Voturi ptr MMORPG-uri

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

CroW

Post by CroW »

Pacat. Oricum in 72 de ore ajung pe la lvl 95 (cam asa ajung si la diablo 2 :)) ) Vedem noi. Oricum arata bine. Si cat costa pe luna?
"Laser frate!"
tzui-k

Post by tzui-k »

CroW wrote:Pacat. Oricum in 72 de ore ajung pe la lvl 95 (cam asa ajung si la diablo 2 :)) ) Vedem noi. Oricum arata bine. Si cat costa pe luna?
30 days .................................. US$6.99
"I try to live in an ivory tower, but a tide of sh** is constantly beating at its walls."
CroW

Post by CroW »

Ah e ieftin. Daca stai sa te gandesti. Dar caracterele arata bine. Copacii is cam varza facuti.
"Laser frate!"
Oligofrenu

Post by Oligofrenu »

CroW

Post by CroW »

Rog moderatorii sa stearga acest post. Este complet offtopic. Si da dovada de nesimtire!
"Laser frate!"
evil_boarder

Post by evil_boarder »

pentru cei care s-au apucat recent de ultima varianta indebara.ro .. sau daca vreti doar sa ajutati ...

http://www.indebara.ro/recruteaza.php?u ... 884349b1ee
you have to realize that someday you will die, until you know that you are useless
snufy

MU online

Post by snufy »

Am facut o luunga pauza cu Posturile la voi in schimb am cam 500 posturi pe link mania site !

Dece ? Pentru ca joc de 6 luni Mu online !! Cum vi se pare?
M-am apucat de Karate de frica sa nu ma bata Dumnezeu !!

Image
CroW

Post by CroW »

Nu imi place ca te joci cu fluiturasi si alte prostii.
"Laser frate!"
Neozeelandezu

Post by Neozeelandezu »

Am si eu un prieten care joaca Mu ... si e ceva lvl pe undeva gen 200 (oricum mare) are nu stiu cate mii de HP si prostii de astea. Mi se pare ORIBIL si cum arata si dpdv al gameplay-ului. Adica tipu asta a ajuns sa isi lipeasca click-ul cu scotch si pleaca acasa sa manance ceva si in 40 min cand vine ... inca mai bate la monstrii si viata lui e aproape FULL. Where is the fun in that?
Mi se pare mult mai tare (din toate punctele de vedere) Lineage II. cel putin la jocul asta poti vorbi de o grafica. Oricum .... sper sa nu ajungi ca prietenul asta a meu :))
Somalezu

Post by Somalezu »

MU este prescurtare de la ceva sau asa se numeste jocul ?
CroW

Post by CroW »

Eu stiu ca asa se numeste jocu.

Incercati RYL e moca pentru o perioada. Si arata bine. http://www.ryl.net/
"Laser frate!"
Lup_Alb
Moderator

Post by Lup_Alb »

Un joc interesant dar total diferit de cele obişnuite. Este mai mult o simulare a unor regate medievale. Până acum există două regate, Franţa şi Anglia. Adresa este pentru versiunea engleză aşa că jucătorii vor începe într-unul din oraşele ducatului Sussex din Anglia unde sunt doar 3 oraşe deocamdată. Nu este un joc de acţiune ci mai multe de strategie social economică. Mie îmi place pentru că nu depinzi de vreo valoare a unor abilităţi ci numai de propria ta minte ca să ocupi o poziţie privilegiată în joc. Îl recomand celor care ştiu bine engleza şi au răbdare pentru că ajunge să petreci 15 minute pe zi în joc (cel puţin deocamdată) pentru a-ţi controla personajul dar trebuie să o faci în fiecare zi, altfel mori de foame.
Adresa:
http://www.renaissancekingdoms.com/
Uneori Adevărul este de partea greşită a ţevii unei puşti...
Somalezu

Post by Somalezu »

dar de MMORPG-ul celor de la interplay(in universul fallout) se mai aude ceva sau au dat vreun detaliu despre el ca ideea mi se pare geniala
I'd rather lick Lenny's balls
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Uh, din cate stiu eu singurul proiect bazat pe universul Fallout care mai exista este Fallout 3-ul lui Bethesda.
Dum zomfies...
Lup_Alb
Moderator

Post by Lup_Alb »

Interplay a specificat doar că păstrează drepturile de autor pentru un eventual proiect de MMORPG, dar nu au anunţat nici un proiect aflat în desfăşurare legat de un MMORPG Fallout.
Uneori Adevărul este de partea greşită a ţevii unei puşti...
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Ia sa reinviem putin topicul asta...

