Discutii aproape generale... ca-ntre gameri :)

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Minel

Discutii aproape generale... ca-ntre gameri :)

Post by Minel »

Ma gandeam ca aici ar fi un loc bun de a discuta despre ultimele stiri din domeniul jocurilor, ce ne mai framanta, cum stam cu upgrade-ul componentelor, cum stam cu banii si cu timpul pentru MMO-uri, ce mai zic prietenele noastre, de ce uram scoala, de ce iubim noi jocurile, de ce jucam jocuri in loc sa facem sex, de ce cateodata forumul asta e asa plictisitor, de ce nu se opreste timpul sa jucam tot ce vrem, de ce altii nu ne inteleg, de ce nu avem chef uneori sa ne jucam, de ce tinem sa avem ultima placa video cand nu ne trebuie, de ce exista consolele, de ce lipseste originalitatea, de ce Romania e de kko, de ce avem 20 de jocuri instalate si nu jucam nimic, de ce altii ne bat la jocul nostru preferat, de ce unii parinti nu ne dau bani, de ce trebuie sa muncim pana-n seara si nu mai avem timp sa ne jucam, de ce unele jocuri nu mai apar, de ce? De ce? DE CE?
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

No uite aici ştire destul de nasoală:
David Marsh of Troika Games has confirmed the recent rumors which indicated that the company closed its doors: "After 7 exciting years, and 3 published games, Troika Games is closing its doors forever!"
@ Gamershell.com

Nu pot să zic că nu mă aşteptam la chestia asta, având în vedere gafa celor de la Activision de a lansa Vampires: Bloodlines în aceeaşi zi cu Half-Life 2, dar oricum ... băieţii ştiau meserie ... păcat.
Snow

Post by Snow »

Super naspha vestea ! Pentru cei carora le-a placut primul Panzers am o veste buna pentru ei !

Panzers, Phase Two invading North America

link : http://www.gamespot.com/news/2005/02/16 ... 18683.html
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
MustangSVT

Post by MustangSVT »

Imi pare foarte rau ca Troika sa terminat. Mie mia placut foarte mult Arcanum (ba chiar lam cumparat) si mia placut mult is Temple of Elemental Evil. Ala din urma (ToEE) are cele mai frumoase grafici artistice care le-am vazut intr-un joc vreodata. Sunt pre-renderizate (adica static), dar ba, arata al naibii de bine! Da pacat ca sa terminat. ](*,)

Oricum, in alte vesti, ce se mai intampla pe aici. Eu taman ma jucam niste Pro Evolution Soccer 4 cu taica miu si lam batut 2-1 cu Valencia vs Juventus. Misto jocul ala de fotbal.

Taman mai am si 5 zile libere de scoala incepand cu maine, deci sunt destul de fericit. Probabil ca o sa ma joc niste CS Source, ca vine turneul local si sunt si io in el (si trebuie sa castig nu? [smilie=maniac.gif] ), si poate niste Neverwinter Nights ca sa-mi mai fac inca un level sau doua la ranger-ul meu numit Volo. :occasion5:
Core 2 Duo E6400 @ 3.2, Gigabyte P965-DS3, Powercolor Radeon HD-4890, 4GB Mushkin PC-8000, Audigy 2 ZS, Logitech Z5500 5.1, Technics RPDJ1200A (casti), Logitech G7, Logitech G15, Logitech G25, Dell 2407FPW (24" LCD)
Snow

Post by Snow »

Good luck cu CS-ul !
Last edited by Snow on Mon May 28, 2007 3:02 pm, edited 1 time in total.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Jin

Post by Jin »

Dupa atita amar de vreme am descoperit Warcraft3-ul prin intermediul unui demo prafuit de pe computergames (incercam si eu altceva in afara de jucatul cu mouse-ul pe desktop-ul win-ului...si alte jocuri care stau instalate degeaba pe HDD). Deh, e bine mai tirziu decit deloc...am de recuperat destul de mult, de la Reigh Of Chaos la Frozen Throne si pina la World Of Warcraft...e cale lunga...
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"
Image
Mack

