Cursorul mouse-ului are idei originale :P
Moderator: Moderatori
Cursorul mouse-ului are idei originale :P
Am o problemutza dubioasa. Cursorul mouse-ului mi se deplaseaza uneori singur. Deplasarea respectiva e pe distanta scurta, cu viteza redusa, si DOAR pe linie dreapta vertical sau orizontal. La mine a inceput sa se manifeste DUPA instalarea SP2 pt XP, dar si un amic pateste la fel, desi nu are SP2 pus. Diagnostic? Solutii?
Multumesc pt interes tuturor celor care au postat, dar ---
Mie nu mi se blocheaza cand suna mobilul, ci SE MISCA singur, cum spuneam, slow si pe distante scurte, doar strict orizontal/vertical. Uneori vertical, alteori orizontal, alteori sta nemiscat ca orice cursor de mouse cuminte cand nu il misti --- comportamentul e aleator.
Poate pun o intrebare stupida, dar... exista malware care face asa ceva? Ar fi inutil
Mie nu mi se blocheaza cand suna mobilul, ci SE MISCA singur, cum spuneam, slow si pe distante scurte, doar strict orizontal/vertical. Uneori vertical, alteori orizontal, alteori sta nemiscat ca orice cursor de mouse cuminte cand nu il misti --- comportamentul e aleator.
Poate pun o intrebare stupida, dar... exista malware care face asa ceva? Ar fi inutil

Last edited by satori on Wed Oct 13, 2004 12:29 am, edited 1 time in total.
satori acceasi chestie o patzeam/patzesc si eu cu mouse-ul meu, fara mobil langa comp. sau praf in carcasa de la mouse. Daca devine enervanta chestia, debifeaza optiunea Enhace pointer precision din Mouse/Pointer options, pierdere de precizie dar te scapa de bai. Mie uneori mai face aceleasi figuri [mouse Coral cu scroll, bleah]. Achizitionarea unui mouse de calitate ar fi cea mai buna solutie.
Hm, curatat mouse, suflat praf, problema a ramas.
Mersi Mag_ pt solutie, insa ciudat mi se pare mie altceva - LA INCEPUT NU FACEA ASA, doar de 2 zile
.Si nu, nu ma agaseaza, ci fiind eu o persoana curioasa, ma intriga asemenea ciudatenii.
O fi mouse-ul meu posedat de vreo fantoma :0X: cu skill de telekinesis de nivel mic? (Si de-aia nu-l poate misca decat incet si pe distante mici
). Hm, poate daca imi ung piesele mouse-ului cu anafura, se rezolva problema
![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
Mersi Mag_ pt solutie, insa ciudat mi se pare mie altceva - LA INCEPUT NU FACEA ASA, doar de 2 zile

O fi mouse-ul meu posedat de vreo fantoma :0X: cu skill de telekinesis de nivel mic? (Si de-aia nu-l poate misca decat incet si pe distante mici

![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
pai nici la mine nu a facut asa de la inceput, ci numai de cum imi pusesem XP-ul, am vazut ca incepe sa plece in tabara numai pe directii verticale sau orizontale(la mine ii model cu bila). Si eu banuiam la inceput ceva malware sau un virus si am scanat in prostie compu' cu de toate, dar nimic. Am rasfoit niste thread-uri d-aci de pe forum si am vazut ca si altii au patit la fel. La mine merge chestia asta cu setarea ptr. pointer. Dar nici asta nu-i o rezolvare, ca uneori mai face figuri dar, mult mai rar. Anyway mouse-ul va fi schimbat la mine, desi cu asta alte probleme n-am avut de 2 ani.
-
Am avut si eu un mouse A4Tech si la mine, daca il lasam mai mult de 10 minute in pace, cand puneam mana pe el se misca ca si cum ar fi avut sensitiviatea la 500, iar dupa 2-3 secunde revenea la normal. Alteori se misca singur... deci e clar mouse-ul de vina. Schimba-l si vei scapa de probleme.
Good luck.
Good luck.
Last edited by Conrad_QS on Sat Oct 23, 2004 7:04 am, edited 1 time in total.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
De urmărit ca LED-ul şi fototranzistorul, acele elemente înfipte în stânga şi dreapta rotiţei, să fie perfect paralele şi nici să nu existe unghi "de forfecare" între ele. De multe ori, vapoarele se înclină periculos şi letconurile marinarilor dau rateuri. 
În altă ordine de idei, fiţe de-astea mai fac şi opticele, dar din cauza texturii/culorilor pad-ului.

