Combina audio pe la 30.000.000

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
BlackNight

Combina audio pe la 30.000.000

Post by BlackNight »

Am la dispozitie maxim 30.000.000 pentru a lua o combina audio.
As fi luat un sistem audio 5.1, dar din cauza "sponsorilor" trebuie sa iau combina. :(
Ma gandeam la una technics, dar poate aveti propuneri mai bune...
ice01

Re: Combina audio pe la 30.000.000

Post by ice01 »

La 1000USD poti sa iti iei o linie audio de calitate . Nu recomand Tehnics din cauza ca nu sunt foarte robuste , am lucrat mult pe asa ceva si mi-au dovedit ca sunt slabute la acest capitol . Recomand SONY o calitate foarte buna la sunet , robuste si de viata lunga ... O sa caut ceva in bani astia si o sa fac ceva recomandari concrete intr-un edit !

Image
Ceva destul de interesant ...
badbom

Post by badbom »

Cam tot ce e pe piata la noi e de cacao....or arata ele bine dar degeaba.In toata istoria Altex,Domo si mai stiu eu ce firme au fost cateva modele remarcabile care meritau cumparate,insa nu se mai gasesc.Mergi la Altex in Tomis Mall si vezi ca au o combina SONY cu 4 boxe....aia sa zicem ca ar merita cumparata,sau daca nu mergi la Metro si cauta JVC MX-G500R...cu sub-woofer..crede-ma se aude excelent
VDtot

Post by VDtot »

Sincer de 30.000.000 mai bine cumperi un amplificator de 5.1 si doua boxe floorstander. Se gasesc si la noi lucruri destul de bune din punctul asta de vedere. La combine insa intr-adevar ce e la noi e slab, dar e si o tendinta internationala de a face combinele un fel de "jucarii" iar amplificatoarele separate si boxe separate sa fie gama Professional. Gandeste-te numai sa dai 30.000.000 pe o chestie cu boxe din placaj... sau mai rau din plastic. Combinele se aud tare dar nu fidel, de aceea mai bine faci ce ti-am recomandat. Un Harman kardon, marantz, Panasonic ca amplificator si doua Boxe Floorstander (te uiti la difuzor) sigur gasesti rezonabil in banii astia. In Constanta nu stiu sa iti zic unde sa gasesti dar in Bucuresti sunt la Media Galaxy.
FATHER

Post by FATHER »

VDtot wrote:Sincer de 30.000.000 mai bine cumperi un amplificator de 5.1 si doua boxe floorstander.
La fel as zice si eu... Poti mai tarziu sa completezi sistemul cu sateliti si subwoofer , si apoi sa vezi cum suna...
BlackNight

Post by BlackNight »

Eu sunt nevoit sa cumpar o "jucarie" care sa redea CD-uri si casete audio :( ....
DjNiki4

Post by DjNiki4 »

Eu iti recomand combina SONY ( aceea cu subwoofer, nu stiu exact modelul , dar e singura care are subwoofer ) SE aude super, si nu costa nici mult...in jur de 16 mil.
AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
novi

Post by novi »

DjNiki4 wrote:Eu iti recomand combina SONY ( aceea cu subwoofer, nu stiu exact modelul , dar e singura care are subwoofer ) SE aude super, si nu costa nici mult...in jur de 16 mil.
Asa este!Si de restul de BANI iti upgradezi si tu sistemul!:P
BlackNight

Post by BlackNight »

Ieri am cautat prin tot orasul si nu am gasit nici o combina Technics, asa ca cel mai probabil o sa iau aceasta combina
MAKAVELY

Post by MAKAVELY »

Combinele astea de prin magazinele Flanco,Cosmo,Domo,Altex sint niste balarii de combine (am lucrat in Flanco),cu lumini,magazie cu 5 CD-uri,si alte fantasme.Sincer nu merita merg pe mana lui VDtot pune mana si ia-ti un tuner+CD player si boxe de calitate daca esti meloman,daca vrei zanganele achizitionaza o combina din magazinele mentionate.
Ieri am intrat in Flanco sa vad atmosfera era un taranoi care vroia in rate o ditamai magaoaia dasta mare rau,Samsung il tot imbarliga vanzatorul ca face ca drege [smilie=Victory.gif] ,m-a pufnit rasu si am iesit.
The 7 day`s Theory
DjNiki4

Post by DjNiki4 »

BlackNight wrote:Ieri am cautat prin tot orasul si nu am gasit nici o combina Technics, asa ca cel mai probabil o sa iau aceasta combina

=D> la aceea combina m-am referit eu in postul de mai sus! Eu zic ca merita! :thumbleft:
AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
poe

Post by poe »

Am ascultat aceasta combina Sony in Metro si sincer se aude destul de bine, dar in nici un caz de 16 milioane. No way. Mi-am luat o linie Technics 2*120W si am dat doar 9 mil pe ea ( mi-au facut aia reducere de la Altex ca am luat-o cu banii jos) si suna extraordinar. La max ma scoate afara din camera. Si acel Sony nu m-a impresionat foarte tare. Suna intr-adevar mai puternic, dar sub-ul e slab de tot (in nici un caz 200W).
La banii de care dispui ai putea merge cum s-a mai spus un amplificator de firma+CD player+ niste boxe adevarate, nu cucuri cum sunt aceste combine de prin magazinele noastre.
BlackNight

Post by BlackNight »

Azi ( pe la 1:00 AM [smilie=Victory.gif] ) am ascultat sony-ul la Metro.
Se aude bine, dar nu de ajuns de bine... Nu se compara cu Technics-ul pe care l-am ascultat acum cateva luni, dar pe care nu il gasesc nicaieri in Constanta.
MAKAVELY

Post by MAKAVELY »

Mda am ajuns si eu prin Careffoure si m-am uitat la eaq de curiozitate era 14.999.000 se aude bine,dar eu tot pentru o linie cu boxe inclin!
The 7 day`s Theory
BlackNight

Post by BlackNight »

MAKAVELY wrote:....dar eu tot pentru o linie cu boxe inclin!
Si eu, numai ca nu prea se gaseste asa ceva la noi, cel putin nu la preturi decente.
shatter

Post by shatter »

Hmm... la banii astia iei un cablu audio de schimb ptr. boxe hiend Revel sau Paradigm :). Serios acu' , avand in vedere ca nu vorbim de un model anume, ci mai degraba de o marca, ia uita-te ce ofera Philips sau Samsung.

SONY NU e garantia calitatii. Sper ca ma crezi... nu e chiar asa de greu de asimilat :). Si sa nu-ti para rau de 5.1, raportul pret/calitate e chiar mult sub ... boom-boxul pe care-l vrei. Acestea ziind fise :) poti merge pe chestiile cu preturi ultra-umflate de la Flamingo... Un CD player cu amp si boxe , asa, distincte, dar toate Sony, te duce pe la 25 milioane. De 5 milioane gasesti tu un cassette-player. Parerea mea e ca arunci banii pe geam daca iei de la Flamingo, dar e singura oferta ... gasibila. De ce nu-i pasa romanului de urechile sale?

Oricum, ceva bun pentru altceva decat chefuri n-o sa gasesti la banii astia. Cam 3000 USD de milioane te-ar costa un SACD player cu un amp ieftin si niste Paradigm entry-level. Asta in USA :D.
mihai7645

Post by mihai7645 »

dar poti sa iti iei un amplif stereo bun, o pereche de boockshelf-uri care se aud ca si o pereche de floorstandere numai ca sunt mai ieftine si nu coboara asa mult si gasesti tu un cd-player mai ieftin din ce iti ramane.
In the 7-th Day, GOD created Trance!
BlackNight

Post by BlackNight »

Post Reply