Probleme cu forumul / Propuneri de îmbunătăţire
Moderator: Moderatori
Acuma, daca ar fi sa fiu sincer si sa incalc indicatiile scriind ceva ce nu e legat de probleme in functionarea forumului, ieri mi s-a parut o miscare potrivita schimbarea de tema, dar pana azi m-am plictisit de ea, prea o vad pe toate drumurile.
SI mici cosmetizari trebuie facute (numele userilor e cam mic, si negrul acela cu care e scris numele moderatorilor parca anunta ca au murit si stam cu numele lor in doliu. )
SI mici cosmetizari trebuie facute (numele userilor e cam mic, si negrul acela cu care e scris numele moderatorilor parca anunta ca au murit si stam cu numele lor in doliu. )
- BlackNight
- Zâna Măseluţă
- Admin
Netscape se incadreaza in familia Mozilla pentru cei care-l mai folosesc.Void wrote:Pentru cei care se plang de scris, o solutie temporara este sa mariti fontul in browser-ul vostru.
Mozilla family: Ctrl + / Ctrl -
Internet Explorer: View->Text Size
Opera: Ctrl + / Ctrl -
Pentru altele consultati help-ul.
S-a schimbat numele forumului !?!
Iar Zana Maseluta dupa ce a postat la ora 12:23 figura imediat ca Offline ! (ciudat !)
- Zâna Măseluţă
- Admin
- titlul topicului l-am schimbat eu în urma curcubeului aromelor Skittles ce se discutau pe aici.Andrew wrote: S-a schimbat numele forumului !?!
Iar Zana Maseluta dupa ce a postat la ora 12:23 figura imediat ca Offline ! (ciudat !)
- Nu stiu încă modul de funcţionare sau refresh al modului cu online/offline/hidden, dar trei sferturi din cei prezenţi online pe index apar cu statusul offline.
Recapitulăm probleme:
- Butoanele pentru tagurile BBCode şi smileyurile nu funcţionează;
- Eroare la editarea posturilor.
- Modul online/offline dă rezultate false.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- Zâna Măseluţă
- Admin
Nu uita de lipsa quick reply-ului care e si ea o problema. Apoi, cum am mai scris o data, in ferestra in care scrii postul nu poti selecta textul cu mouse-ul. Poti selecta doar un caracter, sau mai multe dar asta numai in cazul in care misti mouse-ul foate repede. Pana una-alta selectez cu shift.Zâna Măseluţă wrote:Recapitulăm probleme:
- Butoanele pentru tagurile BBCode şi smileyurile nu funcţionează;
- Eroare la editarea posturilor.
- Modul online/offline dă rezultate false.
Women... Can't live with them, can't shoot them...
- Zâna Măseluţă
- Admin
Lipsa Quick reply-ului se încadrează ca şi lipsa culorii portocalii, a smileyurilor galbene negre, a câmpului cu tv tuner sau a bolduirii nickului la propuneri, adică forumul merge si fără ele. Selectarea cu mousul merge ... testat de alţi trei useri în trei browsere diferite.
Măi, am spus să reclamaţi numai probleme de funcţionare nu şi lipsa unor facilităţi anterioare sau propuneri de îmbunătăţire.
Îmi pare rău dar am impresia că înţelegeţi româneşte sau nu ştiţi să citiţi ce s-a scris înainte de postul vostru. Sau nici nu observaţi textul scris cu roşu privind sesizarea a problemelor de funcţionare - exclusiv.
În mod normal aş închide topicul până când aş remedia problemele sesizate până acum numai că mai pot apărea şi altele între timp.
Aşa că vă rog frumos rezumaţi-vă la probleme tehnice. Până acum s-au sesizat:
- error in posting (care apare le editarea mesajelor) reclamata prima dată de Corbu;
- neinserarea emoticonului dupa click (work-around >> View more Emoticons si select);
- afişarea online/offline dă rezultate uneori eronate.
Nu mai este nevoie să le mai reclamaţi pe acestea.
john
Îmi pare rău dar am impresia că înţelegeţi româneşte sau nu ştiţi să citiţi ce s-a scris înainte de postul vostru. Sau nici nu observaţi textul scris cu roşu privind sesizarea a problemelor de funcţionare - exclusiv.
În mod normal aş închide topicul până când aş remedia problemele sesizate până acum numai că mai pot apărea şi altele între timp.
Aşa că vă rog frumos rezumaţi-vă la probleme tehnice. Până acum s-au sesizat:
- error in posting (care apare le editarea mesajelor) reclamata prima dată de Corbu;
- neinserarea emoticonului dupa click (work-around >> View more Emoticons si select);
- afişarea online/offline dă rezultate uneori eronate.
Nu mai este nevoie să le mai reclamaţi pe acestea.
john
You cannot ban yourself
- Black Shark
- Moderator
o problema foarte dureroasa : http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.p ... 647#347647
nu mai insereaza un break in cadrul link-urilor mai lungi si a latit topicul mai rau ca o poza din satelit
nu mai insereaza un break in cadrul link-urilor mai lungi si a latit topicul mai rau ca o poza din satelit
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
da....sa citesti ce scrie cu 5 post-uri mai susi_m_meen wrote:folosesc firefox pe linux - cand incerc sa pun un smiley nu ma lasa, apas degeaba pe el...nu insereaza nimic, desi am javascript activat, iar la computegames.ro/forum imi merg...
got any ideas?

