Cand imi incarca driveri video nVidia care precizez ca sunt si whql ( nu beta sau alte minuni) imi stinge ptr o secunda monitorul . In rest placa video merge fara probleme si sistemul de asemenea , precizez ca nu am facut nici o setare aiurea , s-a intamplat dupa ce i-am dat un restart . Am pus din nou win-ul din imagine si desi inainte nu facea chestia asta niciodata acum o face si este enervanta rau de tot . O mai face si cand dau click dreapta pe un fisier avi , sau cand incerc sa intru in advanced setings la placa video .
Sistem de operare WinXP Pro SP1 , driveri : FORCEWARE 66.93 whql , am incercat si alti driveri si face la fel . Ce dracu sa aiba , ca nu am rabdare sa incerc acum tot soiul de artificii , nu am nici vreme si ce am stiut in prima faza am incercat , ideei ceva ?
A...si inca ceva , imi pune mereu default monitor chiar daca acesta este PLUG&PLAY si pana acum ii punea driveri automat , i-am pus manual dar dupa restart se incapataneaza sa nu il recunoasca !
P.S. Am inteles ca asa face cu driveri OMEGA , eu am spus ca nu am asa ceva ... multumesc oricui vine cu o ideeie !