalizaţi PC-ul?

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

PePSy

Post by PePSy »

He, He, Remember this? :wink:

Image
boyarul

Post by boyarul »

Se pare ca systemul acela e fericitul supravietuitor al suflului nuclear al Hiroshimei.... :0X:
saracu` !! ui` in ce hal a ajuns.....
Image

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul!
( & don't click here )
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Hehe si cand te gandesti ca ce era acolo a mers o data,iti vine sa plangi!
Don't try this at home(especially) at work yesss! :Fade-color
picz or it didn't happen
boyarul

Post by boyarul »

Si ca sa fiu in ton cu imaginea adusa de PePsy...

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Image

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul!
( & don't click here )
Aky

Post by Aky »

:mad: :mad: :mad: boxele (Philips) iau picioare la greu, dar totul e din greseala (pozitionarea proasta pe jos), apoi mouseul (Microsoft USB Wireless Optical Mouse "IntelliPoint") cand se termina acumulatorii si o iau in bot la CS si in ultimul rand, dar tot odata componenta cea mai agresata tastatura (Microsoft Natural MultiMedia Keyboard) - este vinovata de tot ce nu merge cum trebuie in ziua respectiva! Monitorul aveam sa-l fac plat (cand l-am adus in casa aveam sa cad cu el pe scari) Nec MultiSync FE1250 21"... in rest unitatea e protejata ca ochii din cap... dar inca nu am ajuns sa-i vorbesc cum face vecinu meu :Fade-color !
(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny into
(")_(")your signature to help him gain world domination.
m0rpheus``

Post by m0rpheus`` »

God, asta e mai ceva ca un film horror. :robot:

Adica serios, eu am stat si faceam comparatie cum arata si ce frumos miros componentele noi, si in ce hal au ajuns alea.

Eu nu am poza dar pot sa va spun ca eu mi-am topit si ars in totalitate o boza. Cum? Pai am lasat lampa halogen aprinsa exact deasupra boxei de birou la vreo 3 cm deasupra si am plecat afara. Cand am venit, CRIMA! topitura peste tot, un miros si un fum ce era in camera...

M-am chinuit cred ca 5 ore sa tot frec biroul cu tot felul de diluanti puternici, detergenti si mai nu stiu ce pana sa iasa in totalitate.

:crazyeyes:
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Hehe fratilor,nu va doresc asa ceva!
Mai bine cand ajungeti la limita parasiti calculatorul si faceti ceva mai relaxant-experienta vorbeste!
picz or it didn't happen
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Cum am promis acum câteva luni, revin cu un computer care a suferit extracţia plăcii de reţea prin spatele carcasei, minune înfăptuită de un Area Sales Manager din compania unde sunt angajat. Unealta de bază: un patent. Chestia e că a reuşit până la urmă, scuza lui a fost că nu a ştiut cum să desfacă carcasa ...

Image
Lemeleul

Post by Lemeleul »

Sa va povestesc si eu una:

Un director(nu conteaza numele) de la o fabrica de automobile(nu conteaza care) din Craiova si-a cumparat calculator(computer) pe care il folosea pt a vb cu cineva din srainatate pe net - stia sa se conecteze si sa deschida ymsg. Dupa un timp windowsul a fost rapus de simplu si dublu clickurile si enterurile repetate la orice aparea pe ecran si nu a mai putut fi folosit, asa ca i s-a solicitat sa aduca calc la firma de unde l-a luat pt rez problemelor.
Dar pt a-l aduce trebuia sa scoata din unitate toate firele!!Asa ca a scos toate mufele care au iesit usor, si cea de la monitor - pt ca nu erau stranse suruburile(mare noroc), dar cea de la imprimanta(paralel) nu a vrut sa iasa asa ca a tras de ea pana a iesit cu totul din PB ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Cand au vazut aia de la firma!!!!! #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
Pacat ca nu am putut face o poza victimei!!!!
AMD Athlon XP Barton 2500+@3200+ (2200Mhz,Vc=1.625), TT Volcano 11+
MB Abit NF7-s v2.0, 2x512ddrPQI(9-3-3-2.5)
GeCube Radeon 9800PRO@9800XT
2x80GB WD SATA RAID 0, DVDRW Asus , DVD Sony, Carcasa KME 5365 big tower
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Astia de la acea "fabrica de automobile" au renume inseamna, acolo lucreaza si unchiu-meu si cred ca s-a molipsit si el. Short story: Economist obosit vine de la servici, se spala, se schimba, mananca, se aseaza la calc si incearca sa intre pe messenger ca sa vorbeasca si el cu fie-sa care e plecata in Bucuresti, si are probleme ba cu modemu, ba cu Internet Explorer-ul...in fine pana la urma isi baga picioarele in el de calculator...la propriu. Rezultatul nu are nevoie de imagini, inca mai am carcasa aia pe aici, e demolata complet. :D
Keymaster

