Audigy LS vs Audigy 2ZS
Moderator: Moderatori
Audigy LS vs Audigy 2ZS
Salut, merita investitia de 30Euro de la un Audigy LS la un Audigy 2ZS puse pe un sistem Logitech X-530?Care ar fi avantajele si daca acest sistem de boxe stoarce ceva din 2Zs-ul acesta fatza de LS.Tks
The 7 day`s Theory
da binenteles
are ceva in plus dar mai este ceva,are si 7.1 zs pa ceand ce vrei tu are 6.1 sau 5.1 bulk,zs are thx,advanced hd 24biti o mie de mufe pe ea. si poti conecta cusca din fata cu telecomanda mai tarziu.daca te dau afara banii din casa
va las sa va ganditi ,am oare comp tare?,sau nu?
da ma
merita,are thx,ala nu are si face totul hardware si dts si alea alea.eu am zs si sunt super multumit.am boxe jazz speakers j9940b suna extra cu zs,ieu pot sati aduc zs cu 83 euro cu tot cu tva am firma de computere.
va las sa va ganditi ,am oare comp tare?,sau nu?
Unde?MAKAVELY wrote:Cum 83 euro eu am gasit placa la 52 euro

AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
Pe la mijlocul lui Ianuarie am cautat si eu un ZS, de am innebunit! Cea mai buna oferta era de la Best, la 2.56 mil, dar nu aveau. M-am mai uitat si pe la alte firme dar nici una nu avea asa ceva! Aveau in oferte, dar peste BEST ca pret.
Iar acum sa aud ca a gasit cineva la 52euro, mi se pare incredibil! Repet si eu intrebarea:
U N D E ? ? ?
Iar acum sa aud ca a gasit cineva la 52euro, mi se pare incredibil! Repet si eu intrebarea:
U N D E ? ? ?
Cat de cat ieftin se gaseste si la Discovery Computers. 

AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
Ar mai fi o problema!Stocurile!:PDjNiki4 wrote:Cat de cat ieftin se gaseste si la Discovery Computers.
Depinde care placa facuta de M-audio.
Din pacate, solutii 5.1 bune calitativ nu prea sunt pe piata... E-MU 404, AP2496 si toata gasca sunt stereo, cu tot felul de intrari/iesiri, dar nu 5.1. Prin urmare nu-s in masura sa-ti dau sfaturi. Totusi, poate gasesti sa asculti un M-Audio Revo ... iti faci o idee cat de cat.
Din pacate, solutii 5.1 bune calitativ nu prea sunt pe piata... E-MU 404, AP2496 si toata gasca sunt stereo, cu tot felul de intrari/iesiri, dar nu 5.1. Prin urmare nu-s in masura sa-ti dau sfaturi. Totusi, poate gasesti sa asculti un M-Audio Revo ... iti faci o idee cat de cat.
Man oricum pina vom asculta noi muzica 5.1 mai dureaza ,in schimb sint foarte multumit de cum presteaza stereo placa asta colaborate cu X-530, fidelitatea e mai buna fata de CMMS-ul asta de la Audigy LS,aici vroiam sa punctez CMMS-ul de la ZS aduce ceva imbunatatiri sunetului pe partea de muzica nu doar MP3 ci si CD-uri audio sau dau banii doar pentru THX,DTS si 7.1 fata de LS?
The 7 day`s Theory