Bafta celor care au re-uri in curand

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

NightWalker

Post by NightWalker »

Daca tot a reînviat topicul, hai sa va zic si eu una :D: am o singura restanta la MODELARE (nu ma intrebati numele real al materiei ăsteia, pentru ca nu stiu [smilie=Grin-Nod.gif] ), dar asta e mică si a dreaq. Sunt milioane de formule si daca nu o iau acum pe 2, as mai avea o sansa inainte de licenta, in iunie, desi nu vreau sa ma gandesc pana acolo (am pus-o, nu pot da licenta daca nu trec de ea).
E stresanta rau prostia asta de materie, pentru ca si proful e unu' de kokoa. [smilie=Nice-try.gif]... Jumatate din colegii mei stiu de ce :-~

PS: v-am zis ca nu am deschis nici macar un curs ? [smilie=Gun-To-The-Head.gif]
Image
Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
poe

Post by poe »

Ca tot veni vorba de examene de rahat, examenul meu de acum o saptamana de la Drept Civil a fost cel mai oribil din viata mea:
* ora 06:00 - trezit
* ora 08:00 - proba scrisa
* ora 09:00 - ora 12:00 - frecat menta pe langa facultate, baut o cafea, un suc, ascultat Therion in masina [smilie=Grin-Nod.gif] (singura parte buna a zilei)
* ora 13:00 - vine proful, cu scuza ca a avut o problema
* ora 13:05 - incepe proba orala
* ora 18:30 - intra poe in examen (grupa de 30 de oameni, intrare in ordine alfabetica, nume de familie cu "P")
* ora 19:10 - iesit din examen, plin de nervi (la ora 19:55 aveam tren), cu stomacul rupt in doua de foame si de stres (macar luat 7)
* ora 19:45 - ajunge poe in gara, gasit vagon, urcat, plecat tren, ajuns la Suceava la 22:00, coborat in gara, canci maxi-taxi, stomacul doare mai tare ca nicodata, dat telefon la tata sa vina, ajuns acasa la 22:30, rupt de foame, nervi si planuri diabolice la adresa probelor orale (din pacate toate) - poe asta din poveste a avut macar inspiratia sa isi faca bagajele si sa isi ia bilet cu o zi in urma si sa. [smilie=Gun-To-The-Head.gif]
Anggell

Post by Anggell »

Hm....cam multe restantze se strang ,deja o iau razna daca chiar si pe forum se vb asa intens de ele.....
Greg

Post by Greg »

Maine am la politologie restanta si cred ca o iau
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
cioini

Post by cioini »

urmeaza sda, fizica si ms.
sunt paralel la toate. in cantina din dumars (cine stie cunoaste :wink: ) de obicei invatzam toti din grupa ... wist/rent [smilie=maniac.gif] :P deci o sa fie cam nasol #-o

dar dupa .... :occasion5: :thumbleft: [smilie=Victory.gif] [smilie=maniac.gif] :P =D>
Now life devalues day by day
And friends and neighbors turn away
There's a change that, even with regret, cannot be undone
Daedalus

Post by Daedalus »

Mdeah.. tocmai am obtinut prima restanta din viata mea de student [smilie=Grin-Nod.gif] si anume la Algebra. Nu stiu ce oi fi gresit asa mult de mi'a dat 4, dar acu asta e. Macar am luat partialul. Urmatorul examen este luni la Geometrie Descriptiva (GD) unde imi dau sanse 0. 8-[
Omul bun la toate
boyarul

Post by boyarul »

Daedalus wrote: Nu stiu ce oi fi gresit asa mult de mi'a dat 4
Bro... nu te mai ţine de prostii şi pune mâna pe carte... Sesiunea nu-i un lucru uşor, mai ales pt novici :P

[smilie=Eek.gif] Şi eu care credeam că la ora asta dormi sau te pregăteşti pt luni ... #-o