Post by Keymaster »

Intr-o noapte cand jucam farcry s-a resetat calculatoru. Am tras un sut la carcasa de s-a indoit pana ce e atins cooleru. De atunci nu mai am capacu din fata de la crcasa. Apoi tastatura care era situata pe coltu mesei a crapat cazand pe jos (bine recunosc ca si eu am fost vinovat de caderea ei). In noptea aceia cred ca i-am bagat si i-am scos pe toti producatorii de soft si hard din calc meu de s-au saturat. Oricum pana atunci am schimbat vreo 3 mausi care au fost vandalizati in timpul sesiunilor de Medal of Honor si un monitor care l-am aruncat de pe geam pt ca se vedea numai alb-negru.
Concluzie: Copii voi sa nu faceti ca mine !!!
Life Suck So Enjoy It How It Is
ice01

Post by ice01 »

Zâna Măseluţă wrote:Cum am promis acum câteva luni, revin cu un computer care a suferit extracţia plăcii de reţea prin spatele carcasei, minune înfăptuită de un Area Sales Manager din compania unde sunt angajat. Unealta de bază: un patent. Chestia e că a reuşit până la urmă, scuza lui a fost că nu a ştiut cum să desfacă carcasa ...
Bine ca nu s-au gandit baieti sa dea la STOMATOLOGIE , ma gandesc daca acum erau dentisti si trebuiau sa scoata o masea , in ce mod ar fi facut asta ... #-o :D
paradox

Post by paradox »

edit: my bad, nu m-am uitat decat la ultimele 2 pagini.
ca sa fiu on-topic, nu cred ca v-ati vandalizat careva cdrom-ul. Dupa ce am ajuns la concluzia ca nu merge, m-am decis sa il desfac. Si cum se invartea asa frumos cd-ul m-am gandit ce frumos ar fi sa trag de maneta aceea care lasa cd-ul liber. Dupa ce m-am gandit la acest lucru, cd-ul mi-a trecut pe langa gat cu o viteza uimitoare. :-~
Last edited by paradox on Sun Dec 12, 2004 12:54 pm, edited 2 times in total.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

cioran

Post by cioran »

Eu ma enervez foarte rar,si atunci nu ma manifest fizic.Dar atunci cand ma enervez pe PC,si asta se intampla destul de rar,il scot din priza FARA shuT down.Evident ca inainte de asta-mi salvez documentele si ce mai am [daca mai am] :D
alyn3d

Post by alyn3d »

Un test efectuat in Olanda printre 1.320 de angajati care lucreaza cel putin 30 de ore pe saptamana la computer arata urmatoarele:

61.8% - s-au rastit sau au injurat cel putin o data computerul sau o componenta a acestuia.

31.2% - au dat cu pumnul in tastatura sau in mouse.

24% - nu au agresat niciodata computerul

23.5% - nu au lovit niciodata computerul sau vreo componenta a acestuia, dar recunosc ca au distrus cel putin o discheta sau un CD care nu functiona cum trebuie.

14.7% - au dat cel putin o data cu pumnul in monitor.

14.7% - au dat cu piciorul in carcasa computer-ului.

7.4% - s-au urcat pe carcasa computer-ului

1.5% - au aruncat de pe birou monitorul sau unitatea centrala a computer-ului.

