S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl
Moderator: Moderatori
Link direct:
http://www.playground.ru/forums/stalker/34535/
... ca pe pagina aia se mai incarca 1000 de randuri si 100 de poze useles.
http://www.playground.ru/forums/stalker/34535/
... ca pe pagina aia se mai incarca 1000 de randuri si 100 de poze useles.
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !
Cred ca versiunile astea nu arata nici pe departe "de ce e instare jocul" asa ca nu inteleg ce rost ar avea sa le joci. Si nu ma refer doar la jocul acesta ci la toate celelalte care au parte de aceste "versiuni".Jackal wrote:Poate n-ar trebui sa postez asa ceva,dar here goes...Pe internet a aparut de cateva zile (poate mai mult?) o a doua versiune pre-alpha 1096 a jocului STALKER,pe care se intampla sa o fi jucat
Contine 1 harta-aztec si ai 2 arme,coechipieri robotici...
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
- alexwinfast
Deci,pana la urma stie cineva cam cand va apare STALKER?
M-am tot uitat si eu pe toate adresele dar nu am gasit nici o data de lansare iar aici pe forum se zice ca ar fi lansat in toamna-iarna,dar s-a dat o data fixa?
M-am tot uitat si eu pe toate adresele dar nu am gasit nici o data de lansare iar aici pe forum se zice ca ar fi lansat in toamna-iarna,dar s-a dat o data fixa?
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Uite şi răspunsul la întrebarea ta: S.T.A.L.K.E.R. - amanat pentru 2005 ...
Truth is relative. Pick one that works
Cei de la Tom's Hardware au apucat sa joace un meci multiplayer, intr-un singur nivel, impotriva unui producator experimentat.
De citit.
De citit.
S.T.A.L.K.E.R. amanat din nou
@ Pixelrage.ro
Thq au lansat un nou comunicat de presa prin care ne anunta ca au avut vanzari de 96 milioane de $ in al doilea semestru al anului fiscal 2005, cu 6 milioane mai putin decat perioada similara a anului precedent. Si acum ca v-am plictisit, sa va spun ca singurul lucru interesant din comunicat este, din pacate, o noua amanare a S.T.A.L.K.E.R. -ului, care, din primul sfert al anului viitor, va ajunge in mai 2005.
@ Pixelrage.ro
Pentru a mai îndulci un pic vestea amânării, cei de la GSC au mai dat publicităţii 8 noi screenshot-uri @ Pixelrage.ro
- alexwinfast
Astia mai fac si misto si mai arunca si niste screenshoturi de parca nu ar fi suficient ca tre sa salivam inca 8 luni dupa el hai sa ne mai dea de mila niste poze... 

Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
- brutalistu
Şi atunci ce te face să crezi că astea de STALKER sunt reale?nimerila wrote:unde am gasit poza mai erau si niste poze cu 3,4,5,6,7-12 Cd-uri pentru Doom3, Doom 3 for Nintendo, Half Life 2 Tape for ZX Spectrum .. etc.
BTW, ăsta e box art-ul final.
- brutalistu
e o chestie de perspectiva. Daca "inaltatorul" armei e cel mai apropiat de sursa de lumina atunci e normal ca ea sa apara ca fiind mai mare dacat restul corpului mai indepartat (la o lungime de bratzJ_Brujah wrote:Nu vi se pare putin aiurea ca in scrennshot-urile astea se vede umbra inaltatorului armei asa de giganta pe perete si umbra omului deloc?

