S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
DjNeo

Post by DjNeo »

"When it's done"....hai ca e beton faza asta.De acu stiu....cand vad orice fel de poza dintr-un joc care ar trebui sa apara adaug un an la data pozei sau chiar mai mult pentru ca atunci apare sigur.
Just Be
brutalistu

Post by brutalistu »

gamershell.com wrote: STALKER: Shadow Of Chernobyl Beta Test Coming...
Rumors

According to a Russian reader of the S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl fan site Oblivion-Lost.com, the print magazine "Èãðîìàíèÿ" (Gamemania) has started a contest, asking their readers to send in the required information in order to win a reserved beta demo.
More details here
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

S.T.A.L.K.E.R. Movie Reality 54.92 MB @extreme-players.de
MOHCTP has cut a new exclusive movie for us that every S.T.A.L.K.E.R. fan should watch. In five minutes' time MOHCTP again confirms how realistic the game is. Thereby he uses his well-tried technique - chroma keying. Sometimes one does not even notice when the change between in-game footage and real video material took place. Not only does the movie consist of excerpts from trailers and real-life footage from Chernobyl, but also has some small never-seen tid bits of sequences from the "Igromania" videos (DVD), for the approval of which we would again like to thank them here.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
DaLiu

Post by DaLiu »

Cand iasa?
Diablo 3 Crafting - http://www.twitch.tv/daliu
DaLiu#1842
brutalistu

Post by brutalistu »

GabYO ... scuze dar unde nai*cogh*!!! e trailer-ul pe site-ul ala nemtesc ca am innebunit de atatea izbitanzidere si tzuzamane !
Last edited by brutalistu on Wed Mar 30, 2005 3:19 pm, edited 1 time in total.
Image
Eat shirt and pie!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

nimerila wrote:GabYO ... scuze dar unde nai*cogh*!!! e trialer-ul pe site-ul ala nemtesc ca am innebunit de atatea izbitanzidere si tzuzamane !
Dupa ce dai click pe linkul de mai sus se deschide o noua fereastra. De la adresa din aceea fereastra sterge "url" din coada si dai Go, asa va merge.
PS: Nu ma intreba de ce tre' sa faci asta.

brutalistu

Post by brutalistu »

Am gasit (cred eu) si trailerul ala
Sunt umpic dezamagit :sad1:
N-am avut de lucru si am descarcat de AICI niste filmulete cu S.T.A.L.K.E.R. si NU imi place deloc delay-ul de cateva fractiuni de secunda dintre efectul vizual/auditiv al unei explozii si efectele ei fizice. Aveam probleme serioase cu delay-ul de la Railgunul din Quake2 dar asta e si mai mare.. Suficient de mare cat sa fie sesizabil ca o zi de post. Adica! Despre ce balmajesc eu aici: am descarcat filmuletul cu weapons. Am fost placut surprins sa vad ca gloantele trec prin tabla si lasa urme si pe peretele din spatele tablei (CS Style ;) ) dar mai incolo personajul arunca o grenada care face BOOM! LUMINA .. FUM!! *slurp... Ahhhh.. buna e cafeaua asta* zboara obiectele din decort impinse de suflu. Ce e frate cu delay-ul ala? Sa zicem ... e "work in progress" dar e urat al naibii pentru cat de realist se vrea.

Aw! Imi place menu-ul Fallout Style din care iti alegi diverse upgrade-uri pentru arma
Image
Eat shirt and pie!
mihai7645

Post by mihai7645 »

pe net se vorbeste de un pre-alpha jucabil pentru STALKER - Oblivion Lost....e adevarat?
In the 7-th Day, GOD created Trance!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

mihai7645 wrote:pe net se vorbeste de un pre-alpha jucabil pentru STALKER - Oblivion Lost....e adevarat?
E adevarat. E cam ceva de genu' celor de la Half Life 2 si Doom 3. Banuiesc ca e versiunea cu care s-au prezentat ei la e3. Stiu ca facusem si eu intr-un timp rost de ea si am jucat cateva "stagii" (daca le pot spune asa). Defapt mai mult m-am plimbat pe harta ca monstrii erau ocazionali si prosti. Dezamagirea mea a fost ca n-am gasit nici un stagiu cu masina. :sad1:
Oricum pre-alfa astea sunt versiuni "scapate" pe piata neagra si foarte foarte neterminate. Nu prea poti sa-ti faci o parere dupa ce joci asa ceva.

