Chestie enervanta !

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
ice01

Chestie enervanta !

Post by ice01 »

Deci l-a apucat din senin fara un motiv anume ...
Cand imi incarca driveri video nVidia care precizez ca sunt si whql ( nu beta sau alte minuni) imi stinge ptr o secunda monitorul . In rest placa video merge fara probleme si sistemul de asemenea , precizez ca nu am facut nici o setare aiurea , s-a intamplat dupa ce i-am dat un restart . Am pus din nou win-ul din imagine si desi inainte nu facea chestia asta niciodata acum o face si este enervanta rau de tot . O mai face si cand dau click dreapta pe un fisier avi , sau cand incerc sa intru in advanced setings la placa video .
Sistem de operare WinXP Pro SP1 , driveri : FORCEWARE 66.93 whql , am incercat si alti driveri si face la fel . Ce dracu sa aiba , ca nu am rabdare sa incerc acum tot soiul de artificii , nu am nici vreme si ce am stiut in prima faza am incercat , ideei ceva ?
A...si inca ceva , imi pune mereu default monitor chiar daca acesta este PLUG&PLAY si pana acum ii punea driveri automat , i-am pus manual dar dupa restart se incapataneaza sa nu il recunoasca !

P.S. Am inteles ca asa face cu driveri OMEGA , eu am spus ca nu am asa ceva ... multumesc oricui vine cu o ideeie ! ;)
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Nu inteleg de ce te roade problema asta, e chestie specifica a driverelor nVidia, eu credeam ca asa fac toate...
Oricum, cred ca e doar un blank screen, nu intra monitorul in standby, nu?
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Subliniez ceea ce a spus WarlordBA, este ceva natural in cazul nVidia, toate "flicaresc" la instalare.
Racer

Post by Racer »

Korect, cel putin la mine de fiecare data cand instalez vre-un driver video, imi "flicareste" monitorul.Nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
UNBREAKABLE

Post by UNBREAKABLE »

Eu folosesc Omega 61.77 si atunci cand intra in Windows (XP PRO SP2) apare un blank screen timp de 1 sec. Dar se intampla asta si cu forceware-ul original... Cred ca e ceva normal pt driverii nvidia...
[We can never see past the choices we don't understand...]
ice01

Post by ice01 »

Deci e o chestie pe care o vad ptr prima oara ... in fiecare zi instalez placi nVidia pe 90% din sistemele pe care le vand , si la mine de 5 ani jumate numai placi nVidia am avut ( ATI nu prea a tinut la mine) si cu toate astea este ptr prima oara cand eu unul vad sau patesc asa ceva . Chestia cea mai enervanta este la fisierele .avi pe care de cate ori dau click dreapta ma seaca cu un black screean , este enervant ... daca era de la bun inceput ma impacam cu gandul , dar este ptr prima oara cand vad sau patesc asa ceva ... de aia m-a pus pe ganduri treaba asta ... 8-[

P.S. Multumesc ptr toti cei care au venit cu un raspuns pana aici ! :thumbleft:
ice01

Post by ice01 »

Am reusit intr-un tarziu sa il fac sa nu imi mai stinga monitorul ... am pus o placa video MATROX MISTYC PCI 2Mb ... :D Ceva nu e normal , am incercat tot felul , face la fel , am instalat azi 6 sisteme cu nVidia , si ghiciti ... nici unul nu a facut ce face al meu ... ramane acum , placa video sau AGP-ul , eu il banuiesc pe cel din urma ... maine voi sti sigur ... 8-[
SunSeeker

Post by SunSeeker »

Nu stiu ce sa zic, eu am drivere nVidia si nu am avut niciodata probleme (nici un fel de probleme ).
Sa stiti ca nVidia nu e o firma oarecare, ci este una cunoscuta care face produse de calitate.
Daca aveti ceva cu nVidia, OK, dar sa nu credeti ca driverele Ati sau altele de genul sunt perfecte si nu fac fitze [-(
ice01

Post by ice01 »

Cum am banuit e ceva pe la AGP , am pus placa mea pe alt sistem si merge beton . Bun , ptr asta mi-am pensionat decamdata sistemul pana in ianuarie si am apelat la rezerva , asa ca ptr moment sunt powerd by Intel Pentium 2@450MHz on Matrox Millennium G400 , care isi face datoria cu mare daruire :D
Post Reply