Colin McRae Rally 4

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

mayday

Post by mayday »

Da joc din masina, asa m-am obisnuit nu pot alcumva,doar cand ploie trebuie sa te concetrezi mai mult, nu vezi aprope deloc, e super real.

Oare cati kilo iti trebuie sa merga pe net?, am citit ca este campionat joci cu damage-ul pe max si camera din masina obligat, cred ca este super..
smoke

Post by smoke »

intrebare - camera aia din Colin 2, in care se vedea putin din botul masinii mai e implementata ? ca mi se parea cea mai potrivita de jucat din masina, aveai si vizibilitate buna si puteai si "simti" masina...sa o incadrezi cum vrei...
Cuvintele doar distrag atentia...

A Story
Zvunks

Post by Zvunks »

Merita sa ai volan cu force feedback pentru jocuri de astea? Pareri, daca aveti astfel de device-uri...?
"Inteligenta artificiala nu se va putea compara niciodata cu prostia naturala."
TheImmortalOne

Post by TheImmortalOne »

smoke wrote:intrebare - camera aia din Colin 2, in care se vedea putin din botul masinii mai e implementata ? ca mi se parea cea mai potrivita de jucat din masina, aveai si vizibilitate buna si puteai si "simti" masina...sa o incadrezi cum vrei...
Ai 3 camere: back view, inside (cockpit) si front view - insa e precum caera din NFSU (nu mai tin minte exact CMR2).
Personal imi plac ultimile 2 camere, insa nu prea am grija "fundului" masinii, nu imi dau seama exact cand se produce derapaju' si deci o redresez mult mai tarziu. Diferenta ar cam fi de 7-10 secunde pierdute pe fiecare SS cu camera din interior/fata.

Perseverez, totusi :D
Fallen.
smoke

Post by smoke »

am vazut si eu...pacat ca nu au mai implementat-o...cu volan asa jucam cel mai bine...nu din cockpit...acu nu ramane decat sa incerc cu ce au pus ei...

A Story
kegpr

Post by kegpr »

Dragilor, subscriu si eu nemultumitilor de controlul masinii ... nu sunt un expert , dar mie imi plac cel mai mult auto-sim-urile ... reale . Si am jucat si Rally Masters .. si Richard Burns Rally ( ala vechi , parca asa se numea ) .. si Colin-urile toate ... Sarind peste partea cu spectatorii de carton , copacii 2D si alte detalii grafice care conteaza mai putin intr-un sim care se vrea SIM , nu pot sa nu remarc :
1. cel putin de 2-3 , intr-o proba speciala exista diferente majore intre dictarea copilotului si traseu , lucru f neplacut si care a dusa la iesirea mea in decor de cateva ori :drinking: ... cam ca in reclama AA de la tv . :D
2. simularea 2wd e realizata foarte bine ; in schimb in 4wd reconosc si eu faza cu "parul" .. si cine zice ca asa se comporta o masina adevarat de raliu bate campii grav de tot ... Sau poate ca se comporta asa , dar exista si posibilitatea de o redresa , ceea ce aici nu este cazul .
Am terminat pe 2wd normal & advanced ( in fiecare raliu am avut minim 20 sec avantaj ) dar nu asta e ideea ... cu putin efort cred ca o sa termin toate variantele ... ideea este ca sunt dezamagit de joc , nu are NICI UN PIC DE FEELING si asta o simti cand ai instalat Colin 2 & 4 si le joci alternativ .... iar ca sa parcurg aceleasi trasee din nou , cu o masina mai aratoasa , dar fara s-o "simt" nu are nici un farmec .
... la Colin 2 tin minte ca am jucat vreo luna jumate ... faceam specialele din pura placere ... bashca jucam cu cutie manuala ...
Dece m**tzii lor nu au pastrat fizica din 2 :evilbat: ????? Era atat de simplu ! Doar faceau un facelift !
Locul 2 nu exista !
TheImmortalOne

Post by TheImmortalOne »

kegpr, daca nici jocu' asta nu mai aduce un control al masinii ca'lumea... apoi...
Personal mie mi se pare unu din cele mai bune simuri recent aparute. E greu, si asta'i aduce farmecul sau. Insa odata invatzate treburile masina se dovedeste a fi "cea mai buna prietena".
Astept Toca Race Driver 2. :angel:
Fallen.
smoke

Post by smoke »

hmm - nu-mi place cum se misca pe asfalt....unde naiba e scartitul ala de roti in curbe la 100km/h ? asta de acum e prea anemic...nici nu mai sta masina la fel de bine pe sosea...imi aduc aminte ca la colin 2 jucam italia de placere...pt ca era rapid si pe asfalt avea aderenat buna...

