Probleme cu forumul / Propuneri de îmbunătăţire

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
poe

Post by poe »

Acuma, daca ar fi sa fiu sincer si sa incalc indicatiile scriind ceva ce nu e legat de probleme in functionarea forumului, ieri mi s-a parut o miscare potrivita schimbarea de tema, dar pana azi m-am plictisit de ea, prea o vad pe toate drumurile.

SI mici cosmetizari trebuie facute (numele userilor e cam mic, si negrul acela cu care e scris numele moderatorilor parca anunta ca au murit si stam cu numele lor in doliu. )
Corbu'

Post by Corbu' »

O eroare intalnita in timp ce am vrut sa editez un post.
Attachments
untitled.JPG
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
LordICE

Post by LordICE »

da, aceasi eroare am intalnito si eu la editarea unui post.
LordICE

Post by LordICE »

si am mai intalnit o problema... cand scriu un post mai lung, cand il verific pt eventualele erori gramaticale si incerc sa le "repar", daca reptific un cuvant care e pe la jumatatea postului imi sterge tot ce era dupa cuvantul acela... sper sa intelegeti ce vreau sa zic.
BlackNight

Post by BlackNight »

Am primit aceeasi eroare ca si Corbu' la editarea unui post.
mudio

Post by mudio »

Am gasit si eu o eroare incercand sa-mi editez un post.am facut un printscreen.
Attachments
eroare.jpg
Cel mai mare dusman al meu ... sunt EU.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

S-a înteles cu eroarea de la edit. Mulţumim.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Andrew

Post by Andrew »

Void wrote:Pentru cei care se plang de scris, o solutie temporara este sa mariti fontul in browser-ul vostru.
Mozilla family: Ctrl + / Ctrl -
Internet Explorer: View->Text Size
Opera: Ctrl + / Ctrl -

Pentru altele consultati help-ul.
Netscape se incadreaza in familia Mozilla pentru cei care-l mai folosesc.

S-a schimbat numele forumului !?!

Iar Zana Maseluta dupa ce a postat la ora 12:23 figura imediat ca Offline ! (ciudat !)
Attachments
inbox.JPG
Image
baronul

Post by baronul »

Mie nu imi merg emoticons`urile si nici bold, italia, underline url etc etc.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Andrew wrote: S-a schimbat numele forumului !?!
Iar Zana Maseluta dupa ce a postat la ora 12:23 figura imediat ca Offline ! (ciudat !)
- titlul topicului l-am schimbat eu în urma curcubeului aromelor Skittles ce se discutau pe aici.
- Nu stiu încă modul de funcţionare sau refresh al modului cu online/offline/hidden, dar trei sferturi din cei prezenţi online pe index apar cu statusul offline.

Recapitulăm probleme:
- Butoanele pentru tagurile BBCode şi smileyurile nu funcţionează;
- Eroare la editarea posturilor.
- Modul online/offline dă rezultate false.
baronul

Post by baronul »

din cate am vazut eu modul online/offline/hidden il setezi din profile
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Hide your online status: yes este pentru cei ce nu vor să apară în lista de useri online de pe index, nu are legatură cu modul ăsta.
shiverx

Post by shiverx »

Zâna Măseluţă wrote:Recapitulăm probleme:
- Butoanele pentru tagurile BBCode şi smileyurile nu funcţionează;
- Eroare la editarea posturilor.
- Modul online/offline dă rezultate false.
Nu uita de lipsa quick reply-ului care e si ea o problema. Apoi, cum am mai scris o data, in ferestra in care scrii postul nu poti selecta textul cu mouse-ul. Poti selecta doar un caracter, sau mai multe dar asta numai in cazul in care misti mouse-ul foate repede. Pana una-alta selectez cu shift.
Women... Can't live with them, can't shoot them...
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Lipsa Quick reply-ului se încadrează ca şi lipsa culorii portocalii, a smileyurilor galbene negre, a câmpului cu tv tuner sau a bolduirii nickului la propuneri, adică forumul merge si fără ele. Selectarea cu mousul merge ... testat de alţi trei useri în trei browsere diferite.
john
Admin

Post by john »

Măi, am spus să reclamaţi numai probleme de funcţionare nu şi lipsa unor facilităţi anterioare sau propuneri de îmbunătăţire.

Îmi pare rău dar am impresia că înţelegeţi româneşte sau nu ştiţi să citiţi ce s-a scris înainte de postul vostru. Sau nici nu observaţi textul scris cu roşu privind sesizarea a problemelor de funcţionare - exclusiv.