Post by Mack »

de ce trebuie sa muncim pana-n seara si nu mai avem timp sa ne jucam?
eu sunt in categoria asta si ....e o dilema pentru mine..... [smilie=Nice-try.gif]
If you can't beat them, join them......if yoy can't beat or join them.....run like hell ! - The way it's meant to be played !
Edge

Post by Edge »

Si eu cam tot asa sunt, dimineata la facultate, dup-amiaza la munca...ajung pe la 20 acasa...dar pana la 3-4 dimineata tot incing niste Gothic 2 [smilie=Victory.gif]. Vreau sa-l termin cat de repede sa incep dup-aia sa-i trag tare la WoW :thumbleft:
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
cylix

Post by cylix »

Ca tot se vb despre universu Warcraft, tocmai am terminat din nou war3+addonu si am si o intrebare, cum pot juca episoadele 2 si 3 din campania bonus cu orcii ca de pe battle.net nu pot sa le iau din diferite motive,stiti voi cum e cu jocurile de pe la pirati, ca pe site la ei nu le-am gasit de downlodat si am vazut ca pot fi luate numai de pe battlenet intr-un articol de pe un site, exista vreo sansa sa le iau altcumva?
Mack

Post by Mack »

Ca tot se vb despre universu Warcraft, tocmai am terminat din nou war3+addonu si am si o intrebare, cum pot juca episoadele 2 si 3 din campania bonus cu orcii ca de pe battle.net nu pot sa le iau din diferite motive,stiti voi cum e cu jocurile de pe la pirati, ca pe site la ei nu le-am gasit de downlodat si am vazut ca pot fi luate numai de pe battlenet intr-un articol de pe un site, exista vreo sansa sa le iau altcumva?
ba....nush...dar am gasit o ecuatie....."munca statica + jocuri la calculator cat mai mult + mese intre ele = BURTA [smilie=Victory.gif]
If you can't beat them, join them......if yoy can't beat or join them.....run like hell ! - The way it's meant to be played !
Minel

Post by Minel »

Fiind acum intr-o minivacanta la ai mei (nu ca n-as fi in vacanta tot timpul cu facultatea mea), am ales sa-mi trimita WoW aici, prin posta, sa-l am mai repede in mana. Si, fiind primul joc original pe care il cumpar (ca mai am eu Trespasser de la un abonament XtremPC sau alte panarame ca bundle de la placile video) am ramas surprins cand am desfacut cutia jocului si am gasit inauntru o alta cutie mai mica, care arata la fel. Iar inauntrul acestei, la randul ei, o alta cutie mai mica, care tot la fel arata, dar era de fapt manualul. :D
Cylixpher wrote:Ca tot se vb despre universu Warcraft, tocmai am terminat din nou war3+addonu si am si o intrebare, cum pot juca episoadele 2 si 3 din campania bonus cu orcii ca de pe battle.net nu pot sa le iau din diferite motive,stiti voi cum e cu jocurile de pe la pirati, ca pe site la ei nu le-am gasit de downlodat si am vazut ca pot fi luate numai de pe battlenet intr-un articol de pe un site, exista vreo sansa sa le iau altcumva?
Instaleaza ultimul patch, nu mai stiu care e, 1.17 parca, dupa care cauta un playcd-iso valabil pentru toate versiunile.
Minel

Post by Minel »

Mack wrote:munca statica + jocuri la calculator cat mai mult + mese intre ele = BURTA [smilie=Victory.gif]
Si te mai si constipi, da. :D
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Eu sunt bolnav mort, de-abia stau la PC si nu am cum sa ma joc. Poate peste o zi doua sa mai pot face ceva. Am atat de mult jocuri de terminat...
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
STalKer[KooKieS]
Radioactiv

Post by STalKer[KooKieS] »

Ce joci ca eu inebunesc in fata calculatorului cautand un joc bun...
I'm the root of all that's evil but u can call me kookie
Minel

Post by Minel »

