Si eu am luat un mp3 player (InnoAX iMX-128 cu 512 MB) si a venit la ~4 zile dupa ce am comandat, in ambalajul original, cu grija ambalat (cred ca era in 3 cutii, una in alta).
Trebuie sa recunosc ca la inceput am avut emotii pt ca prima cutie, cea mai mare era de la o placa video Inno3D FX5200, care avea etichete in romana.
Ok. tocmai mi-a venit hdd`u care l-am comandat de la 100giga (160 Gb Maxtor)
Comanda am facut-o vineri dimineata, ieri a pus coletul la posta (am vazut data de pe el) si astazi pe la 4 era la mine la poarta (banuiesc ca in weekend nu lucreaza . Hdd-ul era impachetat cu grija, intr-o cutie de placa de baza, si in 2 straturi groase de burete. Produsul era sigilat.
In concluzie, afacere buna, daca ma gandesc ca am scutit 600.000 si 2 ani de garantie
am luat de la 100giga:
amd64
p5p800
p4 2.8lga
6600gt
kingmax pc4000
inno9550
celeron d320
FX 5200
cu celeronul e o problema,acu e la el pt garantie,va tin la curent.nu am ce da comentez de tip,a fost cat se poate de corect si prompt.CUMPARATI CU INCREDERE.
Baieti! Vreau sa-mi iau si eu un AMD64 la 3000+ Soket 939 de la 100GIGA. Cei care ati mai cumparat de acolo stiti cumva ce nucleu au procesoarele alea? NewCastle sau Winchester. L-am sunat pe om si a zis ca nu stie ce core au procesoarele .
Inscrieri in noul sezon! -> prima liga de Counter Strike: Source din Romania www .cstrikesource.ro
Ooopss! Din cate stiu eu ala e pe 0.13 microni nu? L-am intrebat cand a adus ultimu' transport de proace si a zis ca acum 2 saptamani. Cred ca mai astept pana dau de alea pe 0.09 microni. Si ma mai dezmagit ca nu poate aduce ABIT AX8-3deye (
Inscrieri in noul sezon! -> prima liga de Counter Strike: Source din Romania www .cstrikesource.ro
Tipul de la 100giga este destul de serios. Eu mi-am ales configuratia de mai jos, am mers la el si avea toate pieselepe loc, pana si la un magazin mare erau sanse sa nu aiba pe stoc vre-una dintre componente. Cat despre factura tipul a zis ca daca eu vreau el imi face si factura dar in acest caz va trebui sa platesc si TVA.
AMD Athlon64 3000+ on ASUS nForce3 K8N
Inno3D 6600 GT (AGP)
2*256MB DDR 500 Kingmax Hardcore
2*80GB Maxtor SATA in RAID0
BloWEnginE wrote:Baieti! Vreau sa-mi iau si eu un AMD64 la 3000+ Soket 939 de la 100GIGA. Cei care ati mai cumparat de acolo stiti cumva ce nucleu au procesoarele alea? NewCastle sau Winchester. L-am sunat pe om si a zis ca nu stie ce core au procesoarele .
Mai bine iti iei de la PCZone un AMD 3000+ 939 Winchester BOX cu 5.800.000!Eu asa am facut si beneficiez de garantie 3 ani!
Ah! Am inceput sa ma zapacesc . Ma tot gandesc acu' ce sa fac?!?!? sa iau de la 100giga cu un an garantie sau de la magazin normal cu 3 ani garantie???? Aceeasi problema o am si cu placa video(PCIX) si cu placa de baza. Problema e ca "e foame da' bani"
Pai iei placa de baza ASUS de la 100giga procul AMD Winchester 939 3000+ de la PCzone garantie 3 ani 5.800.000lei si placa video Leadtek WinFast PX6600 GT TDHE NVIDIA GeForce 6600GT 128 MB DDR3 128 biti TV-Out (este varianta EXTREME ) de la Intend garantie 3 ani 7.000.000 lei!
sau.... dai un telefon la intend(0264-437.484 sau 0723.662.151 , 0744 828.586) si-i intrebi daca AMD Athlonu so 939 3000Mhz+BOX la 5.490.000 e winchester sau newcastle(tot 3 ani garantie)... si eu as merge pe winchester (asta ca sa fac o remarca la ceea ce a postat novi)
I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
Eu mi-am luat de la el :
Intel P-4 3000 /800 Mhz LGA 775 BOX
ABIT Intel AA8 LGA 775 DDR 400 Lan, Sound ATX
2 X 256 MB DDR II Ram 533 Mhz Elixir
GeForce PCX 6600 128 MB DDR TV DVI INNO
Merg perfect. Mentionez ca sunt din Suceava si coletul a ajuns in 4 zile fara deteriorari.
Foarte de treaba tipu. Recommand sa cumparati de la el. Chiar daca garantia este 1 an
Ma intereseaza un Winchester la 3000+ (ma gandeam sa-l iau bulk, oricum asa garantia-i tot un an , si dup'aia sa trantesc un gigabyte pe el ). Problema e: are tipul Winchester-e sau nu?...adica, v'atzi luat?
