Inainte sony 24/10/40(dupa 3500 cd trase..inca mai merge la cel care la luat)
Acum Asus-52x32x52...e bun da faza dura ca la aceeasi viteza ..sa zicem 8 x sta cu 2 minute mai mult ca vechiul sony...foooooarte ciudat..si e pe ata setat..nu e pe pio
Componentele de pc sint ca blondele...
ORI SE ARD DIN PRIMA SAU NU SE MAI ARD DE LOC
Sony nu mai tin minte exact modelu dar era de 12/8/32 buffer de 4 m a mers impecabil pe orice blank
Teac CD-W552G pe care-l am la servici - impecabil
Teac DV-W552G pe care-l am acasa e la fel cu ala de al munca doar ca-i combo - again impecabil
Primul writer pe care l-am avut l-am terminat fizic, pur si simplu nu a vrut sa mai citeasca sau sa mai scrie deloc, asta insa dupa cine stie cate mii de cd-uri scrise. Era un Sony 48x24x40x. Ciudat ca viteza de scriere era mai mare decat cea de citire :crazyeyes:
Acum am tot un Sony, 52x24x52x. In curand il dau gata si pe asta, insa nu imi pare rau de loc, la pretul pe care il are si la calitatea de care da dovada
"Been around the world and found that only stupid people are breeding"
SONY 24x10x40 are 2 ani (iesit de un an din garantie si merge impecabil)...am peste 700 cd-uri scrise cu el
Cand l-am cumparat era si Bulk -daca ar fi sa-mi iau ceva mai bun tot Sony as alege.
ps. Acuma depinde si de bafta- nu zic ca Sony este cel mai bun dar pt. mine ESTE
Core2Duo E8500@4.0 Ghz*/*CoolerMaster Hyper 6+*/*Gigabyte EP 45-DS4*/*2x2 GB Muskin Pc8500*/*Sapphire HD4870 1 GB*/* HDD Seag. 640GB x 2*/*Sursa Corsair 650w*/*Dvd-rw Asus */*Mon. Sony 19''X-Black */*Mouse Logitech G9*/*KB ....comming*/*Case Shark
Samsung 52/32/52... 1,1 milioane, dar merge impecabil (de doar 2 sapt. il am, ce-i drept, dar am scris vreo 20 de cd-uri cu el si citit o gramada). DAE fara cusur la 20-24x, scriere la 52x fara probleme cu citirea pe alte unitati (Teac 48 /nusht cat/ 48 scrie la 32x cd-uri pe care nici el nu le citeste, si are 3 luni). Un necaz am si eu (nu mare): nu scrie decat la 10x niste RW-uri pe care scrie mare 12x. O unitate DVD-RW Toshiba face la fel, deci nu ma supar prea tare pe el. Un combo Teac il vede totusi ca inscriptibil cu 12. Mi-e ciuda
Se pare ca Teac CD-W552G sunt bune, am vazut la 2 persoane si merg inca brici dupa nu stiu cate sute de cd-uri scrise.
Pe de alta parte Teac CD-W552E, al carui posesor mai mult sau mai putin fericit sunt, scria in ultimul hal cd-urile de calitate mai indoielnica, strica 2-cduri din 10 plus ca unele cd-uri nu le mai puteam vedea decat pe unitati CDRW. Se pare ca dupa ce i-am aplicat ultimul firmware problemele s-au rezolvat, n-am stricat inca nici un cd de cand l-am actualizat.
Am avut un ASUS 52x/24x/52x mai bine de un an timp in care a mers perfect nu am avut nici un cd picat, decat o singura data cand era bulit cd-ul!
Acum l-am dat unui prieten ca eu mi-am luat DVD-Writer (evident tot ASUS)
Asus 52/24/52 si sunt f f f nemultumit de el.Astfel dupa 6 luni de zile a inceput sa dea rateuri si sa imi buseasca cd-uri.Care o mai avea incredere in Asus(Ghinionul meu)!
Sunt foarte multumit de Sony CRX-230E. Il am de vre-un an si jumatate si din 6...700 de discuri pe care le-am tras pana acum nu cred ca am stricat mai multe de 20. La servici am tot Cd-Rw Sony CRX-230E si la fel am aceeasci parere de bine(avand in vedere ca e folosit si pe post de cd-rom). Alte firme bune...Teac, Assus, Plextor. Bafta!
TEAC 16x/10x/32x din 2001 si inca merge fara probleme. A avut el ceva impotriva unor CD-uri eProformance si de-atunci le evit, dar altfel nu am de ce sa ma plang.
ia-ti teac.....si eu am unu mai vechi ce e drept unu 48x/40x/12x.....si mergee......am avut o singura confruntare cu el...mai demult cand aveam o alta carcasa cu ushita(idioata aia de ushita!!!)l-am lasat sa scrie in Nero si am plecat (nu departe..eram tot in zona) lasandu-i ushita inchisa .....aud deodat un zgomot de bushitura si ma duc sa vad ce e : Saracu' Teac nu avea pe unde sa iasa si si-a facut singur loc de iesire .De atunci scoate nisthe sunete ciudate in rest totu e ok!!!
1) PHILIPS CDRW2400=vechi da` bun!
2)ASSUS CRW5224A=dupa 14luni de "lupta eroica" nu mai citeste nimic!...Nici nu mai scrie...
Concluzia:...o judecati singuri...
Am un Teac CD-W552G . Am scris vreo 200 de CD uri cu el si il folosesc si la citit (nu foarte des). Mi-a stricat vreo 7 CD uri. singurele blankuri pe care le-am incercat si n-am reusit sa stric nici unul sunt TDK (am vreo 60). O fi ceva chestie de firmware?
Tocmai mi-am vandut writerul .Un Cyber Drive 48x-16x-48x pe care am scris peste 1000 de discuri in cei doi ani cat a ocupat slujba.Mi-a stricat doar 2-3 discuri si nu a fost mofturos cu marcile pe care i le ofeream la scris.Singurul motiv pentru care l-am dat a fost cel al achizitiei unui dvd-rw .