...şi ca să fiu ON TOPIC
Am şi eu mâine dimeneaţă (sâmbăta) un examen la Cluj (la master). Piece of cake !!! (NU e vb de o restanţă). În zori îmi voi "transporta" trupul (puţin obosit) într-acolo...
Daedalus

Post by Daedalus »

Asta am observat si eu, dar acum e putin cam tarziu. E cam compromisa sesiunea asta. Mi'am propus ca semestrul viitor sa imi scriu toate cursurile si sa fiu atent la ele cat si la seminarii, pentru ca e foarte important si mai ales sa'mi fac referatele si ce mai am de facut la timpul lor. Neexperimentat, deh. Obisnuit cu liceul, unde de bine, de rau, o scoteam la capat. Cu astia nu'i de joaca mai ales ca majoritatea profilor parca nu's din lumea asta. Consumul excesiv de informatii dauneaza grav normalitatii.
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Daedalus wrote: Mi'am propus ca semestrul viitor sa imi scriu toate cursurile si sa fiu atent la ele cat si la seminarii, pentru ca e foarte important si mai ales sa'mi fac referatele si ce mai am de facut la timpul lor.
Daedalus, asta imi propun eu de trei ani si tot degeaba. Somnul de dimineata e prea dulce. Iar atunci cand ai cursuri ziua, parca nu iti vine sa iesi din casa. Asta e feeling-ul de student. :wink:
Only the mediocre work at their best...
Daedalus

Post by Daedalus »

Eu m'am obisnuit sa am prezenta si am reusit sa fac foarte putine absente. Ramane sa fiu mai atent la cursuri decat pana acum, pentru ca ma mai lua somnu uneori sau lenea de a scrie (nu suport sa scriu atata, desi stiu ca'i important) si am pierdut, chiar daca am avut prezenta. Ar trebui sa fiu prezent si psihic nu doar fizic.
Btw, am gasit pe mai multe banci in diferite clase mesaje de genu "Aici am dus lupte teribile cu somnul si din pacate am pierdut". [smilie=Grin-Nod.gif]
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Eu merg doar la cursurile care imi plac si care ma intereseaza. In rest, daca nici nu se face prezenta, nu are rost sa ma stresez. Mai ales daca sunt de la 8 dimineata. Cu putin studiu in sesiune se pot lua examenele(multe chiar cu note mari [smilie=Grin-Nod.gif] ).
Only the mediocre work at their best...
saionut

Post by saionut »

Peste vreo 3 ore am examen la Drept International, se anunta a fis destul de usor asa ca nu m-am stresat prea mult.Am adunat o restanta si anume la franceza, nu suport aceasta limba.Bafta tuturor in continuare si sa aveti o sesiune cat mai dulce :thumbleft:
boyarul

Post by boyarul »

boyarul wrote: Am şi eu mâine dimeneaţă (sâmbăta) un examen la Cluj (la master). Piece of cake !!! (NU e vb de o restanţă). În zori îmi voi "transporta" trupul (puţin obosit) într-acolo...
And the winner is.... ME !!! Am luat 10 (zece) !!! yupiii [al doilea pe sesiunea asta] (postez mai ales ca sa il "stresez" pe Daedalus :P )

OFF TOPIC
... si am fost azi cu gf la patinaj [prima exeprienta in acest sens... n-am cazut niciodata... si am reusit sa invat sa patinez... cat de cat].