În altă ordine de idei, fiţe de-astea mai fac şi opticele, dar din cauza texturii/culorilor pad-ului.
- Meitricsu'
Nu mouse-ul este de vina, ci producatorul sau si Microsucks. Ca sa ma explic: am vazut chestia asta la vreo 5 tipuri de mouse-uri, producatori diferiti, si, ghici?, doar dupa instalarea SP2.
Problema e de la SP2 si de la faptul ca producatorii de mousi nu au realizat niste drivere adaptate la SP2.
Asa ca solutia este sa asteptati sa apara niste drivere noi, adptate la SP2.
Problema e de la SP2 si de la faptul ca producatorii de mousi nu au realizat niste drivere adaptate la SP2.
Asa ca solutia este sa asteptati sa apara niste drivere noi, adptate la SP2.
Hey, don't hate me cause you ain't me! 

mai fratilor, si mouseul meu e posedat de demonii electronici, sau cel putin era. unori dupa instalarea win. cand il miscam dadea semne de agatzare pe desktop. dupa aceea s-a rezolvat... cu reinstalarea Win.
Numai pe WinMe facea asa. CEL MAI D C*C*T SO. Eu il aveam crackuit. Poate k originalul d l mama lui nu facea figuri de genul conflicte d IRQ l cablurile IDE, nerecunoaterea CDROM dupa primul reboot, etc.
AM UN MOUSE IEFTIN LUAT DIN METRO cu 120.000 CU 5 BUTOANE si 400-800 DPI (asa scria p cutie). s misca impecabil, mai ales c li-am uns mecanismele cu ulei fin.
:lying:
Numai pe WinMe facea asa. CEL MAI D C*C*T SO. Eu il aveam crackuit. Poate k originalul d l mama lui nu facea figuri de genul conflicte d IRQ l cablurile IDE, nerecunoaterea CDROM dupa primul reboot, etc.
AM UN MOUSE IEFTIN LUAT DIN METRO cu 120.000 CU 5 BUTOANE si 400-800 DPI (asa scria p cutie). s misca impecabil, mai ales c li-am uns mecanismele cu ulei fin.
:lying:
si mie mi se intampla dar destul de rar... dar alta chestie care chiar ma streseaza cateodata este ca imi dispare cursorul de la locul lui pe portiunea unde ar trebui sa stea (pe desktop) si apare in coltul ecranului(stanga-sus) iar daca se mai intampla sa apas pe click1 fara sa vad ca sa dus zici ca apesi pe Alt de imi intra in File
in schimb in jocuri problema asta nu este
doar ca in jocuri daca dau tare stanga sau dreapta( la cs joc cu sens de 3) si imi ramane imaginea aproape blocata sau se da in pozitia opusa foarte putin
) enervant pur si simplu
mentionez ca este A4Tech WOP-35 acel mous optic cu 2 scrooluri si 5 butoane
il am de aprox un an si de vreo 2 luni a inceput sa faca figuri

Eu nu am instalat SP2,dar si mie imi face mouse-ul figuri.In plus imi deschide o multime de ferestre,meniul start,documentele,iar daca sunt pe net,imi inchide toate ferestrele.
Daca nu ma ating de mouse toata treaba dureaza cam 2 secunde,daca misc usor de el,se misca cu viteza luminii in din colt in colt,dar nu apuc sa vad cursorul.
Am A4 Tech si mi se intampla de vreo 2 saptamani.
Mouse-ul e bun,m-am gandit ca un fir sa se intrerupa din cand in cand,dar ar trebui sa se blocheze cursorul pe ecran,pe cand la mine nu s-a blocat niciodata.
Daca nu ma ating de mouse toata treaba dureaza cam 2 secunde,daca misc usor de el,se misca cu viteza luminii in din colt in colt,dar nu apuc sa vad cursorul.
Am A4 Tech si mi se intampla de vreo 2 saptamani.
Mouse-ul e bun,m-am gandit ca un fir sa se intrerupa din cand in cand,dar ar trebui sa se blocheze cursorul pe ecran,pe cand la mine nu s-a blocat niciodata.
toata viata inveti si cand mori tot prost esti