In contextul optarii pentru o racire cu apa a aparut o problema,.... carcasa.Cam cat de mare trebuie sa fie si chestii din astea.Eu m-am orientat la antec lanboy da am auzit opinii ca ar fi mica(dar imi place la nebunie).Apoi m-am uitat la slk300b care cica ar fi incapatoare(dar nu-mi place de nici o culoare ).Daca are cineva o recomandare de o carcasa mare si cat de cat frumoasa il rog sa ma ajute.Nu ma intereseaza sa fie neaparat de firma,sursa am deja si nici aia nu ma intereseaza iar daca are o voi vinde.Mersi
1. In ce suma mazima sa se incadreze?
2. Ai vreo preferinta in legatura cu greutatea?
edit
eu cred ca el vrea o carcasa pe care sa o poata cumpara de la noi, ca altfel ceva mult mai recomandat decat cele TT enumerate de tine este Antec P180.
Si in alt topic s-a mai explicat ca acele kituri de watercooling de pe piata romaneasca gen Aquarius, Corsair Cool sau Big water nu sunt exceptionale ca performanta.
Last edited by poe on Fri Mar 18, 2005 11:58 am, edited 1 time in total.
Hmm suma asa sa nu depaseasca 3.5 milioane.Daca e si cu sursa poate sa fie mai multicel cam cu cat as valorifica sursa.Imi spune si mie cineva unde gasesc kitul ala thermaltake ca ma uit pe net de o zi si nu vad.Am auzit numai lucruri bune despre el si n-ar fi nici asa scump!
Si ca greutate sa nu fie exagerata nu vreau impresii gen aluminu sau chestii dastea!!!
kitu de apa la elsaco sau depozit, sau si la altii dar trebuie sa cauti.
iar ca carcasa ( nu stiu exact cum se preteaza la kit apa) ar fi tzunami, la 4.3mil (mai mult decat esti disponibil sa dai) dar merita. o gasesti la depozit, emag, pccoolers etc.