=> Per total, sunt un om multumit de sesiune. :thumbleft:
ThrillSeeker

Post by ThrillSeeker »

Mha sh eu sunt incepator in ceea ce priveste sesiunea ..si am constatat un lucru : "Grea viatza de student" . Mai am 2 examene la lojik(acu invatz..deci is la pagina 130 ...mai am...100 de pagini [oricum nu inteleg nimic..da tocesc] ) si unu la mate ..sh acolo lupte grele ! In rest am trecut...nu cu 10 ...ca nu prea am calcat la cursuri ca erau prea dimineatza .. Insa cine poate sa ia 10 bv lui . Baiat destept !
poe

Post by poe »

Iata ca se prevede si la mine o restanta: Drept Procesual Penal, o materie atat de scarboasa incat nu suport sa ma duc sa o dau oral. In writing is better.
Ciudat e faptul ca pana acum in anul 3, cele mai multe restante le-am avut la ... engleza [smilie=Eek.gif] Cred ca am avut 3 restante la engleza in facultate... pur si simplu imi era lene sa ma duc la ore si mai faceam si cu o vaca cu accent de nea nelu. Sa auda profele mele de engleza din liceu (unde faceam 7-8 ore pe saptamana) ca am 6, 7 in facultate, ma linseaza [smilie=Nice-try.gif]
Greg

Post by Greg »

Greg wrote:Maine am la politologie restanta si cred ca o iau
Luat cu 6
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
holhos

Post by holhos »

Eu am dat 3 examene pana acum :D.
engleza-luat
Issc-luat
Fizica-luat
....acum nu ma intrebati cu cat le-am luat pe unele ca nu ma mandresc cu asta.
Sunt anul 1 la poli Cluj ....si am inceput sa tanjesc dupa cei 4 ani de liceu . 8-[ .
cioini
Tu esti la poli cluj sau timisoara ?
Bafta tuturor !!!
[-o<
shatter

Post by shatter »

holhos: iti inchipui ca io am luat o materie de CIRCUITE digitale cu 7, cu 30 de minute de invatat, si am mai si luat nota maxima la teorie? (se stie ca n-am memorie). Ai luat fizica?

E clar, ori Poli A/C Cluj, ori Info BV, tot aia ... (...., of course)
Daedalus

Post by Daedalus »

Tocmai am avut examen la GD (Geometrie Descriptiva) si am luat 4 [smilie=Gun-To-The-Head.gif] . Pe langa ca am intarziat datorita traficului infect, m'am potihnit in prima problema (din 4) pentru ca era simpla, stiam sa o fac dar nu'mi incapea desenul pe plansha si am sters'o de vreo 5 ori sa o repozitionez. (Problemele insemnau desene pe plansa in functie de niste coordonate si niste cerinte). Dupa care am mai facut una si ceva din alta (aici cred ca am gresit la amandoua ca m'am grabit) si mai aveam ultima care stiam sa o fac in proportie de 80% dar nici n'am mai avut timp sa o incep. Referatul avea desenele facute pe calculator si nu prea i'a placut asta, dar mi'a mai dat o sansa sa refac referatul si a zis ca'mi da 5-ul ca nu am nici o absenta la curs si e mirat cum nu am facut mai nimic din moment ce am avut prezenta.
Next exam: Analiza. [smilie=Eek.gif]
Omul bun la toate
mdanjay

Post by mdanjay »

buh .. deja am 3 restante sem asta .. toate picate ca draqu .. profi dinozauri n'ai ce sa le faci !!

mai ma vreo 6 exame normale de dat si inca vreo 3 restante de anu trecut .. :P

draqu ma pus la 2 fac !!! [smilie=maniac.gif]

las ca la vara ma inscriu si la a treia .. ca deh .. am capu mare !! [smilie=Gun-To-The-Head.gif]
====>
I'm true to myself and thats all that matters. BIG
====>
Colegu

Post by Colegu »

cioini,la ce esti tu ma?ca io sda-ul il aveam pe semestru 2
pe semestru 1 aveam plas(programare in limbaj de asamblare - alta porcarie)
ms-ul era pe semestru 1..hehe ce vremuri,nici nu stiam cum arata profa da am fost bazat si-am luat examenu ;)
la ce folos totusi ...

daedalus,tu la ce esti ma?
cand am auzit gd m-am si gandit la gestiunea documentelor...deh sechele :D
Daedalus

Post by Daedalus »

La Fac. de Constructii, sectia IUDR (Inginerie Urbana si Dezvoltare Regionala)
The Author
Radioactiv