Pai in afara de WoW nu prea sunt, urmeaza sa apara in viitorul apropiat Brothers in Arms si Project Snowblind.
Keos

Post by Keos »

Save-uri ce asteapta:

Arx Fatalis, mama lui, l-am inceput cam de 3 ori si is pe la capat la el
Colin Mcrae 2 , cel mai misto raliu pe care l-am jucat(... si nu l-am terminat)
Icewind Dale 2 , hmm, ma blocasem undeva cred
Morrowind , nustu dc mai sunt in stare sa-l joc iar
SpellForce , aa, nu mai stiu ce s-a intamplat dar de terminat nu l-am terminat

Eh, cam astea-s in plan ...

Si sa nu uit, inca nu am terminat Armies Of Exigo, o strategie ok la care mi-a placut foarte mult filmul de intro.
There is no order...
Minel

Post by Minel »

Eu m-am apucat de primul Vampire, pe care l-am ratat la vremea lui, insa l-am abandonat de cand cu WoW.
Racer

Post by Racer »

Mi s-a luat de NFSU2, mi s-a luat de LOTR-BfME, mi s-a luat de........atat ca nu mai joc altceva.M-am saturat de jocuri, sa dispara de pe planeta :P .Pai cred ca daca nu aveam internet aruncam de mult calculatorul pe geam.
P.S Ca sa nu il arunc totusi, am inceput un super joc pe nume Pocket Tanks
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Le-Martin

Post by Le-Martin »

Eu am o boala cu jocurile, le incep, le duc pana la aproape de jumatate si apoi le las sa zaca o luna-doua si apoi le continui pana la final. Am pe lista de must-play:

-NeverWinter Nights + expansionurile
-KoTOR 1+ 2
-Arx Fatalis - de terminat
-Icewind Dale II - de terminat
si inca vreo cateva...

Acu ma chinui la HL2, sunt in Nova Prospekt la faza cand tre sa stau singur cu turetele si sa o astept pe Alyx si nu pot trece de faza asta, asa ca ma plictisesc. Asta dupa ce HL2 a zacut mai bine de o luna fara sa il termin.

In schimb am jucat si mi-a placut la nebunie Battle for Middle Earth, bine am jucat numai campania EVIL, dar acu cred ca o sa bag si pe cea GOOD...
Zombies = the communist product of tampering with science and opposing democracy
MustangSVT

Post by MustangSVT »

Eu am o boala cu jocurile, le incep, le duc pana la aproape de jumatate si apoi le las sa zaca o luna-doua si apoi le continui pana la final. Am pe lista de must-play:
Esti ca mine. [smilie=maniac.gif]

Oricum, in alte noutatii, azi am avut ocazia sa ma intelnesc cu 5 studenti romania (3 fete si 2 baieti) care au venit unde stau eu in Canada pt. vreo o saptamana si un pic pentru campionatele pe lume de "debating". Nau ajuns in ultima finala, dar au facut foarte bine. Astia vorbesc engleza fara nici un accent (am fost surprins). De maine pana luni stau toti la casa mea pentru 3 zile. Cred ca o sa ma joc foarte mult pe Xbox cu baietii astia. Deja vad un campionat mic de Pro Evolution Soccer 4 si DOA Ultimate (batai!) intre noi. :occasion5:
Core 2 Duo E6400 @ 3.2, Gigabyte P965-DS3, Powercolor Radeon HD-4890, 4GB Mushkin PC-8000, Audigy 2 ZS, Logitech Z5500 5.1, Technics RPDJ1200A (casti), Logitech G7, Logitech G15, Logitech G25, Dell 2407FPW (24" LCD)
Crysumoner