Mie imi plac foarte mult MMORPG-urile, dar imi plac cele in care "ai cu cine" sa te joci, nu singur...

Am incercat asa:

MU Online - varzica..no comment

Guild Wars - joc cu grafica superba, gameplay bun, imi place ca tot timpul iti gaseste jucatori sa-ti faci echipa...inca il joc (am chiar 2 conturi)

World of Warcraft - joc frumusel, dar nu prea ai cu cine sa faci team...nu stiu de ce dar nu m-a "prins" :sad1:

Anarchy Online - ei...Cel Mai frumos (nu ma refer neaparat la grafica desi nu e de lepadat) si mai complex MMORPG din cate am vazut si am auzit !! ENORM de mare, cu o IMPRESIONANTA (as zice infinita daca n-as fi realist) lista de itemuri, 4 rase, 14 profesii, foarte foarte multe combinatii, orase personale, magazine personale, sistem de joc pur si simplu genial...etc. La acest joc mi-am cumparat toate expansionurile doar ca sa-l pot savura la intraga lui valoare. L-am jucat foarte mult si pot spune cu mana pe inima ca este MMORPG-ul meu favorit. Ma intorc la el cat de repede... :wink:

Eu as zice sa-l mai incercati unii dintre voi care sunteti impatimiti dupa asa ceva, exista varianta free !! O sa vi se para complicat la inceput, dar merita !

Sunt curios sa aud alte pareri...

Toate cele bune,
Preto'
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
BeeThon

Post by BeeThon »

eu joc de catva timp RUNESCAPE..e super marpha jocu....care vrea sa incerceRUNESCAPE

ps: cei care joaca pot sa ma caute... sunt gracy06
Sunt incepator!!! help me...
Edge

Post by Edge »

L2 C3... l-am jucat pe un server care cam avea bug-uri. A trebuit sa-mi refac caracterul de 5 ori in 1 sapt...dar asta nu m-a oprit sa-l joc :laughing6: Pana la urma am renuntat c-a picat serverul :sad1: De altul nu ma mai apuc ca n-am chef sa pierd iar timpul facandu-mi caracterul beton si apoi sa trebuiasca s-o iau iar de la capat. Deocamdata, sunt in tratative c-un baiat, sa luam lunar jumi-juma cartela de WoW \:D/
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
ioio

Post by ioio »

bai.. eu joc de 2 ani de zile http://www.best-klan.ro
e un joc 100% romanesc si e super-fain.. imi place...
are si grafica ok, adica merge, plus ca e gratuit 100% :D (pana la urma suntem romani :))))

dati un vot si la baiatu' :lol:

http://www.best-klan.ro/vote.php?mafiot=322
Ithanium

Post by Ithanium »

Pretorianu' wrote:World of Warcraft - joc frumusel, dar nu prea ai cu cine sa faci team...nu stiu de ce dar nu m-a "prins" :sad1:
Nu ai cu cine sa faci team ROFL...hai ca asta e buna...ca pe unii nu ii "prinde" asta e alta
Joc WoW de prin septembrie si singurul lui bug e ca e mare consumator de timp.
BlackHood

Post by BlackHood »

fishbone wrote:General vorbind, mmorpg-urile bune sunt pe plata lunara, fara exceptie.
Sunt si cateva free insa eu nu-mi prea pun multe sperante in ele.
Singurul mmorpg free care l-am incercat pana acum este Planeshift care de cand ma stiu eu este in "development status". Nu tu quest-uri, nimic. Practic e un IRC 3D.
Maselutz: ramane topicul aici sau mutam la Joace?
Fishbone are foarte mare dreptate si nu spun asta ca sa ma aflu in treaba ci ca cineva care a jucat pe servere oficial dar si private atat World of Warcraft, Silkroad Online (asta e free dar merita jucat), cat si Eve si Everquest!
Pentru cine nu a incercat MMO-uri pot spune ca daka vor sa se pauce sa faca bine sa intre numai pe servere oficiale pentru ca daca intra pe privat si vad numarul de buguri (wow,everquest, eve) o sa le lase un gust foarte amar si o sa creada ca asa e si pe oficial! Va spun eu pe serverele oficiale e distractie si mult haz nu sunt buguri si nici nu te umpli de draci din primele minute de joc! Faptul ca Planeshift e un IRC 3D se datoreaza proastei administratii atat al studioului de productie, al bugetului etc. cat si al serverelor si al dorintei bolnave din ce in ce mai ridicata intalnita aproape la toti producatorii de mmo-uri (mai putin blizzard care nu se grabeste) de a lansa un joc in stadiu nefinisat pentru a atrage mai multi jucatori! :brave:
May Honor Guide Me Through The Right Path in Life
STalKer[KooKieS]
Radioactiv