A Story
sorin

Post by sorin »

M-am jucat vreo 4-5 ore din CMR4. Mi se pare cam simplist. Controlul e mediocru, influenţele pe care le poţi avea asupra maşinii mi se par că au efecte minore. Este un joc de tip "sămânţă şi popcorn la film". Poate fi consumat oricând, în cantităţi limitate. Am devenit uşor foarte experimentat, fapt pentru care vă dau un screenshot:
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

kegpr wrote:in 4wd reconosc si eu faza cu "parul" .. si cine zice ca asa se comporta o masina adevarat de raliu bate campii grav de tot ...
Sincer, pe mine m-a stresat mai mult controlul la 2WD, unde avand putere mai mica e mai greu sa-i schimbi traiectoria sa nu cada in rapa. La 4WD mi se pare normal sa se comporte asa fiindca centrul de greutate al masinilor de WRC este exact la jumatatea masinii(distributia greutatii fata/spate e 50/50). Daca s-ar fi comportat exact ca unul din jocurile precedente nu l-as mai fi jucat, care ar fi fost rostul?
Jocul este destul de greu, este foarte influentat de setup-ul masinii, dar asta era si scopul setup-ului. La jocurile precedente influentele erau ceva mai mici, in sensul ca un traseu putea fi parcurs rezonabil punand doar cauciucurile corespunzatoare, acum e necesar sa umblii un pic si la cutia de viteze si la suspensie ca sa fie masina utilizabila.
Elroy was here
kegpr

Post by kegpr »

Chief , crede-ma ca nu merg cu masina default ! Si daca tot ai pomenit de setari , da-mi voie sa-ti subliniez lipsa posibilitatii de a muta tractiunea mai mult pe fata ( sau spate , dupa preferinte ) , optiune prezenta in Colin 2 din cate stiu eu ;) .... iar jocul , din punctul meu de vedere este MUUUULT mai usor decat CMR 2 ! Pai aici nu am fost nevoit sa repet nici o speciala , la toate am iesit in avantaj clar , chiar daca am troznit masina .... unde e dificultatea ?! Poate doar la Expert sa intervina ceva probleme , dar mie aia mi se pare o mare gogomanie : de ce - pt ca eu nu pot sa joc din cockpit ( si sunt multi la fel ) ma calca cumplit pe nervi si nu-mi spune ca aia e simulare , pt ca in realitate vizibilitatea nu e asa aiuristica ...
Ia aminti-va cate palme peste frunte v-ati dat in Colin 2 pe expert , cand din cauza unui sg viraj luat mai "larg" ( a se citi prin porumb :D ) a trebuit sa o luati de la capat .... pe mine unul siacum ma doare fruntea ... aia da provocare , stiam unele speciale cu ochii inchisi ...
Ma rog , o sa perseverez in joc , sa vedem ce iese , poate ii descopar frumusetea mai tarziu ... :black:
Locul 2 nu exista !
gamer555

Post by gamer555 »

CMR4 are mai multe bile albe decat negre . grafica e excelenta si in mare parte s-a pastrat fizica masinilor . ce e mai naspa - pe majoritatea probelor speciale castig cate 20-25 de secunde la normal iar la advanced 10-15 chiar mai mult cateodata . rar se intampla sa nu castig proba ( mai fac si eu gafe , mai cad intr-o rapa sau rastorn masina si mi-e lene sa dau load pt. ca stiu ca oricum castig );
alta chestie care ma oftica : nu sunt licente pentru masinile WRC;
cel mai dificil e pe GROUP B - nu stiu cum puteau Vatanen sau Kankunnen sa mearga cu masinile astea dar eu cu tastatura nu pot sa le stapanesc (poate din cauza ca acceleratia e apasata la maxim tot timpul pe taste)
oricum vreau sa castig toate campionatele asa cum am facut si la CMR1 si 2.
Barton 2500+ / Volcano 11 Xaser Edition / GA7VAX / 256DDR 333 Sycron / Radeon 9100 128DDR / Maxtor 80GB 7200rpm / ASUS 52x / ASUS 523252AS / Creative SB Live! 5.1 Digital / Kinyo TW 410 / Samsung SyncMaster 753s
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Detalii despre Colin McRae 2005 @ Pixelrage.ro.
Truth is relative. Pick one that works
Gaulle

Post by Gaulle »

Poate ca mai are cineva nevoie de "jmecheria" asta.

