Câţi aveţi licenţă pt. SO-ul folosit ?
Moderator: Moderatori
- The Prophet
- x_thedriver
ce legatura are procul cu licenta?
e simplu,unii sunt suficienti de nesimtiti incat dupa ce-si iau ultimul proc doar ca s-arate bine la frecventa sustin ca nu mai au bani de so...
mi se pare o prostie sa-ti iei ultimul p4 ca sa joci soliter si sa editezi cu notpad fisiere text,sa te joci pe internet cu exploreru samd...
la ce bun un procesor cu o frecventa de tact colosala?
si dupa ce-i auzi pe dobitocii astia cum ca ce,ei sunt fraieri sa plateasca la micorsoft pt porcaria aia de soft?
daca e asa porcarie sa faca ca mine si sa n-o foloseasca,da asa-i romanul,crede ca tot ce realizeaza altii prin munca li se cuvine si lor.
ca vad ca exista o reticenta pt produsele hardware piratate sau vaporware,made on ship samd...
lame...
e simplu,unii sunt suficienti de nesimtiti incat dupa ce-si iau ultimul proc doar ca s-arate bine la frecventa sustin ca nu mai au bani de so...
mi se pare o prostie sa-ti iei ultimul p4 ca sa joci soliter si sa editezi cu notpad fisiere text,sa te joci pe internet cu exploreru samd...
la ce bun un procesor cu o frecventa de tact colosala?
si dupa ce-i auzi pe dobitocii astia cum ca ce,ei sunt fraieri sa plateasca la micorsoft pt porcaria aia de soft?
daca e asa porcarie sa faca ca mine si sa n-o foloseasca,da asa-i romanul,crede ca tot ce realizeaza altii prin munca li se cuvine si lor.
ca vad ca exista o reticenta pt produsele hardware piratate sau vaporware,made on ship samd...
lame...

Licente:
Microsoft Windows XP Professional
Microsoft Office 2002
Microsoft Visual Studio 6
WinRar
Total Commander 5 (chit ca eu folosesc 6)
Norton Antivirus
Crystal Reports 9
Zone Alarm
Microsoft Office 2002
WinRar
Norton Antivirus
Crystal Reports 9
Zone Alarm
Suma inteligentelor pe pamint ii constanta. Populatia este in crestere
System: PII/350 MHz, 48 Mb RAM, HDD 1.2 Gb, Fara unitati optice/floppy/monitor/tastatura/mouse
System: PII/350 MHz, 48 Mb RAM, HDD 1.2 Gb, Fara unitati optice/floppy/monitor/tastatura/mouse
Asta-i minciuna pe fata. Doar visual studio este peste 700 de euro.bolovan wrote:Licente:
Microsoft Office 2002
WinRar
Norton Antivirus
Crystal Reports 9
Zone Alarm
Cu tote celelalte programe te ajunge la peste 1000 de $!!!

Aprox 2000$ (580 VS la oferta, 600CR9, 240 XP-ul - nu-i OEM etc)killobyte wrote:Asta-i minciuna pe fata. Doar visual studio este peste 700 de euro.bolovan wrote:Licente:
Microsoft Office 2002
WinRar
Norton Antivirus
Crystal Reports 9
Zone Alarm
Nu's sa-ti zic exact cit au costat, nu au fost luate toate odata si facturile sint la contabilitate
Suma inteligentelor pe pamint ii constanta. Populatia este in crestere
Eu am windows xp pro sp2 far licenta ca nu-mi permit asa ceva si la ce folosesc eu calculatorul nu merită.In plus pentru romanul de rand e foarte scump si nu ofera practic nici un avantaj ca acasa nu te controleaza nimeni la licenta.
Daca e sa folosesc un sistem mai legal, e windows 2003 server enterprise edition descarcat direct de la microsoft cu sp1 instalat.
Daca e sa folosesc un sistem mai legal, e windows 2003 server enterprise edition descarcat direct de la microsoft cu sp1 instalat.
the wrong man in the wrong place makes all the difference
bolovan wrote:Aprox 2000$ (580 VS la oferta, 600CR9, 240 XP-ul - nu-i OEM etc)killobyte wrote: Asta-i minciuna pe fata. Doar visual studio este peste 700 de euro.
