Probleme cu forumul / Propuneri de îmbunătăţire

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
boyarul

Post by boyarul »

Iata ce eroare imi da mie... [smilie=Nice-try.gif]

...cu mult-laudatul firefox !!! [smilie=Furious.gif]

(momentan postez de pe IE)

Image
Image

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul!
( & don't click here )
john
Admin

Post by john »

Pai nu e de la Firefox e chiar de la Forum .
You cannot ban yourself
boyarul

Post by boyarul »

:sign7: Revin cu ceva propuneri pt îmbunătaţirea rubricilor din tabelul system

Ar fi ok dacă s-ar mai putea adăuga următoarele:

- unităţi optice
- carcasă
- multimedia (aici ar fi locul pt cei care deţin TV Tuner, placă de captură, etc...)

Mulţumesc.
caraboy

Post by caraboy »

Da, nu e o idee rea. :D Sa mai adaugam si ce periferice mai avem, daca se poate.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Repet, o putem întinde pe zeci de alte propuneri pentru asta, s-au propus atâtea câmpuri pentru tabelul ăla când s-a anunţat lucrul la el încât şi numărul de pisici din casă sau numărul de şuruburi din carcasă ar fi ceva banal. Mulţumesc de înţelegere.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
boyarul

Post by boyarul »

Măseluţ...

Sunt oarecum de acord cu tine... Dar..
Propunerea ta de a nu o mai "lălăi" pe tema asta mi se pare niţel exagerată...

:-k Păi de ce îi mai zice la topicul ăsta propuneri de îmbunătăţire dacă atunci când vin cu ceva concret, mi se dă de înţeles să o las moartă? Şi bănuiesc că nu am "scos pe gură" aberaţii de genul pisici & şuruburi... ci lucruri la obiect, perfect pertinente.

Sper să nu se simtă nimeni ofensat pt că mi-am expus punctul de vedere aici.
Image

- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul!
( & don't click here )
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Propunerile de mai sus s-au făcut încă de cel puţin trei ori, chiar şi în topicul ăsta, asta pe lângă multe altele după cum spuneam tot aici, de la scoruri în bench-uri şi sistem de răcire până la imagini cu sistemul propriu, deci nu e nimic nou şi revoluţionar aici, modul după cum vezi este încă în construcţie, nu e nevoie să te faci lălăitor şi aberant doar pentru că propunerile tale au mai fost pe forum sau nu se aplică imediat, şi eu am propuneri de un an de zile mult mai pertinente decât adăugarea unui câmp cu tv-tunerul într-un mod şi la care nici nu mi s-a răspuns la timpul ăla. Mai beau un Heinekenn, mai văd că e sâmbătă şi-mi trece.
Nu-mi spune ca eşti de acord cu mine dacă nu eşti, şi nici nu sări la concluzii şi interpretări atât de agresive despre tine că nu e cazul. Mie unul îmi eşti simpatic.
john
Admin

Post by john »

Zâna Măseluţă wrote:Mie unul îmi eşti simpatic.
Şi mie.
------------------------------------------ < cut here :wink:
You cannot ban yourself
john
Admin

inca ceva probleme

Post by john »

Au fost ceva probleme cu forumul. Revin cu detalii mai incolo dupa ce dorm un pic.

Va rog ca pana cand voi confirma ca am ajuns la zi cu toate modificarile, sa postati NUMAI erori de functionare, nu si cereri/propuneri privind anumite facilitati anterioare/viitoare.
You cannot ban yourself
cioran

Post by cioran »

Emoticoanele nu merg inserate.
Pot fi totusi postate cu [img]link[/img] dar e mai putin practic...
BetaTester

Post by BetaTester »

Bad post
Last edited by BetaTester on Sun Mar 06, 2005 9:46 pm, edited 1 time in total.
poe

Post by poe »

Ati schimbat destul de mult, vad ca nu mai sunt nici "quick reply", nici configuratia fiecaruia si nici fereastra mare de reply.
Sper sa se revina la ele (macar la cea cu configuratia).

Ce reprezinta "posts" de sub avatar? Numarul de posturi initiate de acel user?
Last edited by poe on Sun Mar 06, 2005 1:42 pm, edited 1 time in total.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

La "Post a reply" am sesizat doua probleme:
1. nu merge sa insertez emotions (problema mentionata si de Cioran mai sus)
2. selectarea textului pe care-l scriu e dubioasa rau

Imi plac noile facilitati (info la user: topics si status, ca doar astea le-am observat momentan) dar nu-mi place absolut deloc noul design (culoarea sau nu stiu ce... cert e ca arata mai bine inainte).
Deasemenea quick reply si sistemul userului mi se pareau a fi destul de utile.

