Probleme cu forumul / Propuneri de îmbunătăţire

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Colegu

Post by Colegu »

De cateva zile. Se face refresh automat numai la vizualizarea paginii de index si a paginii care prezinta topicurile, nu si pe un anume topic. Asta pentru a preveni refresh-ul atunci cand se posteaza un mesaj.
cam superflu,mai ales cu mod-ul "Quick Reply"
nu se poate totuşi ca treaba cu refresh-ul să fie user_preference?

eu sunt de acord cu cioran în ceea ce priveşte tipul conexiunii...
da numele calculatorului e deja prea mult :D
john
Admin

Post by john »

Ai quick reply pe viewforum? E numai pe viewtopic iar acolo nu se face refresh.
You cannot ban yourself
Radoo

Post by Radoo »

S-au schimbat culorile... ce galbenus de ou ati bagat :tongue6:
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
andrei

Post by andrei »

eu acum văd, a fost prea subtilă schimbarea. E mai 3d un pic tema, merge.

work harder
Cristianu

Post by Cristianu »

nu mai imi arata semnatura?....ce sa fac? folosesc opera 7.54 #-o
On my signal,unleash hell !!!
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Dacă opţiunea "Attach signature (signatures can be changed in profile)" nu e bifată când dai Submit, bifeaz-o.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
BlackNight

Post by BlackNight »

john wrote:Ai quick reply pe viewforum? E numai pe viewtopic iar acolo nu se face refresh.
Eu am observat ca dupa o perioada de timp face refresh oricarei pagini a forumului, inclusiv topicurile. Poate e de la browser, Firefox 1.0.1.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Refresh se face automat numai la index şi la paginile ce prezintă topicurile din cinci în cinci minute, foarte bine pentru notificarea pm-urilor sau a topicurilor noi, nu în interiorul topicurilor, deci nu se mai pierd posturi din cauza asta.
Corbu'

Post by Corbu' »

Asa e setat forumul. Isi face autorefresh la 5 minute parca.

Edit: mi-a luat-o Zana inainte.
Last edited by Corbu' on Thu Mar 03, 2005 6:52 pm, edited 1 time in total.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
ice01

Post by ice01 »

Am o singura problema, acel portocaliu nou care este pus ca si tema a forumului mie unul imi da dureri de cap [smilie=Erm.gif] Este mult prea pronuntat, cred ca daca ramanea doar acel albastru era cu mult mai bine ... :thumbleft:
Colegu

Post by Colegu »

john wrote:Ai quick reply pe viewforum? E numai pe viewtopic iar acolo nu se face refresh.
quick reply n-am pe viewforum...
konquerorul meu a dat chix de 2-3 ori cu postul meu -şi era pe viewtopic..
poate că-i de la brausăr...
cert e că nu-l schimb cu prostia de firefox?? nici în vecii vecilor..
cred că ori mă obişnuiesc cu problema(minoră btw) ori migrez pe IE cu windows cu tot :P

noua temă e mult mai faină btw
john
Admin

Post by john »

Colegu wrote: poate că-i de la brausăr...
Sigur e de la browser daca zici ca-ti face refresh pe quick reply. N-are voie.
Colegu wrote: cred că ori mă obişnuiesc cu problema(minoră btw) ori migrez pe IE cu windows cu tot :P
si tu Colegu ... [smilie=Grin-Nod.gif]
Colegu wrote:noua temă e mult mai faină btw
10x

john

PS: multumesc public si lui Void care a dat o mana de ajutor!
You cannot ban yourself
Blacklex

Despre forum

Post by Blacklex »

Am si io doua probleme:

1) De ce nu pot sa pun un POLL pe topic?
2) Voi mai dati afara din topicele la care nu s-a mai postat de mult ca de exemplu din feb- la inceput ca io am gasit din astea. Si daca nu de ce le mai tineti, sincer ocupa mai mult spatiu si nu cred ca ajuta cu ceva decat daca vreti sa incetiniti incarcarea forumului, nu cu mult dar ptr cei cu dial-up vizibil.
"Respecta-te frate nu-ti rupe capu-n scoli ca toata viata incerci sa inveti iar in final tot prost mori" :)
ice01

Post by ice01 »

Imi da errori OPERA la pagina principala si cred ca de la refresul ala e baiul, imi face asta pe 4 sisteme de pe care accesez forumul ... #-o Nu vreau alt browser ... [smilie=Gun-To-The-Head.gif] Se poate face ceva, refresul ala daca l-a inceput mi-a parut util acum parca e obositor si nu neaparat de la erroarea aparuta [smilie=maniac.gif]
john
Admin

Post by john »

care e eroarea?
You cannot ban yourself
novi

Post by novi »

