PROBLEMA MARE!!!

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
mici

PROBLEMA MARE!!!

Post by mici »

(Sper sa nu dea in mine prea tare Webmasterul acestui forum pentru intrebarea ce v-o adresez mai jos!!! :notangel: )

- Cum pot sa reiau (functzia "resume") un download, mai mare, inceput in dc++ (respectiv, clientul Strongdc++) si abandonat datorita faptului ca a trebuit sa da o pauza calculatorului (nu-l pot lasa deschis continuu, nu??)????!

Va rog si de data aceasta sa ma ajutati, iar daca s-a mai scris pe tema asta, sa-mi oferiti niste link-uri, pentru ca nu le-am gasit inca!!!
std
Moderator

Post by std »

Dupa cate am observat, DC++ (presupun ca si StrongDC++) reia download-urile automat daca userul de la care luai este inca online si nu ti-a dat Remove from queue.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Racer

Post by Racer »

Resume-ul se face automat cum zice std dar daca userul respectiv de la care faci download a scos acel fisier de la share sau este offline poti da linistit in download queue click dreapta pe fisierul pe care il tragi si "search for alternates".
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Post Reply