Cand copii un film de pe un hdd pe hdd-ul meu si se auzea un fasait, suierat (nu un carait), ceva gen fssssss. Am copiat si un film de pe el meu pe alt hdd.....nu se auzea nimic. Deci numai la scriere pe hdd se aude un fasait.
Ce poate fi? Din ce in ce cred mai mult ca iese in scurt timp la pensionare hdd-ul meu, am asa o impresie, dar poate ma insel eu!
Fasait-Suierat la Hard Disk la copiere
Moderator: Moderatori
Fasait-Suierat la Hard Disk la copiere
Last edited by fastbot on Thu Mar 31, 2005 11:59 pm, edited 1 time in total.
scriere-copiere ... tot un drac. o fi vreo rezonanţă, ceva, prin carcasă sau vreun cooler îţi joacă feste. sau poate aveai un cd în unitate şi sună aia.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Re: Fasait-Suierat la copiere
Poate nu am fost atat de clar...... Numai cand se copie ceva pe hardul meu se aude, daca copii ceva de pe hardul meu pe alt hard....nu se aude nimic. Asa....si faza era ca hardul era scos din unitate, deci exclus cooler sau cd!fastbot wrote:Cand copii un film de pe un hdd pe hdd-ul meu si se auzea un fasait, suierat (nu un carait), ceva gen fssssss. Am copiat si un film de pe el meu pe alt hdd.....nu se auzea nimic. Deci numai la scriere pe hdd se aude un fasait.
Ce poate fi? Din ce in ce cred mai mult ca iese in scurt timp la pensionare hdd-ul meu, am asa o impresie, dar poate ma insel eu!

Re: Fasait-Suierat la copiere
Activeza din BIOS, S.M.A.R.T. si instaleaza >>S.M.A.R.T. Monitor<<, dupa care observa daca iti raporteaza ceva anormal !
Mie inca nu mi-a cazut vreunul pe garantie, si am vandut ceva , desi asta care il am parca in ultima vreme nu stiu ce dracu fluiera pe acolo la boot, oricum pleaca zilele astea si ii ia loc unul S-ATA. Va spun eu daca o sa cada dupa aiafastbot wrote:Cel putin asa mi-a zis un prieten care lucreaza la un service de calcuri. Posibil sa fi fost un lot defect.