Interesanta schimbare!Merge!:P
iLogiK

Post by iLogiK »

daca vrei sa faci un poll va trebui sa ceri asta unui moderator....
despre care topic vorbesti?
cele mai vechi sunt mutate la arhiva, dar tot un moderator il poate aduce inapoi daca vrei.
caraboy

Post by caraboy »

S-a schimbat template-ul cumva? Nu-mi plac culorile astea... #-o Ma zgarie pe ochi... Cam sterse.. si totusi ma zgarie pe ochi... :P
SmileX

Post by SmileX »

sustin parerea lui caraboy...prea stridente! [smilie=Gun-To-The-Head.gif] [smilie=Nice-try.gif]
john
Admin

Post by john »

Voi sigur nu staţi prea aproape de monitor ? :P
You cannot ban yourself
boyarul

Post by boyarul »

Culoarea de la "Display Posts From Previous" e suficient de agasanta la ochi... [daca ati vrut sa ne atrageti atentia cu acest nou feature, ati reusit [smilie=Grin-Nod.gif] ]

Totusi, eu as opta pt un albastru mai inchis sau, de ce nu, pt un light grey...

[parerea mea].
Image

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul!
( & don't click here )
BlackNight

Post by BlackNight »

Zâna Măseluţă wrote:Refresh se face automat numai la index şi la paginile ce prezintă topicurile din cinci în cinci minute, foarte bine pentru notificarea pm-urilor sau a topicurilor noi, nu în interiorul topicurilor, deci nu se mai pierd posturi din cauza asta.
Poate ca nu m-am exprimat bine, dar la mine refresh-ul are loc si in interiorul topicurilor.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Te-ai exprimat bine, ţi-am spus ca nu e din cauza forumului.
Acum, tema cea nouă, mai bine zis culoarea portocalie, nu mai are legătură cu sigla şi steluţele şi-mi dă impresia de monitor magnetizat. [smilie=maniac.gif]
Last edited by Zâna Măseluţă on Thu Mar 03, 2005 10:17 pm, edited 1 time in total.
std
Moderator

Post by std »

Noul albastru de la Quick Reply mi se pare chiar OK si bine gandit.
Portocaliul ala nu-mi place. Am un Philips 107T pe care se vede ok, dar mai am un Dell Trinitron mai vechi (pe un alt calculator) care are niste culori ceva mai "tari", ma frige pe retina.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
boyarul

Post by boyarul »

John,
Dacă tot suntem în peroada schimbărilor, aş avea şi eu o rugăminte:

:sign7: - Nu puteţi impelenta un buton de ştergere a posturilor proprii (ca şi cel de edit...)?

Ar fi foarte util, mai ales ca multi useri au probleme cu forumul şi postează dublu de multe ori :(
Si în plus, i-ar scuti pe moderatori de ceva muncă... :thumbleft:
Attachments
delete-post.jpg
delete-post.jpg (7.04 KiB) Viewed 111 times
Image

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul!
( & don't click here )
andrei

Post by andrei »

S-a mai pus problema, şi s-a răspuns cu ceva cu care sunt de acord, mulţi şi-ar şterge post-uri şi ar ieşi un haos total la o recitire de topics.
Mai bine să hotărască alţii ce dispare şi ce nu.

work harder
baronul

Post by baronul »

uh arata cam urat cu galbenul asta de ou ... era mai bine colorat inainte.
acum este [smilie=Ugly.gif]
saionut

Post by saionut »

Uitati-va putin aici http://www.xtrempc.ro/forum/viewforum.php?f=8.Nu cumva cele doua thread-uri Alegere monitor LCD/TFT create de zeus_anoxia sunt de fapt unul si acelasi dar dintr-o greseala au fost tratate separat de useri?Dureros este ca s-a postat de acelasi user in ambele thred-uri.Nu considerati cele de mai sus ca un repros este doar o observatie :P
Nu postam doar pentru acelasi lucru, dar din pacate am si eu o problema cu forumul.Cand se da auto-refresh-ul pe forum imi blocheaza opera si imi apare mesajul de eroare de mai jos.Folosesc Opera 7.54.Este de la mine sau de la voi?Daca este de la mine v-as ruga frumos sa-mi dati si o solutie.Multumesc.
Attachments
untitled.jpg
Corbu'