Sanguine

Post by Sanguine »

nimerila wrote:NU imi place deloc delay-ul de cateva fractiuni de secunda dintre efectul vizual/auditiv al unei explozii si efectele ei fizice. Aveam probleme serioase cu delay-ul de la Railgunul din Quake2 dar asta e si mai mare.. Suficient de mare cat sa fie sesizabil ca o zi de post. Adica! Despre ce balmajesc eu aici: am descarcat filmuletul cu weapons. Am fost placut surprins sa vad ca gloantele trec prin tabla si lasa urme si pe peretele din spatele tablei (CS Style ;) ) dar mai incolo personajul arunca o grenada care face BOOM! LUMINA .. FUM!! *slurp... Ahhhh.. buna e cafeaua asta* zboara obiectele din decort impinse de suflu. Ce e frate cu delay-ul ala? Sa zicem ... e "work in progress" dar e urat al naibii pentru cat de realist se vrea.
Ştiu că o să aruncaţi cu roşii stricate în mine dar mie îmi place delayul. E mai apropiat de realitate decât jocurile la care după explozie lucrurile zboară instant deoarece nu explozia în sine împinge obiectele, ci suflul exploziei care, să fim serioşi, ia ceva timp.

Ca să mă contrazic singur, timpul în care se propagă suflul exploziei e foarte scurt, nici pe departe cât e în S.T.A.L.K.E.R., însă îmi place să văd că se face ceva mai apropiat de realitate decât până acum, chiar dacă e exagerat. Eh, mai reglează băieţii delayul şi o să fie perfect. Aş urâ jocul ăsta dacă l-ar scoate. :tongue3:
Morteis

Post by Morteis »

hmmm, nu e nici o diferenta intre duke nukem forever si stalker, amandoua nu vor aparea prea curand sau poate niciodata. Poate se intampla ca Daikatana, joc care atunci cand a fost lansat (in sfarsit) era pur si simplu depasit si a fost considerat un mare esec. Mare valva se face in jurul lui STALKER, numai de-ar aparea odata sa ne convingem si noi de geniul jocului.
Morteis

Post by Morteis »

Rila wrote:Mda asa e !
Oricum acum am incercat Doom pe monitorul meu de 19 si e nejucabil, concluzia e clara pe hardware-ul de atunci se vedeau bine insa pe cel de acum nu mai corespund.
Nu vi s-a intamplat sa jucati ceva si cand reluati jocul dupa vreo 5-6 ani sa vi se para naspa ca si grafica? Hmmmmmmm mie da!
Sa speram ca si STALKER o sa beneficieze de o atmosfera beton.
Pai, nu stiu, sa fie oare din cauza ca jocurile de acum au grafica superioara celor de acum 5-6 ani? Chiar nu stiu. Normal ca e diferenta enorma. Si din moment ce tu joci acum jocuri cu o grafica superba normal ca te obisnuiesti cu ea si dai din nas cand te uiti la ce a fost inainte.
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Morteis wrote:hmmm, nu e nici o diferenta intre duke nukem forever si stalker, amandoua nu vor aparea prea curand sau poate niciodata. Poate se intampla ca Daikatana, joc care atunci cand a fost lansat (in sfarsit) era pur si simplu depasit si a fost considerat un mare esec. Mare valva se face in jurul lui STALKER, numai de-ar aparea odata sa ne convingem si noi de geniul jocului.
Mare valva a fost la Hl2 ! Stalker nu prea are parte de asa ceva.
Asa ca fapt divers...cate filme in game ai vazut tu din Duke N ? Sunt sigur ca foarte mult din moment ce compari datele de aparitie.Good posting dude !
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
Sanguine

Post by Sanguine »

Eh... eu am văzut 3 filme ingame din DNF acum câţiva ani şi era foarte fain, semăna mult cu No One Lives Forever 2. Păcat că după aceea iar au schimbat engine-ul, ar fi fost un joc bun dacă îl scoteau.
[smilie=Good-Post.gif] d00d!
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Sanguine wrote:Eh... eu am văzut 3 filme ingame din DNF acum câţiva ani şi era foarte fain, semăna mult cu No One Lives Forever 2. Păcat că după aceea iar au schimbat engine-ul, ar fi fost un joc bun dacă îl scoteau.
[smilie=Good-Post.gif] d00d!

