Cei de la AC au facut o treaba extraordinara cu seria lor de coolere super... super silentzioase. Initzial am cumparat un cooler normal pentru un celeron al carui cooler boxed "l-am rezolvat" cu putzina neatentzie. Impresionat de calitatzile fonice ale coolerului, mi-am luat varianta Freezer 4 pentru Pentium 4.
Nu pot sa spun decat ca sunt uimit... un produs excelent... temperatura in IDLE a scauzut de la 10 grade la numai 3-4 grade fatza de temperatura din carcasa, in full load nu ash putea spune decat ca CPU (P4 @ 3GHz) nu trece pragul celor 50 grade... asta la compresie DivX de cateva ore. La capitolul zgomot... o singura intrebare: "Care zgomot?!!?". In caz ca am devenit surd din cauza Logitecurilor Z5500

... coolerul asta nu se aude. 0 - nil - nada.
Bucuros nevoie mare pe afacerea facuta (pe buna dreptate.. coolerele astea sunt teribil de ieftine pentru calitatea shi performatza oferita) am mers mai departe shi am luat coolerului de Placa Video tot de la AC. Partea buna e ca au variante de coolere pentru toate modelele de placi video. Astfel am schimbat shi coolerul placii video (ASUS 9600XT) cu acest mamut pe 3 sloturi de la AC iar rezultatul... acelashi... 0 zgomot.
Banuiesc ca potentziualul de OC este ridicat, deshi nu sunt un fan al genului... review-urile citite au aratat ca produsele AC fac fatza cu brio oricarei situatzii... chiar shi OC avansat.
ok... acum la final tre sa existe shi un DAR... Problemele vor aparea cu sigurantza celor cu spatziu limitat in carcasa. Produsele AC sunt mari... shi cand spun mari... inseamna ... MARI. Nu numai ca tre sa ai o carcasa mare ca sa potzi instala, placa de baza tre sa permita instalarea lor (componente ce pot sta in cale), cablurile din carcasa trebuie bine aranjate iar pentru placa video... 3 sloturi rezervate
La final nishte poze din systemul meu racit de AC...

Hmmm ...