ook
am gasit ceva fotografii de la ultimul OC session
cam asa aratau configuratiile noastre
dar asta nu inseamna ca in daily use..sistemul meu e mai ingrijit..din potriva..
sincer nu prea inteleg chinuiala asta a voastra de a avea un sistem " aratos"
In sfarsit am reusit sa-mi cumpar un aparat foto digital. Nu este cine stie ce dar este digital. V-am trimis eu acum vreo luna niste poze ale sistemului meu dar erau de f proasta calitate ca erau facute cu camera video. Astea sunt ceva mai bune, bine intre timp am reusit sa-mi cumpar si un sistem de boxe Altec 3151R care da ceva mai mult aspect acum. Satelitii sp nu se vad ca sunt undeva in spate pe perete. Eu am mers f mult pe asortare si imi plac culorile argintiu si negru , se combina perfect. Sistemul este cel din semnatura.
y0py, ce carcasă ai ? Sau o poză de-a ei din exterior ai ? Seamănă izbitor cu a mea (mă refer la interiorul carcasei). Pun şi eu o poză mai veche, sistemul meu a suferit ceva modificări (câteva system fan-uri în plus, placa video schimbată, etc) şi (cel mai important ) trece print-un mic modding . Cu prima ocazie pun o poză actualizată.
Attachments
Last edited by ironwolf on Wed Mar 23, 2005 2:15 pm, edited 1 time in total.
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
RoyaL wrote:sincer nu prea inteleg chinuiala asta a voastra de a avea un sistem " aratos"
Sincer ... nici nu prea vad cum ai putea intzelege Daca sesiunea a reushit totushi... felicitarile mele
Sir Ice wrote:Sa ma laud si aici cu ce are subsemnatul
Well... nu shtiu daca impartzim aceashi obsesie pentru leduri albastre dar combinatzia negru / albastru e bestiala. Carcasa arata super profi. Asteptam shi pozele din interior.
Nici kitul wireless nu arata rau chiar deloc. Pacat totushi de ashezarea diferita a butoanelor Home/Delete/Insert.
Negru si albastru sunt o combinatie foarte reusita, foarte sobra si foarte frumoasa. Tasetele asezate altfel sunt ciudate un pic la inceput dar m-am obisnuit destul de repede.
Toate pozele le-am resalvat ca jpeg-uri in Irfanview pentru a respecta limita de 200k.
Attachments
Destul de reusita, arata toata carcasa.
Cooler-ul format din XP120 si un Smart Led fan. Poza este mai reusita decat cea pe care am pus-o la topicul pentru coolere.
Placa mea video. Se observa Arctic Cooling Ati Silencer 1 rev. 2 si radiatoare Sharkoon
Mda, praful este o problema se aduna imediat la 6 ventilatoare. De fire nu am apucat sa ma ocup, le va veni si lor randul candva. Cel mai probabil voi folosi ceva benzi Sharkoon ca sa aranjez un pic la mine in carcasa.
Am vazut cum arata acelea si imi plac. Si poate ca voi apela si la ajutor profesionist, pentru ca mai bine decat e acum eu nu am idee ce sa fac. Dar voi mai astepta un pic, sa mai vina un salariu. Toate costa si daca sunt de calitate costa si mai mult si eu nu am luat nimic decat ce mi s-a parut cel mai bun pe piata.
Da, recunosc! Sunt cam snob... Si daca imi voi pune panou cu geam candva, de ce sa nu am deja treaba facuta pana la capat? Sa nu trebuiasca atunci sa umblu sa inlocuiesc ce am folosit.
Last edited by Sir Ice on Sat Apr 02, 2005 3:28 pm, edited 1 time in total.
Compul meu nu e aratos... ar lua premiu' Mister Ugly Dar sunt multumita (deocamdata) de performantele lui. Desi va veni o zi cand va cam fi inlocuit.... , pana atunci sa-mi traiasca.
Btw, am vazut la oamenii astia niste scule... =D> .... no comment !
Mie personal mi-ar placea o carcasa transparenta, fara leduri, iar un interior sa aibe niste becuri neon albastre.
Parerea mea! Hac!
Attachments
'You can win many battles,but you can only lose one' (Sun Tzu, Art of war )
pozele de interior sunt pe pagina anterioara.
Sub-ul e invers pentru a avea acces la switch-ul de power si pentru a-mi raci picioarele cu aer
EDIT: poze cu sistemul.. Dupa cum scrie, inca lucrez la el. Lenea in ceea ce priveste cable management-ul ma copleseste, insa airflow-ul am incercat sa fie optim.
mrrr, 'Brobonel' is a registered trademark. Ba da, si se ascunde sub modem
Altecul e f. bun, pacat ca e nu e agreat de vecini Sub mine locuieste o familie de chirurgi si de fiecare data cand imi "scapa" butonul de volum mi-e frica sa nu-i trezesc din somn, nu cumva sa se duca la job si sa le scape bisturiul de oboseala Oricum, balansul lustrei in ritm cu Bob Marley e obligatoriu.