O mica problema

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
Master_of_Ice

O mica problema

Post by Master_of_Ice »

Salutare si sarbatori fericite... Am o mica problema: a venit mosu la mine cu niste logitech x-530...am o placa de baza asus a7n8x deluxe cu sunet 5.1 soundstorm...faza e ca center channel nu merge si le-am conectat bine...e ceva de soft cred...ce fac...please help!!!
drankon

Post by drankon »

nu merge cu ce ? mp3 stereo sau cu DVD-uri cu 5.1, ac3 files 5.1 ? E normal daca sursa nu e 5.1 sa nu-ti mearga centrul. Se poate emula soft exista plugin-uri pt. winamp .
Cumpara-ti si o placa de sunet macar un Live 24/96 ca SS acela cu boxe analogice nu e decat un amarat de codec defapt si e pacat de boxe.
Master_of_Ice

Post by Master_of_Ice »

Deci asta e solutia? pai nu merge in mp3...adica am unde sa bag center in placa audio, am si bagat dar center nu se aude... Daca tot vine vorba ma gandeam sa iau audigy 2 simplu..e vreo 2.500.000..mai mult nu cred ca am.. #-o
novi

Post by novi »

Trebuie sa instalezi driveri mai vechi pt a ti se auzi si centerul!

Dezinstaleaza driverele pe care le ai acum si baga-le pe acestea (nForceware 3.13)
Master_of_Ice

Post by Master_of_Ice »

Si asa o sa se auda...oricum o sa merg pe o alta placa de sunet, dar acu macar temporar...Oricum, ce zici de placa de sunet(avand in vedere ca tu ai zs parca)..ca a fost o mica redistributie de fonduri in familie #-o
novi

Post by novi »

Pai nu stiu ce sa zic!In perioada asta este cam greu sa gasesti ceva deoarece magazinele sunt inchise sau stocurile sunt limitate!:wink:

Eu iti recomand un Audigy 2 sau 2 ZS!Una din astea in functie de ce gasesti!Poti incerca si piata SH!:thumbleft:
Master_of_Ice

Post by Master_of_Ice »

Novi, am pus driverul si nu merge.. [smilie=Gun-To-The-Head.gif] ce sa fac?? unde gasesc audigy 2 sau zs ieftin: nu mai stiu am vazut aici pe cineva care a zis ca e 2.800.000!? unde?
novi

Post by novi »

Ti-am spus este perioada sarbatorilor si nu lucreaza nimeni acum!Doar sa iei de la cineva SH!:wink:

PS:Ai dezinstalat driverele anterioare din Control panel sau astea 3.13 le-ai pus peste?
tehnomage

Post by tehnomage »

trebuie sa ii dai create center channel, in mixerul de la driverele pe care ti-au fost recomandate.
Master_of_Ice

Post by Master_of_Ice »

I-am dat...deci amintesc ca nu merge in winamp...
novi

Post by novi »

Sa ai bifata chestia asta!:wink:
Attachments
untitled.jpg
Master_of_Ice

Post by Master_of_Ice »

Da, mersi..Incepusera sa nu se auda niste rearurile si acu cu aia merg...dar center channel tot nu merge..nici in media player. Faza e ca la soundstorm ai nvidia nforce control panel da...ai acolo un meniu in care apare test tone...deci, toate mi le zice corect(adica left surround, right, left si right, iar la center sunetul se aude din woofer! iar la final face si subw. un sunet)..deci toate merg in afara de center, care sunetul vine din subwoofer!
Master_of_Ice

Post by Master_of_Ice »

novi wrote:Ti-am spus este perioada sarbatorilor si nu lucreaza nimeni acum!Doar sa iei de la cineva SH!:wink:

PS:Ai dezinstalat driverele anterioare din Control panel sau astea 3.13 le-ai pus peste?
Da le-am dat din add/remove uninstall si apoi le-am instalat
cristi_TNT