M

Post by Crysumoner »

eu daca as fi fost manager la Blizzard, as fi facut domle sa se joace si omu sarac din Africa sau Romania ca doar suntem la fel de saraci ca si aia din africa.
si as fi facut cu mai multe tipuri de tarife :
1$ pt. saraci
5$ pt. clasa medie
20$ pt. mai istariti
100$ pt. bogati ..... si nu numai
si la fiecare abonament sa ai anumite avantaje si dezavantaje..
de ex. la shop-urile cu item-uri de calitate sa nu aiba acces cei cu abonament de 1$,
ori si cum mie mi se pare aberanta chestia cu abonamentul fix de 12 sau 15 $, deoarece eu si daca as avea bani astia eu mai mul de 15 ore pe saptamana nu as avea timp sa joc si atunci sa dau 15$ pe 60/ore de joc mi se pare mult mult.......+9$ abonamentul internet
15$+9$=24$ = 4 zile de lucru (atata castig eu in 4 zile)
si normal ca pt. american nu este mult 15$ ca el ii castiga in 1 maxim 2 ore .............. nu ??
si as mai face clanul abonatilor cu 1$ sa mergem sa ii batem pe cei cu 100$ uuuuuuuuuuaaaaaaaaaa ce multi am fi [smilie=Victory.gif] [smilie=Victory.gif] [smilie=Victory.gif]
cred ca am fi huarde intregi [smilie=Grin-Nod.gif] [smilie=Grin-Nod.gif]
fiecare in mana cu pari si sabi ruginite :P

"am visat si eu putin " [smilie=Respect.gif]
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
Minel

Post by Minel »

Asta ar insemna ca saracii sa cumpere 6800GT cu 40$ si sa le vanda apoi la bogati, si-ar devini la randul lor bogati, si-apoi ar plati si ei taxa la WoW de 100$. [smilie=Gun-To-The-Head.gif]
Wally

Post by Wally »

Cel mai bun joc pe care l-am jucat a fost morrowind , aprope l-am terminat. Sunt fun Rpg-uri. Am jucat si Fallout 2, stiu ca este vechi si grafica lasa de dorit dar ca gameplay e excelent. Am inceput si Gotic 2 dar nu mi-a placut asa de mult , acum astept sa apara morrowind 2.
Voi ce rpg-uri imi recomandati?
First they ignore you, then they laugh about you, then they fight you and then you win. Mahatma Gandhi
MustangSVT

Post by MustangSVT »

Pai a trecut weekend-ul si au plecat prietenii mei. In loc de un turneu de fotbal, am avut un turneu de batai la DOA Ultimate. [smilie=maniac.gif]

A fost misto, si am pierdut avand in vedere ca io am batut jocul de vreo 30 ori pana acuma iar ala care ma batut nu-l mai jucase niciodata. Dar daca esti natural, atunci ba, esti natural. Am jucat si niste Heroes III in hotseat mode cu 3 jucatori in total toti impotriva alaltor. Intradevar inca bun Heroes III, si cred ca o sa-l mai joc un pic.
zxp

Post by zxp »

Am ajuns la saturare in ultima vreme cu jocurile..nush de ce...poate ca nu mai sunt jocuri cu adevarat bune.....
Am terminat in ultima vreme half life 2....
Iar ca jocuri neterminate Hitman 3 , Age of Mythology, Need for Speed Underground 2... si bineinteles si never ending games - FIFA 2005 multiplayer si CS....ultimul chiar nu imi place..dar il am...si ar mai fi si hattrick..care tot joc e...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Crysumoner

hia

Post by Crysumoner »

peste o luna jumate o sa am si internet acasa, si o sa ma joc WOW, ca deja de pe acum nu mai am rabdare.........
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
Minel

Post by Minel »

Cele 3 zile de cand joc WoW nici nu le-am simtit. N-am fost la facultate, n-am iesit din casa [smilie=maniac.gif]
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Minel wrote:Cele 3 zile de cand joc WoW nici nu le-am simtit. N-am fost la facultate, n-am iesit din casa [smilie=maniac.gif]
Ai grijă cât te joci, că altfel mâine-poimâine te şi văd căutând prin casă mistreţi ca să faci level up [smilie=Grin-Nod.gif]
Last edited by Bossman on Thu Mar 03, 2005 1:49 pm, edited 1 time in total.
Minel

Post by Minel »