Voi ati facut vreunul din lucrurile de mai sus ?
Daca da, de cate ori ?
The world will end in 5 minutes. Please log out.
www.alyn3d.com (Portofoliu foto)
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Ma incadrez in cei 31.2%. Poza de mai jos demonstreaza ca nu am dat doar cu pumnul, ci si cu o surubelnita.
Attachments
PIC_0027.JPG
Only the mediocre work at their best...
cioran

Post by cioran »

Daca stau sa ma gandesc mai bine,cred ca am injurat o data procesorul,putin hard diskul... :D
Oricum,cifrele alea au caracter orientativ.Ma indoiesc ca olandezii sunt atat de dementi si in realitate :D.Desi luand in calcul migratia... :-~
Sayon_6

Post by Sayon_6 »

Abaddon wrote:Hehe fratilor,nu va doresc asa ceva!
Mai bine cand ajungeti la limita parasiti calculatorul si faceti ceva mai relaxant-experienta vorbeste!

cea mai buna idee auzita pana acuma, din pacate calcul meu o tot patzeshte fara sa fie vinovat de ceva, dar fiind postat jos pe parchetul lunecos, eu ma cocotzez pe scaun in viteza shi mai patinez , poc! , spre el. S-a dus de curand hdd-ul meu pe lumea cealalta astfel.
Dar pumni in taste, izbit, lovit schingiuit mouse-ul astea sunt la ordinea zilei. A, shi sa nu uit pumni grei in tubul plat al lui Samsung 700IFT-ul meu... dupa care ascult un ecou in tubul monitorului , shterg grasimea lasata pe sticla de monturile mele, care se resimt, dar o totala satisfactie imi lasa falsa impresie ca a meritat...
La servici eram presat sa termin mai repede un sistem de facut shi acesta nu se lasa boot-at nici cum ... dupa care smulgand cu repeziciune perifericele nu m-am gandit ca niciodata ca mouse-ul poate zbura atat de repede shi cu efect in peretele din zona unde mai stocam marfa...facandu-se zob ofcourse... eh and so on and so on
cioran

Post by cioran »

[smilie=Eek.gif] Lucrezi cumva la best?Ca acutalul meu sistem a fost asamblat de ei [smilie=maniac.gif] .Incearca sa faci asta cu PCul tau,nu cu ale altora :P
Eu imi protejez sistemul [smilie=Screwy.gif]
Sayon_6 wrote:
Abaddon wrote:Hehe fratilor,nu va doresc asa ceva!

cea mai buna idee auzita pana acuma, din pacate calcul meu o tot patzeshte fara sa fie vinovat de ceva, dar fiind postat jos pe parchetul lunecos, eu ma cocotzez pe scaun in viteza shi mai patinez , poc! , spre el. S-a dus de curand hdd-ul meu pe lumea cealalta astfel.
Dar pumni in taste, izbit, lovit schingiuit mouse-ul astea sunt la ordinea zilei. A, shi sa nu uit pumni grei in tubul plat al lui Samsung 700IFT-ul meu... dupa care ascult un ecou in tubul monitorului , shterg grasimea lasata pe sticla de monturile mele, care se resimt, dar o totala satisfactie imi lasa falsa impresie ca a meritat...
La servici eram presat sa termin mai repede un sistem de facut shi acesta nu se lasa boot-at nici cum ... dupa care smulgand cu repeziciune perifericele nu m-am gandit ca niciodata ca mouse-ul poate zbura atat de repede shi cu efect in peretele din zona unde mai stocam marfa...facandu-se zob ofcourse... eh and so on and so on
Sayon_6

Post by Sayon_6 »

Cioran wrote: Lucrezi cumva la best?Ca acutalul meu sistem a fost asamblat de ei .Incearca sa faci asta cu PCul tau,nu cu ale altora
Eu imi protejez sistemul
nu nu lucrez la best, dar cand am scos perifericele shi mi-am descarcat load-ul de pe nervi proiectand mouse-ul in perete am facut-o deoarece:
1. Eram presat f tare (nu se justifica dar omul nu poate avea resurse nelimitate de nervi)
2. Era un mouse rapciugos care trebuia sa-l zgaltzai bine sa se roteasca bila aia afurisita.
3. N-o mai facusem niciodata la servici... [smilie=Nice-try.gif]
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Povestea unui computer turbat.