În mod normal aş închide topicul până când aş remedia problemele sesizate până acum numai că mai pot apărea şi altele între timp.

Aşa că vă rog frumos rezumaţi-vă la probleme tehnice. Până acum s-au sesizat:

- error in posting (care apare le editarea mesajelor) reclamata prima dată de Corbu;
- neinserarea emoticonului dupa click (work-around >> View more Emoticons si select);
- afişarea online/offline dă rezultate uneori eronate.

Nu mai este nevoie să le mai reclamaţi pe acestea.

john
You cannot ban yourself
john
Admin

Post by john »

S-a mărit între timp dimensiunea caracterelor. Nu este nevoie să scrieţi că e mai bine acum ;)
You cannot ban yourself
ice01

Post by ice01 »

O posibila problema ar fi aceia ca am patit de cateva ori azi si ieri, ca in momentul in care accesez un topic sa imi afiseze asta ... desi topicul exista si daca incerc de 2-3 ori pana la urma reusesc sa "intru" in el ...
Attachments
problema.jpg
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

o problema foarte dureroasa : http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.p ... 647#347647
nu mai insereaza un break in cadrul link-urilor mai lungi si a latit topicul mai rau ca o poza din satelit
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
oblio

Post by oblio »

folosesc firefox pe linux - cand incerc sa pun un smiley nu ma lasa, apas degeaba pe el...nu insereaza nimic, desi am javascript activat, iar la computegames.ro/forum imi merg...
got any ideas?
iLogiK

Post by iLogiK »

i_m_meen wrote:folosesc firefox pe linux - cand incerc sa pun un smiley nu ma lasa, apas degeaba pe el...nu insereaza nimic, desi am javascript activat, iar la computegames.ro/forum imi merg...
got any ideas?
da....sa citesti ce scrie cu 5 post-uri mai sus :)

am "testat" forumul si alte erori in afara de cele mentionate mai sus si recapitulate de john mai sus nu am vazut.

astept sa se schimbe titlul topic-ului sa fac alte observatiii :D
oblio

Post by oblio »

scuzati, my fault :sad1:
n-am avut rabdare sa rasfoiesc 15 pagini...am citit vreo 2, iar search-ul... uitasem de el ](*,)
new problem: nu pot edita titlurile topicurilor mele?

Code: Select all

Error in posting

DEBUG MODE

UPDATE phpbb_posts SET post_username = '', enable_bbcode = 1, enable_html = 0, enable_smilies = 1, enable_sig = 1, post_draft = , post_edit_time = 1110204658, post_edit_count = post_edit_count + 1 WHERE post_id = 346528

Line : 297
File : functions_post.php

Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Tot în postul ăla găseşti şi eroarea asta raportată, nu e nevoie sa citeşti tot topicul, pagina asta este suficientă.
oblio

Post by oblio »

me sorry again, dar am crezut ca e o diferenta intre editarea titlului unui topic si editarea unui reply...
dar acum, adica dupa 5 min am vazut ca e eroare si la editarea unui reply
continuu cautarea bugurilor; desi aveti unul care e mai greu de eliminat si tot posteaza pe forum :tongue3: , adica subsemnatul
john
Admin

Post by john »

Destul ...

pauza

-close-
You cannot ban yourself
john
Admin

Post by john »

S-au mai remediat intre timp:

- error in posting;
- afisarea si editarea caracteristicilor sistemului fiecaruia.
You cannot ban yourself
john
Admin

Post by john »

Problema sesizata de Black Shark (word wrapping) a fost de asemenea remediata.

Intre timp vad ca au disparut butoanele de profil, e-mail etc. ... verificam.
You cannot ban yourself
john
Admin

Post by john »

S-au remediat cam toate problemele tehnice sesizate pana acum. N-are rost sa le mai inşir aici. Ultima rezolvată a fost legata de neinserarea bbcode / emoticons dupa click.

Dam drumul din nou la topic, cu aceeaşi rugăminte ca şi până acum: rezumaţi-vă la probleme tehnice.

