Am o placa HIS Excalibur Radeon 9600XT Platinum Turbo cu memorie 128 DDR ( memorie overclock-ata din fabrica la 650 MHZ). In Windows imi vede placa cu 256DDR . Sunt multumit de ea.
de ce doar 5 au ASUS?Nu`s asa de bune?Eu unu` am ASUS Fx5700 si nu ma plang.. face toti banii(5 juma)
Why don't you get a life and grow up,
Why don't you realize that you're fucked up,
Why criticize what you don't understand,
Why change my words, you're so afraid!
Votasem LEADTEK , acum insa mi-am luat GECUBE , e prea tarziu ptr un upd la optiuni avand in vedere ca sunt multi useri noi care au aceasta marca de placa video , iar GECUBE este un jucator important pe piata ?;)
am un fx5900 INNO si va spun nu este degeaba considerata de XtremePC produsul anului 2004.bus-ul este la 256 mhz,merge super...daca aveti bani cumparati-o...
Corrupt their Soul - Leech their Life - Kill em all!
Din ianuarie 2005 sunt si eu fericitul posesor a unei placi GeCube R9550GU-C3P (430/550) exact ca a lui boyarul Go bro' !
De aceeasi parere cu tine la ultima idee.
Si inca ceva mai am de comentat. Omu' isi mai schimba placa video asa ca la un moment dat poll-ul devine irelevant. Ce ne facem?
Am de aprox 2 ani, daca nu si mai mult, un Leadtek A250LE TD, chipset GeForce4 TI 4200, cu 64mb si AGP 4X. Merge destul de bine si face fata jocurilor noi... mai mult sau mai putin
Mi am luat azi un Leadtek FX 6600 TD 128 MB 128bit 3.6 ns cu 300mhz chip. si 550mhz mem.
-nu discut cu Underground 2 si Painkiller 2 (98 %) fara O.Clock
-inca n am incercat Doom 3 si Far Cry dar va anunt...
intrebare : cu ce pot vedea ce latime de banda are placa
nu imi vede cu everest prof. si nici cu aida32
deocamdata sunt multumit de ea
amd xp700+ /geil value 512 ddr 400 / abit nf7s v2 fast lane / wd 80gb 7200/8Mb/ si leadtek fx 6600 td.
Am inchis usile sa nu intre Greseala.Si atunci Adevarul m-a intrebat :pe unde voi intra eu ?
punetzi fratilor acolo si ABIT ca nu sant niste ilustrii necunoscuti. poate sant cunoscuti doar pentru placi de baza sp jmechere, da va asigur io ca fac si placi video sp bune. Am un RADEON 9550 CDT128, la 128Mb DDR pe 128 de bitzi, la frecvente normale 250/400.
nu inteleg de ce vad pe acest forum atat de putine placi grafice cu chipset Radeon 9600? Eu am Ati Radeon 9600 XT (Gigabyte) 128/128 din decembrie (7.200.000 lei) si nu discut cu jocurile actuale. nu am facut teste si nici o/c dar am jucat HL2, NFSU2 si alte titluri mari pe detalii maxime, cu "antialiasing 4X" unele chiar la 1024/768.
vroiam sa va intreb ce este mai bun fx5500 sau ati radeon9200le (mai precis daca merg ultimele jocuri aparute, sau care vor aparea cum ar fi San Andreas)
Inteligenta este capacitatea cu ajutorul careia vom intelege, pana la urma ca totul este de neinteles.
vroiam sa va intreb ce este mai bun fx5500 sau ati radeon9200le (mai precis daca merg pe ati radeon9200le ultimele jocuri aparute, sau care vor aparea cum ar fi San Andreas)
Inteligenta este capacitatea cu ajutorul careia vom intelege, pana la urma ca totul este de neinteles.
Julian wrote:vroiam sa va intreb ce este mai bun fx5500 sau ati radeon9200le (mai precis daca merg pe ati radeon9200le ultimele jocuri aparute, sau care vor aparea cum ar fi San Andreas)
Vad ca ALTII rulez in top! As fi vrut si eu o placa video dintr-asta. Un ALTII GeForce 6800 Ultra...
Da'... ma multumesc cu un Gigabyte 6800 GT. Pe care l-am . . . votat . . .
Cea mai tare placa entry level acuma cred ca este X300 128 Mb, pe care o sa o iau pt o statie de lucu. Si pt calculator de teste. Anyway ca placi video de entry level cam ce ar putea fi? Mie unu imi place X300. Ps vreau ATI!
La un moment dat si nu de mult GeCube ATI Radeon 9550gu 128Mb a fost cea mai discutata si laudata placa de pe forum si de aceea am ramas surprins cand am vazut ca producatorul nu a fost inclus in pool . La fel de surprins am ramas cand am vazut alti producatori ( si aici ma refer la Gainward ) care abia de anul asta au "revenit" pe piata noastra .
Votul meu : GeCube .....
Asus P5B Deluxe Wifi/AP| Asus HD3870 |Conroe E6600 | Maxtor 160 SATA | 4gb Kingmax ddr2 Mars | Antec True Control 550W | Asus cd-rw/LG dvd-rw |LCD Samsung T200