B.U.C.K.E.T.H.E.A.D.
Biomechanical Unit Calibrated for
Killing and Exploration/Technician Hardwired for Efficient Assassination and Destruction
Si eu il cunosc personal pe tipu` de la 100giga si pot sa spun ca e de incredere. Daca va face ceva probleme veniti in oradea si va duc direct la el acasa
Bre, n-atzi intzeles nici unul nici celalalt. Chiar nu shtiu daca omul are winchestere la 3000+ pe stoc...am vazut ca acum trebuie sa log in ca sa accesezi sit-ul omului, si io mi-am cam uitat parola, asa ca nu mai stiu ce are tipul de vanzare...
carevasazica, raspundetzi si voi la subiect, daca stitzi.
B.U.C.K.E.T.H.E.A.D.
Biomechanical Unit Calibrated for
Killing and Exploration/Technician Hardwired for Efficient Assassination and Destruction
Buckethead wrote:Bre, n-atzi intzeles nici unul nici celalalt. Chiar nu shtiu daca omul are winchestere la 3000+ pe stoc...am vazut ca acum trebuie sa log in ca sa accesezi sit-ul omului, si io mi-am cam uitat parola, asa ca nu mai stiu ce are tipul de vanzare...
carevasazica, raspundetzi si voi la subiect, daca stitzi.
Am fost si eu odata pe la el si l-am intrebat de procesoare(inainte de anul nou); din discutia purtata cu el mi-am dat seama ca nu stia ca exista si Winchester si Newcastle pe S939, ba mai mult, ii parea strain S939(cand i-am spus de S939, replica lui a fost de genul: pot sa iti aduc orice gasesti pe newegg). Intre timp insa, avand atatea comenzi cred ca lucrurile s-au lamurit. Insa exista totusi pericolul sa ceri un Winchester si sa primesti un Newcastle(sa faca o confuzie el sau furnizorul intre cele doua core-uri pe S939). Specifica clar ca vrei Winchester si daca primesti altceva ii spui si ar trebui sa ti-l schimbe. Un lucru e cert: daca ceri S939 sigur primesti S939 si nu 754. Insa la chestia cu core-urile, asa cum am mai spus, trebuie sa fii atent si sa ii specifici exact ce vrei(pune accent pe Winchester).
Stiti unde gasesc 512 DDR 500 hardcore kingmax,la un pret bun...cam 3.3 mil,in afara de 100giga.ro??
La o adica m-as risca si de acolo sa iau!!Novi zicea ca fiid memorii de mare frecv...sa nu iau decat cu garantie!!
Dar...nu stiu??Voi ce ziceti??Sa iau DDR500 de la 100giga???
Venice 3200+ | DFI lanparty Ultra-D AD0
ATI x1950 pro 256Mb +Zalman VF700 CU
2Gb transcend DDR500
Enermax 370W Noisetaker (13A+14A dual rail)
Incearca si la Caro (le au la acelasi pret). Ar fi trebuit sa le intre pe stoc saptamana trecuta. Da-le un telefon, ca pe site apar, dar nu inseamna ca le si au.
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")
nVidiosu wrote:Stiti unde gasesc 512 DDR 500 hardcore kingmax,la un pret bun...cam 3.3 mil,in afara de 100giga.ro??
La o adica m-as risca si de acolo sa iau!!Novi zicea ca fiid memorii de mare frecv...sa nu iau decat cu garantie!!
Dar...nu stiu??Voi ce ziceti??Sa iau DDR500 de la 100giga???
La Caro au un pret bun si garantie pe viata!Incearca si vezi daca au pe stoc!
Last edited by novi on Wed Mar 16, 2005 5:14 pm, edited 1 time in total.
In cazul in care vrei memorii mai serioase, iti recomand sa le iei din magazin. Daca ar fi DDR400 noname nu prea are importanta, insa in cazul de fata eu zic sa le iei din magazin(vezi indicatiile lui Novi).
Da!Am vazut si eu la caro!100$ fara tva!
La 28 000 dolarul....imi iese 3 300 000!E bine!Dar am auzit ca astaia de la CAro nu respecta cursul zilei(OPC zice ca au voie sa faca asta,si+ a mai patit un prieten cu o camera digitala)!!Deci...dc mi le pun la 30 000...iese 3 600 0000!O sa sun sa vad!Oricum...nu am banii inca!!O sa vad....
Venice 3200+ | DFI lanparty Ultra-D AD0
ATI x1950 pro 256Mb +Zalman VF700 CU
2Gb transcend DDR500
Enermax 370W Noisetaker (13A+14A dual rail)
Pretul final este 3.269.227 lei cu TVA (adauga in cos produsul si ai sa vezi cat te costa) si in plus daca esti din Buc si te duci sa achiti numerar vei obtine 3% reducere!