Se doreşte accelerarea IDE.
Image
Image

... dar calculatorul turbează ...
Image

...I/O performance++
Image

... şi emoţiile despărţirii ...
Image
Image

The End.
Popescu Victor

Post by Popescu Victor »

Dupa ce am pus un film pe pauza cu ajutorul unei palme pe "space", toate tastele care nu s-au aflat sub influenta degetelor mele borcanoase si-au luat zborul prin camera [smilie=maniac.gif]
Concluzia: prefer o tastatura noua decat sa ma apuc de puzzle :thumbleft:
Astazi a mai avut de suferit si un mouse in mementul in care HL2 s-a hotarat sa imi dea o eroare de care nu am mai scapat [smilie=Gun-To-The-Head.gif]
paradox

Post by paradox »

Aceaste vandalizari imi aduc aminte de un film difuzat in urma cu aprox un an pe HBO, "rutina bat-o vina" (in traducerea lor...:P). Era cu ceva firma cu oameni plictisiti care lucrau in "cubicals" si aveau acolo un fotocopiator care niciodata nu mergea. Era enervati la culme angajatii. Dupa ce cativa au fost concediati au furat aparatul, l-au dus pe camp si au pun mama pe batele de baseball [smilie=Nice-try.gif]
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

paradox wrote:Aceaste vandalizari imi aduc aminte de un film difuzat in urma cu aprox un an pe HBO, "rutina bat-o vina" (in traducerea lor...:P). Era cu ceva firma cu oameni plictisiti care lucrau in "cubicals" si aveau acolo un fotocopiator care niciodata nu mergea. Era enervati la culme angajatii. Dupa ce cativa au fost concediati au furat aparatul, l-au dus pe camp si au pun mama pe batele de baseball [smilie=Nice-try.gif]
E vorba de Office Space iar victima era o imprimanta in care se bloca mereu hartia(paper jam). Filmul este un clasic :P
paradox

Post by paradox »

Mie imi mai plac "vandalizarile" tip concursuri de aruncat la distanta cu diverse componente ale PC-ului. Cel mai tare a fost concursul de aruncat cu tastatura organizat in rusia. Premiul I a fost un monitor LCD ultraplat Sony.
Mie chiar mi-ar conveni sa arunc cu cd-writerul; si asa nu merge bine :P
Popescu Victor

Post by Popescu Victor »

paradox: mi-a lasat gura apa =P~
Unde e concursu' ala ca as arunca si io cate ceva [smilie=maniac.gif]
energy

Post by energy »

De pocnit imi pocnesc destul de rar calculatorul: depinde ce ma joc...
la quake 3 muscam din mouse de nervi, mai ales din bila aia, o unitate de cd mia explodat cu un film xxx in ea asa ca am scos-o din carcasa si am bagato seara sub roata unui camion care parcase in apropiere. mai nou cand joc NFSU scot tastatura logitech si mousu optic si le inlocuiesc cu celelalte vechi - prietenii stiu de ce. cea mai tare chestie pe care am auzito e la un coleg care dupa ce si-a pierdut salvarile la max payne dupa a dat in loc de delete shift+delete (undeva in my documents) si-a varsat naduful pe tastatura taind-o la circular a doua zi dupa care a topito cu autogenu si a agatato la el pe vitza in semn de victorie.
mi-as dori sa am destui bani sa pot musca dintr-un LCD sa aud zgomotul plasticului crantzanindu-mi printre molari
I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
m0rpheus``

Post by m0rpheus`` »

Unde va puteti revarsa naduful virtual, sau cateva idei asupra cum ar trebui sa loviti un calculator. Either way try it! :thumbleft:
http://www.haios.go.ro/computer.swf
boyarul

Post by boyarul »

403 Forbidden
You must supply a local referer to get URL '/computer.swf' from this server.
BTW... a mai fost "testat" joculetzul asta p'aici [la sugestia Zanei]

... chiar pe pagina anterioara :tongue3:

-= mirror site pt .swf =-
brutalistu

Post by brutalistu »

this LINK says it all

check the Shred of the month :sad8:
Image
Eat shirt and pie!
boyarul

Post by boyarul »

Link-ul exact al filmuletului [pt cei interesati] :thumbleft:
CroW

Post by CroW »

Zâna Măseluţă wrote:Vă prezint acum un kit de răcire mult mai eficient, nu ştiu pentru cine, dar este eficient ...

Episodul 1:

Kit răcire.
Image

Inculpatul.
Image

Sentinţa.
Image

Episodul 2:

Kit răcire.
Image

Inculpatul.
Image

Sentinţa.
Image
Genial absolut genial! [smilie=Respect.gif] Maselutz! :D
"Laser frate!"
hardman

Post by hardman »

Saracul meu calculator e ingrozit.Tastatura am rupto-n doua dupa doua saptamani la un meci de fifa cu fratele meu eh am gamepad.In case am dat si dau frecvent cate un pumn cand sunt suparat cate un picior sau doua cand sunt furios.In monitor nu prea am dat ca e nou dar ii vine si lui momentul.Mouse-ul cred ca e cea mai durabila piesa i-am rupt odata mufa dar l-am reparat ca era bun si rar mai nimeresti un mouse bun.
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

Nu am obiceiul de a da in calculator cel putin in case sau in monitor deloc.... cu tastatura si mose-ul e altceva ........ de parca ar fi elel vinovate k nu se deschide x program sau ca sa blocat nenorocitul de windows. In stilul asta am schimbat un mouse(de fapt l-am schimbat ca incepuse sa mearga cam prost dar nu ma intreb de ce) si tastatura este aceeiasi dar tasta enter mai face fitze uneori...Din punctul meu de vedere ar trebui sa se faca mousi si tastaturi din otel ... poate asa nu le mai strica nimeni!
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
m0rpheus``

Post by m0rpheus`` »

Azi m-am pus sa joc MK4. Cred ca va puteti da seama ce a iesit cand am pierdut la Goro pe ultimate.
Pumni in tastatura, 2 la numar, cat sa zboare 3 butoane si sa se rupa piciorusele + ca bonus un pumn in monitor, asa doar ca nu ma simteam bine inca.
Fara mila.
shiverx

Post by shiverx »

Doar palme, cativa pumni si multe injuraturi. Loviturile si le-au luat doar unitatea, tastatura si mouse-ul, niciodata monitorul. Mouse-ul si-a luat-o cel mai tare cand am dat cu el de perete si s-a facut tandari. Noroc ca mai aveam un mouse defect(din cauze naturale), exact la fel, si din cele doua am facut unul bun.

AVERTISMENT: Aveti grija cand dati cu pumnul in tastatura. Mie mi-au sarit odata 3 taste, dintre care una(CTRL-ul) mi-a trecut pe langa ochi. [smilie=maniac.gif] Nu s-a spart/rupt nimic, doar au sarit tastele asa ca le-am putut pune la loc fara probleme.
Women... Can't live with them, can't shoot them...
m0rpheus``

Post by m0rpheus`` »

Ce vrei tu sa spui e sa nu dam cu pumnii in tastatura pentru ca s-ar putea sa ne trezim cu 2-3 butoane in ochi sau gura. Chiar ar fi culmea sa te inneci cu o tasta zburata din tastatura. Cred ca ar fi cea mai penala faza ever. :laughing6:

Cred ca ar trebui sa se faca asa cum exista acele clinici care trateaza impotriva dependentei de calculatoare (sau ceva de genul), sa existe impotriva nervilor si stresului cauzate de acestea, pentru ca, hai sa fim seriosi, dependenta nu trece.
[smilie=Grin-Nod.gif]
Xan_ the_Reaper

Post by Xan_ the_Reaper »

O singura data mi-am agresat carcasa, dar bine( nu includem tastatura si cele 3 mausuri raposate): Am dat cu sutu' in sloturile nedesfacute de deasupra floapei: tabla a trecut la cativa cm de placa de baza. Ma pricopseam...
I don't discriminate. I hate everyone.
quicksilver

Post by quicksilver »

Computerul personal nu este vandalizat, dar cel pe care lucrez la liceu este.
Monitorul incaseaza frecvent palme, mouse-ul cade des pe jos, si o imprimanta a trebuit schimbata din cauza mea,:P dar conform tehnicianului care a venit sa o repare: "e Hp si la astea cu timpu' mai sare cate ceva deci cre' ca s-a stricat singura". [smilie=Grin-Nod.gif]
Post Reply