Daca nu intra in joc rezolvati cu click dreapta pe shortcut-ul de pe desktop, si in target adaugati "NOVIDEO".

aflata de pe site-ul producatorului.
DaLiu

Post by DaLiu »

Nu aveti nici unul probleme cu iesiri ciudate din joc ?
Diablo 3 Crafting - http://www.twitch.tv/daliu
DaLiu#1842
Lao

Post by Lao »

E un patch pentru Colin pe http://www.pixelrage.ro .Nu stiu daca iti rezolva problema asta,dar poti sa-l incerci.
Si daca ai placa video overclockata... Colin 4 chiar nu are nevoie de cine stie ce placa. ;) Poate e de la ea (eu am patit-o cu alt joc,la fel iesea din el).
DaLiu

Post by DaLiu »

Lao imi pare rau dar nu am gasit decat un simplu demo si nimic mai mult la pixelrage despre CMR4.
Diablo 3 Crafting - http://www.twitch.tv/daliu
DaLiu#1842
Lao

Post by Lao »

Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Truth is relative. Pick one that works
Cristi23

Post by Cristi23 »

ce porcarie nici in CMR2005 nu sun in stare sa pun peugeotul 307 cc,tot 206....... :evilbat:
Racer

Post by Racer »

Jocul asta are un control infect OK, o fi el realist dar ca sa te tii pe traseu tre sa mergi cu 1(un) km/h :P Unde e senzatia de viteza cum era in Rally Championship 2000 ????
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
xplaur

Post by xplaur »

Racer wrote:Jocul asta are un control infect OK, o fi el realist dar ca sa te tii pe traseu tre sa mergi cu 1(un) km/h :P
Aici nu prea ai dreptate!La raliuri trebuie sa faci continuu corectii din directie,gaze si frana(normala si de mana)altfel nu mai e simulator de raliu.
Unde e senzatia de viteza cum era in Rally Championship 2000 ????
In NFSU!(motion blur activat) :bday:
calinpsj

Post by calinpsj »

Buna ... am o problema cand joc CMR 04 ... mi se blocheaza din cand in cand, regulat, cam cate o jumate de secunda (cu aproximatie), apoi merge iarasi, si tot asa ... e cam deranjant ... nu cred ca e de la sistem ... am un Athlon 64 3200+, 512 ram, video GF 3 ti 200 ... am incercat setari grafice low, si tot asa face ... stie cineva care e treaba? ...
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

calinpsj wrote:Buna ... am o problema cand joc CMR 04 ... mi se blocheaza din cand in cand, regulat, cam cate o jumate de secunda (cu aproximatie), apoi merge iarasi, si tot asa ... e cam deranjant ... nu cred ca e de la sistem ... am un Athlon 64 3200+, 512 ram, video GF 3 ti 200 ... am incercat setari grafice low, si tot asa face ... stie cineva care e treaba? ...
A64 3200+ cu GeForce 3Ti200? [smilie=Nice-try.gif] Măcar un Ti4200 să fi avut ...
calinpsj

Post by calinpsj »

Bossman wrote:
calinpsj wrote:Buna ... am o problema cand joc CMR 04 ... mi se blocheaza din cand in cand, regulat, cam cate o jumate de secunda (cu aproximatie), apoi merge iarasi, si tot asa ... e cam deranjant ... nu cred ca e de la sistem ... am un Athlon 64 3200+, 512 ram, video GF 3 ti 200 ... am incercat setari grafice low, si tot asa face ... stie cineva care e treaba? ...
A64 3200+ cu GeForce 3Ti200? [smilie=Nice-try.gif] Măcar un Ti4200 să fi avut ...
Asta e ... placa inca-si face treaba in alte jocuri ... ma refer la cerintele mele de moment ... mai incolo, nu m-am hotarat intre 6800 simplu sau 6600Gt ... #-o
Gaulle

On line

Post by Gaulle »

Va bagati la Colin 04 on line pe net ?
Merge foarte bine si competitia e stransa ...
M-au ars odata niste chinezi de nu-mi venea sa cred .
Locked