Post by The Author »

Dedalus in ce oras?? Io deocamdata am trecut 4 examene, am miercuri la Bazele Fizicii teoretice... o bullshit de materie la care nu prea inteleg... si ii si oral. Proful e un dobitoc care nu stie nici fizica si nici mate, ne da ecuatia de inceput si cea de sfarsit, si descurcati-va, zice ca prin calcule matematice se ajunge la ecuatia finala. Lol, dupa aia chinuie-te sa gasesti undeva demonstratia ca daca vrei sa o faci tu te apuca noaptea... No bine va las, trebuie sa ma mai chinui putin.
Life is but a dream on the way to death...

Mael
shatter

Post by shatter »

Maine algebra :) . Shave my head and call me an ape :)
.dia

Post by .dia »

Pâna acum toate bune şi frumoase. Am luat examenul de care eram cel mai morcovit (C++) [smilie=Victory.gif] . Am invaţat 3 zile cât n-am învăţat tot anul. Mai am 2 uşurele şi 2 ceva mai grele (statistică şi probabilităţi). Dacă scap cu bine şi de cele din urmă sunt :thumbleft: .
...neinteresant...
draq

Post by draq »

Pe mine ma asteapta o restanta de anu trecut la Analiza Numerica [smilie=Gun-To-The-Head.gif] .Daca o iau pe asta m-am scos , restu facultati ii poezie. [smilie=Grin-Nod.gif]
VDtot

Post by VDtot »

Daedalus la ce fac esti ca poate ne cunoastem [smilie=Grin-Nod.gif]
Pana acu doar o restanta am avut la Stiinta materialelor pe care am luat-o in toamna trecuta. Insa urmeaza joi examen la Matematici avansate unde sunt pe langa total desi am cursuri. Pur si simplu nu inteleg. Am trecut de analiza si algebra de anul intai dar la numere complexe si transformari laplace sunt pe langa. La ce ne-or trebui astea in viata nu pot sa inteleg. Ei chiar isi inchipuie ca dupa ce termin facultatea o sa tin minte ceva?
Daedalus

Post by Daedalus »

Repet: UTCB (Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti) --> FCCIA (Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole) --> Sectia IUDR (Inginerie Urbana si Dezvoltare Regionala) --> Seria I D, grupa 13. Locatie: Bucuresti, Lacul Tei, vis-a-vis de parc. Pentru cine vrea sa ma gaseasca, mi se zice Chief [smilie=Grin-Nod.gif]
shatter

Post by shatter »

Am luat si algebra. :).

Next stop: Geometrie analitica. Have no ph33r, Thales is here :)
The Author
Radioactiv

Post by The Author »

Muhaha am luat BFT... next stop Electronica...
Shatter wrote:Have no ph33r
Sincer: lol... stiu ca am scos din context citatul, dar de aia sunt examenele, sa te pi^2 pe tine si dupa aia sa te bucuri ca ai luat un amarat de 5, sau sa te cam doara intr-un loc unde nu prea ajunge lumina, ca l-ai picat... selectia naturala se apica cel mai bine in faculta... supravietuieste cel mai adaptat [smilie=Victory.gif]

Mael
NightWalker

Post by NightWalker »

Am avut două examene intr-o zi. Adica ieri. Primul de la 07:30 AM. Nu am dormit toata noaptea dinainte. Se dau subiectele, eu fiind sigur ca o sa ne dea aceleasi subiecte ca si celorlalte doua serii dinainte. Se impart subiectele. Sunt nr.6. Imi cade fata. Nici macar nu auzisem de unele din cerintele de la probleme. Reusesc cu greu sa fac 3 probleme din 10. Plus ce oi fi nimerit din grilele de la teorie. Abia reusesc sa imi scriu numele pe foaie, pentru ca 1:30 min rezervate examenului s-au terminat. Dezamăgit de ţeapa luată, imi cam bag picioru'n ea de facultate si nu mă mai duc la cel de-al doilea examen (modelare). Astept cu un sictir total afisarea notelor. Am luat 5 #-o . Bun si asta, ...decât sa ma mai stresez la vara.