Later edit:
Poe: "posts" inseamna numarul de posturi al userului respectiv. Dar cred ca tu te refereai la "topics" care inseamna numarul de topicuri deschise de userul respectiv (logic).
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
SmileX

Post by SmileX »

nu se potrivesc deloc culorile...la noul design...e obositor
acum arata ca toate celalalte forumuri, adica are tema universala ce o are toata lumea...
nu am quick reply
scrisul e mult prea mic...trebuie sa ma uit cu microscopul...
in + vad alte facilitati ce nu erau :) : offline/online; search topic; watched topics; add to favorites; etc.
SmileX

Post by SmileX »

mai am o sugestie john... de ce nu pui:
birthday hack (sa vedem si noi cam ce varste au forumistii)
chatbox
qucik reply (SQR)
y0py

Post by y0py »

Nu va mai luati de schema coloristica si marimea fontului. Nici mie nu imi plac, dar omul a zis clar: postati numai probleme.
poe

Post by poe »

Atatea schimbari importante si pe voi va apasa doar marimea fontului? folsiti ctrl + scroll down; na!

P.S. da, ma refeream la "topics".
Colegu

Post by Colegu »

care-i faza cu fonturile?
sunt exact aşa cum trebuie să fie(spre deosebire de forumul precedent)
eu am setat verdana - 8 şi fix verdana 8 am acum
aşa că uitaţi-vă şi prin configul brausărului

o problemă deja semnalată e cu emoticonurile dar asta e minoră...

@john>somn uşor(deci din cauza ta nu mergea forumul :P - n.p. btw)
shiverx

Post by shiverx »

Nu stiu daca pur si simplu nu-mi place noua tema, sau ma obisnuisem eu cu cea veche. Si exact acum, it timp ce postez observ o problema(nu stiu daca a mai fost semnalata): daca incerc sa selectez textul pe care-l scriu cu mouse-ul, nu ma lasa sa selectez mai mult de un carater(ciudata treaba). Apoi se simte lipsa quick reply-ului. Parerea mea este sa-l lasati ca inainte si daca mai doriti sa adaugati functionalitati, asa cum ati adaugat in ultima vreme, adaugati-le ca sunt binevenite. Acum observ ca daca misti destul de repede mouse-ul ca sa selectezi textul poti selecta mai mult de un caracter, chiar un cuvant intreg(wow, ce progres - aici trebuia sa fie un emoticon, dar se pare cu s-a stricat jucaria, deci bagam manual :P). Ma simt ca un cobai :) Apropo ce facem noi aici? Beta testing? :P

PS: Ce-mi place(parca nu era inainte sau am fost eu chior) este ca acum apare statusul pt fiecare: online/offline. In rest ma simt dezorientat :)
Women... Can't live with them, can't shoot them...
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Problema: ma supara ochii de la textul oranj pe fundal albastru, si nu sunt singurul.
Si trebuie ca de fiecare data cand se face un update sa dispara pozele si/sau atasamentele?
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
boyarul

Post by boyarul »

..si vreo 20 de posturi la mine :(

Nu am vreo treabă cu posthunting-ul, însă vreau să vă întreb daca au dispărut cu totul sau... e o eroare la "numărătoare"?
Image

( & don't click here )
Remus

Post by Remus »

Quickreply-ul era chiar foarte util:( .... Si butonul "System" era de real folos in unele cazuri, evitand situatiile in care userul era nevoi sa posteze si configuratie sistemului. Afisarea nr de topicuri initiate de user nu mi se pare o chestie prea utila, dar chestia cu online/offline se poate dovedi utila uneori
Lasand la o parte aspectul functional, a cam inceput sa semene cu forumul chip, si, da, oranjul asta arata ingrozitor pe fond albastru.
Phenom 940@3.6GHz/Mugen 2/2x2GB DDR1066 6-6-6-22/Gigabyte MA790GP-DS4H/WD Raptor 74GB ADFD/CoolerMaster Centurion 590/Sirtec 500W
boyarul

Post by boyarul »

yo wrote:dar chestia cu online/offline se poate dovedi utila uneori.
E utila atata timp cat userul nu poate sa o modifice [sa seteze hidden].
Atunci ce rost mai are implementarea ei.? Nu ma intelegeti gresit... facilitatea e okay, dar nu are trebui permis userilor accesul la functia de "stealth". Eventual userii care nu vor sa fie deranjat online pot afisa un msg de genul AWAY/bussy/working/Playing - alegeti voi unul [parerea mea]

Si inca ceva... culoarea de la Online ar trebui modificata [propun un green sau mai bine un dark blue], altfel se confunda usor cu cea rosie de ofline.