am "testat" forumul si alte erori in afara de cele mentionate mai sus si recapitulate de john mai sus nu am vazut.
astept sa se schimbe titlul topic-ului sa fac alte observatiii

scuzati, my fault
n-am avut rabdare sa rasfoiesc 15 pagini...am citit vreo 2, iar search-ul... uitasem de el
new problem: nu pot edita titlurile topicurilor mele?

n-am avut rabdare sa rasfoiesc 15 pagini...am citit vreo 2, iar search-ul... uitasem de el
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
new problem: nu pot edita titlurile topicurilor mele?
Code: Select all
Error in posting
DEBUG MODE
UPDATE phpbb_posts SET post_username = '', enable_bbcode = 1, enable_html = 0, enable_smilies = 1, enable_sig = 1, post_draft = , post_edit_time = 1110204658, post_edit_count = post_edit_count + 1 WHERE post_id = 346528
Line : 297
File : functions_post.php
- Zâna Măseluţă
- Admin
S-au remediat cam toate problemele tehnice sesizate pana acum. N-are rost sa le mai inşir aici. Ultima rezolvată a fost legata de neinserarea bbcode / emoticons dupa click.
Dam drumul din nou la topic, cu aceeaşi rugăminte ca şi până acum: rezumaţi-vă la probleme tehnice.
Multumesc.
john
PS: 10x Void >>> el a gasit o solutie temporara pentru "error in posting"
Dam drumul din nou la topic, cu aceeaşi rugăminte ca şi până acum: rezumaţi-vă la probleme tehnice.
Multumesc.
john
PS: 10x Void >>> el a gasit o solutie temporara pentru "error in posting"
You cannot ban yourself
Nu ştiu sigur dacă e de la browser-ul meu, şi trebuie să plec la liceu, nu pot să mai verific. The point is, butonul ICQ se vede "descentrat" (see attachement).
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20041013 Firefox/0.9.3 (Ubuntu)
Firefox 0.9.3
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-us; rv:1.7)
Gecko/20041013 Firefox/0.9.3 (Ubuntu)
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20041013 Firefox/0.9.3 (Ubuntu)
Firefox 0.9.3
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-us; rv:1.7)
Gecko/20041013 Firefox/0.9.3 (Ubuntu)
- Attachments
-
- icq.jpg (7.77 KiB) Viewed 198 times
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Problema ciudata cu Opera 8 Beta (nu pot folosi Opera 7.54 deoarece da eroare la refreshul paginilor) > daca cineva imi da un link, respectiva pagina este afisata fara poze sau atasamente. La un refresh problema este remediata, dar nu inteleg de ce nu merge din prima.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
Corbu' wrote: (nu pot folosi Opera 7.54 deoarece da eroare la refreshul paginilor)
La asta ma refeream si eu atunci cand am raportat eroarea, foloseam 7.54, acum la 8.0 experimentez si eu eroarea raportata de Corbu mai sus, legat de atachmentele din pagina !ice01 wrote:Imi da errori OPERA la pagina principala si cred ca de la refresul ala e baiul, imi face asta pe 4 sisteme de pe care accesez forumul ...
Forumul afiseaza cel putin dubios prezenta posturilor noi...
1. Ori se intampla ca in poza.
2. Ori imi marcheaza tot ca citit daca dau refresh manual in pagina principala (adio notificare posturi noi prin icoana galbena).
1. Ori se intampla ca in poza.
2. Ori imi marcheaza tot ca citit daca dau refresh manual in pagina principala (adio notificare posturi noi prin icoana galbena).
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
- Zâna Măseluţă
- Admin
1. Nu văd unde care e problema. Detaliază ce nu functionează acolo.
Testez forumul de vreo două zile, adică de la schimbarea parolei la accesarea fiecărui link posibil, logout-uri etc, înafară de neafişarea random a ataşamentelor şi de mici probleme cu smileys sau probleme de neraportat mai ales că încă se lucrează la el nu am dat de erori sau probleme ce ţin de funcţionarea forumului.
La afişarea posturilor singura problemă peste care am dat este nemarcarea topicurilor în Last 15 Active Posts ca fiind citite, le afişează pe toate de la începutul sesiunii ca fiind necitite, în rest sunt afişate ok.
Testez forumul de vreo două zile, adică de la schimbarea parolei la accesarea fiecărui link posibil, logout-uri etc, înafară de neafişarea random a ataşamentelor şi de mici probleme cu smileys sau probleme de neraportat mai ales că încă se lucrează la el nu am dat de erori sau probleme ce ţin de funcţionarea forumului.
La afişarea posturilor singura problemă peste care am dat este nemarcarea topicurilor în Last 15 Active Posts ca fiind citite, le afişează pe toate de la începutul sesiunii ca fiind necitite, în rest sunt afişate ok.
Nu-mi mai aduc aminte exact dar parca inainte la "Last 15 Active Posts" aparea si sectiunea din care facea parte fiecare post, un lucru destul de bun de stiut.
Later edit: Daca stau bine sa ma gandesc este foarte posibil sa ma insel... Oare pe ce forumuri am umblat si nu-mi mai aduc aminte...
Later edit: Daca stau bine sa ma gandesc este foarte posibil sa ma insel... Oare pe ce forumuri am umblat si nu-mi mai aduc aminte...

Women... Can't live with them, can't shoot them...