Eu sunt fanul inrait al facliilor din diablo II! Alea care aruncao o umbra cu stalpul facliei cu tot cu umbra flacarii neagra. scuzati offtopicul.
P.S. Nu este inaltator ci catare. Inaltatorul este situat mai spre patul armei. Cam pe unde se ataseaza luneata, daca se poate. Ii zice inlatator pentru ca are o smekerie mica cu care il ridici sau cobori cu cateva grade in functie de distanta la care vrei sa tragi.
No army for you ! Go home! Bang "chicks" not targets!
- brutalistu
"16 brand new multiplayer videos (more than 6 minutes of gameplay) from THQ's STALKER: Shadow of Chernobyl are now locally mirrored, waiting for you to grab them (Thanks Oblivion-lost.com). They are all packed inside one archive for your convenience. Two features asked by the fans are also showcased (leaning and sprinting). As you know, the game has been delayed to May 2005."
de la gamershell citire
Multiplayer videos 83.36 MB
-later edit - din pacate sunt fffff prost filmate.. Efectiv (Stoicescian), efectiv sunt filmate pe un monitor .. Deci un fel de screenere... apar si niste capatani de pusti care trec ptrin dreptul monitorului.
de la gamershell citire
Multiplayer videos 83.36 MB
-later edit - din pacate sunt fffff prost filmate.. Efectiv (Stoicescian), efectiv sunt filmate pe un monitor .. Deci un fel de screenere... apar si niste capatani de pusti care trec ptrin dreptul monitorului.

Ce-ar fi sa vorbim despre joc totusi?
Eu cred ca jocul o sa faca furori cand o sa apara. Storyline calumea, atentie sporita la detaliu, efecte directx9 gramada. Inca nu mi-am dat seama despre ce fel de "artifacts" e vorba. Toti le vor, iar de cautat impreuna nici nu se pune problema (te poti alia doar cu un clan). Destul de interesante sunt anomaliile, ciclul noapte-zi, creaturile non-scriptate care pot cade singure in capcane, dwarfii telekinetici, haitele de caini orbi, sobolanii imuni la radiatii (bleah!) sau bloodsukerii, care dupa ce ca pot deveni invizibili, umbla mai des noaptea. Si sa nu uit de controller
"...Controller settled in the captured army post. At first sight everything looks absolutely normal, the troops communicate over a walkie-talkie, talk to each other, move around the base. However, if you take a better look you will notice constrained and unnatural movements, oft-recurring phrases (they repeat the same thing endlessly, etc.). If you sneak closer you may also notice a gnawed body of a soldiers in the corner of the backyard..."
Sunt sigur ca o sa aiba de aratat cateva faze supermisto.
"...Controller settled in the captured army post. At first sight everything looks absolutely normal, the troops communicate over a walkie-talkie, talk to each other, move around the base. However, if you take a better look you will notice constrained and unnatural movements, oft-recurring phrases (they repeat the same thing endlessly, etc.). If you sneak closer you may also notice a gnawed body of a soldiers in the corner of the backyard..."
Sunt sigur ca o sa aiba de aratat cateva faze supermisto.
- behold_the_light
Dupa Doom III si Half2 asta e urmatorul joc de la care astept foarte multe, mai ales la grafica.
Acum m-am obisnuit cu Half si grafica lui frumoasa, tre` sa scoata baietii si la asta ceva mai special, sa fie mai "colorat" ca altfel zic eu ca nu o sa marcheze asa mult cal HL2. Doar daca o sa aiba un story si un gameplay pe masura. Sunt curios daca o sa ma capteze ca si HL2

Am vazut filmuletele si ceva screenshoturi cu STALKER. Trebuie sa va spun ca ma uit si ma tot uit, si parca nu-mi vine sa cred. O sa apara chiar un astfel de joc? E extraordinar ce am vazut acolo. Cred ca va depasi HL2, dar sa nu fim inca prea siguri, sa asteptam sa apara. Abia astept, il voi cumpara in original bineinteles, klar ca merita, ca si HL2.
- behold_the_light
@ Pixelrage.roProgramat sa apara undeva prin luna mai, Stalker a fost amanat din nou. De data asta, producatorii nici macar nu au mai anuntat o data de aparitie, intregul joc fiind trecut sub sigla "when it's done".
Uite si citatu' venit de la GSC:
We are pleased that THQ has granted us more time for development. S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl is a complex game, which will push the boundaries of its genre. We wish to make sure that we release the game only when it fulfils our highest expectations, which we ourselves and the fans place against it, and not before then.
"when it's done" sunt cuvinte de cosmar. Macar daca sti data de lansare sti cand sa te astepti (aproximativ... exista amanari...), dar asa cu "when it's done" astepti in nestire. 

It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.