BTW... nr de posturi initiate mi se pare o optiune utila.
Image

( & don't click here )
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

boyarul wrote:..si vreo 20 de posturi la mine :(

Nu am vreo treabă cu posthunting-ul, însă vreau să vă întreb daca au dispărut cu totul sau... e o eroare la "numărătoare"?
S-a curăţat toată sectiunea Gunoi, asta este explicaţia. Acum, cu riscul de a repeta situaţia de mai sus postati deocamdată
john wrote: ... NUMAI erori de functionare, nu si cereri/propuneri privind anumite facilitati anterioare/viitoare.
Mersi. Din nou.

Probleme: nu merge absolut nici un buton pentru tag BBCode sau smiley şi sunt probleme la afişarea pe index a ultimilor posturi pe secţiuni.
Last edited by Zâna Măseluţă on Sun Mar 06, 2005 5:20 pm, edited 1 time in total.
zxp

Post by zxp »

Mi se pare super fain felul in care arata forumul acum.... Atunci cand m-am inscris eu era deja noua infatisare , asa ca nu sunt tocmai obisnuit cu aceasta...insa are o atmosfera nush...faina..ca atunci cand am jucat prima data FIFA 98, pana la 6 dimineata, si dupa aia de la 9 iar.....ce vremuri....oricum..nice...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
ice01

Post by ice01 »

Heii , am ramas suprins de noua interfata dar recunosc ca imi place, eventual un font ceva mai "boldat" cred ca ar fi binevenit, oricum bafta a-ti facut treaba buna, si am scapat de portocaliul ala ce ma rupea la "obloane" :D

Cioran wrote:Emoticoanele nu merg inserate.
Intradevar am observat si eu asta, insa ca o solutie temporara pana la remedierea problemei puteti folosi "drag&drop" din fereastra cu "emoticoane" in zona de scriere, functioneaza si asa si nu e mare lucru ;) [smilie=maniac.gif] :thumbleft:

P.S. Mai semnalase cineva o problema cu refresh-ul in pagina, si mie mi-se intampla si nu numai la pagina principala ... Este destul de enervant mai ales ca imi merge si netul penibil , sa se incarce de 2 ori aceiasi pagina ...
caraboy

Post by caraboy »

In sfarsit avem Search in cadrul topicului. :D Misto! Si treaba cu offline/online la user=i e misto, dar ce s-a intamplat cu skinul forum-ului? Acum e pe cel default... IACK! 8-[ Cred ca sunt probleme. Daca sunt, succes la rezolvarea lor! Ca nici emoticonurile nu merg...
RAYNOR

Post by RAYNOR »

Intr-adevar scrisul e cam mic, un bold, ceva ar fii perfect, niste culori mai calde pe ici pe colo ar fii binevenite. Oricum schimbarile sunt in bine :thumbleft:
std
Moderator

Post by std »

Even worse post.
SubSilver default sau nu, daca ai vreo problema de semnalat, go ahead. Pentru moment mi se pare ca forumul trece printr-un moment de schimbare si misto-uri de genul asta intr-un topic care ar trebuie sa fie de ajutor administratorului nu-si au locul. Nu mai polua topicul.

In alta ordine de idei, pentru moment la mine merge totul OK, am incercat cu Opera 8 beta si cu Mozilla Firefox 1.0. Exceptand butoanele BBCode si emoticonurile din stanga functioneaza toate, inclusiv attachementurile se pare. Smilie-urile le pot vedea in text, insa nu le pot insera din panoul din stanga, unde nu functioneaza nici link-ul View more emoticons.

Over and out.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Andrew

Post by Andrew »

Bad idea: a disparut sectiunea de system din profil
// nu pot folosi emoticons!!!!
javascript:emoticon('[smilie=Nice-try.gif]')
// se pare ca se poate rezolva cu un copy link location si un paste la locul faptei
// nashpa :P
Atentie la contrast, in special la titluri de sectiuni scrise cu un orange prea inchis.
Incercati sa folositi: #FF8000 sau #FF8040 sau #FF9900 sau orice alta coluare care face un contrat perfect cu acel albastru (#157799)
Si incercati sa mariti putin fonturile care sunt cam obositoare, iar lectura este dea dreptul chinuitoare pentru ochi mai ales ca multi utilizatori se afla in fata unui CRT si nu LCD.
Image
shiverx

Post by shiverx »

Acestea sunt actualele criterii de ranking:
>> 1 post = Registered Member
>> 300 posturi = Junior Member
>> 600 posturi = Member
>> 1500 posturi = Senior Member
> 3000 posturi = Gold Member
Acum ma uit la BetaTester, vad ca are 402 posturi in acest moment si e Junior Member. Pana acum totul e in regula. Insa din cate vad eu are 3 X-uri. Nu ar trebui sa aiba 2?

