Ce DVD-RW capabil DL sa iau?
Moderator: Moderatori
Ce DVD-RW capabil DL sa iau?
Astept recomandari la preturi decente, nu Plextor la 5 milioane :p. Eu ma gandeam la LG 4163b.
Stiu ca s-a mai discutat dar ma intereseaza neaparat sa fie capabil DL si topic exclusiv pe tema asta nu am gasit.
Stiu ca s-a mai discutat dar ma intereseaza neaparat sa fie capabil DL si topic exclusiv pe tema asta nu am gasit.
Si eu vreau sa iau un DVDRW,dupa lungi cautari pe ,net, dupa ce am citit multe topic-uri atit din tara cit si de afara am ramas la 2 modele (asa cum am si postat aici ) LG-4163b (apr.180-203 lei noi) sau NEC 3520 ~201lei noi .In afara de aceste marci/modele ar mai fi BENQ ,LITE-ON ,PIONEER, dar dupa umila mea parere sint in esalonul II.Pret bun la LG-4135B gasessti la http://www.100giga.ro/ .Oricum iti doresc SUCCES! 

- NightWalker
-
Fiind facute in China,fiecare unitate are calitatile si slabiciunile ei,dar per global isi vor face datoria cu brio,deci aici este vb. de utilizator si de ce apreciaza el la unitate...Daca vrei iti dau link-ul de la un forum excelent in domeniu ,direct la sectiunea despre NEC-3520 :http://club.cdfreaks.com/forumdisplay.php?f=86 . 

- NightWalker
Si eu vreau sa iau un DVD writer si nu sunt hotarat ce sa iau intre LG 4163 si NEC 3520. Inclin spre LG datorita faptului ca citeste mai bine si spre NEC pt ca are suport pt firmware mai bun si ma gandesc ca printr-un update de firmware va putea citi mai bine DVD/CD zgariate si poate va scrie si mai repede . Este probabil sa se faca asa ceva din firmware pt NEC ca daca nu se poate cred ca o sa iau LG ?
Gata! Mi-am luat DVDRW.Dupa 20min de nehotarire cu aparetele LG si NECin fata,m-am oprit la....
...LG-4163B
NEC-ul chiar daca era pe negru,afisa o fata mai nefinisata, se vedea calitatea cum lasa de dorit...
La LG4163B am mers pe istoricul fabricantului LG care pana acum a facut unitati CD/DVD excelente cu comportare foarte buna.Ce am putut sa observ :este foarte silentios in functionare ,citeste si scrie excelent(pentru pretentiile mele)iar fiabilitatea sper sa nu se dezminta.Nu incerc sa fac reclama acestei marci(LG)sau acestui model dar,din experienta profesionala (depanare echipament electronic ,,consumer,, aka TV ,CD ,DVD etc...)am mers pe mana lui LG deoarece am o parere excelenta despre componentele HITACHI care sint de cea mai buna calitate si fiabilitate.Sper sa nu ma dezamageasca

NEC-ul chiar daca era pe negru,afisa o fata mai nefinisata, se vedea calitatea cum lasa de dorit...
La LG4163B am mers pe istoricul fabricantului LG care pana acum a facut unitati CD/DVD excelente cu comportare foarte buna.Ce am putut sa observ :este foarte silentios in functionare ,citeste si scrie excelent(pentru pretentiile mele)iar fiabilitatea sper sa nu se dezminta.Nu incerc sa fac reclama acestei marci(LG)sau acestui model dar,din experienta profesionala (depanare echipament electronic ,,consumer,, aka TV ,CD ,DVD etc...)am mers pe mana lui LG deoarece am o parere excelenta despre componentele HITACHI care sint de cea mai buna calitate si fiabilitate.Sper sa nu ma dezamageasca

- cristi_TNT
salut!
am luat si eu de vreo luna un dvdrw teac de la ultrapro(nu am gasit sony si imi pare tare rau)
nu am ce sa-i reprosez,scrie f bine chiar si blank-uri noname,dvd+r xidex 4-8x banuiesc ca nu sint prea cunoscute.
am o nelamurire in schimb,cu nero dupa ce dau burn dureaza citeva secunde bune(chiar 10-20 sec,timp in care parca ar face un test de citire) pina incepe sa scrie,pina se incarca bufferul,adica nu este ca la cdrw unde incepea sa scrie imediat,de scris scrie f repede si nu am stricat nici un dvd,stie cineva daca e normal???
am luat si eu de vreo luna un dvdrw teac de la ultrapro(nu am gasit sony si imi pare tare rau)
nu am ce sa-i reprosez,scrie f bine chiar si blank-uri noname,dvd+r xidex 4-8x banuiesc ca nu sint prea cunoscute.
am o nelamurire in schimb,cu nero dupa ce dau burn dureaza citeva secunde bune(chiar 10-20 sec,timp in care parca ar face un test de citire) pina incepe sa scrie,pina se incarca bufferul,adica nu este ca la cdrw unde incepea sa scrie imediat,de scris scrie f repede si nu am stricat nici un dvd,stie cineva daca e normal???
Toshiba A100-599/C2D 7200/2GB ram/160GB hdd/7600Go perfect for Battlefield 2
Piata se va incinge in curand cu modele noi:
NEC 3540
Write Speed: DVD±R 16x, DVD+RDL 8x, DVD-RDL 4x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, CDR 48x, CDRW 48x ?!
Pioneer DVR-110
Write Speed: DVD±R 16x, DVD+RDL 8x, DVD-RDL 6x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, DVD-RAM 5x, CDR 40x, CDRW 32x
Insa nu am gasit nimic despre noul model LG. Este timpul si la mine pentru un DVDRW si cred ca voi alege castigatorul acestei noi runde.
NEC 3540
Write Speed: DVD±R 16x, DVD+RDL 8x, DVD-RDL 4x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, CDR 48x, CDRW 48x ?!
Pioneer DVR-110
Write Speed: DVD±R 16x, DVD+RDL 8x, DVD-RDL 6x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, DVD-RAM 5x, CDR 40x, CDRW 32x
Insa nu am gasit nimic despre noul model LG. Este timpul si la mine pentru un DVDRW si cred ca voi alege castigatorul acestei noi runde.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
Ceea ce ai scris tu mai sus se gaseste in .ro?
Ma bate gandul sa imi iau si eu un LG din "noua runda" ce o sa apara...