Da...am precizat filme in game...nu Tehnologice. :-~ Acum fiecare citeste ce vrea ! Sper ca nu o sa-mi spui de SDK-ul de la Duke,nu ?
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
Sanguine

Post by Sanguine »

AeOLuM wrote:Da...am precizat filme in game...nu Tehnologice. :-~ Acum fiecare citeste ce vrea ! Sper ca nu o sa-mi spui de SDK-ul de la Duke,nu ?
WTF? Am zis eu ceva de filme tehnologice şi nu mi-am dat seama?
Să exemplific, unul din filme era un cutscene din joc în care o blondă cu sâni săltăreţi ţinea o uşă zguduită de mai mulţi zombie, altul îl prezenta pe Duke atacând un cazinou, trăgând în tot ce mişcă, folosind un sniper rifle care avea un efect exploziv pentru capetelor inamicilor, în acelaşi timp gloanţele trase de el trecând şi prin pereţi mai subţiri distrugându-i cam ca în Red Faction. În acelaşi filmuleţ IN-GAME(!), Duke detonează cazinoul care se prăbuşeşte la pământ, după care se urcă pe un Harley (cam ca în jocul Redneck Rampage 2) şi merge pe străzile Las Vegasului printre maşini de trafic.

Da, astea erau filme IN-GAME pe care le-am văzut acum câţiva ani înainte de ultima schimbare de engine. :tongue3:

Revenind la topic, S.T.A.L.E.R. are un engine suficient de avansat şi e gata deja o bună parte din joc pentru a nu avea aceeaşi soartă ca DNF.
2002angel

Post by 2002angel »

Sanguine>imi amintesc filmuletzul ala
ce imi placeau ochii tipei care tinea usa!!mi se parea cei mai real facuti!(ma refer pentru un pc game)
-oricum era super jocu(prezentarea) si cu siguranta mi-a atras atentia in acea vreme
-nus de ce dar am un sentiment ca atunci cand va aparea va fi un joc f bun(paranormal ability of mine)
The man that GOD makes fun of
Morteis

Post by Morteis »

Tin minte filmuletele, cu scuturile, cu arma bandajata, sunt misto. Pacat ca la titlu are Forever(il vom juca ever?)...
Freeman

Post by Freeman »

13mai
J_Brujah

Post by J_Brujah »

Iar amanat :

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl will not hit its previously planned May release date. According to GSC's Oleg Yavorksy, GSC stated, "We're happy THQ has afforded us more time to work on this. S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl is a huge, genre-defining game and we're going to make sure we release the game when it's reached our own very high standards, and those expected by our fans, and not before."
I smoke too much , i know
Cayn

Post by Cayn »

Sper k nu e info de warez... dar am jucat vers alfa care se gasea acum ceva vreme pe net si se misca prea bine si arata exceptional. La 1280x1024, AA8x, AF16x se misca f bine. Sunt sigur k dupa ce ii vor introduce si AI si fizica vor scadea performantele... dar ptr un kit de 150MB si vreo 2-3 misiuni (de fapt decoruri) e bine. Sunt pe drumul cel bun si de abia astept varianta finala. \:D/
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Posibila amanare pentru S.T.A.L.K.E.R:
Din cauza faptului ca in ultimul raport financiar venit din partea THQ nu a existat nici o informatie cu privire la data de lansare pentru S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, fan site-ul Oblivion-Lost.com i-a contactat pe reprezentatii THQ pentru a-i intreba de soarta indelung asteptatului FPS. Acestia au declarat ca inca nu au o data exacta de lansare, dar au precizat ca un demo pentru joc va fi disponibil in aceasta vara.
Sursa @ComputerGames.ro

J_Brujah

Post by J_Brujah »

GabYO wrote:
Posibila amanare pentru S.T.A.L.K.E.R:
Din cauza faptului ca in ultimul raport financiar venit din partea THQ nu a existat nici o informatie cu privire la data de lansare pentru S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, fan site-ul Oblivion-Lost.com i-a contactat pe reprezentatii THQ pentru a-i intreba de soarta indelung asteptatului FPS. Acestia au declarat ca inca nu au o data exacta de lansare, dar au precizat ca un demo pentru joc va fi disponibil in aceasta vara.
Sursa @ComputerGames.ro
All right \:D/
lxnet

Post by lxnet »

nu conteaza cand apare[adică anul asta trebuie] cu conditia k atunci cand va aparea sa fie nu misto..ci supermisto...
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

J_Brujah

Post by J_Brujah »

Goddamn f*ck*in .... , l-au amanat pentru 2006 :

"Trist, rusinos, detestabil de-a dreptul, dar adevarat: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl nu mai apare anul acesta! Zvonul de acum câteva zile s-a adeverit odata cu anuntarea, de catre THQ, a jocurilor pe care le va prezenta saptamâna viitoare la E3. Printre ele se numara desigur si STALKER-ul celor de la GSC Game World , dar având asociat ca termen de aparitie un "2006" sec si demoralizant (când ma gândesc ca trebuia sa fie lansat initial prin 2003...).
Singura consolare vine, tot astazi, sub forma unui trailer impresionant cu noi secvente din joc, scotând la iveala efectele hoate ale engine-ului grafic altoit cu niscaiva DirectX 9. Download grabnic si asteptare usoara!"