Nu's sa-ti zic exact cit au costat, nu au fost luate toate odata si facturile sint la contabilitate
eu cred ca acest topic se refera la SO pt acasa, nu la cele de la munca unde nu platim noi chit ca suntem sau nu administratori.deci cei care au licenta la munca nu cred ca au cu ce se lauda din moment ce nu au platit personal pt ea si ar face mai bine sa se abtina.
AMD Phenom II X4 955 BE, Gainward GTX 460 GS-GLH, MSI NF980-G65, 500 + 250 Gb HDD, Benq g2420hdbl
- Darth Vader
Win XP Sp2 varianta cu schema hormintz
(no licence)
Bitdefender, Power DVD 6.0, Adobe 6.0 Professional, Adobe Photoshop CS, mai am cateva.
--------------------------------Licentiate-----------------------

Bitdefender, Power DVD 6.0, Adobe 6.0 Professional, Adobe Photoshop CS, mai am cateva.
--------------------------------Licentiate-----------------------
1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
- MustangSVT
Am un milion de software fara licenta pe computerul meu, de la Win2000 la Studio .NET, Photoshop, Premiere, 3DS Max, PowerDVD blah blah blah.
Vorba vine am "materiale", dar am doar 17 ani, nu am job inca asa ca nam cu se platesc si oricum eu trec printre programe una dupa alte. Singurele pt. chiar ca as plati daca aveam bani ar fi NetMeter, Sygate Pers. Firewall Pro, TweakNow PowerPack si poate Trillian ca astea imi plac.
Daca compar cu ce hardware am la comp, ai zice ca as putea sa iau windows-ul, asa nu o sa zic prea multe ce am. 6800GT, BartonM 2500+, MX700, 1GB OCZ etc.
Dar sa fim seriosi, n-am bani de 3DS Max sau Avid Xpress Pro sau Priemere. 3DS Max costa singur in jur de $5000 cred..
Vorba vine am "materiale", dar am doar 17 ani, nu am job inca asa ca nam cu se platesc si oricum eu trec printre programe una dupa alte. Singurele pt. chiar ca as plati daca aveam bani ar fi NetMeter, Sygate Pers. Firewall Pro, TweakNow PowerPack si poate Trillian ca astea imi plac.
Daca compar cu ce hardware am la comp, ai zice ca as putea sa iau windows-ul, asa nu o sa zic prea multe ce am. 6800GT, BartonM 2500+, MX700, 1GB OCZ etc.
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Dar sa fim seriosi, n-am bani de 3DS Max sau Avid Xpress Pro sau Priemere. 3DS Max costa singur in jur de $5000 cred..
Core 2 Duo E6400 @ 3.2, Gigabyte P965-DS3, Powercolor Radeon HD-4890, 4GB Mushkin PC-8000, Audigy 2 ZS, Logitech Z5500 5.1, Technics RPDJ1200A (casti), Logitech G7, Logitech G15, Logitech G25, Dell 2407FPW (24" LCD)
-
I'm all LINUX but windows count !Acuma sa va zic sincer am aproape toate variantele aparute pe piata de windows 98,ME,2000,XP,si un demo de Longhorn TAOTE NELICENTIATE (adika piratate) eu nu incurajez pirateria dar in ROMANIA omu` nu isi permite sa dea 3 mil pe un soft cand se gandeste ca el de banii aia mananca 1 luna intreaga !! Si chestia e aici la noi la romani ca nu am vrea noi sa avem piraterie dar e mai ieftina ...daca s-ar aplica metoda din china sa parasti pe unu si sa-ti dea windows la jumate de pret tot acolo ar fii ca tot nu-si permite romanul sa dea 1.5 mil pe un windows pe de alta parte un windows licentiat tine mult mai mult ca unu-l piratat !! Eu momentan am instalat LINUX fiind ca nu vreau sa vina cineva sa zica mah tu ai windows piratat dar mai am in bios o setare si am un windows "ascuns" un Windows XP nemesis 2.0 cu Office 2003 inclus si pirata !! Sincer sa fiu nici eu nu am bani sa dau 6 mil pe un Professionel si asa ar gandi ori care utilizator care nu-si permite !
INCA O DATA NU INCURAJEZ PIRATERIA !!!!
INCA O DATA NU INCURAJEZ PIRATERIA !!!!
Win XP cu licenta. Desigur nu l-am luat eu. L-am primit moca pt ca am trimis multi multi f multi prieteni la shopul de calculatoare unui prieten de-al varului meu. Si deci rasplata. Desigur as fi fost mai fericit daca varumiu mi-ar fi dat XP ul fara sa deschida cutia si sa si-l bage el primu. Ca acuma avem probleme cand updatam amndoi XP ul asa ca l-am convins si si-a pus o versiune fara licenta. 

"Laser frate!"
Vlade (intamplator si pe mine ma cheama tot asa), cum naiba poti sa spui asa ceva. Am observat pe mai multi ca scot perle dinastea din putul gandirii. Deci diferenta dintre un win licentiat si unul piratat este exact lipsa licentei, in rest este identic, este o copie 1:1, bit la bit, sau cum mai vrei tu, doara nu se altereaza fisierele cand le copiezi de pe un cd pe altul, ce naiba. Doar daca folosesti o versiune beta ...vlad.turbuleasa wrote:[...]pe de alta parte un windows licentiat tine mult mai mult ca unu-l piratat !![...]
Don't piss me off. i'm running out of places to hide the bodies.
-
Mai CIMI sincer sa zic am un prieten ce si-o cumparat un win xp proffesional cu licenta dar merge mult mai fain decat NEMESIS-ul meu care dupa a2a updatare deja pusca !el il are pus cam de 5 luni si fara nici un FORMAT si pe deasupra merge super bine ! are exact acelas antivirus ca mine in schomb el il scaneaza o data la luna si eu o data pe zi !...apoi nush ce sa zic...intradevar tot una-i teoretic dar practic se cam intampla altceva...in schimb daca nu updatyez merge si la mine bine pana prinde vreo 2-3 virusei !...
Sunt curios cum îl ascunzi tu din bios dar asta contează mai puţin.vlad.turbuleasa wrote:dar mai am in bios o setare si am un windows "ascuns" un Windows XP nemesis 2.0 cu Office 2003 inclus si pirata !!
s|lent, nu eşti în urmă cu tehnologia, Windows Nemesis este un Windows XP, o variantă neoficială (şi da, piratată) încropită de un fan, care include SP2, Office 2003 parcă şi încă vreo câteva. Nu ceva spectaculos neapărat dar te scapă de upgrade-uri şi alte asemenea. Nefiind lansat de Microsoft (este, cum spuneam, pus la punct de cineva din afara firmei) nu are nici o versiune "cu licenţă" legală.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-
Folosesc Windows xp Professional sp2 fara licenta ca n-am bani si nu vad ce rost ar avea sa-mi iau o lincenta.O sa-mi iau asa ceva cand voi fi platit cat un occidental.
Si uneori mai pun si win 2k3 enterprise 180 zile trial sau piratat direct.

Si uneori mai pun si win 2k3 enterprise 180 zile trial sau piratat direct.
the wrong man in the wrong place makes all the difference
PIRATERIA IN FLOARE...
Trebuie sa recunoasc ca nu am licenta, dar am avut, am avut pentru tot ce insemna softweare din computerul meu, care (din pacate) nu exceleaza prin performante.
Cind am spus liceta, ma refeream la tot adica: Microsoft Windows Xp Professional with Service Pack 2 , Microsoft Office XP, Microsoft Visual Studio.net , Ahead Nero 6 si absolut tot softwearul de pe computer,..asta pina ce mi-a facut varza sistemul de opaerare si am instalat unul pirat si evident celalata parte de soft. tot pirat !!!
NU INCURAJEZ PIRATERIA , Cei care detin copii licentiate
sunt evident avantakati!!!