PS: Nu vreau sa supar pe nimeni insa observ ca apasarea butoanelor de sus(Quote, Code, etc) are exact acelasi efect ca apasarea smily-urilor, adica nu se intampla nimic.
Remus

Post by Remus »

shiverx wrote:[...]observ ca apasarea butoanelor de sus(Quote, Code, etc) are exact acelasi efect ca apasarea smily-urilor, adica nu se intampla nimic.
subscriu si yo: desi nu e nici o catastrofa, e mult mai comod sa apesi un botun decat sa scrii chiar tu sintaxa
Phenom 940@3.6GHz/Mugen 2/2x2GB DDR1066 6-6-6-22/Gigabyte MA790GP-DS4H/WD Raptor 74GB ADFD/CoolerMaster Centurion 590/Sirtec 500W
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Acum există:
0 -> 300 posts Registered Member - o stea
300 -> 600 posts Junior Member - trei stele
600 -> 1500 posts Member - patru stele
1500 -> 3000 posts Senior Member - cinci stele
> 3000 Gold Member - cinci stele

Nu se mai acordă două stele iar orice user înregistrat primeşte o stea. Despre butoane şi emoticonuri s-a mai postat de câteva ori mai sus, nu vreau să confirmăm un forum întreg aici problema asta.
shiverx

Post by shiverx »

Mi se pare cam ciudat ca nu se mai acorda 2 stele. De exemplu eu cand o sa ajung la 300 de posturi o sa sar direct la 3 stele. Daca sistemul de stele este de la 1 la 5 ar trebui utilizate toate.
Racer

Post by Racer »

Prin ce culoare se identifica XtremPC? Prin portocaliu.Prin ce culoare se identifica forumul ca fiind al revistei? Prin albastru [smilie=maniac.gif] Stiu ca o sa ziceti "ba da' revista cu dividiu are albastru pe ea" dar portocaliul reprezinta XtremPC nu? Image
In fine, asta e.
P.S. Treaba cu "quick reply" a fost geniala.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Corbu'

Post by Corbu' »

Subscriu la parerea cu portocaliu. Deja ma doare retina de la atat albastru.

P.S. Se pare ca nici Font Color nu functioneaza. Trebuie introdusa manual culoarea.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
andrei

Post by andrei »

E suficient că sigla este portocalie, acum dacă portocaliul este culoarea definitorie a revistei nu înseamnă că forumul este blestemat să se scalde pe vecie într-o mare de portocaliu.

Pentru ce atâta agitaţie? Mă săturasem sincer să fiu de atâta portocaliu. Alegerea lui John a fost cum nu se poate mai inspirată, forumul are un alt look, şi lumea se va obişnui.
Să nu facem o tragedie din atâta lucru.

Corbu, de la albastru nu te va durea niciodată retina, pt că este o culoare rece.

Un lucru care deranjează, dar poate e bug la mine, este faptul că există un emoticon care mi-a deplasat fereastra de post reply cu câţiva kilometri în dreapta.
Folosesc Mozilla, ultima versiune.

Edit:
Foarte multe îmbunătăţiri, acum văd şi câte topic-uri a deschis fiecare.
Dar parcă status-ul de Online-Offline nu este întotdeauna exact la useri, chiar dacă dau refresh.

work harder
STR8_

Post by STR8_ »

Este prea mic scrisul . Dupa cateva ore de navigat ma dor ochii . F buna ideea cu offline/online
Gigabyte X58-UD5//i7 920 G0 (@4.2Ghz) //Tuniq Extreme//WD 640GB AALS//A-DATA Extreme
3Gb DDR3-1600+// MSI GTX 260 216 OC//Enermax Pro82+ 525//Samsung 24" 2494HM
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

Pentru cei care se plang de scris, o solutie temporara este sa mariti fontul in browser-ul vostru.
Mozilla family: Ctrl + / Ctrl -
Internet Explorer: View->Text Size
Opera: Ctrl + / Ctrl -

Pentru altele consultati help-ul.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Corbu'

Post by Corbu' »

Sme4gol wrote:E suficient că sigla este portocalie, acum dacă portocaliul este culoarea definitorie a revistei nu înseamnă că forumul este blestemat să se scalde pe vecie într-o mare de portocaliu.

Pentru ce atâta agitaţie? Mă săturasem sincer să fiu de atâta portocaliu. Alegerea lui John a fost cum nu se poate mai inspirată, forumul are un alt look, şi lumea se va obişnui.
Să nu facem o tragedie din atâta lucru.

Corbu, de la albastru nu te va durea niciodată retina, pt că este o culoare rece.
Ideea este ca forumul XPC trebuia sa fie unic. Sincer acum arata mult ca forumurile CHIP, Price sau care mai au tema asta. In plus ce este acum este foarte obositor la ochi: fonturile sunt un pic prea mici si totul e cu underline. Macar numele membrilor ar putea fi scrise cu fornturi normale, eventual boduite.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
Locked