![Grin-Nod [smilie=Grin-Nod.gif]](./images/smilies/Grin-Nod.gif)
E stresanta rau prostia asta de materie, pentru ca si proful e unu' de kokoa.
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

PS: v-am zis ca nu am deschis nici macar un curs ?
![Gun-To-The-Head [smilie=Gun-To-The-Head.gif]](./images/smilies/Gun-To-The-Head.gif)
Moderator: Moderatori
Bro... nu te mai ţine de prostii şi pune mâna pe carte... Sesiunea nu-i un lucru uşor, mai ales pt noviciDaedalus wrote: Nu stiu ce oi fi gresit asa mult de mi'a dat 4
Daedalus, asta imi propun eu de trei ani si tot degeaba. Somnul de dimineata e prea dulce. Iar atunci cand ai cursuri ziua, parca nu iti vine sa iesi din casa. Asta e feeling-ul de student.Daedalus wrote: Mi'am propus ca semestrul viitor sa imi scriu toate cursurile si sa fiu atent la ele cat si la seminarii, pentru ca e foarte important si mai ales sa'mi fac referatele si ce mai am de facut la timpul lor.
And the winner is.... ME !!! Am luat 10 (zece) !!! yupiii [al doilea pe sesiunea asta] (postez mai ales ca sa il "stresez" pe Daedalusboyarul wrote: Am şi eu mâine dimeneaţă (sâmbăta) un examen la Cluj (la master). Piece of cake !!! (NU e vb de o restanţă). În zori îmi voi "transporta" trupul (puţin obosit) într-acolo...
Luat cu 6Greg wrote:Maine am la politologie restanta si cred ca o iau
Sincer: lol... stiu ca am scos din context citatul, dar de aia sunt examenele, sa te pi^2 pe tine si dupa aia sa te bucuri ca ai luat un amarat de 5, sau sa te cam doara intr-un loc unde nu prea ajunge lumina, ca l-ai picat... selectia naturala se apica cel mai bine in faculta... supravietuieste cel mai adaptatShatter wrote:Have no ph33r
Absolut de acord.Si eu imi propun asta de 2 ani,si tot nu reusesc.Sunt si eu de vina,recunosc,dar cu siguranta si sistemul de invatamant este in mare parte gresit.Uitati ce spune poe de exemplu.Cu asta ne confruntam cu totii.2hacku wrote:Daedalus, asta imi propun eu de trei ani si tot degeaba. Somnul de dimineata e prea dulce. Iar atunci cand ai cursuri ziua, parca nu iti vine sa iesi din casa. Asta e feeling-ul de student.Daedalus wrote: Mi'am propus ca semestrul viitor sa imi scriu toate cursurile si sa fiu atent la ele cat si la seminarii, pentru ca e foarte important si mai ales sa'mi fac referatele si ce mai am de facut la timpul lor.