Cine a zis ca 2 februarie rulz ? [smilie=Nice-try.gif]
Image
Colegu

Post by Colegu »

am terminat si eu sesiune cu unica restanta sportul.
pt cei ce ma cunosc,am luat engleza cu 9(noua) yaaaay,sa mori de ciuda cately
dupa ce m-a frecat la oralu de algebra profu 2 ore pt ca nu mi-a vazut mecla la curs si pt ca am avut tupeul sa iau 0(zero) in partial,mi-a dat intr-un final 8 cu toate ca la probleme am luat 10.
un inceput bun,mai ales ca la 2 materii n-am fost la nici un curs,iar la alte 3 nu m-am dus decat la o jumatate de curs,la a doua ora am plecat din pricina somnului :D
pe semestru viitor imi porpun sa iau sportu,nu de alta da ma cam zgarii pe ochi ca n-am prins bursa doar din cauza ca fac 50 de flotari si 15 tractiuni si alerg suta in 12 secunde da daca am absente pot sa fiu si maurice green ca tot dejaba.

sportu ruleste [smilie=Victory.gif]
andrei

Post by andrei »

examen azi, la management strategic.
am copiat datorită poziţiei strategice, iar seminarista, care m-a ginit, a ţinut neapărat să îmi ţină veşnica prelegere cu "pe tine te păcăleşti, nu pe alţii". bine, treaba mea cucoană. la naiba, e treaba mea să învăţ selectiv, ce mi se pare util şi se cere în realitate, nu toate aberaţiile.

work harder
shatter

Post by shatter »

The Author: io, cu tot cu, cunostintele mele vaste de logica , ma obosesc de juma de ora sa-mi dau seama ce-ai scris acolo, si ce legatura are cu mine :)
The Author
Radioactiv

Post by The Author »

/off topic * [smilie=maniac.gif] as in pi patrat=pi*pi= io know what

Mael
shatter

Post by shatter »

Nu aia, restul postului :D

Am picat geometria (deh, nici nu terminasem de citit cursul)

Daca iau analiza bine; daca nu, la fel de bine. Oricum ma apuc de studiu ptr. admitere imediat ce ies din examen.

Poe: Cum mama naibii engleza? Pe mine m-a intrebat profesoara daca nu vreau sa vin la Limbi Straine la seminarul ei :)
NightWalker

Post by NightWalker »

10, 9, 5, 6, 9. 8-[

Incă o sesiune fara R... dar cine mai stă să le numere ? [smilie=maniac.gif]
Image
shatter

Post by shatter »

10, 7 , 5, picat, 5-> da, am luat analiza, in ciuda previziunilor sumbre ale tatei :). Urmeaza un 5/picat si un 8-9, probabil :)
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

10, 10, 10, 10, 8, R. Ecuatiile diferentiale m-au invins. :P
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
cioran

Post by cioran »

2hacku wrote:
Daedalus wrote: Mi'am propus ca semestrul viitor sa imi scriu toate cursurile si sa fiu atent la ele cat si la seminarii, pentru ca e foarte important si mai ales sa'mi fac referatele si ce mai am de facut la timpul lor.
Daedalus, asta imi propun eu de trei ani si tot degeaba. Somnul de dimineata e prea dulce. Iar atunci cand ai cursuri ziua, parca nu iti vine sa iesi din casa. Asta e feeling-ul de student. :wink:
Absolut de acord.Si eu imi propun asta de 2 ani,si tot nu reusesc.Sunt si eu de vina,recunosc,dar cu siguranta si sistemul de invatamant este in mare parte gresit.Uitati ce spune poe de exemplu.Cu asta ne confruntam cu totii.
Post Reply