P.S.: taken from giucaushi
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Daca va fi de calitatea asteptata atunci poate sa mai stea pana in 2006 decat sa il avem in vara si sa fim iar dezamagiti!
Din ce au aratat pana acum au facut chiar o treaba excelenta cu acest joc :blob7:
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
J_Brujah

Post by J_Brujah »

alexwinfast wrote:Daca va fi de calitatea asteptata atunci poate sa mai stea pana in 2006 decat sa il avem in vara si sa fim iar dezamagiti!
Din ce au aratat pana acum au facut chiar o treaba excelenta cu acest joc :blob7:
Ai dreptate sunt perfect de acord , DAR de ce dreaq mai fac promisiuni de genu asta !? Macar aia de la valve s-au chinuit sa bage o scuza , e drept foarte lame ( ne-au furat coduuu :crybaby: wuaaaaaahhhh ) , dar macar au bagat . Chiar m-am saturat de kestii din astea , stiu nu-s primii si sigur nici ultimii . Eh asta e , o sa iasa o sa-l joc si o sa-mi treaca , probabil :D
alexwinfast

Post by alexwinfast »

J_Brujah wrote:
alexwinfast wrote:Daca va fi de calitatea asteptata atunci poate sa mai stea pana in 2006 decat sa il avem in vara si sa fim iar dezamagiti!
Ai dreptate sunt perfect de acord , DAR de ce dreaq mai fac promisiuni de genu asta !? Macar aia de la valve s-au chinuit sa bage o scuza , e drept foarte lame ( ne-au furat coduuu :crybaby: wuaaaaaahhhh ) , dar macar au bagat . Chiar m-am saturat de kestii din astea , stiu nu-s primii si sigur nici ultimii . Eh asta e , o sa iasa o sa-l joc si o sa-mi treaca , probabil :D
Dupa parerea mea totul nu este decat publicitate pt a ne manca noi ficatii si pt a ne pune mii de intrebari,lucru care face ca numele jocului sa circule ca painea calda si asta este cand va aparea va fi deja celebru(nu ca nu ar merita)
Cine stie poate jocul deja e gata si este tinut bine la incubator,noi oricum nu stim nimic...
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Lasati ca parca vedem ca il amana din nou pt. 2007 and sh*t. :sad1: Mai bine nici sa nu va mai ganditi la el: trece timpul mai repede.

PS: Nu m-ar mira ca pana apare Stalker ( cam pe la Pastele Cailor ) sa apara pana si Fallout 3. :laughing6:
2002angel

Post by 2002angel »

sau duke forever :)
The man that GOD makes fun of
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Nu, frate, macar Stalker apare la Pastele Cailor fata de Duke care o sa apara cand 'or zbura porcii. :laughing6: :thumbleft:
J_Brujah

Post by J_Brujah »

Pastele Cailor chiar exista , dar nu are data fixa de aici si vorba . Shame on them ca nu au aparut la E3 , dar daca ne trantesc demo-ul promis isi mai spala din pacate .
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Overmind

Post by Overmind »

Am vazut trailerul ala dX9.
Jocul pare ca ar rupe tot. AI super-beton si tot ce trebuie. Arme misto, creaturi si environment foarte bine gandit.
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !
caraboy

Post by caraboy »

Dap, interesant. Cred ca trebuie sa-mi schimb placa video. :P Daca e aproape terminat, de ce nu-l lanseaza oare mai repede. Ca la anu` vine bacu` si nu prea o sa am chef eu de joace... #-o
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Lasa sa-l amane ca si asa o sa atenteze GTA-ul la si asa putinul meu timp. #-o
caraboy wrote:Ca la anu` vine bacu` si nu prea o sa am chef eu de joace... #-o
Iti spun din proprie experienta ca o sa ai chef dar n-o sa ai timp. :sad1:

caraboy

Post by caraboy »

Off... asta este! In zielel libere sper sa am timp. :P Nu pot sa scap eu asa ceva. :)
Mack

Post by Mack »

cred ca STALKER asta nu va apare niciodata.....la cum arata.......daca nu il scot anul asta la anul va fii deja grafica depasita pe care nu o va mai juca nimeni......atata tot lauda la el si el poate nici nu exista.....
If you can't beat them, join them......if yoy can't beat or join them.....run like hell ! - The way it's meant to be played !
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Pe cat apare pana la urma stie cineva clar?
Post Reply