Heh, un prieten, dupa prea mult Q3A, obisnuia sa-si intoarca capul pe strada, sa nu fie careva cu railu' in spate :D
brutalistu

Post by brutalistu »

Minel wrote:Heh, un prieten, dupa prea mult Q3A, obisnuia sa-si intoarca capul pe strada, sa nu fie careva cu railu' in spate :D
eu am luat in gravgun, in HL2, un butoi si am dat cu el intr-un perete si a sarit undeva in dreapta ma si m-am racit, pentru o fractiune de secunda, la gandul ca l-am lovit cu butoiul pe un pusti (baietel al vecinilor venit sa caste gura si el) care statea in dreapta mea.
Image
Eat shirt and pie!
kevin_m

Post by kevin_m »

mah...eu pe vremea cand jucam ca nebunu delta force 3....in retea...la un preten acasa....dupa 4 ore de joc nebun si de(dar stiti si voi cum era,trebuiia sa fii rapid ca altfel pierdeai tinta)concentrare am decis sa ies pe balcon la o tigara....vis-a-vis,la o fereastra si-a facut aparitia o silueta... [smilie=maniac.gif] primul impuls al meu a fost sa o impusc cat mai repede pana nu dispare de la geam....bah,am zis,that's it...am luat-o razna....si pe cand jucam need for speed underground 1 si 2,am dat o caruta de bani la radare....ce sa-i faci...patimile costa....
in rest,in asteptarea unor joace mai antrenante,joc kotor 2 desi nu prea imi place genul rpg....il joc din respect pt lucas.... :occasion5:
am invatat karate sa nu ma bata dumnezeu :)))

I3 Sandy,MSI H61 P,2x2048 Kingmax 1333 ,BBA HD 5850 ,Seagate 1TB S-ata3,lg-h10n,Benq E2200 HDA,razer imperator,microsoft natural ergonomic 4000,akasa freedom xone,silverstone strider 560w....
m0rpheus``

Post by m0rpheus`` »

Faze d-astea pateam si eu..cand mergeam cu colegii in vacanta de vara... si bagam un long day cu prelungire la un long night.. si stateam frate in club pana a doua zi dimineata cu chipsurile si cafeaua langa noi.

Si cand ieseam, ziceai ca noi eram CT care trebuiau sa omoare terro (aka Civilians).
Cam pe atuncea era noi dusi cu pluta cu CS-u`.
kevin_m

Post by kevin_m »

da mah,baieti...si atunci ne intrebam oare cum de se putea intampla sa te confunzi cu personajele din jocuri sau cu actiunea in sine....era feeling-ul,era game play-ul....nu pot sa zic ca si acum se fac joace cu gameplay si feeling bine puse la punct,aka moh,cod,pop...si altele,dar sa fim seriosi...nu de dam cu franghia pe pereti dupa ce am jucat pop ww...si nici nu avem arme sa omoram nemtzi cu svastica pe umar....eu sper sa joc stalker si fear cu acelasi entuziasm cu care jucam quake 3 si duke nukem.... [smilie=Victory.gif]
am invatat karate sa nu ma bata dumnezeu :)))

I3 Sandy,MSI H61 P,2x2048 Kingmax 1333 ,BBA HD 5850 ,Seagate 1TB S-ata3,lg-h10n,Benq E2200 HDA,razer imperator,microsoft natural ergonomic 4000,akasa freedom xone,silverstone strider 560w....
0vershade

Post by 0vershade »

Sunt pedepsit. Am picat la facultate si nu mai am voie sa joc. Asa ca tre sa fiu cu ochii-n patru, joc cand nu ma vede nimeni 8-[ ... Cate un meci de UT, cu botii ca nu mai am net [smilie=Nice-try.gif] , asta pana imi soseste KotOR 2 (varianta "trial" [smilie=Grin-Nod.gif] )
Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.
Mack

Post by Mack »

