Best storyline

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Quetzalcoatl

Best storyline

Post by Quetzalcoatl »

Am deschis topicul asta ca sa aflu care joc in opinia voastra a avut cel mai interesant storyline vreodata. Pe mine personal m-a atras cel mai mult (pana acuma) storyline-ul din Half-life 2, deoarece in momentul in care ajungi sa intelegi ce au vrut sa faca cei de la Valve, iti dai seama cat de genial este storyline-ul.(sper ca acest topic nu se va transforma in unul in care voi o sa incercati sa ma convingeti ca HL2 n-are storyline). Acum sa va aud si parerile voastre.
Last edited by Quetzalcoatl on Sat Jan 01, 2005 2:56 pm, edited 2 times in total.
Cayn

Post by Cayn »

Prima parere [smilie=Grin-Nod.gif]. Cel mai bun storyline... greu de zis. Silent Hill 3. Are storyline, atmosfera, grafica. Trebuie sa-l incerc si pe 4. :D
.dia

Post by .dia »

Syberia 2. Per total, bun story.
...neinteresant...
X5

Post by X5 »

Cel din Doom 3 mi-a placut si cel din Half Life 2 care e super misto :P
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

HL2 all the way. Sunt fan SF, si jocul asta a capatat substanta cu partea a 2-a. De-abia astept ploaia de add-on-uri.
Seraph

Post by Seraph »

Half-Life 2, din motive deja mentionate. Daca tot sunt aici, mentionez si cel mai PROST storyline intalnit anul acesta: NFS Underground 2. Parerea mea.
I may be lying.
Alexis

Post by Alexis »

Seraph wrote:Half-Life 2, din motive deja mentionate. Daca tot sunt aici, mentionez si cel mai PROST storyline intalnit anul acesta: NFS Underground 2. Parerea mea.
offtopic: la ce te asteptai de la un joc racing? si cum vroiati sa va argumenteze folosire unor masini stock din nou?

hl2 pare a avea cel mai bun story de anul acesta
Last edited by Alexis on Fri Dec 24, 2004 12:51 am, edited 1 time in total.
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
iLogiK

Post by iLogiK »

alexis wrote:offtopic: la ce te asteptai de la un joc racing?
la un joc de racing nu ma astept la un story...
dar de ce au trebuit sa forteze asa ceva? era mult mai bine daca renuntau de tot la el.
(ma scuzati pt offtopic)
Mitzone

Post by Mitzone »

Doom 3 :D

As putea sa zic BfME, ca doar are in spate cartile lui Tolkien, dar desi imi place jocul, nu pot sa fac la modul serios o asemenea propunere. Cred ca HL2 isi poate adjudeca cel mai bun story.
ionumix

Post by ionumix »

Dupa parerea mea ... cel mai bun storyline ar fi cel din syberia2 dar nici cele din doom3 sau vampire:the masquerade bloodlines nu sunt mai prejos. :thumbleft:
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

iLogiK wrote:
alexis wrote:offtopic: la ce te asteptai de la un joc racing?
la un joc de racing nu ma astept la un story...
Totusi primul NFSU avea un story si nu un slideshow ca al doilea...

Nu inteleg ce aveti cu Doom3, are o poveste fumata, e aceeasi ca la Doom1, deci nu vad cum ar putea fi nominalizat macar...
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

povestea Doom 3 e de mult la categoria cliseu
HL2 pare a avea cele mai multe sanse vad eu si sunt de acord, nu stiu daca story-ul in sine este excelent, dar in mod clar prezentare este
shiverx

Post by shiverx »

Cayn wrote:Prima parere [smilie=Grin-Nod.gif]. Cel mai bun storyline... greu de zis. Silent Hill 3. Are storyline, atmosfera, grafica.
Subscriu.
Women... Can't live with them, can't shoot them...
SunSeeker

Post by SunSeeker »

Parerea mea: vampire the masquerade bloodlines , dar si Sid Meier's Pirates are un storyline bun.
[smilie=Respect.gif]
Indrid

Post by Indrid »

si eu zic tot bloodlines.......inca nu am jucat half life
Et in Arcadia Ego
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Mi emi-a placut destul de mult povestea din Silent Hill 4 the Room care m-a facut sa il termin in ciuda faptului ca a fost destul de greu.Am vazut ca nu au fost prea multi care l-au incercat insa mie mi s-a parut buna povestea
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
zxp

Post by zxp »

Poate ca nu m-am mai jucat ca in alti ani...insa parerea mea este ca nu au mai aparut jocuri care sa te tina in fata calculatorului, sa te captiveze cu povestea lor, cum ar fi diablo 2....nu mai au acea atmosfera....de zapada afara...si ciocolata calda in fata calculatorului.....
Sou, din partea mea.....no winer this year...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Quetzalcoatl

Post by Quetzalcoatl »

Am schimbat numele topicului(nu pentru ca am trecut in anul 2005) pentru ca n-are rost sa ne limitam doar la anul 2004. Deci de acum poate fi vorba de orice storyline de la orice joc de cand v-ati nascut pana in ziua de azi. [smilie=Grin-Nod.gif]
Pyro

Post by Pyro »

Elder Scrolls III (cu toate addon-urile) =D>
un story si un feeling impresionant dupa parerea mea
zxp

Post by zxp »

Asadar....am stat...m-am gandit....concluzia: Mafia....Mafia .... Mafia.... HL 2 e ciupercuta la story pe langa Mafia.....cand spui Mafia....deja e un film in care tu joci...e superb....