Post by cristi_TNT »

tzin sa-tzi spun ca tocmai mi-am luat un audigy 2 value de la "DEP DE CALC" am dat 1,8 mil
e marfa e 6.1 ,inainte aveam audigy sz si se simte oarece diferentza
acum nu stiu ce sa zic de pretz ori si-au luat aia tzeapa ori nu stiu ca pe audigy ala simplu dadusem 2.3 mil cu 2 luni in urma
am fost spt trecuta sa mai iau unul pt un amic si culmea ca nu mai aveau dar m-a pus draq sa intreb de audigy 2 din curiozitate si vanzatorul:"stai sa gasesc codul ca abia au venit pe stoc si in final zice:da am audigy 2 bulk 1.8mil si l-am luat n-am mai stat pe ginduri
sint supermultumit
Toshiba A100-599/C2D 7200/2GB ram/160GB hdd/7600Go perfect for Battlefield 2
novi

Post by novi »

Acesta este AUDIGY-ul 2 VALUE pe care ti l-ai luat!Sunt diferente destul de mari intre acesta si audigy 2 NORMAL!:wink:

Image

PS:Pretul e bun pentru ce ofera!
Master_of_Ice

Post by Master_of_Ice »

Stai ca ma bagati in ceata..sunt prea mult audigyuri...deci, audigy 2 value e mai bun decat audigy 2 simplu...dar zs cum e fata de cele doua...merită diferenta de pret...la 1, 8 mil acel value merită..eu am gasit audigy 2 simplu pe price.ro pe la vreo 2.800.000-3mil.iar zs la 3,4 mil..in acest moment ma gandesc sa iau un zs, sa termin cu balciul...dar acest value are un pret f.f.bun.
cristi_TNT

Post by cristi_TNT »

da aceea e placa pe care am luat-o
si sint mai multumit de ea decit audigy zs
chiar si softul e mai complet
asa ca master ice fugi si ia-o ca merita la banii ashtia
nu cred ca noua,cei care mai mult ne jucam pe pc sa ne trebuiasca mai mult de atit
novi

Post by novi »

Master_of_Ice wrote:Stai ca ma bagati in ceata..sunt prea mult audigyuri...deci, audigy 2 value e mai bun decat audigy 2 simplu...dar zs cum e fata de cele doua...merită diferenta de pret...la 1, 8 mil acel value merită..eu am gasit audigy 2 simplu pe price.ro pe la vreo 2.800.000-3mil.iar zs la 3,4 mil..in acest moment ma gandesc sa iau un zs, sa termin cu balciul...dar acest value are un pret f.f.bun.
Deci audigy 2 VALUE este mai slaba ca audigy 2/2zs!:wink:

Ma repet:pretul este foarte bun pentru ce ofera!:P
Master_of_Ice

Post by Master_of_Ice »

Ce inseamna la tine mai slaba? se aude sunetul mai prost??! deci eu am in momentul asta bani sa iau si un zs...da nu vreau sa dau ca prostu cu un mil juma in plus si sa se auda la fel, doar sa aibe zs un joc in plus, sau o vrajeala dasta. [smilie=Gun-To-The-Head.gif]
novi

Post by novi »

Audigy 2 ZS are EAX 4.0, DTS si THX!:wink:

Daca ai bani de Audigy 2 ZS ia-ti ca nu vei regreta!
Master_of_Ice

Post by Master_of_Ice »

Ok...sa vad daca gasesc la best il iau...pe price.ro zic ca e 3.400.la best.. o sa ma interesez
cristi_TNT

Post by cristi_TNT »

si audigy 2 value are EAX 4.0 SI THX
pe probate asa ca nu vreau sa aud comentarii
cit despre master ma bucur ca are bani de audigy 2 zs este clar mult mai bun,eu doar mi-am spus parerea avind in vedere ca n-am vb din auzite,am trecut si eu totusi prin 4 generatzii de creative din care 2 audigy chiar daca nu cele de top
succes
novi

Post by novi »

cristi_TNT wrote:si audigy 2 value are EAX 4.0 SI THX
pe probate asa ca nu vreau sa aud comentarii
cit despre master ma bucur ca are bani de audigy 2 zs este clar mult mai bun,eu doar mi-am spus parerea avind in vedere ca n-am vb din auzite,am trecut si eu totusi prin 4 generatzii de creative din care 2 audigy chiar daca nu cele de top
succes
OK!Nu stiam!Pe site la ei nu e specificat decat EAX 3.0!Merci pentru lamuriri!:wink:

Master_of_Ice ce ti-ai luat pana la urma?
Master_of_Ice

Post by Master_of_Ice »

Inca nimic...faza e ca am sunat la best si nu au nicaieri nimic...da au zis dupa anul nou ca o aduc.sau dau comanda ..da tot dupa anul nou pe la jumatea lunii ianuarie...da o sa sun si la discovery comp. ca cica si acolo au, da cu 200mii mai mult...sa vad..oricum tind totusi sa merg pe zs, pentru ca mai bine bag bani acum pe un lucru de calitate decat pe ceva care este de calitate, dar totusi ceva mai putin...oricum, va anunt cand mi-o cumpar...de abia astept [smilie=Victory.gif]
Lance2k

Post by Lance2k »

Un prieten de-al meu sa chinuit cu SS de pe placa de baza si nu a reusit 5.1 pe boxe analogice,cred ca numai pe cele digitale merge 5.1,in fine ia tu un audigy ca e e bun e bun.
Core2duo E6300@3G,Asus P5B de Luxe,2x1G Kingmax ddr2-800,Asus X1900XT,Samsung 320G S-ata2,asus drw 1608P3S black,audigy 2 zs+JS 9940,tuner leadtek expert,case TT armor jr.+LC 550w,logitech keyboard elite,Samsung 971P black.
cristi_TNT

Post by cristi_TNT »

vezi ca treaba cu tel nu tzine(ashtia nu stiu ce au pe stoc,si nici nu se vor uita pt ca intreba cineva la tel)asa am patzit si eu acu citeva spt cind am cautat placa video,am sunat peste tot si nimeni nu avea nici 9800 nici 5900,cind am ajuns la best la obor(unde sunasem cu 2 ore mai devreme si cica n-aveau)5900xt statea frumos in raft
iar pe stefan cel mare acum 2spt cind am luat eu audigy2 la fel
dar aveau
asa ca mai bine,daca ai timp,ia-o la galop usor pe la citeva magazine(ca sa fii sigur)
Master_of_Ice

Post by Master_of_Ice »

Aha..ok mersi de sfat..o sa ma duc sa ma plimb prin magazine..
shatter

Post by shatter »

Io vreau sa inteleg in primul rand de ce conteaza EAX . Mai are cineva calculator din 2000 pentru jocuri? In al doilea rand, ce garanteaza THX? (nu e cine stie ce in lumea audio ca certificare, singurul ei plus e ca Bose n-a reusit sa o ia pentru vreunul dintre produsele slabe si scumpe pe care le vinde). De ce dati 100 USD pe o placa din asta, cand un E-MU 404 (facut si asta de Creative, daca asta vreti neaparat) e tot p-acolo, dar superior dpdv sunet. Bine, e 2.1, dar sunt destule solutii VIA Envy24 5.1 mult mai ieftine si cu DAC-uri mai bune. V-a fermecat pe toti logo-ul Creative? [smilie=Pick-Me.gif]

nota0: nu vreau flame, dar de cand e linia consumer de la creative "the be-all, end-all sound experience"?
nota1: am avut produse creative, stiu cum devine chestia, nu sunt impotriva lor per total.
shatter

Post by shatter »

Stiu, stiu , I REALLY have to get a life... posting this at 11:47 GMT+2
fastbot

Post by fastbot »

Am patit si eu faza cu centru la un Abit NF7 v2.0. Am incercat si eu faza cu drivere mai vechi.....nu a mers.
Am cautat pe net si am gasit asa:
Q: After i've installed new drivers, ive lost my centre channel, how can i get it back?

A: Click start>run>regedit>find>"createcenter">change to 1> reboot
[smilie=Victory.gif] ...a mers!
fastbot

Post by fastbot »

Am postat de 2 ori si nush sa il sterg! :(
Post Reply