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
- NightWalker
Mai copii, mai....
Nu inteleg ce mai asteptati. DVD-urile au ajuns la capat de drum, deja ne indreptam catre DVD-RAM/BlueRay. Nu inteleg ce mai asteptati de la un nou model de DVDRW... ? Poate doar inca un 4x acolo la viteza si un face-lift, pentru ca in rest, tehnologia lor nu mai are unde sa tinda. Oricum, noile modele vor aduce ieftiniri
celor deja existente pe piata.

Nu inteleg ce mai asteptati. DVD-urile au ajuns la capat de drum, deja ne indreptam catre DVD-RAM/BlueRay. Nu inteleg ce mai asteptati de la un nou model de DVDRW... ? Poate doar inca un 4x acolo la viteza si un face-lift, pentru ca in rest, tehnologia lor nu mai are unde sa tinda. Oricum, noile modele vor aduce ieftiniri

Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
Inca nu am vazut in Ro nimic, doar NEC 3540 se vinde in Europa. Pioneer 110 inca nu e gata, se zvoneste ca va suporta Blue-Ray 2x/4x (nu e nimic sigur), iar de noul drive LG nimeni mai nimic (se pare ca va suporta LightScribe).boyarul wrote:Ceea ce ai scris tu mai sus se gaseste in .ro?
Eu nu ma grabesc, nu am mare nevoie de DVDRW, mai astept un pic sa vad ce mai apare.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
Unu la mana lg 4165 nu prea aduce ceva ce putem folosii noi romanii iar pioneer 110 are urmatoarele specificatii deci nici asta nu ii inca atractiv pt noi deoarece mediile dl is scumpe iar cele cu - vor fi mult mai greu de gasit asa ca inca lg 4163 este cea mai buna optiune si cel mai tare va fi modelu de la nec ce urmeaza dupa 3540 modelu ND-4550A
Scheduled to hit the market in June, the next dual-layer DVD recorder from Pioneer supports 8x DVD+R/-R DL and 16x DVD+R/-R recording.
Basic specifications for pioneer dvr110
Maximum Write Speed:
* 16X CAV DVD-R / +R
* 8X Zone CLV DVD-R DL (Dual Layer), +R DL (Double Layer)
* 8x CLV DVD+RW
* 6X CLV DVD-RW
* 5X Zone CLV DVD-RAM
* 40X CAV CD-R
* 32X Zone CLV CD-RW
Maximum Read Speed:
* 16X CAV DVD-ROM (Single Layer)
* 12X CAV DVD-ROM (Dual Layer), DVD-R / +R
* 8X CAV DVD-RW / +RW, DVD-R DL and +R DL
* 5X Zone CLV DVD-RAM
* 40X CAV CD-ROM and CD-R
* 32X CAV CD-RW
Buffer Memory Size: 2Mbyte
Unlike to the expectations of most hardware fans, the specifications of the new DVR-110 do not include support for Blu-ray. Pioneer continues its developments of a Blu-ray drive looking at a July/August timeframe for introduction. However, any progress in the format unification issue could make the company change its developing plans.
Scheduled to hit the market in June, the next dual-layer DVD recorder from Pioneer supports 8x DVD+R/-R DL and 16x DVD+R/-R recording.
Basic specifications for pioneer dvr110
Maximum Write Speed:
* 16X CAV DVD-R / +R
* 8X Zone CLV DVD-R DL (Dual Layer), +R DL (Double Layer)
* 8x CLV DVD+RW
* 6X CLV DVD-RW
* 5X Zone CLV DVD-RAM
* 40X CAV CD-R
* 32X Zone CLV CD-RW
Maximum Read Speed:
* 16X CAV DVD-ROM (Single Layer)
* 12X CAV DVD-ROM (Dual Layer), DVD-R / +R
* 8X CAV DVD-RW / +RW, DVD-R DL and +R DL
* 5X Zone CLV DVD-RAM
* 40X CAV CD-ROM and CD-R
* 32X CAV CD-RW
Buffer Memory Size: 2Mbyte
Unlike to the expectations of most hardware fans, the specifications of the new DVR-110 do not include support for Blu-ray. Pioneer continues its developments of a Blu-ray drive looking at a July/August timeframe for introduction. However, any progress in the format unification issue could make the company change its developing plans.
-
Pioneer DVR109. Au scos si firmwire nou recent.
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !