@ Pixelrage.roSe pare ca Prince of Persia: Warrior Within face loc greilor de anul acesta: Metal Gear Solid 3, Halo2, Half Life 2. Ubisoft a amanat aparitia jocului pentru data de 30 noiembrie, cu 2 saptamani mai tarziu fata de data stabilita initial.
Prince of Persia : Warrior Within
Moderator: Moderatori
POP:Warrior Within - amanat
Truth is relative. Pick one that works
- Pretorianu'
Acum am sa vorbesc despre versiunea full. (3 CD-uri)
Foarte foarte fain !!
L-am instalat, l-am jucat putin si pot sa spun ca este bestial. Cel putin sistemul de lupta. Bai...deci ce facea printul in SOT era
Sa-l vedeti cum se misca in WW !!
Imi place la nebunie sistemul de lupte. Cica, spun baietii de la UbiSoft ca fiecare jucator poate sa-si dezvolte propriul stil de lupta ...
Grafica e buna, motion blur-ul rasufla prin toate patile, coloana sonora antrenanta (rock) + un print foarte agitat, macinat de timp (si la propriu) si foarte foarte nervos...pfuuuuiii ce combo-uri are... =D>
Daca puteti trece peste faptul ca, camera este la fel de cretina ca in primul POP (deh...portare de pe consola), eu zic ca merita pe deplin.
Nu va spun mai multe trebuie sa-l jucati !!
P.S. Mottoul Printului in jocul asta este "Sunt cel mai aspru ! Mama a fost Ninja !" (aparea si disparea din patu' lu' tata...)
Foarte foarte fain !!
L-am instalat, l-am jucat putin si pot sa spun ca este bestial. Cel putin sistemul de lupta. Bai...deci ce facea printul in SOT era

Sa-l vedeti cum se misca in WW !!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Imi place la nebunie sistemul de lupte. Cica, spun baietii de la UbiSoft ca fiecare jucator poate sa-si dezvolte propriul stil de lupta ...

Grafica e buna, motion blur-ul rasufla prin toate patile, coloana sonora antrenanta (rock) + un print foarte agitat, macinat de timp (si la propriu) si foarte foarte nervos...pfuuuuiii ce combo-uri are... =D>
Daca puteti trece peste faptul ca, camera este la fel de cretina ca in primul POP (deh...portare de pe consola), eu zic ca merita pe deplin.
Nu va spun mai multe trebuie sa-l jucati !!

P.S. Mottoul Printului in jocul asta este "Sunt cel mai aspru ! Mama a fost Ninja !" (aparea si disparea din patu' lu' tata...)
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
- alexwinfast
Marfa de tot daca a aparut o sa il caut si eu neaparat
Mi-a placut primul foarte mult iar demo-ul de la asta mi se pare superb
Bafta la jucat...
Bafta la jucat...
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Pai a aparut de ceva zile bune...alexwinfast wrote:Marfa de tot daca a aparut o sa il caut si eu neaparat
Bafta la jucat...
Eu nu l-am jucat prea mult chiar daca-l am de atatea zile. Pana acum imi plac numeroasele combouri si punerea in scena a povestii. Adica m-a lasat in ceata putin si vreau sa vad ce se intampla (inafara de persistenta vorba care aparea si in trailere: "You're going to dye!").
Stilul de joc e acelasi cu cel din PoP: Sands of Time... ceea ce din punctul meu de vedere e un lucru bun.
jocul e bun, adică nu numai că e spectaculos, are o poveste bunicică şi repune în scenă situaţii clasice prin care prinţul trebuie să treacă, dar şi dă un feeling acceptabil. partea nasoală e că trebuie să vă obişnuiţi cu o cameră cu năbădăi care trebuie controlată manual. în unele momente e pain in the a$$. Fazele cu wall running şi reverse time sunt bestiale, deşi prima e copiată din alte jocuri.
DJNeo, varianta la care faci tu referire e al doilea release pe căi oculte.
DJNeo, varianta la care faci tu referire e al doilea release pe căi oculte.
Foarte bun jocul, merita jucat mai ales daca ati fost fani prima serie. Camera face mari probleme, nu de putine ori fiind nevoit sa imi folosesc puterea de intoarcere in timp pentru a anula o miscare facuta gresit pentru ca se schimba camera de la sine, iar controlul depinde de camera si unhiul de vedere. In rest, puzzleurile mi s-au parut ceva mai grele, iar pana acum din poveste nu am inteles nimic, insa per total un joc foarte bun. Sistemul de lupta este bunicel si aduce ceva cu Mortal Kombat insa nu prea poti sa aplici toate tacticile din cauza inamicilor destul de bine dezvoltati "psihic" care nu te lasa.
- breakbeater
Jocul este foarte BUN. Dupa parerea mea e mai bun ca primul PoP.
L-am terminat de jucat ieri
, Este mult mai complicat (in unele camere am stat cate 3 ore ca sa-mi dau seama pe unde sa ies), povestea este foarte f.f.f. incurcata si nu intelegi nimic pana spre sfarsitul jocului, dar se termina foarte frumos " What i have done!!!???"", ceea ce lasa de inteles ca vom juca la anul si PoP 3.
L-am terminat de jucat ieri