Post by STalKer[KooKieS] »

votai aici http://monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=11055239 pentru cine vrea sa fie muscat
I'm the root of all that's evil but u can call me kookie
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

The Ultimate Guild Wars: Factions Warrior Armor (Kurzick)

Image
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
locdog

Post by locdog »

Mai joaca a acreva de aici Dark Throne ?!

http://www.darkthrone.com

doritorii ... ii rog sa intre ca intr-o vreme DT-u avea cea mai mare comunitate de romani dintr-un MMORPG si acuma, chiar daca nu suntem la fel de multi ca acu un an sau doi, tot la feld e temuti suntem ..cred ca ii singurul loc unde atat americanii, chinezii, engleji, turcii si polonezii stiu unde suntem pe harta .. si chiar vb de noi ca de dracu' :p ...

va ashtept ..care doreshte mai multe info sa zica ....
There are 10 types of humans in this world. Those who understand binary and those who do not.

PC: PhenomX4 9850 BE @ 2900Mhz | Thermalright IFX-14 | DFI LP UT-790FX MZR | 2x2GB Corsair Dominator PC8500 | MSI R4870 OC 512 | Windows Vista Business x64
phradamon

Post by phradamon »

Da, eu joc DarkThrone, sunt din Dark Force Alianca, Incinerators si StrikerClan...
La ultimii sunt gramezi de romani care vorbesc pe forum chiar romana.
In rest Romanian Elite, Elite of Romania si Transilvania Strike (care s-a intarit prin fuzionarea cu inca 4 aliante) sunt super tari.
Totusi cred ca polonezii sunt cei ma buni aici.
Daca ai cont posteaza linkul sa-ti dau cetateni. Intre timp da-mi tu... :P
http://www.darkthrone.com/recruit.dt?ui ... 0260I30277
locdog

Post by locdog »

:)

eu sunt Ajunta_Pall dar ma cunoaste luema si sub numele de locdog_i
http://www.darkthrone.com/recruit.dt?ui ... 8&session=

fain de tot ca te-am gasit ... un singur lucru imi displace la tine.. nu esti in nici o alianta romaneasca doar in 3 aliante mari si nesemnificative. daca zici ca-ti palce RU, intra acolo ..s-ar bucura sa mai deie de un roman activ ..crede-ma ..suntem din ce in ce mai rari.

Eu sunt inactiv pana in iulie ... am bacu' :p ..da pe urma .. vin in fortza.

de ai nevoie de ajutor ..spune-mi ..ca te ajut cu cea mai mare placere ...razboiul e pe terminate ...dar ... n-o sa se termine veci deoarece nici noi nici turcii nu o sa ne dam batutzi ... suntem 2 popoare al dracului de incapatante.

in legatura cu polonezii .. n-as zice ..le-am tras-o bine de tot in ambele razboaie ...

observ ca contul tau ii cam slabutz ..cam putina popualtie .. nush de cand joci dar risc sa-ti spun (in caz ca nu stiai) ca popualtia ii elemntul cheie al acestui joc. FOLOSESTE RECRUITERUL PUBLIC

id-u meu de mess ii: locdog_i

de vrei ..hai sa mai vb
There are 10 types of humans in this world. Those who understand binary and those who do not.

PC: PhenomX4 9850 BE @ 2900Mhz | Thermalright IFX-14 | DFI LP UT-790FX MZR | 2x2GB Corsair Dominator PC8500 | MSI R4870 OC 512 | Windows Vista Business x64
cronoszeu

da....

Post by cronoszeu »

in primul rand salut pe toata lumea :) .
in al doilea rand dau si eu o parere: joc wow de vreo 3 luni ii super jocu pe original am jucat si particulare dar nui aceasi treaba inainte am jucat conqueronline un joc free interesant am cam 2 ani la el merita incercat, in rest am incercat cam toate jocurile care leati zis aici si altele ........ am ramas la wow care dupa parerea mea e super meserias si ai cu cine face echipa inca ce echipa :)) 30 40 de persoane depinde si cum joci.

