Ce casti imi iau de 500k ?
Moderator: Moderatori
În urma sfaturilor lui Allex, nu mai deschid alt topic, aşa că am să vă rog să-mi recomandaţi ceva de un milion de lei la capitolul căşti, preferabil să aibă şi microfon. Nu mai mult de un milion de lei. Ce ziceţi de Altec Lansing AHS502 ? Merită ? Se aud bine ? Cei care folosiţi acest model nu vă sfiiţi să mă ajutaţi cu ceva sfaturi !
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
They saying
"Ooo baby you want me
Si eu am vrut sa le cumpar dar din fericire sau nu, le-am probat la un prieten care le are. Chestia care nu mi-a placut deloc a fost un zgomot de fond pe care il scoteau chiar cand sonorul era dat pe minim. Parca auzeam ventilatoarele din carcasa. Sincer nu stiu care e cauza. Eu am niste casti Panasonic foarte ieftine care se comporta mai bine. O sa i le cer sa le probez si la mine sa vad daca apare acelasi fenomen.
The owls are not what they seem to be...
ef, am un prieten care nu credea ca merita 300 000 pe o pereche de casti. Si-a luat o pereche de 3 milioane, avand grija sa-mi ameninte pielea in caz ca nu-i plac. Tre' sa-ti spun ca le are de 2 sapt si deja vrea un model care costa in jur de 400 USD
. Nu e inventata povestea. Te rog nu vorbi in necunostinta de cauza.

10q, badbom. Mai stau până sâmbătă, căci atunci voi da o tură prin oraş cu un MP3 player al unui prieten, să văd ce găsesc pe la magazinele de specialitate, să le probez, să le ascult, sunt curios cum sună, etc., să nu cumpăr totuşi "blind". Până atunci, un pic de search pe net, poate mă hotărăsc pentru Zalman 5.1, cine ştie ! Am văzut la Depozit la 1.7 milioane, poate mai pun nişte bani... dar apare problema conectării, eu deja am boxe 5.1, ce fac, mă bag sub masă oridecâte ori vreau să comut pe căşti ? Nu prea îmi surâde ideea ! Există splitere cu un jack tată 3,5 mm şi două jack mamă pt aşa ceva ?
Sir Ice, de astea ai tu sau care-i faza ? De ce mi le recomanzi ? Detalii, te rog !Sir Ice wrote:Altec Lansing AHP212.
They saying
"Ooo baby you want me
They saying
"Ooo baby you want me
Lukian... e vorba de Digital-to-Analog converter (DAC, pe scurt), cea mai importanta parte a unei placi de sunet. In principiu, DAC-ul ia semnal digital (0,1) si il transforma in pulsuri analogice, redabile prin boxe.
Orice Audigy are un DAC destul de slab. daca ma crezi, dar SNR (zgomotul inerent, emis de placa de sunet, legat si de interferente o tzara) e la nivel acceptabil. De aia n-ai zgomot, iar Realtek-ul, cu DAC-uri chiar si mai proaste, cu SNR jenant, are in cantitati sesizabile. Asta tot NU inseamna ca Audigy merita...
Acum, cu castile alea panasonic de care zici ca NU au zgomot... Vezi tu, problema cu zgomotul asta de fond e ca nu toate placile il au in aceeasi zona de frecvente. Probabil e intr-o zona in care panasonicurile nu prea redau frecventele. Mai ar fi o explicatie: castile cu impedanta mare sunt mult mai putin sensibile la zgomotul de fond: daca panasonicurile au 80 de ohmi sau asa ceva, fata de 32 la majoritatea, in mod clar sunt mai tolerante la zgomot.
Orice Audigy are un DAC destul de slab. daca ma crezi, dar SNR (zgomotul inerent, emis de placa de sunet, legat si de interferente o tzara) e la nivel acceptabil. De aia n-ai zgomot, iar Realtek-ul, cu DAC-uri chiar si mai proaste, cu SNR jenant, are in cantitati sesizabile. Asta tot NU inseamna ca Audigy merita...
Acum, cu castile alea panasonic de care zici ca NU au zgomot... Vezi tu, problema cu zgomotul asta de fond e ca nu toate placile il au in aceeasi zona de frecvente. Probabil e intr-o zona in care panasonicurile nu prea redau frecventele. Mai ar fi o explicatie: castile cu impedanta mare sunt mult mai putin sensibile la zgomotul de fond: daca panasonicurile au 80 de ohmi sau asa ceva, fata de 32 la majoritatea, in mod clar sunt mai tolerante la zgomot.
Ironwolf... ar trebui sa ai un jack pe boxa principala sau pe woofer... foloseste-l. Va suna mai bine decat direct din placa.
Uita-te pe KOSS.com si cauta modelul KSC-75... sunt aproape in stilul propus de Sir. Ice, dar au o calitate mai buna a sunetului si sunt mai comode. Cu expediere in Romania, cred ca ajungi pe la 25USD. Sunt producatorii, asa ca nu e teapa
. Daca nu vrei asa ceva, recomandarea mea ramane. Watson, eventual "decojite"
.
Uita-te pe KOSS.com si cauta modelul KSC-75... sunt aproape in stilul propus de Sir. Ice, dar au o calitate mai buna a sunetului si sunt mai comode. Cu expediere in Romania, cred ca ajungi pe la 25USD. Sunt producatorii, asa ca nu e teapa

Păi am mufa jack, dar pe comanda de volum a boxelor mele Creative... şi aceea o folosesc (când conectez căştile boxele tac, aşa le-a făcut fabrica), dar până acum mi-am cumpărat doar pocnitori dintr-alea chinezeşti ce se bagă în urechi de 15.000 lei. Hmmm, am mai găsit un model ce-mi place, Philips SBCHP250 , la doar 12 euro + TVA.
They saying
"Ooo baby you want me
They saying
"Ooo baby you want me
Cu castile e o problema... singurele chestii sub 30 USD care se aud bine sunt KOSS KSC75/35 (astea vin pe ureche) si Sennheiser MX450 (astea se baga in ureche). Mai sunt pe la 60 cateva modele (pretul din strainatate) si dupa aia pe la 100.
In rest... gasesti si chestii foarte bune la 7000
, si chestii foarte bune de 2,3,400.
In alta ordine de idei, din ce-am auzit, phillipsurile alea-s bune
In rest... gasesti si chestii foarte bune la 7000

In alta ordine de idei, din ce-am auzit, phillipsurile alea-s bune
Hai că sună bine 250-urile, la 500 mii-600 mii lei le recomand oricui, soluţie buget, sunt mulţumit de ele. Mi-au sosit ieri, iar azi le-am folosit destul de mult ca să văd, ăăă... de fapt să aud ce pot ele.
They saying
"Ooo baby you want me
They saying
"Ooo baby you want me