Jocul pare misto la prima vedere. Povestea pare interesanta, actiunea petrecandu-se in mai multe perioade de timp. Printul a invatat ceva miscari noi (mai ales pe partea de lupte), stie sa foloseasca 2 arme simultan.
Impresia (dupa ce tocmai am terminat HL2) este ca texturile sunt foarte low res (mai ales pe personaje), dar merge.
Impresia (dupa ce tocmai am terminat HL2) este ca texturile sunt foarte low res (mai ales pe personaje), dar merge.
spuneţi-mi şi mie o chestie... în dungeon, imediat după ce ai călătorit înapoi în timp şi ajungi în încăperea de unde iei Scorpion Sword-ul...te lupţi cu vreo 3 inamici şi apoi....? pe unde o iei? există o încăpere mică în partea stângă - spate, relativ la punctul tău de intrare, poţi sări din perete în perete dar tavanul e semiblocat cu un grilaj de fier.
Cum se face?
Cum se face?
Incearca ceva de aici:Muad'Dib wrote:spuneţi-mi şi mie o chestie... în dungeon, imediat după ce ai călătorit înapoi în timp şi ajungi în încăperea de unde iei Scorpion Sword-ul...te lupţi cu vreo 3 inamici şi apoi....? pe unde o iei? există o încăpere mică în partea stângă - spate, relativ la punctul tău de intrare, poţi sări din perete în perete dar tavanul e semiblocat cu un grilaj de fier.
Cum se face?
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin ... 19989.html
- MAXKOOL999
Primul l-am jucat la altcineva pt ca nu mergea pe GF4 si
mi-a placut mult.Acum am un 5700 Leadtek si o sa-l joc acasa in liniste. Am jucat demo la POP2 camera nu-i prea bine implementata dar daca iti place cu adevarat jocul poti trece cu vedera acest lucru eu cel putin m-am obisnuit dar din cate am vazut intr-un trailer sunt cateva creaturi interesante.![Eek [smilie=Eek.gif]](./images/smilies/Eek.gif)
mi-a placut mult.Acum am un 5700 Leadtek si o sa-l joc acasa in liniste. Am jucat demo la POP2 camera nu-i prea bine implementata dar daca iti place cu adevarat jocul poti trece cu vedera acest lucru eu cel putin m-am obisnuit dar din cate am vazut intr-un trailer sunt cateva creaturi interesante.
![Eek [smilie=Eek.gif]](./images/smilies/Eek.gif)
- The Author
- Radioactiv
Mi-a facut placere sa-l joc. Sincer, primu a fost mai interesant din punct de vedete al actiunii .Chiar daca uneori devine putin liniar merita jucat. Ce imi place e ca au bagat 2 ending-uri. Mi-e cam lene sa o iau de la inceput si sa il vad si pe celalalt dar cine stie... Oricum, merita jucat !!!
sopr la tebară...
L-am terminat si eu. Jocul mi-a placut. Inoveaza foarte putin fata de primu, dar este fun de jucat. Camera este intr-adevar cam neprietenoasa, dar parca merge mai bine ca in Sands of Time. Eu l-am terminat fara toate upgrade-urile de viata, dar am gasit pe net un savegame pt. toate bonus-urile cu care am vazut si finalul alternativ.
Jocul se duce foarte mult catre aria Legacy of Kain: Soul Reaver, prin conceptele de intoarcere in timp si atmosfera noir.
Vreau sa adaug ca n-am intampinat nici un bug dintre cele care se zvoneste ca ar aparea.
Jocul se duce foarte mult catre aria Legacy of Kain: Soul Reaver, prin conceptele de intoarcere in timp si atmosfera noir.
Vreau sa adaug ca n-am intampinat nici un bug dintre cele care se zvoneste ca ar aparea.
Grafica misto, luptele tot asa, dar controlul e de KKT! Si aia de la sands of Time era rau, dar asta e chiar nasol. Faptul ca iti setezi taste pt up/down/left/right nu are nici o relevanta, atata timp cat camera se schimba singura, de-mpulea si in timp de crezi ca apasai up, up se face brusc left si... mori. deh, asta e, tre' sa ne luam toti gamepad, acum. Am si un bug:uneori, incepe sa umble de nebun, singur, intr-o parte. Si nu il pot rezolva, tre' sa ies total din joc si sa incarc din nou si sa sper ca nu merge la fel dupa ce se incarca. Ceva idei despre asta?
- omul_maimutza
L-am terminat si mi-se pare mai bun decat primul, mi-a placut mai mult is povestea, desi sfarsitul alternativ nu prea isi are rostul, dupa mine primul sfarsit este cel corect.. asa ar trebui sa se termine. Altfel, luptele frumoase (bine ca au mia scazut din dificultate fata de primul, si sunt mult mai spectaculoase), grafica buna, camera nu m-a deranjat deloc (sunt mai mult decat obisnuit)... este superb.. as avea sa-i reporsez bosii care sunt uneori exagerat de grei, altfel, e un joc f. bun.
aaam
am ajuns si eu undeva pe la inceputul jocului: trebuie sa ma lupt cu al doilea boss: Garden Dead(parca) il bat de-l stric prima oara, apoi el zboara ca prostul sus undeva pe o stanca sau nush ce- i aia problema e cum ajung acolo ca sa-l mor? (intrebare adresata pt. ce-i care au terminat jocul si stiu despre ce e vorba..)