ce parere aveti?
Moderator: Moderatori
ce parere aveti?
salut
dispun si eu de suma de 35000000 lei si as vrea sa-mi iau un sistem(la care sa pot face un upgarde pe viitor).Eu m-am gandit la o configuratie si as dori sa stiu daca se poate sa-mi spuneti daca e bun.
placa de baza:asus a8n sli
placa video:leadtek 6600gt tdh extreme(pci)
cpu:athlon64 3500+ winchester(deocamdata nu am prea gasit)
memorii:2x512(inca nu stiu de care)
sursa:420W termaltake
dvd-wr:lg
daca s-ar putea sa-mi dati si unele sugestii referitor la locul de unde le-as putea gasi si pretul lor.Eu vreau sa ma incadrez in aceasta suma
merci si astept sugestii
dispun si eu de suma de 35000000 lei si as vrea sa-mi iau un sistem(la care sa pot face un upgarde pe viitor).Eu m-am gandit la o configuratie si as dori sa stiu daca se poate sa-mi spuneti daca e bun.
placa de baza:asus a8n sli
placa video:leadtek 6600gt tdh extreme(pci)
cpu:athlon64 3500+ winchester(deocamdata nu am prea gasit)
memorii:2x512(inca nu stiu de care)
sursa:420W termaltake
dvd-wr:lg
daca s-ar putea sa-mi dati si unele sugestii referitor la locul de unde le-as putea gasi si pretul lor.Eu vreau sa ma incadrez in aceasta suma
merci si astept sugestii
Cel mai mare dusman al meu ... sunt EU.
Pai ai putea sa-ti cumperi un intel P4 3200+ la 3,00Ghz
80Gb 512-ram cu o putere totala de 2Gram DVD-RW-Philips, Lan:10/100/1000, placa audio:sound max; Geforce Fx:5700Pro sau 6200 Pro la 128 ram
Mi-a spus unu ca s-a mai ieftenit de anu trecut pana acum si costa aprox. cat vrei tu, daca gresesc imi pare rau dar not my fault. Il gasesti la Best sau Depozitul de Calculatoare
80Gb 512-ram cu o putere totala de 2Gram DVD-RW-Philips, Lan:10/100/1000, placa audio:sound max; Geforce Fx:5700Pro sau 6200 Pro la 128 ram
Mi-a spus unu ca s-a mai ieftenit de anu trecut pana acum si costa aprox. cat vrei tu, daca gresesc imi pare rau dar not my fault. Il gasesti la Best sau Depozitul de Calculatoare
"Respecta-te frate nu-ti rupe capu-n scoli ca toata viata incerci sa inveti iar in final tot prost mori" 

PCZone, aka Taurus group sunt niste tepari! Prieteni mai avizati in domeniu decat mine mi-au confirmat ca vand second hand-uri ca fiind produse noi noute. Si eram in magazin cand un student, cam fraier de altfel, a cerut un Ecs asa cum era in oferta si a primit un PCChips cu explicatia ca e aceeasi placa, ca e ca la Asus cu Asrock si la Gigabyte cu seria RZ.
Iar magazinul ala arata de parca nu mai facut cineva curat in el de la deschiderea lui.
Iar magazinul ala arata de parca nu mai facut cineva curat in el de la deschiderea lui.
Eu am cumparat un a64 3000+ si un coleg a luat un HDD 160 gb si un procesor a64 3000+ si totul a fost OK!Produsele au venit sigilate si pretul a fost foarte bun!
Xtrem de multumit!Nu ma intereseaza cum arata din moment ce au preturi foarte bune (factorul decisiv in alegerea unei componente pentru mine si pentru majoritatea dintre noi) si produsele sunt pe stoc!
Xtrem de multumit!Nu ma intereseaza cum arata din moment ce au preturi foarte bune (factorul decisiv in alegerea unei componente pentru mine si pentru majoritatea dintre noi) si produsele sunt pe stoc!
procesor am gasit la o firma
dar daca ati pute sa-mi da-ti si mie o sugestie referitor la ce memorii sa-mi iau (2x512) in valoare cam de 7mil
si tot nu mi-a-ti spus daca am facut o alegere corecta referitor la placa de baza.....la....tot
si poate a-ti mai putea sa-mi spuneti ce sursa si de unde as gasi una buna+carcasa...aman2 in val cam de 3,5 mil
merci mult
magazinele sa fie din bucuresti
dar daca ati pute sa-mi da-ti si mie o sugestie referitor la ce memorii sa-mi iau (2x512) in valoare cam de 7mil
si tot nu mi-a-ti spus daca am facut o alegere corecta referitor la placa de baza.....la....tot
si poate a-ti mai putea sa-mi spuneti ce sursa si de unde as gasi una buna+carcasa...aman2 in val cam de 3,5 mil
merci mult
magazinele sa fie din bucuresti
unde as putea gasi si eu aceste memorii geil ultra platinum la 7 mil (kit 1g)?
si nu mi-a-ti spus si mie ce sursa sa-mi iau si eu....cam ce amperaj imi trebuie?...ce firma?.....o carcasa frumoaa.....
daca sunt bune componentele la care m-am gandit eu?
as vrea sa pot face si un eventual overclok......
merci mult
si nu mi-a-ti spus si mie ce sursa sa-mi iau si eu....cam ce amperaj imi trebuie?...ce firma?.....o carcasa frumoaa.....
daca sunt bune componentele la care m-am gandit eu?
as vrea sa pot face si un eventual overclok......
merci mult
Adica memoriile acestea care la Caro sunt 3.269.227 lei? Si care daca le platesti cash in Bucuresti le iei cu 3% mai ieftin?
- predaeduard