Desi la prima vedere un soft piratat este calitativ identic cu unul licentiat, lucrurile nu stau chiar asa..dovezi sunt destule : UN SOFT PIRATAT CADE MULT MAI REPEDE , ESTE EXPUS MULT , MULT MAI MULT AMENINTARLOR DE TIP VIRUS , SPYWEARE ETC. (acest lucru nu este parerea mea..a fost demonstrata) , degeaba se fac upadte-uri ale sistemului de pe site-ul oficial PROBLEME CU SISTEMELE PIRAT TOT EXISTA SI VOR EXISTA.. INAINTE SA MA JUDECATI NU UITATI SA LUATI IN CONSIDERARE FAPTUL VA IN MOMENTUL IN CARE UN SISTEM ESTE PIRATAT,DI COMPONENTA LUI IES ANUMITE FUNCTII (su cum vreti sa le numiti) CARE AR PUTEA FII IMPORTANTE --- > incercati si va veti convinge![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Cind am spus liceta, ma refeream la tot adica: Microsoft Windows Xp Professional with Service Pack 2 , Microsoft Office XP, Microsoft Visual Studio.net , Ahead Nero 6 si absolut tot softwearul de pe computer,..asta pina ce mi-a facut varza sistemul de opaerare si am instalat unul pirat si evident celalata parte de soft. tot pirat !!!
NU INCURAJEZ PIRATERIA , Cei care detin copii licentiate
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Desi la prima vedere un soft piratat este calitativ identic cu unul licentiat, lucrurile nu stau chiar asa..dovezi sunt destule : UN SOFT PIRATAT CADE MULT MAI REPEDE , ESTE EXPUS MULT , MULT MAI MULT AMENINTARLOR DE TIP VIRUS , SPYWEARE ETC. (acest lucru nu este parerea mea..a fost demonstrata) , degeaba se fac upadte-uri ale sistemului de pe site-ul oficial PROBLEME CU SISTEMELE PIRAT TOT EXISTA SI VOR EXISTA.. INAINTE SA MA JUDECATI NU UITATI SA LUATI IN CONSIDERARE FAPTUL VA IN MOMENTUL IN CARE UN SISTEM ESTE PIRATAT,DI COMPONENTA LUI IES ANUMITE FUNCTII (su cum vreti sa le numiti) CARE AR PUTEA FII IMPORTANTE --- > incercati si va veti convinge
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
death is in the air
- Lord Executron
Deci va rog am Windows Home-Edition original
A venit cu laptopu nu de alta
*un fujistu d7850 ...* n-am avut de ales ![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
![Grin-Nod [smilie=Grin-Nod.gif]](./images/smilies/Grin-Nod.gif)
A venit cu laptopu nu de alta
1.Tagan 580W|DFI SLI-DR Expert|Opteron 146 CABYE @ 2,7 Ghz|2 x 1 Gb Corsair UCCC @ DDR550 @3-4-3-7|BFG 7900 GT 512 DDR|WD Raptor 36Gb, Samsung 160GB & 200 GB, WD 3x250GB, Seagate 1 TB.
Colectionar de calculatoare, fan VW&Dacia Frantuzoaica
Colectionar de calculatoare, fan VW&Dacia Frantuzoaica
Re: PIRATERIA IN FLOARE...
Unde-a fost demonstrat?EyeBall wrote:UN SOFT PIRATAT CADE MULT MAI REPEDE , ESTE EXPUS MULT , MULT MAI MULT AMENINTARLOR DE TIP VIRUS , SPYWEARE ETC. (acest lucru nu este parerea mea..a fost demonstrata),
Nici cu asta nu sunt de acord. În afara jocurilor rip-uite ca să intre mai multe pe un CD, asta n-am văzut niciodată întâmplându-se, şi am folosit Windows piratat acasă. E drept că era Windows 95INAINTE SA MA JUDECATI NU UITATI SA LUATI IN CONSIDERARE FAPTUL VA IN MOMENTUL IN CARE UN SISTEM ESTE PIRATAT,DI COMPONENTA LUI IES ANUMITE FUNCTII (su cum vreti sa le numiti) CARE AR PUTEA FII IMPORTANTE

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
E o prostie.Windows-ul licentiat se difera de cel piratat prin simplul fapt: nu ai liceenta la cel piratat...in rest totul este la fel.Am avut si Windows 98 acasa licentiat.Cu respectiva carte, cu foaia de liceenta cd....etc. si am avut si W98 piratat si pot sa zic ca nu era nici o diferenta....
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
Desi imi doresc o trecere in legalitate folosesc Windows Xp +sp2 fara licenta.Nu am bani si nici un motiv intemeiat (si in plus nu cred ca romanul a ajuns la un stadiu de dezvoltare economica (a se vedea carutele de prin centru) in care sa-si permita soft legal acasa).Cand e vorba de o afacere (servici) lucrurile sant diferite deoarece intri in conflict direct cu statul.