Post by Corbu' »

saionut wrote:din pacate am si eu o problema cu forumul.Cand se da auto-refresh-ul pe forum imi blocheaza opera si imi apare mesajul de eroare de mai jos.Folosesc Opera 7.54.Este de la mine sau de la voi?Daca este de la mine v-as ruga frumos sa-mi dati si o solutie.Multumesc.
Hopaaaaa ! Acelasi lucru il patesc si eu cu Opera 7.54 de cateva zile si nu gaseam legatura. Am crezut ca am virus (scanat si nu am gasit nimic), am pus versiunea mai noua 7.54u2, la fel (se blocheaza). Am pus si Opera 8 beta si tot apar blocaje (mai rare ce-i drept, uneori fara legatura cu XPC, oricum nu raman cu aceasta versiune, nu mi se pare stabila).
Concluzia>>>functia de refresh se pare ca pune probleme userilor ce folosesc Opera. Rugamintea mea (si a altora banuiesc) catre John : ori modifica cumva functia de refresh, ori dezactiveaz-o.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
Radoo

Post by Radoo »

Daca ati pus galbenus-theme, ati putea si sigla XtremPC sa o tunati un pic...
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
john
Admin

Post by john »

Eu zic totusi ca e mai mult decât evident că e o problemă cu Opera. Mie-mi e f. util refresh-ul şi l-aş păstra chiar dacă aş avea erorile pe care spuneţi că le aveţi voi. 8-[
You cannot ban yourself
feykinblues

Post by feykinblues »

cand am vazut theme-ul asta, am crezut ca mi s-a stricat placa video. :P
mult mai bine ar fi albastru-gri.
john
Admin

Post by john »

Rayden wrote:Daca ati pus galbenus-theme, ati putea si sigla XtremPC sa o tunati un pic...
Practic nu e o temă completă, ci sunt doar nişte mici modificări. Oricum ele sunt în faza de test, nu a zis nimeni că sunt definitive.
Încă se mai lucrează.
Last edited by john on Fri Mar 04, 2005 3:37 pm, edited 1 time in total.
You cannot ban yourself
CroW

Post by CroW »

O schimbare foarte bine venita! Va asigur ca in Firefox se vede perfect! :)

Good job JOHN !
"Laser frate!"
shiverx

Post by shiverx »

Sper ca noul theme este doar un test sau o gluma(mai e pana la 1 aprilie). Galbenul ala iti arde retina. Eu personal am avut un soc in momentul in care am intrat. Era bine cum era inainte, culorile alea nu deranjau. Dar daca tot vreti sa schimbati poate alegeti un theme cu niste culori care sa nu sara chiar asa in ochi. Parerea mea.
Women... Can't live with them, can't shoot them...
Corbu'

Post by Corbu' »

john wrote:Eu zic totusi ca e mai mult decât evident că e o problemă cu Opera. Mie-mi e f. util refresh-ul şi l-aş păstra chiar dacă aş avea erorile pe care spuneţi că le aveţi voi. 8-[
Pai se poate sa fie o problema cu Opera dar:
-de obicei stau cu minim 3 pagini XPC deschise (diverse topicuri)
-la doar unul e de ajuns sa dea eroare si adio. Functia de "contiunue from last time" este foarte utila in cazul asta, dar devine super enervanta situatia de la o vreme.
-Opera nu o schimb nici mort (IE nu exista pentru mine, iar Firefox mi se pare greoi si nu pot sa ma obisnuiesc cu el)

Deci repet, ar trebui schimbata cumva functia de refresh (ori cat de utila ar fi). Prefer sa dau manual refresh la pagini, decat sa imi crape din 5 in 5 minute. Multumesc !
cimi

Post by cimi »

Corbu' wrote:Concluzia>>>functia de refresh se pare ca pune probleme userilor ce folosesc Opera.
Folosesc Opera 8.0b2 in Linux si nu am astfel de probleme, auto-refresh-ul merge fara probleme.
Don't piss me off. i'm running out of places to hide the bodies.
Corbu'

Post by Corbu' »

Am precizat ca Opera 8.0B2 (in Windows, Linux nu stiu) imi creaza mai putine probleme cu XPC. Totusi aceasta nu e 100% stabila si am diverse probleme in a accesa alte situri (afisaj incorect sau erori). Prin urmare Opera 8.0 BETA nu este deocamdata o solutie. Poate la aparitia variantei finale lucrurile vor sta altfel.

Edit: Am atasat si erorile pe care le primesc cu Opera 8b2.
Attachments
Eroare XPC Opera 8b.GIF
Last edited by Corbu' on Fri Mar 04, 2005 2:00 pm, edited 1 time in total.
Eggan

Post by Eggan »

Bine c-ati revenit la vechea tema =D> si pe mine ma deranja f. mult protcocaliul si albastrul ala.
NightWalker

Post by NightWalker »

Mag_ wrote:Bine c-ati revenit la vechea tema =D> [...]
8-[ [smilie=Nono.gif]
Attachments
[^_-].jpg
Image
Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
Locked