Cine ma poate ajuta?
Moderator: Moderatori
Cine ma poate ajuta?
Salut .. cine poate sa ma ajute si pe mine .. vreau sa cumpar un sistem audio (5+1 de preferat)..si o placa de sunet care sa mearga bine (sa se auda bine) buget cam 5-6 milioane..Multumesc
Re: Cine ma poate ajuta?
printz - bun venit pe XPC !
La placa de sunet fara discutie CREATIVE, si recomand :
- CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY LS 5.1ch in jur de 700.000 lei
- CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 24bit 7.1ch in jur de 800.000 lei
Depinde ce gasesti din astea doua, nu renunta insa nici la un LIVE 5.1 daca mai gasesti pe undeva
Placile au un sunet foarte bun atat in jocuri cat si in ce priveste muzica 
La boxe este ceva mai grea alegerea, ce mi-a placut mie pana acum :
- CREATIVE INSPIRE T5900 5.1 74 W RMS Subwoofer lemn si 5 sateliti Wired Remote Control - in jur de 3,5 mil
- PHILIPS MMS 460 80 W RMS Subwoofer lemn si 5 sateliti - 3,5 mil
- ALTEC LANSING VS3151R 50 W RMS Subwoofer lemn si 5 sateliti, 40Hz-20KHz, S/N > 70dB Earphone jack Remote Control - 3,5 mil lei
De acolo as merge pe versiunea CREATIVE, au o calitate si un finisaj foarte bun, si au si putere suficienta, de preferat ar fi sa le asculti prima oara ca sa faci o alegere in functie de ce iti place mai mult !
Bafta !

La placa de sunet fara discutie CREATIVE, si recomand :
- CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY LS 5.1ch in jur de 700.000 lei
- CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 24bit 7.1ch in jur de 800.000 lei
Depinde ce gasesti din astea doua, nu renunta insa nici la un LIVE 5.1 daca mai gasesti pe undeva

La boxe este ceva mai grea alegerea, ce mi-a placut mie pana acum :
- CREATIVE INSPIRE T5900 5.1 74 W RMS Subwoofer lemn si 5 sateliti Wired Remote Control - in jur de 3,5 mil
- PHILIPS MMS 460 80 W RMS Subwoofer lemn si 5 sateliti - 3,5 mil
- ALTEC LANSING VS3151R 50 W RMS Subwoofer lemn si 5 sateliti, 40Hz-20KHz, S/N > 70dB Earphone jack Remote Control - 3,5 mil lei
De acolo as merge pe versiunea CREATIVE, au o calitate si un finisaj foarte bun, si au si putere suficienta, de preferat ar fi sa le asculti prima oara ca sa faci o alegere in functie de ce iti place mai mult !

Bafta !
In primu rand zic Mersi ice01 pt greet
si cred ca o sa merg si eu pe CREATIVE INSPIRE T5900 5.1 74 W RMS ca m'am uitat pe net la el si e misto..iar la placa de sunet..care dintre alea ar merge mai bine cu sistemu asta..? sau care alta ?:P Multumesc
si uite aici :
-Boxe CREATIVE Inspire 5.1 T5900, 74W RMS, 5+1 speakers, subwoofer si tweeter, comanda cu fir, retail CREATIVE 4 138 820
-Boxe CREATIVE Inspire 7.1 T7900, 92W RMS, subwoofer lemn, comanda cu fir, retail CREATIVE 4 997 405
Nu'i de pretz dar 7.1 e mai bun ca 5.1 ( cred eu ) dar vad k la 7.1 nu scrie tweeter..deci ce zici dintre astea 2 ..

si uite aici :
-Boxe CREATIVE Inspire 5.1 T5900, 74W RMS, 5+1 speakers, subwoofer si tweeter, comanda cu fir, retail CREATIVE 4 138 820
-Boxe CREATIVE Inspire 7.1 T7900, 92W RMS, subwoofer lemn, comanda cu fir, retail CREATIVE 4 997 405
Nu'i de pretz dar 7.1 e mai bun ca 5.1 ( cred eu ) dar vad k la 7.1 nu scrie tweeter..deci ce zici dintre astea 2 ..
Vezi ca daca te grabesti ai o afacere extraordinar de buna aici : http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.p ... 569#380569
Merita banii din plin si sunt doar 100EU
Grabeste-te ! 
Merita banii din plin si sunt doar 100EU

Iei lagatura cu omul, discuti vezi cum sta treaba, si apoi poate ajungi la o concluzie ! Afacerea in sine este destul de buna, merita atentia ! Eu am zis ca poate esti interesatprintz wrote:Hmmz si vechimea lor..daca sunt forjate ?

Daca e sa iti cumperi boxe 7.1 atunci trebuie sa te orientezi si spre o placa 7.1 si atunci intra in discutie Creative Sound Blaster LIVE 7.1 ! Desi acest standard este mai mult unul comercial

M`am gandit .. mi`am luat placa Creative Sound Blaster LIVE 7.1 si acum ma gandesc la sistem..vreau ceva sa se auda clar sa nu distorsioneze ..problema e ca'mi place Geniusu ala..dar cik distorsioneaza subwooferu cand dau bassu mai tare..si scotea 120W reali
uff..so un 5.1 sau 7.1..chiar nu vreau sa dau banii pe ceva si pe urma sa gasesc altceva mai bun..de aceea cer ajutoru