Ajutor achizitzionare mp3 player!!!

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
mici

Ajutor achizitzionare mp3 player!!!

Post by mici »

Imi cer mii de scuze daca threadul meu e oarecum ... off-topic, dar am mare nevoie de ajutorul si sfaturile voastre!!!
Deci: - vreau sa-mi cumpar un radio-cas. portabil, care e si player mp3. In comertz am vazut un model de Panasonic, dar am shovait momentan, preferand sa mai astept, poate apare un Sony...
Vreau sa va intreb: ca sa fie bun, la ce parametri de functzionare sa fiu atent?? Eventual, preferintze pentru o firma anume?? REPET: e vorba de un aparat PORTABIL (nu de tip walkman, ci efectiv radiocas. cu CD si mp3), deci nu o statzie mare, performanta.

Multumesc in avans!!!
mici

Post by mici »

Aparatul il pot numi mai exact: radio-cas cu CD (player mp3) - semistatzionar, deci nu e vorba de CD player pentru mashina si nici de player mp3 de buzunar, de tip Walkman!!!!!!!!
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

In ce suma ai vrea sa te incadrezi? Mentioneaza exact modelul Panasonic pe care l-ai vazut pentru a ne da cu parerea.

P.S.: Thread-ul nu este offtopic asa ca nu ai de ce sa iti ceri scuze. :wink:
Only the mediocre work at their best...
Master_of_Ice

Post by Master_of_Ice »

Mie personal nu-mi plac panasonic..cel putin la mp3-playere portabile(nu e aici cazul, dar asa ca idee) se aud mult mai incet..deci eu am un sony si am ascultat si un panasonic..(parere subiectiva)
mici

Post by mici »

Modelul pe care l-am vazut este: Panasonic - "RCD 29 ES"!!!
Pacat ca singurul lik pe care l-am gasit, cu poza, este neinteligibil...
http://www.mirinfo.ru/cat/goods.aspx?gd_id=36750

Sfaturi???
Post Reply