Later Edit
(nu vreau sa fiu acuzat de post hunting :D)
Bag aici si Freelancer....
Last edited by zxp on Sat Jan 01, 2005 4:20 pm, edited 1 time in total.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Baldur's Gate primul, Neverwinter Nights, Starcraft, FreeSpace...
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
.dia

Post by .dia »

Seria Fallout, seria Gothic, Planescape, etc. Sunt prea multe jocuri cu story fain pentru a fi enumerate.
...neinteresant...
shiverx

Post by shiverx »

Seria Gothic a fost super. Deasemenea Mafia a avut o poveste realizata super si integrata foarte bine in jocul propriu-zis.
Women... Can't live with them, can't shoot them...
Shadow_Mast3r

Post by Shadow_Mast3r »

Cel mai bun storyline ever: MAFIA =D>
Apoi Deus Ex 1 si 2, HL2, Silent Hill 3, Riddick, si de ce nu, Warrior Within
ZacKuscKuS

Post by ZacKuscKuS »

Cre' ca pot aicea sa promovez nitzel WarCraft III si StarCraft.

De asemenea, sunt f.f. multe adventure-uri (din pacate tot mai putine...) care au avut storyline-uri geniale. Syberia, genial Benoit Sokal ala... Broken Sword - Cecil, u da man. Ploaia de la LucasArts... etc.

Inca cel mai si cel mai bun storyline cred ca l-a avut in ultimul timp Prince of Persia: Warrior Within.
Grab Your Sword and Fight the Horde:
http://www.colloseum.ro
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Sunt de acor @Shadow_Mast3r.Mafia rulzz [smilie=Respect.gif]
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
MrMarcusDeLaTzara

Post by MrMarcusDeLaTzara »

Mafia, apoi SH4 The Room. Hai sa zic si HL2. Ce am mai jucat un rest, nu m-a convins sa-l trec aici.
daedalus [bos]

Post by daedalus [bos] »

Offtopic (cel puţin asa cred): Cel mai important pentru un jok este nu povestea, dpdv epic ci felul in care este spusa. Hai sa fim seriosi, majoritatea povestilor originale au fost spuse pana acum cinci-sase ani. Nu pot sa ma gandesc la un joc care a adus ceva nou la capitolul creativitate tematica. Au fost totusi jokuri cu poveste banala dar excelent expusa (Doom 3 spre ex, pt vad k e lumea entuziastmata).

[smilie=Off-Topic2.gif] pt mine cele mai bune povesti sunt cele di rpg-uri: Baldur'd Gate, Neverwinter nights dar si cea din Half-Life 1!!! Totul culmina cu povestile din Arcanum si Fallout 1&2 care sunt absolut dementiale!!!! =D> [smilie=Sign-Leet.gif] They were born l33t :P
Astept cu nerabdare critici, reprosuri, mesaje de sustinere , tigari, cola, hartii de 500 k lei samd.

Daedalus [b0s] si creionul chimic
SunSeeker

Post by SunSeeker »

Sunt de acord cu daedalus [bos], degeaba un joc are un storyline bun daca acela nu este continuat in joc sau nu are legatura. :thumbleft:
Phorkias

Post by Phorkias »

Best story ever, cel mai original si nemaivazut si nemaiauzit care te face sa ramai zile intregi sa te tot gandesti la el desi ai terminat zocu acu cativa ani - PLANESCAPE TORMENT ,.... pacat ca nu prea multa lume stie de l
Pyro

Post by Pyro »

sa inteleg ca nimanui de aici nu i-a placut povestea si libertatea de miscare din morrowind?
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Ce coincidenta... tocmai am aflat si eu care este (am intrat la Vivec :D). Da, e reusita, dar sufera la prezentare. Plus ca e un univers care a fost construit de-a lungul mai multor jocuri, plus ca si povestea asta are punctele ei slabe. De exemplu nu este prea bine integrata in lumea jocului (majoritatea NPC-urilor par rupte de ce se intampla in jurul lor) si momentul surpriza al Tribunalului a fost cam tras de par... plus ca povestea de la Planescape este mult mai buna.