Io m-am apucat iar de UT2k4....pe lan....e kriminal.....super tare si fain !!! L-am jucat anu trecut in prostie dupa care am facut o pauza de vreo juma de an si acum de cateva zile am inceput iar pe lan !! si jucam cu fiecare ocazie !! E tare de tot. Anul trecut am jucat mult mult si ajunsesem sa jucam cu botii pe godlike.....si castigam cam 3-4 din 5 meciuri....acum am luat-o de la inceput si abia suntem la skilled...... [smilie=Nice-try.gif] ....dar suntem hotarati si perseverenti si sper sa ajungem in scurt timp la godlike [smilie=maniac.gif]
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Doamnelor si domnilor, copii, bunici si voi restul, declar oficial ca-s cel mai bun jucator al tuturor timpurilor la Alpha Centauri - Alien Crossfire (sper ca mai tine minte cineva jocul :D) si m-am gandit sa va informez si pe voi :headbang:

Admirati:
Attachments
Alpha-Centauri.gif
0vershade

Post by 0vershade »

Un bot de godlike pot bate. Pun doi si raman al treilea [smilie=maniac.gif] Macar sunt pe podium [smilie=Victory.gif] :P
Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.
-klb-

Post by -klb- »

Situatia mea (acum 5 zile): 1 mil. la ciorap...planuri marete de a strange bani pentru un HDD de 80 GB...contextul cred ca orice gamer il stie: Duron 950, 40 GB (dintre care 1,01 GB liberi), TNT2 M64 32 MB@64 biti. Acum, 700 mii la ciorap, planuri marete de a-mi lua microfon. numai ca din aia 700, 350 se duc pe reviste neconditionat. Deci...
Jocuri am destule, numai ca nu mai pot sa ma joc. Pur si simplu, de cand ma tot lasa "femeile", de cand ma tot cert cu parintii in fiecare zi, etc. imi piere tot cheful de jucat. Plus ca daca mama ma vede jucandu-ma...bye-bye pc, gonna miss you... sniff sniff...
Deci, in concluzie....cine trece, a trecut sau crede ca va trece prin astfel de perioade, POSTATI! Incitati-ma la postat...
They wanna lock us all up, and throw away the key/
Don't wanna see us come up, don't wanna see us makin G's/
As long as we know this is the key to our destruction/
Let's make moves, no discussion
Ammon-Ra

Post by Ammon-Ra »

h3h3h3, sunt ji io partzial in aceeasi situatzie.Maica-mea: tzi-ai invatzat ?.Eu: Da,poi altfel nu m-as juka ? Maica-mea: =CENZURAT= .Eu:Da ce-am facut ?.
Alta discutie.Prietena: Ce tot joci kestia aia ? Eu.:Se numeste Cauntar - Straic unu-$ase.si e un joc, nu e "o kestie".Prietena: Potzi atunci sa joci pana... Da stiti voi restu, k aveti imaginatie.
Cat despre bani.... si eu voiam un HDD 80 GB Maxtor 8MB buffer.Pana intr-o zi mi-am scapat mobilu intr-un perete de faiantza cu o viteza de aprox. 80 Km/h de la o distantza de aprox. 2 metri. :angry2: Mnoah s-o dus si banii de HDd pe pw*a.Ca o trebuit mobil nou, altfel.... [smilie=Gun-To-The-Head.gif]
@-klb- : Hai frate la o bere sa ne mai treaca supararea, si sa ne mai aerisim mintea.Sa mai iasa duhoarea aia de jocuri ! :occasion5:
Alexrmf

Post by Alexrmf »

In "postul' asta de RPG-uri, cred ca mai termin odata KotOR 2, dup-aia continui Planescape Torment si poate incep Arcanum, asta asa ca am scapat de sesiune [smilie=Grin-Nod.gif] , asadar pt. o saptamana mi-am facut program. [smilie=Victory.gif]

P.S.: mai spuneti-mi si mie niste RPG-uri k-lumea... [smilie=Respect.gif]
De cate ori vad un calculator,il abuzez sexual,
mai mult tehnic decat carnal,
folosesc pervers tot ce am in dotare,
palmele, pumii si degetele de la piciore...
Post Reply