Am jucat mu online dar e de vara jocu de femei as zice :)) knights online merge cat de cat este exact ca si silik sau silck online, am jucat si anarhy acela free dar nu ma impresionat , restu nu mai stiu ce am jucat ....a si cele care se joaca gen darckthrone nu poti zice ca au grafica :)) pana la urma numai litere si cifre vezi :P is de primavara ....

Daca vreti sa jucati free jucati conqueronline nu are nush ce grafica dar te prinde si ii bine facut :) dati un mesaj daca mai joaca careva

Si totusi WOW ruleaza :P

Am uitat sa zic ca WOW are 2 rase si in fiecare rasa cate 4 subrase sa nu mai zic de profesi primare si secundare ........ ii misto ce mai :))
Ithanium

Re: da....

Post by Ithanium »

cronoszeu wrote:Am uitat sa zic ca WOW are 2 rase si in fiecare rasa cate 4 subrase sa nu mai zic de profesi primare si secundare ........ ii misto ce mai :))
de fapt are 2 factiuni si 8 rase, cate 4 pe factiune... :thumbleft:
Dr.LED

Post by Dr.LED »

locdog wrote:Mai joaca a acreva de aici Dark Throne ?!
Da, eu. La inceput mi s-a parut o tampenie, dar pe parcurs mi-am dat seama ca este cea mai buna metoda de a omori timpii morti care pot aparea in cursul unei zile (bine, pe langa alte activitati). :)

Legat de dezvoltarea caracterului, m-am apucat de el la ~1 an de cand m-am inregistrat, altfel nu prea mi-am dat interesul.

High Offense Clan, Strikerclan si Great Wolves. :)
dudut

Post by dudut »

Azi m-am apucat si eu de dark throne. Mai exista alianta XPC? Daca da vreau si eu! Oricum link-u meu: http://www.darkthrone.com/recruit.dt?ui ... 0311H30260
phradamon

Post by phradamon »

Si eu joc Darkthrone- Strikercklan, Dark Force Alianca si The Dragons Lair.
http://www.darkthrone.com/recruit.dt?ui ... 0260I30277
Pls click my link.
Daca vreti sa intrati in alianta cu mine... postati sau pm.
AndreiD

Post by AndreiD »

Gizas...voi jucati dark throne ? eu m-am lasat de jocul asta acum 2 ani(de versiunea beta) cand mi-am resetat si contul pe care am acum in jur de 50.000 de ture. Si cand s-a lansat Omega am jucat cateva luni si apoi m-am lasat si de omega si am resetat contul.
E destul de misto jocul cand il incepi, dar o sa intalnesti oameni si oameni... care te enerveaza si te calca pe nervi... Eu deasta m-am lasat de DT.
PS: poate ma stiti, eu am contul Road_Kill . Am fost si in beta si in omega in top 10 xp si or cateva luni :P
phradamon

Post by phradamon »

Ai fost cumva in REST? Daca da, stii cum isi construiau imensitatile alea de populatii? E vreun program special sau cu clicul?
AndreiD

Post by AndreiD »

Am fost unul din fondatorii Alliance of Romania.
Toti din REST foloseau programe automate... numai cheateri acolo.
phradamon

Post by phradamon »

Inca e cea mai temuta REST iar AoR acuma calca pe urmele lor.
Unde pot gasi si eu un program de ala?
AndreiD

Post by AndreiD »

Le au la ei pe site. Vb cu unul din REST. REST initial erau in aor dar s-a trezit unu ca nu ii convenea ceva si a iesit si a facut clan de elita, in fine. Eu astept versiunea gold a dt-ului.
phradamon

Post by phradamon »

Nu pot intra la ei pe site pentru ca nu sunt in alianta lor. Tu mai esti in Aor? Daca da, poti intra sa iei programele de la ei de pe site?
phradamon

Post by phradamon »

Are cineva conturi bune de Dark Throne de vanzare? Sau conturi la care nu mai jucati?
Cayn

Post by Cayn »

Guild Wars de la o vreme. Super joc. Wow am incercat dar nu mi-a placut [smilie=Victory.gif]
PSS 214

Post by PSS 214 »

NeverWinter Nights e preferatu meu :)
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Post Reply