Multumesc.

john

PS: 10x Void >>> el a gasit o solutie temporara pentru "error in posting"
You cannot ban yourself
john
Admin

Post by john »

Alte probleme minore:

- nu merge un emoticon - fluiericiul - :tongue3:
- nu functioneaza functia "save post as draft"
- nu functioneaza inca link-ul "forum rules" (care va avea si o alta iconiţă)
You cannot ban yourself
std
Moderator

Post by std »

Nu ştiu sigur dacă e de la browser-ul meu, şi trebuie să plec la liceu, nu pot să mai verific. The point is, butonul ICQ se vede "descentrat" (see attachement).
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20041013 Firefox/0.9.3 (Ubuntu)

Firefox 0.9.3
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-us; rv:1.7)
Gecko/20041013 Firefox/0.9.3 (Ubuntu)
Attachments
icq.jpg
icq.jpg (7.77 KiB) Viewed 198 times
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Andrew

Post by Andrew »

1. Se pare ca este o eroare la index (index1.jpg) si imi apare atat in Netscape cat si in IE.
2. Cand scriu un un post reply la sectiunea Topic review imi apare o eroare "The document contains no data" si nu-mi afiseaza nimic in acea sectiune dar se rezolva dupa 1 sau 2 refresuri.
Attachments
index1.JPG
Image
Andrew

Post by Andrew »

Dar am pus o imagine in attachment!!!
Am dat Preview si-am mai facut o modificare dupa care am dat submit.
Rezultatul a fost ca nu a afisat imaginea in topic.
Attachments
index1.JPG
Image
Andrew

Post by Andrew »

Acuma stiu ca nu ma creda nimeni dar va spun adevarul ca dupa ce am postat si vizualiazat topicul modificat nu aparea attachmentul deloc.
Oricum nu-i mult 93kb *2 = 186kb :tongue3:
Image
Corbu'

Post by Corbu' »

Problema ciudata cu Opera 8 Beta (nu pot folosi Opera 7.54 deoarece da eroare la refreshul paginilor) > daca cineva imi da un link, respectiva pagina este afisata fara poze sau atasamente. La un refresh problema este remediata, dar nu inteleg de ce nu merge din prima.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
ice01

Post by ice01 »

Corbu' wrote: (nu pot folosi Opera 7.54 deoarece da eroare la refreshul paginilor)
ice01 wrote:Imi da errori OPERA la pagina principala si cred ca de la refresul ala e baiul, imi face asta pe 4 sisteme de pe care accesez forumul ...
La asta ma refeream si eu atunci cand am raportat eroarea, foloseam 7.54, acum la 8.0 experimentez si eu eroarea raportata de Corbu mai sus, legat de atachmentele din pagina !
Corbu'

Post by Corbu' »

Forumul afiseaza cel putin dubios prezenta posturilor noi...
1. Ori se intampla ca in poza.
2. Ori imi marcheaza tot ca citit daca dau refresh manual in pagina principala (adio notificare posturi noi prin icoana galbena).
Attachments
eroare afisare posturi noi.JPG
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

1. Nu văd unde care e problema. Detaliază ce nu functionează acolo.
Testez forumul de vreo două zile, adică de la schimbarea parolei la accesarea fiecărui link posibil, logout-uri etc, înafară de neafişarea random a ataşamentelor şi de mici probleme cu smileys sau probleme de neraportat mai ales că încă se lucrează la el nu am dat de erori sau probleme ce ţin de funcţionarea forumului.
La afişarea posturilor singura problemă peste care am dat este nemarcarea topicurilor în Last 15 Active Posts ca fiind citite, le afişează pe toate de la începutul sesiunii ca fiind necitite, în rest sunt afişate ok.
john
Admin

Post by john »

Zâna Măseluţă wrote:... Last 15 Active Posts .
... despre care as putea spune ca pot fi si Last 1000 Active Posts, la cat de mult s-a lungit acel tabel.

late edit: am rezolvat si asta :wink:
You cannot ban yourself
novi

Post by novi »

O mica problema!Nu sunt anuntat cand primesc mesaje private NOI desi optiunea este bifata in profile!:-k

Later Edit:S-a rezolvat cu Internet explorer!Cu MOZILLA Firefox 1.0 nu merge!
iLogiK

Post by iLogiK »

Later Edit:S-a rezolvat cu Internet explorer!Cu MOZILLA Firefox 1.0 nu merge!
daca e vorba de textul din statusbar se rezolva usor:
in Firefox: Tools>Options>Web Features>Advanced>Change Status Bar Text (s-a mai discutat)
shiverx

Post by shiverx »

Nu-mi mai aduc aminte exact dar parca inainte la "Last 15 Active Posts" aparea si sectiunea din care facea parte fiecare post, un lucru destul de bun de stiut.

Later edit: Daca stau bine sa ma gandesc este foarte posibil sa ma insel... Oare pe ce forumuri am umblat si nu-mi mai aduc aminte... :tongue3:
Women... Can't live with them, can't shoot them...
Locked