Pentru anul trecut eu raman la HL2 - chiar imi place universul jocului ala.
MrMarcusDeLaTzara

Post by MrMarcusDeLaTzara »

Ahhh, aici nu era vorba de storylineul unui joc din 2004? sau nu m-am prins eu?

Later edit - Sorry, my bad, am vazut.
Atunci tre sa trec Warcraft, 3 + Throzen throne, Starcraft + Brood, HL1,
si ar mai fi alte cateva, da cre ca o sa postez cand mi le amintesc.
Last edited by MrMarcusDeLaTzara on Thu Jan 06, 2005 8:51 pm, edited 1 time in total.
- COaNe ROE?
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
Necrosero

Post by Necrosero »

Pai, cele mai bune storylineuri dupa parerea mea ar fi asa : Half-Life (1 sau 2, ce vreti voi), Baldur's Gate (tot 1 sau 2), Mafia (super), si nu in ultimul rand Septerra Core, pentru cunoscatori :) Ar fi mai multe, dar nu-mi vin acum in minte...
P.s. Era sa uit de Fallout, care are o super-poveste, una dintre cele mai originale...
ef

Post by ef »

best storyline e fara indoiala la serial Soul Reaver.. superbe replici la fel si vocile... parca traiai jocu` [smilie=Respect.gif]
Why don't you get a life and grow up,
Why don't you realize that you're fucked up,
Why criticize what you don't understand,
Why change my words, you're so afraid!
Quetzalcoatl

Post by Quetzalcoatl »

Adevarul e ca seria Legacy of Kain chiar are un storyline bun. In Soul Reaver 2 mai mult din joc erau scene cinematice.(considerati-l lucru rau sau bun, mie mi-a placut). Mafia cand l-am jucat, m-am considerat intr-un film tot jocul datorita cutscene-urilor si povestii (pacat ca s-ar putea sa nu apara Mafia 2 :() Alte jocuri care au avut storyline bun(in opinia mea) si n-au fost mentionate: Outcast. Jocul asta chiar mi-a placut la poveste si in special la coloana sonora (cred ca deschid un topic cu asta). De asemenea ca in cazul lui Mafia 2 s-ar putea sa nu mai apara Outcast 2... Mi-a mai placut si povestea jocului Summoner (rpg-ul ala). Povestea din Morrowind chiar este buna, da la cata libertate ai...trebuia sa urmezi questurile principale. Asteptam Oblivion :). Un alt joc pe care l-am terminat si mi-a placut storyline-ul a fost PoP:Sands of Time si Warrior Within, dar parca al doilea seamana cu Soul Reaver 2 putin...mai mult. Mai sunt multe jocuri care au avut storyline bun si meritau mentionate, dar le spun cand mi le amintesc. Pana la urma jocul cu cel mai un storyline e greu de ales. Din pacate nu prea se mai fac jocuri cu poveste buna. Deci in opinia mea pe locul I se afla la egalitate HL2 cu Mafia. Dar stim cu totii care e mai bun pana la urma...

P.S: Puteti sa spune-ti si care joc are cel mai prost storyline in opinia voastra. In a mea, incontestabil, Far CRY...
Keeper_G

Post by Keeper_G »

Mafia e super cool cu fazele lui de mafiozo, super story pentru wise guys :)
Starcraft cu Broodwar nu e nici el rau, desi parca un pic prea exagerate tradarile, cam trase de par.
Planescape e suportabil, dar considerabil mai fraier ca celelalte, noi vrem sa jucam nu sa citeste.
Max Payne e fain cu tupeu de cartier, glume aruncate intre kill-uri si tot felul de ciudatenii.
La inceput nu mi-a placut povestea din HL2 pentru ca sunt eu mai greu de cap, dar apoi cand am inteles ca totul se leaga si evenimentele nu sunt prezentate unele dupa altele de florile marului ca sa avansezi in joc, mi-am schimbat parerea; daca nu credeti ca povestea din HL2 e foarte buna, incercati sa mai reflectati asupra ei si poate veti intelege de ce toata lumea zice la fel ca la primul HL ca asta e cel mai bun joc facut pana acum, finalul puna capac la toate si e cel mai potrivit, nu se putea altfel.
Septerra Core, my legacy, e un joc lame, dar cu poveste aproape suportabila.
Greg

Post by Greg »

Star Wars KoTOR - aia da poveste
Doom III - povestea nu e cine stie ce dar mie mi-au placut jurnalele alea si inregistrarile, cateva erau demente
Undying - ala da joc horror
seria Homeworld
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Racer

Post by Racer »

Mie mi-a placut cel mai mult storyline-ul din Undying.Super atmosfera, mai ales daca il jucai pe intuneric si cu un sistem 5.1.Nici un filmulet din cate a avut nu m-a plictisit, iar finalul a fost total imprevizibil ceea ce m-a incantat foarte mult.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Locked